Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Πολύδωρος Στολτίδης, μπορείτε να με φωνάζετε Άκη, όπως το έχω και στο name μου εδώ.
Βρίσκομαι στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό από μικρή ηλικία και έχω κάνει διάφορες εξορμήσεις κυρίως σε Θεσσαλονίκη και έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα σε off road διαδρομές.
Ο λόγος που άνοιξα αυτό εδώ το θέμα είναι, πως θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να διαφέρει από όλα τα συνηθισμένα και εννοώ την κλασσική Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που γίνεται κάθε χρόνο από την ΜΟΤΟΕ και να γίνει μια ανεξάρτητη από το Scooter Club Hellas.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση θα έχει κάποιες διαφορετικές πολυτέλειες και όχι το να βλέπουμε κόντρες με Scooter κλπ. Αλλά μια συγκέντρωση σε επιλεγμένες περιοχές κάθε χρόνο, όπου με την βοήθεια των εταιριών θα μπορεί ο εκάστοτε αναβάτης - Scooteras να δει και να δοκιμάσει νέα μοντέλα, να δει προτεινόμενα αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα του, είτε πρόκειται για καθημερινή χρήση, είτε για την αναβάθμιση της.

Γι'αυτό τον σκοπό θεωρώ ότι είναι καλό να ανοιχτή ένα τέτοιο post, διότι αυτό το οποίο παρατηρώ είναι ότι ενώ γίνονται Συγκεντρώσεις για καφέ κλπ, δεν ξέρω κατά πόσο μαζεύετε τόσος κόσμος, ενώ αν υπήρχε κάτι πιο ενδιαφέρον ίσως να ερχόντουσαν περισσότεροι.

Ο τρόπος θυμίζει λίγο Έκθεση και Πανελλήνια μαζί, φυσικά μόνος δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να στηθεί σωστά ώστε να περάσει καλά και ο κόσμος που θα έρθει.

Οπότε θα ήθελα να ακούσω τις ιδέες σας και φυσικά σε καμία περίπτωση όχι με Ομοσπονδίες κλπ.