Επειδη τα φορουμ γενικότερα εχουν πολα μπλιμπλικια και ειναι και στα αγγλικα ισως καπου για κάποιους να εχει ον και οφ θέλει ψάξιμο οπως επίσης αλλα εργαλεία εχουν οι admin αλλα οι mod και ουτο καθεξής.
Επειδη τα φορουμ γενικότερα εχουν πολα μπλιμπλικια και ειναι και στα αγγλικα ισως καπου για κάποιους να εχει ον και οφ θέλει ψάξιμο οπως επίσης αλλα εργαλεία εχουν οι admin αλλα οι mod και ουτο καθεξής.
κάπου κάπως κάποτε..................
1) Honda innova
2) AX Honda (εκλαπη 2 φορες)
3) Suzukaki Vstrom Dl 650 (αγάπη μου δεν θα σε ξεχάσω ποτέ)
4) Sym Citycom
5) CRUISYM
Και απο τα δυο αλλα περισσότερο απο το pc.
1) Honda innova
4) Sym Citycom
5) CRUISYM
Καλησπέρα. Για πείτε άλλη μια ρε παιδιά (είμαστε & εμείς που δεν πιάνουμε πουλιά στον αέρα...):
Από εδώ...: Επεξεργασία Άβαταρ (1).jpg
Εδώ. Το τσεκάρισμα όμως δεν καταργείται. Τι δεν κάνω σωστά; Επεξεργασία Άβαταρ (2).jpg
Honda ns50f
Honda lead 100
Piaggio Beverly 250
Piaggio Beverly 300
Suzuki Burgman 250
Piaggio X8 400cc
Γιαννης
το ιδιο ειναι παιδια μην το ψαχνετε αν στους παλιους το βγαζει στα νεα μελοι δεν φενετε η επιλογη και αν φανει απο δικη σας παραίνεση δεν μπορεις να διαλέξεις φωτο για μεσα στο φορουμ αλλα μονο του προφιλ σου. Αν ανιξετε ενα καινούριο λογαριασμο οι admin θα το διαπιστώσετε το θεμα μετα απο ποσα μηνύματα ανοίγει λογω της μεταφοράς απο το παλιο σας φόρουμ ισως και ποτε... οποτε πρεπει να στείλετε ερώτηση σε αυτον που σας το νοικιάζει για να βγαλετε ακρη.
1) Honda innova
4) Sym Citycom
5) CRUISYM
Κωνσταντίνος
Πρόεδρος και εκ των ιδρυτών
του ScooterClubHellas
scooterclubhellas@gmail.com
6977/404929
Παιδιά πλέον δουλεύει κανονικά το ανέβασμα φωτογραφίας σαν αβαταρ με ανώτερο μέγεθος 200 x 200
Διόρθωσα το πρόβλημα ... Ευχαριστούμε πολύ για τον εντοπισμό του προβλήματος
Κωνσταντίνος
Πρόεδρος και εκ των ιδρυτών
του ScooterClubHellas
scooterclubhellas@gmail.com
6977/404929