Καλα εσύ ρε ειχες 7-8 χιλιάδες και τώρα εχεις 28;
Πωωωωωωωωω
Καλα εσύ ρε ειχες 7-8 χιλιάδες και τώρα εχεις 28;
Πωωωωωωωωω
Χρήστος
λογικά θα πήρε το εφάπαξ![]()
Σταμάτης
Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ποτέ ξανά.
Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά.
Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος.
Ζήσε τώρα!
Χαχαχαχα... αυτά που εχασες εσύ Χρήστο τα πείρε ο πρόεδρος!
HONDA INTEGRA 750
Γρηγόρης..
Χαχαχαχα δίκαιη μεταχείριση μου φαίνεται πρόεδρος ειναι ότι θέλει κάνει
Last edited by kscorpion; 07-06-16 at 15:01.
LAMPROS INTEGRA 750 S
Ένα ακόμα θεματάκι που υπάρχει είναι ότι οπότε μπω στης νέες δημοσιεύσεις άλλες φορές μου δείχνει 6 posts , αλλες 20 ,άλλες 3 και πάει λέγοντας......δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα...
SYM GTS 300i F4 ABS![]()
HJC R-PHA 10 +
ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ;;!!
aprilia rs125
ninja 250r
Yamaha xj6 diversion
and now Sym....
Ναι είναι λίγο περίεργο καθώς όταν βγαίνεις για 10 λεπτά σου βγάζει μετά τη λίστα των 10 λεπτών και όχι τα προηγούμενα που μπορεί να μην τα έχεις ανοίξει. Υπάρχει η λύση πάνω πάνω δεξιά Γρήγορα link---> Σημερινές δημοσιεύσεις και με αυτό τον τρόπο θα δεις τις σημερινές όλες σε λίστα.
力 Γιάννης on GTS 300i F4
100K χλμ και συνεχίζουμε μαζί!
μα μπορεί να είναι όντως τόσες από την τελευταία φορά που μπήκες
το κακό είναι πως και αφού διαβάσεις τα ποστ συνεχίζει και στα δείχνει στα νέα, όπως επίσης και αυτά τα μπλε-κόκκινα φακελάκια μπροστά από την κάθε ανάρτηση δεν είναι καθόλου κατατοπιστικά μιας και κόκκινα λέει είναι τα αδιάβαστα ποστ αλλά και τα διαβασμένα, όπως και γαλάζια είναι τα αδιάβαστα και παραμένουν γαλάζια αφού τα διαβάσεις
Σταμάτης
Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ποτέ ξανά.
Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά.
Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος.
Ζήσε τώρα!
Υπομονή τα πρώτα 3 χρόνια θα είναι δύσκολα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos
Ενταξει παιδια ωραία η πλάκα δεν λέω ...
Κωσταντινε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι εχει γινει ;
Χρήστος
Στο tapatalk οταν κανω ενα ποστ επιλεγει αυτοματα την παρακολουθηση του συγκεκριμενου θεματος με αποτελεσμα καθε φορα που γραφει καποιος να μου σπαει τα @@ με τις ειδοποιησεις. Καμμια ιδεα; Λογικα δεν ειναι θεμα tapatalk αυτο αλλα ρυθμισης του φορουμ.