Νομίζω ότι με την προσθήκη των νέων δημοσιεύσεων και το κουμπί αυτόματης μετακίνησης στο πρώτο μή αναγνωσμένο έχει γίνει πολύ εύκολη η πλοήγηση. τώρα συνδυάζει και εμφανιση και ανεση το forum μας!!!
Last edited by GusNoLimits; 05-07-16 at 05:23.
Κωνσταντίνος
Daytona Dy50 08'
Piaggio Beverly 300ie 15'
Kymco DownTown 350i abs 16'
Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου εμφαφνίζει το banner απο το fully στην υπογραφή μου;
Το κάνω αντιγραφή επικόλληση αλλά μου εμφανίζει μόνο το εικονίδιο.
Άγγελος - Yamaha Majesty S 125 Black
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι,
κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)
Άγγελος - Yamaha Majesty S 125 Black
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι,
κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)
Για το site μιλάω ναι. Κάνε login, πάτα στην μαύρη μπάρα "Νέα Δημοσιεύσεις", μπές σε ένα thread, και στην μπάρα κάτω απο το όνομα του thread (αριστερά απο την επιλογή Thread Tools) πάτα View first Unread. Στο tapatalk φυσικά είναι πιό εύκολο αφού το κάνει και αυτόματα αυτό.
via Tapatalk
Κωνσταντίνος
Daytona Dy50 08'
Piaggio Beverly 300ie 15'
Kymco DownTown 350i abs 16'
για να δω πως θα το γράψω...
όταν διαβάζαμε παλιά ένα θέμα από έντονο δηλ με μπολτ γινόταν απαλό και δεν έφευγε από τις νέες δημοσιεύσεις....
τώρα σε αυτό το νέο φόρουμ, όταν διαβάζουμε ένα θέμα εξαφανίζεται από την σελίδα των νέων δημοσιεύσεων....
πρέπει να πηγαίνω σε άλλο σημείο για να το βλέπω??? πρέπει να κάνω κάτι άλλο???![]()
SH 150, SH 300 2011, 2019
HONDA είτε με 2 είτε με 4 ρόδες .....
κωστή φευγει απο τις νεες δημοσιευσεις γιατι πλεον εχει διαβαστει και δεν υπαρχει νεα δημοσιευση.
αν θες να το δεις μπορεις να πατησεις το σημειωση του φορουμ ως διαβασμενο και μετα αμεσως πατας απο κατω που λεει δειτε τα μηνυματα των τελευταιων 24 ωρων
Sent from my iPhone using Tapatalk
Honda ns50f
Honda lead 100
Piaggio Beverly 250
Piaggio Beverly 300
Suzuki Burgman 250
Piaggio X8 400cc
Γιαννης
Παιδια συγνωμη αλλα απο τοτε που αλλαξε το φορουμ δεν μπαινω συχνα γιατι ειναι πολυ πιο πολυπλοκο, δεν βλεπω φωτο, ασε που για να ξαναγραφτω πολυυ παιδεμα!!! Ελπιζω να το ξανααλλαξετε μπας κ γινει πιο ευχαριστο κ ευχρηστο....