Το οτι ειναι πολλα τα ατομα που χαλαστηκαν με την αλλαγη ειναι γεγονος.
Προφανως αυτος που ανελαβε την εργασια της αναβαθμισης ή δεν γνωριζει και σιγα σιγα ψαχνεται ειτε το κανει σαν χαρη (ή αγγαρεια) και ασχολειται οποτε εχει ορεξη.
Οποτε αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη και με τον καιρο θα στρωσει.
Εγω σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα κόστους, μήπως δηλαδή επιλέχθηκε φθηνότερο πρόγραμμα. Δεν ξερω υποθέσεις κανω.
LAMPROS INTEGRA 750 S
Παιδια πρωτη φορα εκανα λογκ ιν σημερα απο την ημερα που αλαξε το φορουμ και ειναι χαλια μαυρα .... χαλια οσο δεν παει ...... ειδικα για τα κινητα ειναι ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ....
Χρησιμοποίησε το tapatalk απο κινητό...δέν υπάρχει καλύτερο. Επίσης να πώ κάτι παιδιά...εγώ δεν έμπαινα συχνά στο παλιό φόρουμ γιατί μου φαινόταν δύσκολο ενώ σε όλους σας άρεσε και το βρίσκατε άνετο. Τώρα που άλλαξε μπαίνω πιο εντατικά και μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο στην χρήση. Σίγουρα δέν μπορώ να συγκρίνω το παλιό με το καινούριο αλλά μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι είναι θέμα συνήθειας.
Κωνσταντίνος
Daytona Dy50 08'
Piaggio Beverly 300ie 15'
Kymco DownTown 350i abs 16'
Λαμπρο αν εχεις θεμα και στο tapatalk,τοτε κανε μια διαγραφη της εφαρμογης και κατεβασε τη εκ νεου.
αρκετοι ειχαμε θεμαμε το tapatalk και με την επανεγκατασταση διορθωθηκε.
οσον αφορα το chrome δεν μου το εχει κανει ποτε.κανε μια διαγραφη ιστορικου απο τις ρυθμισεις και αν συνεχισει να στο κανει ,πες μου να το δουμε
Honda ns50f
Honda lead 100
Piaggio Beverly 250
Piaggio Beverly 300
Suzuki Burgman 250
Piaggio X8 400cc
Γιαννης
Honda ns50f
Honda lead 100
Piaggio Beverly 250
Piaggio Beverly 300
Suzuki Burgman 250
Piaggio X8 400cc
Γιαννης
Honda ns50f
Honda lead 100
Piaggio Beverly 250
Piaggio Beverly 300
Suzuki Burgman 250
Piaggio X8 400cc
Γιαννης
Honda ns50f
Honda lead 100
Piaggio Beverly 250
Piaggio Beverly 300
Suzuki Burgman 250
Piaggio X8 400cc
Γιαννης
Νικολα σε λιγο καιρο που το φορουμ δεν θα επαιζε απο πουθενα ,να δεις ποσοι θα ειχαν χαλαστει μερικοι καλοπροαιρετα και αλλοι κακοπροαιρετα.
το φορουμ εχει 100αδες ρυθμισεις που πειραζεις κατι και επηρεαζεται και αλλο κομματι.
αλλα προσπαθουμε να λυσουμε τα θεματα.λιγο υπομονη ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Honda ns50f
Honda lead 100
Piaggio Beverly 250
Piaggio Beverly 300
Suzuki Burgman 250
Piaggio X8 400cc
Γιαννης