http://forum.scooterclubhellas.gr/sh...%BF%CF%85-2015
http://forum.scooterclubhellas.gr/sh...87%CE%AE%CF%82
Γιώργο πάνε στις ρυθμίσεις-γενικές ρυθμίσεις και βάλε σαν επιλογή στο Default Thread Age Cut Off: show all thrends για να βλέπεις τα πάντα![]()
Σταμάτης
Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ποτέ ξανά.
Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά.
Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος.
Ζήσε τώρα!
Συνεχίζουν να φαίνονται αδιάβαστα τα post, και διάφορα άλλα κόλπα. Γιατί έτσι ρε παιδιά τόση ταλαιπορία? Πότε θα στρώσει...?
Σταμάτης
Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ποτέ ξανά.
Ζήσε τώρα!
Capture.JPG
όπως και στη φωτο ενώ έχω διαβάσει τα τελευταία ποστ που αφορούσαν τα ασιατικά συνεχίζει ο φάκελλος να είναι μπλε που όπως λέει κάτω περιέχει αδιάβαστα ποστ
Σταμάτης
Ζήσε τώρα!
Τα διαβασμένα τα έβγαζε και το παλιό σύστημα στις νέες δημοσιεύσεις. Απλά το καινούριο βγάζει μόνο τις νέες από την προηγούμενη είσοδό σου στο φόρουμ και μετά. Αν θες να τα βλέπεις όλα πας Γρήγορο εργαλείο-Σημερινές δημοσιεύσεις
Τις διαβασμένες τις έχει με απλά γράμματα ενώ τα αδιάβαστα με bold. Όντως δεν είναι πολύ ευδιάκριτα. Επίσης αν είναι αδιάβαστες, σου δείχνει μπροστά από τον τίτλο ένα πράσινο κουμπάκι-βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, αν το πατήσεις πας στο θέμα και στην δημοσίευση την πρώτη χρονικά που δεν έχει δει.
Το κόκκινο κουμπάκι ακριβώς μπροστά από τον τίτλο του θέματος, δηλώνει ότι το θέμα είναι sticky στην ενότητα.
力 Γιάννης on GTS 300i F4
100K χλμ και συνεχίζουμε μαζί!
συμφωνώ με αυτά που λες αλλά εγώ έχω την εξής ένσταση
όταν πατήσω να μπω στο φορουμ γενικά και όχι μόνο τις νέες δημοσιεύσεις, παίρνω μια γενική εικόνα απο το χρώμα των φακέλλων που είναι και το πιο ευδιάκριτο και όπου έχω διαβάσει τα ποστ δεν θα έπρεπε να είναι άσπρος ο φάκελλος; (βάσει της εξήγησης που δίνει ο ίδιος ο κώδικας)
επίσης οι κόκκινοι φάκελλοι έχουν την ίδια μορφή και διαφορετική εξήγηση
Capture1.JPG
Σταμάτης
Ζήσε τώρα!
Σταματη μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Με την ρυθμιση που μου πρότεινες βελτιωθηκαν τα πραγματα αλλα υπαρχουν ακομα κενα.
Για παράδειγμα παλι με το θεμα του 36ωρου εμφανίζονται αυτά του 2015 και 2014 αλλα όχι και το φετεινο του 2016.
Επισης τα θεματα εμφανίζονται με αναρχη χρονολογικη σειρα, γεγονός που σε μπερδευει στην ευρεση η την παρακολουθηση ενός θεματος.
Τελος η αναζητηση (σε εμενα τουλάχιστον) δεν εμανιζει ποτε κανενα αποτέλεσμα.
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ