Αυτο κανω Κωστή...αλλα μάταιο!
Printable View
Αυτο κανω Κωστή...αλλα μάταιο!
Όταν μπαίνεις πάτα: "Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων" και όχι "Προβολή των νέων δημοσιεύσεων"
Νομιζω οτι πρεπει να γινουν 2 αλλαγες.
1)Τα χρωματα να γινουν λιγο πιο σκουρα επειδη εμας τους γερους μας ενοχλει το πολυ λευκο.
2)Τα προφιλ να μεταφερθουν και παλι αριστερα οπως πριν. 8)
αν θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε ας μείνουν τα προφιλ όπως είναι.
Θα είμαστε το μόνο forum με τα προφίλ δεξιά
Λίγο κουραστικό αλλά όλα συνηθίζονται .......
Αριστεράάάάάάάάά για να ξέρω ποιός μου μιλάει _blabla
Όντως....Κινέζοι είμαστε;;
αν και δεν γνωριζω πολλα, συμφωνω με ηλια, με τα αναγνωσμενα εχω χασει τη μπαλα. :headbang:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Για μένα μια χαρά είναι όπως είναι _famous _famous _famous _famous
ίσως το λευκό λίγο να γκριζάρει για να είναι ποιο ξεκούραστο
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στα λίνκ που βάζετε κατά καιρούς ή κάποια φωτογραφία, μου ανοίγει στο ίδιο παράθυρο του φόρουμ αντί να μου ανοίξει ένα νέο παράθυρο, οπότε κάθε φορά αναγκάζομαι να πάω πίσω μια σελίδα για να ξαναμπώ στο φόρουμ.
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στα λίνκ που βάζετε κατά καιρούς ή κάποια φωτογραφία, μου ανοίγει στο ίδιο παράθυρο του φόρουμ αντί να μου ανοίξει ένα νέο παράθυρο, οπότε κάθε φορά αναγκάζομαι να πάω πίσω μια σελίδα για να ξαναμπώ στο φόρουμ.[/quote]
+1 ειναι λιγο κουραστικο :roll:
εχω ενα παραπονο ρε παιδια
ενταξει το ξερω οτι ειναι στεκι αρρένων εδω μεσα αλλα υπαρχουν επισης πολλες θηλυκες υπαρξεις..
Γιατι δεν υπαρχει ενας θηλυκος μοντερειτορ? ετσι για να σπαει λιγο η μονοτονια..
Ουσιαστικά για τον ίδιο λόγο που δεν υπάρχει και άλλος ένας άντρας Mod.
Στην επόμενη άμεση ανάγκη θα συζητηθεί και η άποψή σου. :)
Bασικά θα πρέπει να σε γνωρίζουμε κιόλας.
Τέλος θα πρέπει κάποιος να σε προτείνει και επίσης να κάνεις συχνές εμφανίσεις στην εβδομαδιαία συγκέντρωση του club :).
Πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με ρατσισμό ή κάτι παρόμοιο. :)