Σελίδα 34 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 32333435 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 331 έως 340 από 342

Thread: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων

Administrator johnpats's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Apr 2012

Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kostassh150 Εμφάνιση δημοσίευσης
    καλημέρα, μιας και σήμερα έπρεπε να βάλω ξανά κωδικό και το όνομά μου για να συνδεθώ, ευκαιρία είναι να ξαναπώ ένα θεματάκι που έχει το φόρουμ με την διαφήμιση του λυμπερόπουλου που είναι στο πάνω πάνω μέρος και η οποία μου έχει απενεργοποιήσει όλα τα διπλανά κουμπιά ( κωδικό, ειδοποιήσεις, προφιλ ρυθμίσεις και έξοδο) , μάλιστα μέχρι να βρω σε άλλο σημείο το πίνακας ελέγχου χρήστη να βάλω κωδικό και να συνδεθώ, έφαγα κανα μισάωρο καθώς είμαι γνωστός χάκερ της τεχνολογίας....:d
    Κωστή μπορεις να μπεις και στον πίνακα ελεγχου απο την κάτω μπάρα ακριβώς πάνω απο τα θέματα(κατω απο το τι νεο υπάρχει εχει την επιλογή ενεργειες φορουμ).επίσης όσον αφορα το μπάνερ εχουμε ηδη ενημερώσει παρ ολ αυτα μπορεις τερμα κατω αριστερά να αλλαξεις τροπο προβολής απο default σε οποιοδήποτε άλλο επιθυμεις που δεν παρουσιαζει το συγκεκριμένο πρόβλημα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Honda ns50f
    Honda lead 100
    Piaggio Beverly 250
    Piaggio Beverly 300
    Suzuki Burgman 250
    Piaggio X8 400cc
    Γιαννης

Senior Member
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2010

Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον johnpats Εμφάνιση δημοσίευσης
    Κωστή μπορεις να μπεις και στον πίνακα ελεγχου απο την κάτω μπάρα ακριβώς πάνω απο τα θέματα(κατω απο το τι νεο υπάρχει εχει την επιλογή ενεργειες φορουμ).επίσης όσον αφορα το μπάνερ εχουμε ηδη ενημερώσει παρ ολ αυτα μπορεις τερμα κατω αριστερά να αλλαξεις τροπο προβολής απο default σε οποιοδήποτε άλλο επιθυμεις που δεν παρουσιαζει το συγκεκριμένο πρόβλημα

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ναι ναι έτσι το βρήκα και έβαλα ξανά κωδικό, πάτησα το σπιτάκι και με έβαλε στην αρχική αρχική σελίδα και είχε επιλογή....

πολύ πράσινο δε αδερφέ στο metrofluid....ανατριχιάζω σαν ολυμπιακός με τόσο πράσινο....χάθηκε να βάλετε τα αδιάβαστα θέματα με κόκκινο???

τέλος πάντων, θα το συνηθίσω εφόσον όλα δουλεύουν .......
    SH 150, SH 300 2011, 2019
    HONDA είτε με 2 είτε με 4 ρόδες .....

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2010

Καλημέρα, εδώ και τρεις ημέρες το φόρουμ έχει αλλάξει εντελώς ολόκληρο το περιβάλλον και έχει γίνει πολύ δυσχρηστο.
    Έχει γίνει κατι η εγώ έκανα κάποιο λάθος που πρέπει να διορθώσω???
    Αν είναι σε λάθος ενότητα ας μεταφερθεί το μνμ.

Super Moderator coulis's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Aug 2012

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον johnas Εμφάνιση δημοσίευσης
    Καλημέρα, εδώ και τρεις ημέρες το φόρουμ έχει αλλάξει εντελώς ολόκληρο το περιβάλλον και έχει γίνει πολύ δυσχρηστο.
    Έχει γίνει κατι η εγώ έκανα κάποιο λάθος που πρέπει να διορθώσω???
    Αν είναι σε λάθος ενότητα ας μεταφερθεί το μνμ.
    Καλημέρα σου.
    Εδω και αρκετούς μήνες, δεν έχει αλλάξει κάτι στο φόρουμ.
    Φανταζομαι πως κατά λάθος, πάτησες την "διαφορετική εμφάνιση".
    Μπορείς να την αλλάξεις, πηγαινοντας στην σελιδα του φορουμ, κ κατω κατω αριστερά, έχει εναν επιλογέα, οπου διαλέγεις, τι εμφανιση θα εχει το φόρουμ.

-------------
    Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.
    Honda Forza 300 '19

Κωσταντίνος

"To keep your balance, you must keep moving."
    Albert Einstein

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2010

Φιλαράκι, ευχαριστώ, όντως εγώ την έκανα την πατάτα.
    Δεν ήξερα ότι έχει αυτή την λειτουργία και μάλλον το ενεργοποιησα από λάθος μου.
    Ευχαριστώ και πάλι.

Senior Member soch's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008

Ήθελα κάποιος να με βοηθήσει στην αναζήτηση μέσω ΗΥ/Firefox. Βάζω τις λέξεις που με ενδιαφέρουν στο πεδίο αναζήτησης (πάνω δεξιά), ανοίγει το παράθυρο με όλα τα θέματα που περιέχουν τα ποστ με τις λέξεις, αλλά δεν ξέρω πως να πάω κατευθείαν στο ποστ που περιέχει τη λέξη αυτή. Δεν έχει νόημα να ανοίξω το θέμα και να ψάχνω σελίδα-σελίδα. Εκτός αν υπάρχει κάπου επιλογή να μου ανοίγει μετά την αναζήτηση τα ποστ και δεν ξέρω πως να το κάνω.
    Σωκράτης

Ημερομηνία εγγραφής
    Aug 2012

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον soch Εμφάνιση δημοσίευσης
    Ήθελα κάποιος να με βοηθήσει στην αναζήτηση μέσω ΗΥ/Firefox. Βάζω τις λέξεις που με ενδιαφέρουν στο πεδίο αναζήτησης (πάνω δεξιά), ανοίγει το παράθυρο με όλα τα θέματα που περιέχουν τα ποστ με τις λέξεις, αλλά δεν ξέρω πως να πάω κατευθείαν στο ποστ που περιέχει τη λέξη αυτή. Δεν έχει νόημα να ανοίξω το θέμα και να ψάχνω σελίδα-σελίδα. Εκτός αν υπάρχει κάπου επιλογή να μου ανοίγει μετά την αναζήτηση τα ποστ και δεν ξέρω πως να το κάνω.
    1) Επάνω δεξιά, πατάς "Προχωρημένη αναζήτηση" (κάτω από το "πεδίο αναζήτησης")
    2) Πατάς, την αριστερή καρτέλα "Search Single Content Type"
    3) Στο "Keyword", βάζεις την λέξη που θέλεις
    4) Στην επιλογή "Search in Forum(s)", βάζεις το τοπικ που σε ενδιαφερει να ψάξει, αλλιώς ψάχνει σε ολο το φόρουμ
    5) Κάτω κατω, στο "Show Results as", διαλέγεις "Threads" και σου βγαζει τα τοπικ που ειναι η λέξη που έβαλες, ή κλικάρεις "Δημοσιεύσεις" και σου βγάζει μόνο τα post με την λέξη που έβαλες.
    6) "Search now" και εισαι ετοιμος

Ελπίζω, αυτό να εννοείς
    Honda Forza 300 '19

Κωσταντίνος

Albert Einstein

Senior Member soch's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2008

Δούλεψε, σε ευχαριστώ
    Σωκράτης

Ημερομηνία εγγραφής
    Aug 2012

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον soch Εμφάνιση δημοσίευσης
    Δούλεψε, σε ευχαριστώ
    Honda Forza 300 '19

Κωσταντίνος

Albert Einstein

Moderator GR_Macedon's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2019

Κάποιες προτάσεις και από μένα.
    1. Μετά από την εγγραφή στο forum κάποια μέλη αν όχι όλα όσα γραφονται τελευταία, λένε ότι δεν έχουν δικαίωμα να απαντήσουν σε ένα θέμα

Πρόταση: Μετά την εγγραφή όλα τα μέλη να έχουν δικαίωμα απάντησης σε ένα θέμα ή δημιουργίας νέου θέματος.

2. Αν είσαι επισκέπτης και πατήσεις σε οποιαδήποτε ενότητα, αυτή εμφανίζεται άδεια σαν να μην έχει γράψει ποτέ κανείς και ούτε σου βγάζει κάποιο μήνυμα ότι,για να μπορείς να διαβάσεις τα αρθρα, θα πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή.
    Έτσι πολλοί άπειροι επισκέπτες μπαίνουν στο φόρουμ και νομίζουν ότι είναι "νεκρό" και αποχωρούν.
    Θα πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία από forums για να προσέξεις ότι, στη δίπλα στήλη των ενοτήτων-νημάτων γράφει πόσα θέματα και απαντήσεις υπάρχουν, ώστε να συμπεράνεις ότι, δεν τις βλέπεις γιατί έχεις μπει ως επισκέπτης.

Πρόταση: Όλα τα θέματα να είναι προσπελάσιμα για ανάγνωση, ακόμα και από τους επισκέπτες, που δεν έχουν κάνει εγγραφή.
    Έτσι προκαλείται μεγαλύτερη επισκεψημότητα στο forum και μεγαλύτερη ημερήσια κίνηση. Αυτό θα προσελκύσει και περισσότερους διαφημιζόμενους, τους οποίους δεν ενδιαφέρει πόσα μέλη υπάρχουν σε ένα φόρουμ αλλά κατά πόσο "ζωντανό" είναι και τί ημερήσια επισκεψημότητα έχει, από μοναδικούς επισκέπτες-ip's
    Για να προκαλέσουμε εγγραφές, που και αυτό μας ενδιαφέρει σαν forum, μπορούμε να έχουμε κλειδωμένα, μόνο κάποια χρήσιμα αρχεία, για παράδειγμα εγχειρίδια χρήσης μοντέλων scooters και εγχειρίδια επισκευής, ή άλλα αρχεία..Επίσης μπορούμε να δίνουμε μια ετήσια κάρτα μέλους με πρόσβαση σε εκπτώσεις συνεργαζόμενων καταστημάτων με ένα μικρό ποσό συνδρομής.
    Εξάλλου τρώγοντας έρχεται η όρεξη, δηλαδή αυτός που θα μπει σαν επισκέπτης και θα μπορεί να παίρνει πληροφορίες, κάποια στιγμή θα κάνει και εγγραφή ως μέλος είτε για να μπορεί να συμμετάσχει σε μια δράση, είτε για να μπορεί να κατεβάζει τα χρήσιμα αρχεία, είτε να πληρώσει την συνδρομή για να έχει πρόσβαση σε εκπτώσεις.

3.Οι εκδηλώσεις δεν προβάλλονται τόσο έντονα, όσο θα έπρεπε.

Πρόταση: Να ρυθμιστεί το forum έτσι ώστε, όταν γίνεται μια εκδήλωση, να εμφανίζεται ως pop-up window, σε οποιονδήποτε μπει στο forum. Επίσης να ορίζεται ως pinned (Πινέζα) σε όλα τα θέματα του forum μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.
    Έτσι θα ενημερώνονται οι πάντες που θα επισκέπτονται την αρχική σελίδα του forum αλλά και τα μέλη σε οποιοδήποτε ενότητα και αν σερφάρουν

4. Κλειστή Ομάδα στο Facebook

Πρόταση: To Facebook σαν κατασκευή έχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των μελών της κλειστής ομάδας μέσω των ειδοποιήσεων που διαθέτει.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι μια εκδήλωση ή ένα θέμα που θα δημοσιεύεται στο forum θα πρέπει να δημοσιεύεται ως έχει και να εξαντλείται στο facebook, αλλά να μπαίνει απλά ένα βασικό κείμενο ως ενημέρωση, που στο τέλος του θα προσκαλεί τον αναγνώστη να επισκεφθεί το νήμα του forum για πλήρη ενημέρωση. Έτσι δημιουργούμε νέες εγγραφές και μέλη, αλλά ταυτόχρονα κρατάμε ζωντανό (διαφημιστικά) το forum από συνεχείς και καθημερινές επισκέψεις των μελών, που οδηγούνται από το Facebook στο forum για πληρέστερη ενημέρωση.

Σελίδα 34 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 32333435 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε threads
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
Ακολουθήστε μας