Παιδια το βλέπουμε
Παιδια το βλέπουμε
Piaggio carnaby 125
Honda sh150
Honda sh300 abs
Yamaha tmax500 abs + Honda pcx125
Yamaha xmax300 abs
Φωτης
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Pistolero
![]()
![]()
![]()
![]()
Για κάποιο σαμποτάζ πρόκειται!!!
Θα λυθεί σύντομα
Edit: Έτοιμο τώρα από το μεσιέ ΘΒ μας
力 Γιάννης on GTS 300i F4
100K χλμ και συνεχίζουμε μαζί!
Το θέμα το ξεκίνησα εγώ, για να πάρουν τα Ασιατικά μοντέλα την θέση που τους αρμόζει, και να προστεθούν και τα υπόλοιπα Scooter.
Άργησε να γίνει η μεταφορά και χάθηκαν για λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι όλα καλά τώρα.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία παιδιά..............
Θανάσης
Οι φίλοι είναι πάντα λίγοι, και καλοί.
Καλημερα
Ψάχνω το θέμα "bmw c600 vs tmax 530 " και δεν το βρίσκω ..
Ξέρουν κατι οι υπεύθυνοι ;
Χρήστος
Και τσουπ το θέμα πάλι στη θέση του ...Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον - kalogeros -
![]()
Χρήστος
Κάπου θα είχε παραπέσει ρε Χρήστο και συ όλα μπροστά σου τα θες! :P
Στάλθηκε από το m2 note μου
[quote=- kalogeros -]Και τσουπ το θέμα πάλι στη θέση του ...Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον "- kalogeros -":107s30r5
[/quote:107s30r5]
είχε αποσυρθεί για να καθαριστεί και επανήλθε αγορίνα ....![]()
![]()
Κωνσταντίνος
Πρόεδρος και εκ των ιδρυτών
του ScooterClubHellas
scooterclubhellas@gmail.com
6977/404929
[quote=kscorpion]είχε αποσυρθεί για να καθαριστεί και επανήλθε αγορίνα ....Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον - kalogeros -
![]()
[/quote:3fzbrv94]
Εντάξει αγορινα
Χρήστος
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά διαπιστώνω στον Firefox πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς στα πεδία που γράφουμε απαντήσεις. Είναι τόσο μικρή η γραμματοσειρά σε αυτά που γράφω που αναγκάζομαι να κάνω zoom στον Firefox 170% για να δω τι γράφω. Με το zoom αυτό όλη η υπόλοιπη σελίδα γίνεται τεράστια. Παρακάτω βάζω και ένα capture του firefox
https://s18.postimg.org/u6ft1ie61/Clip.jpg
ΑΚΥΡΟ. ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Last edited by Storm; 24-10-16 at 19:51. Αιτιολογία: ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ
Agility City [2008] -> MP3 Yourban 300LT [2011] -> Joyride 200i S [2017] -> Joyride 200i S [2021]