Προσπαθώ να στείλω π.μ. σε μέλη του club και μου βγάζει : Το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει....
Το κακό είναι πως το βγάζει και στον Κωνσταντίνο !!!!!
Τι φταίει ???
Printable View
Προσπαθώ να στείλω π.μ. σε μέλη του club και μου βγάζει : Το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει....
Το κακό είναι πως το βγάζει και στον Κωνσταντίνο !!!!!
Τι φταίει ???
εχει ξανα-αναφερθει παντελη...θα το κοιταξουμε και θα υπαρξει ενημερωση!!!
αυτό θα πει ταχύτης !!! Μπράβο Ρούλη !
_famous _famousΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Παντελής
για κανε μια διαγραφη των cookies και προσπαθησε να δεις αν στελνει....
Καλησπέρα!
Δεν ξέρω να γράφω στην κατάλληλη ενότητα
πάντως παρατήρησα κάτι και θέλω να το αναφέρω εδώ,
είδα στην επάνω αριστερή πλευρά του φόρουμ μία διαφήμιση για υδρογονοκίνηση,
δεν έχω πρόβλημα με διαφημίσεις που διαφημίζουν κάτι που υπάρχει και έχει αποτελέσματα,
η συγκεκριμένη διαφήμιση όμως παρουσιάζει κατά την γνώμη μου ένα απατετωνίστικο προϊόν
χωρίς να έχει κανένα αποτέλεσμα στα οχήματα (αν είχε θα το είχαν υιοθετήσει όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων),
βλέπω τέτοια διαφήμιση σε ένα σοβαρό φόρουμ που είμαι μέλος εδώ και μερικά χρόνια
και μου έρχεται κάπως.
Επίσης θεωρώ υπερβολικό να διαφημίζει κάποιος κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμάσει καθόλου
και δεν έχει ιδέα για το αν όντως λειτουργεί,
το συγκεκριμένο προϊόν το έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς;
Εσείς τι γνώμη έχετε;
Τα προϊοντα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα στην καθημερινη σου ζωη είναι αξιόπιστα?
Και το πιο σοβαρό !
Εσυ μπορείς να αποδείξεις οτι είναι απατεωνιστικο η έτσι σου φαίνεται?
Στην τν υπάρχει παιχνιδη που σε ρωτάει ποσα ποδια έχει ο γάιδαρος!
Και πουλάνε πέτρες που διώχνουν τα μαγια!
Τα εχουμε πει χίλιες φορες αυτό είναι το συστημα που ζούμε!
Φιλε πολικε αρκουδε, επειδη ετυχε να δουλεψω σε μια συγκεκριμενη μοναδα τοποθετησης υδρογονοκινησης ωφειλω να σε πληροφορησω πως ωντως το συγκεκριμενο προιον δουλευει πολυ καλα και το εχω τοποθετησει στο αυτοκινητο με την οικονομια καυσιμου να αγγιζει περιπου το 35%.Μπαινει σε οποιοδηποτε οχημα βενζινοκινητο και ντηζελοκινητο και εχει απο απλα συστηματα με οικονομια καυσιμου να φτανει το 10% και συνθετα με την οικονομια να αγγιζει και το 40%...
Το καλο στην υποθεση ειναι οτι η μοναδα παραγωγης υδρογονου, δεν χρειαζεται να συμπληρωνεις καυσιμο,οπως το αεριο,αφου χρειαζεται μονο μια φορα συμπληρωμα στην αρχη και μετα να συμπληρωνεις νερακι της βρυσης ...δεν ξερω τι γινεται ακριβως, αλλα εχω την εντυπωση πως ο κοσμος εχει μια καχυποψια με το συγκεκριμενο προιον γιατι τους φαινεται περιεργο να καιει το οχημα ''νερο'' και εκει ειναι που γινεται η παρεξηγηση....ο κινητηρας μας δεν καιει νερο αλλα υδρογονο,δηλαδη δινουμε την δυνατοτητα στον κινητηρα να καψει εκτος βενζινης,υδρογονο το οποιο οπως γνωριζουμε ειναι αρκετα αναφλεξιμο...
Αυτα εν ολιγης ,βεβαια το συστημα ειναι αρκετα περιπλοκο και εγω τα ειπα με απλα λογια, οπως τα ειδα και τα γνωρισα απο πρωτο χερι και ωφειλω να πω πως τις πρωτες μερες που εβαλα το συστημα,νομιζα πως ειχε χαλασει ο δεικτης βενζινης και δεν κατεβαινε!!! _yeap
Δύστυχος φοβάμαι οτι ο αρκουδίσιος (αυτόματη διόρθωση, πλάκα ειχε και το άφησα έτσι :)) έχει δίκιο. Καταλαβαίνω φυσικά ότι όταν υπάρχει χρήμα οτιδήποτε άλλο πάει περίπατο. _zori Άλλα στο τεχνικό κομμάτι έχει δίκιο. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΑ
Παρακάτω οποίος ενδιαφέρεται να διαβάσει σχετικά από εδώ, http://www.efpolis.gr/el.html?start=30 κάνουμε κλικ εδώ http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%C ... %CF%82.pdf
Θα εκτιμήσω τεκμηριωμένες απαντήσεις και όχι φωνές.
Τωρα αν πω οτι αυτα που λεει το αγαπημενο μας και κατα τα αλλα υπουργειο και οχι μονο ειναι παραπλανηση του μεσου καταναλωτη θα το πιστεψτε ?Μαλλον οχι θα μου πειτε....το θεμα ειναι οτι ΟΝΤΩΣ κανει οικονομια,οχι βεβαια οπως τα υβριδικα,αλλα οντως κανει και ανετα βαζω το χερι μου στην φωτια...και πιστεψτε με δεν εχω κανενα απολυτως συμφερον,αλλα αφου το ζω καθε μερα ,να πω ψεματα?αφου δουλευει.... _nai
Και κατι αλλο που ισως σας κινησει καποιες υποψιες...στην Ελλαδα ως γνωστον οσο αφορα τετοιου ειδους μελετες τα υπουργεια μας ειναι καπως αργα.....ε ΤΩΡΑ πως μετα απο περιπου 2 μηνες βγαλανε ανακοινωση πως το συστημα ειναι σκαρτο και δεν δουλευει???Καποια βρυση με λεφτα θα μισοεκλεινε μαλλον.....
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις,Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Σταματης Φωτοπουλος
απλά εδώ δείχνει ότι το scooter club hellas με παροτρύνει με την ανάλογη διαφήμιση να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν,
ένα φόρουμ σοβαρό και στο οποίο είμαι μέλος.
Αγαπητέ συνάδελφε οι κατασκευαστές οχημάτων ''σκοτώνονται'' για το ποιος θα έχει χαμηλώτερη κατανάλωσηΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον chris26
και αν καταφέρουν κάθε φορά να κατασκευάσουν έναν κινητήρα που να κάνει 5-10% οικονομία το θεωρούν κατόρθωμα
και εσύ μου αναφέρεις χαμηλότερη κατανάλωση 35% ;
Άκη, το SCH δέν παροτρύνει ΚΑΝΕΝΑ.
Είναι μιά διαφήμιση όπως όλες οι υπόλοιπες, που βλέπεις κατά δεκάδες καθημερινά σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή φόρουμ.
Συμφεροντα επι συμφεροντων....καπως ετσι παει με τις αυτοκινητοβιομηχανιες και τους Αραβες.....μην μου πειτε πως κι αυτο το ακουτε πρωτη φορα.......
http://www.youtube.com/watch?v=KuD71z_4BGg
ΟΛΑ ειναι δυνατα :)
Θανάση αν δεν με ενδιέφερε το φόρουμ δεν θα ασχολούμουν καθόλου,Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Θ.Β
ανέφερα τα παραπάνω με σκοπό να είναι ενήμεροι και οι ιδιοκτήτες του φόρουμ με σκοπό την υψηλή ποιότητα των περιεχομένων του,
εγώ δεν έχω πρόβλημα και φυσικά δεν πρόκειται να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν.
Αφού δεν εχεις πρόβλημα με τις διαφημίσεις.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον polikosarkoudos
Μείνε σε αυτό.
απλά είναι πολύ ευκολο να γράφετε και να κατηγορητε το φόρουμ για οτι σας κάθετε στραβά.
Λυπάμαι πολύ.
Και ασχολησου με πραγματικούς παπατζηδες που έχουν γεμίσει κανάλια,εφημερίδες, περιοδικά και την ζώη σου . Ομως εκει τουμπεκί όλοι μας.
Στο ευκολο το SCH. φταιει που έβαλε μια διαφήμιση.
[quote=Σταματης Φωτοπουλος]Αφού δεν εχεις πρόβλημα με τις διαφημίσεις.Παράθεση:
Μείνε σε αυτό.
απλά είναι πολύ ευκολο να γράφετε και να κατηγορητε το φόρουμ για οτι σας κάθετε στραβά.
Λυπάμαι πολύ.
Και ασχολησου με πραγματικούς παπατζηδες που έχουν γεμίσει κανάλια,εφημερίδες, περιοδικά και την ζώη σου . Ομως εκει τουμπεκί όλοι μας.
Στο ευκολο το SCH. φταιει που έβαλε μια διαφήμιση.[/quote:2avp5ff3]
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο
Εγώ απλά ανέφερα ότι διαφημίζετε κάτι αμφίβολο για το αν λειτουργεί,
έγινε ενημερωτικά και νομίζω ότι συζητάμε πολιτισμένα,
τώρα αν αυτό το θεωρείται κατηγορία λυπάμαι πολύ.
Πολιτισμένα λοιπον!Παράθεση:
Τεκμηρίωσε μας οτι αυτό είναι απατεωνιστικο.
Και θα καταγράφει στο φόρουμ που μας φιλοξενεί.
Η άποψη σου καταγράφεται και αυτό είναι όλο.
Την διαβάζουν όλοι και κρίνουν.
Και τον διαφημιζομενο και εσένα.
Τόσο απλα.
Απο εμένα τέλος!
ΩΧ!!!! κοιτα να δεις που βγηκε και απο το εργοστασιο.... :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=I8K7ZVg3p8s
αγαπητε φιλε νομιζω πως στο συγκεκριμενο εχουν παει αρκετοι συμφορουμιτες, ειδικα με αμαξια με πολλα χιλιομετρα επανω τους, και εχουν δει καποιο αποτελεσμα, ειδικα στην καταναλωση απο οτι λενε σε αναλογο νημα. εγω προσωπικα δε γνωριζω αν ειναι αληθεια η οχι και δεν με ενοχλει και ιδιατερα.
Αυτό είναι αυτοκίνητο με κυψέλες υδρογόνου,Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον chris26
ανεφοδιάζεται με υδρογόνο και δεν έχει καμία σχέση με το διαφημιζόμενο προϊόν
που τοποθετείτε στους κινητήρες εσωτερικής καύσης,
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Απολύτως καμία.
α) Γνωστός μου το έβαλε και τους ανάγκασε να το βγάλουν,Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Σταματης Φωτοπουλος
β) έχουν κάνει δοκιμές οι mythbusters και δεν δούλεψε
γ) συνάδελφος παράθεσε αυτό http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%C ... %CF%82.pdf
από την γενική γραμματεία καταναλωτή,
δ) επίσης αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις ότι τέτοιες συσκευές έχουν απαγορευτεί σε αρκετές χώρες
για προφανείς λόγους.
Τι να τεκμηριώσω;
ευχαριστουμε ολους για τις αποψεις σας.
διαφήμιση ειναι οπως ολες με τους χορηγους των δωρων της πιτας μας .....
δεν παρατρινουμε κανεναν να το βαλει γιατι ειναι καλο ή οτι ειναι κακο
μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε ολοι τις αποψεις μας.
δεν θελουμε να τεκμηριώσει κανενας και τιποτα .
αυτα τα ολιγα .
ας σεβαστουμε τους δωροθετες ..που εδωσαν οτι μπορουσαν ο καθενας.
Παιδιά, σκοπός της κάθε διαφήμισης ειναι να προβάλει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία. Οι διαφημίσεις θα πρέπει να τηρούν κάποιους σημαντικούς κανόνες ως προς την παραπλάνηση που μπορεί να εμπεριέχουν ή ψευδή στοιχεία που έχουν ως σκοπό την παραπληροφόρηση του κοινού.
Ολα αυτά ελέγχονται απο εξειδικευμένους κρατικούς μηχανισμούς που έχουν την αρμοδιότητα να ασκήσουν διώξεις σχετικά με την παραπληροφόρηση που μπορεί να πηγάζει απο μια διαφήμιση...
Σε καμία απολύτως περίπτωση, το ΜΜΕ που φιλοξενεί την διαφήμιση δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο της. Αλίμονο αν το κάθε κανάλι, ραδιοφωνικός σταθμός ή ιστοσελίδα, έμπαινε στη διαδικασία να πραγματοποήησει ολόκληρες έρευνες (πολλές φορές με πολυσυνθετες επιστημονικές προεκτάσεις) προκειμένου να διαπιστώσει αν οι διαφημίσεις που φιλοξενεί ειναι πέρα για πέρα αληθινές προς το καταναλωτικό κοινό...
Αυτά τα πράγματα μόνο ως αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν... Τα προϊόντα καλά ή κακά, υπάρχουν και πωλούνται και ειναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να τα αγοράσει ή οχι...
Sent from my iPad using Tapatalk
Μιας και ασχολουμαι πολυ με τα αυτοκινητα και του κινητηρες (λογω οτι σπουδαζω μηχανολογος οχηματων) εχω κατσει και εχω διαβασει απειρες σελιδες επι του θεματος.
Ας μπουμε στο ψητο.
Ενα τετοιο συστημα αποτελειται απο:
1) Γεννήτρια HHO Gas
2)Δεξαμενη νερού
3)Ηλεκτρολύτη - Υδροξείδιο του καλίου (KOH) για την πρώτη χρήση
4)Και τις καλωδιωσεις που χρειαζεται.
Οπως λενε λειτουργει με μια ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΘΕΡΗ καταναλωση ρευματος με την οποια παραγει υδρογονο απο το νερο.
*Να αναφερω οτι υπάρχουν ερευνητικά αποτελέσματα που δείχνουν ότι αν προσθέσεις H2 μπορεί να έχει θετική επίδραση σε θέματα καύσης υδρογοναθράκων.
Αλλά αυτό δεν αφορά την εφαρμογή με εγκατάσταση μικρών συστημάτων ηλεκτρόλυσης (σαν αυτα που συζηταμε) για παραγωγή Η2 πάνω στα επιβατικά αυτοκίνητά, για δύο λόγους:
1) Η ροή αερίου Η2 που μπορούν να βγάλουν με τα μικρά ρεύματα που λειτουργούν είναι 1/10.000 του αέρα που τραβάει ο κινητήρας σε μέσες στροφές, ενώ επίδραση θα είχε κάτι της τάξης του 1/100. Αν ανέβουν οι στροφές η αναλογία θα χειροτερεύει περισσότερο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχεις σταθερό ρεύμα ηλεκτρόλυσης, δηλ. ροή παραγόμενου υδρογόνου, για λειτουργία του κινητήρα σε rpm από το ρελαντί έως το κόφτη? Η ποσότητα του αέρα που μπαίνει θα αλλάζει π.χ. με λόγο 7.000(κοφτης)/500(ρελαντι) = 14 φορές!
2)Αν προστίθετο αέριο (π.χ από μπουκάλα) σε τέτοια ποσοστά θα πρόσφερε (υπό συνθήκες) λίγη ενέργεια στο αυτοκίνητο (με κόστος την μπουκάλα αερίου). Αλλά όταν το Η2 παράγεται πάνω στο αυτοκίνητο, από το σύστημα ηλεκτρόλυσης, καταναλώνει ενέργεια από την καύση της βενζίνης που εξαλείφει όποιο όφελος υπάρχει. Το ενεργειακό ισοζύγιο είναι αρνητικό!
Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης με υδρογόνο αποδίδουν χειρότερα από τη βενζίνη. Μόνο με κρυογενικό Υδρογόνο (υγροποιημένο κάτω από -250 βαθμούς Κελσίου) και direct injection κατάφεραν να πάρουν 20% παραπάνω από ένα συμβατικό κινητήρα βενζίνης (όχι τους καλύτερους), αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα πρακτικό. Το πρόβλημα είναι ότι η πυκνότητα μάζας του αερίου Η2 είναι πολύ μικρή (στους 25C σε αέρια φάση σε 24 λιτρα εχεις 1 mole αεριου, δηλ. 2 gr για Η2 και 114 για βενζίνη/C8H18), επομένως και η ενεργειακή απόδοση του H2 είναι μικρή (286 KJ/mole) συγκριτικά με βενζίνη (5100 KJ/mole).
Επισης, στα συστήματα που πουλάνε κρατάνε χαμηλό το ρευμα για να μην ζεσταθεί υπερβολικά το ζουμί νερου και KOH (ηλεκτρολύτη).
Το αέριο Η2/Ο2 βγαίνει στα ηλεκτρόδια που είναι βυθισμένα μεσα στο ζουμι του ηλεκτρολύτη. Αν "βράζει" ο ηλεκτρολύτης, ατμοί ΚΟΗ και υδρατμοί θα πηγαίνουν μαζί με τα Η2/Ο2 μέσα στους κυλίνδρους.
Ακόμα χειρότερα μπορει να ρουφήξει μεχρι και νερό μέσα στους κυλίδρους. Και πιστεψτε με δεν ειναι οτι καλυτερο να συμβει κατι τετοιο.
Το εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα. Συγγνωμη για το off-topic αλλα ηθελα να πω την αποψη μου επι του θεματος μιας και εχει γεμισει ο τοπος με μαγικες συσκευες μειωσης της καταναλωσης (υδρογονο, μαγνητακια κτλ) και ολα αυτα βεβαια με 30% + μειωση της καταναλωσης και επιστροφη των χρηματων εαν δεν δειτε αποτελεσμα.
Τελος, ας πουμε οτι ενας κινητηρας καιει με βενζινη 8 λιτρα τα 100 και με το συστημα αυτο εχουμε την υποσχομενη μειωση 30%, τοτε η καταναλωση θα μειωνοταν κατα 2,4 λιτρα!!!! Αρκετα αισιοδοξο. Εαν ηταν τοσο απλα τα πραγματα, θα το ειχαν εφαρμοσει πολλες εταιριες αυτο το συστημα και δεν θα εφτιαχναν πολυπλοκα συστηματα vvt-i, vtec, twinair, υβριδικα κτλ.
Συγγνωμη και παλι για το μεγαλο κειμενο και για το off topic και ευχαριστω για το χρονο σας.
Καλο σας βραδυ :)
καλησπερα φιλοι μου, θα θελα να κανω μια προταση(δεν ξερω αν εχει ειπωθει στο παρελθον). να δημιουργηθει Live chat για κουβεντα κους κους κ.ο.κ, στο οποιο να υπαρχει και ενας Player στην σελιδα που να παιζει μουσικουλα μονο του η και οποιος θελει απο μας οποτε θελει να βαζει τις δικες του μουσικες επιλογες.
καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γινετε και σε σας αλλα σε μενα εδω και 20 λεπτα δεν μου δειχνει στο forum τις ενοτητες των sym,kymco μπαινω απο pc με chrome
Και σε σενα.Chrome & opera το ιδιο θεμα εχω.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον snake7
λογικα θα το δουν τα παιδια και θα το φτιαξουν,ελπιζω συντομαΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον JNG
Παιδια το βλέπουμε
:D :D :D _famousΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Pistolero
Για κάποιο σαμποτάζ πρόκειται!!!
Θα λυθεί σύντομα ;)
Edit: Έτοιμο τώρα από το μεσιέ ΘΒ μας
Το θέμα το ξεκίνησα εγώ, για να πάρουν τα Ασιατικά μοντέλα την θέση που τους αρμόζει, και να προστεθούν και τα υπόλοιπα Scooter.
Άργησε να γίνει η μεταφορά και χάθηκαν για λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι όλα καλά τώρα.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία παιδιά..............
Καλημερα
Ψάχνω το θέμα "bmw c600 vs tmax 530 " και δεν το βρίσκω ..
Ξέρουν κατι οι υπεύθυνοι ;
Και τσουπ το θέμα πάλι στη θέση του ... _famousΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον - kalogeros -
Κάπου θα είχε παραπέσει ρε Χρήστο και συ όλα μπροστά σου τα θες! :P
Στάλθηκε από το m2 note μου
[quote=- kalogeros -]Και τσουπ το θέμα πάλι στη θέση του ... _famous[/quote:107s30r5]Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον "- kalogeros -":107s30r5
είχε αποσυρθεί για να καθαριστεί και επανήλθε αγορίνα .... _katana _katana
[quote=kscorpion]είχε αποσυρθεί για να καθαριστεί και επανήλθε αγορίνα .... _katana _katana[/quote:3fzbrv94]Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον - kalogeros -
Εντάξει αγορινα
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά διαπιστώνω στον Firefox πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς στα πεδία που γράφουμε απαντήσεις. Είναι τόσο μικρή η γραμματοσειρά σε αυτά που γράφω που αναγκάζομαι να κάνω zoom στον Firefox 170% για να δω τι γράφω. Με το zoom αυτό όλη η υπόλοιπη σελίδα γίνεται τεράστια. Παρακάτω βάζω και ένα capture του firefox
https://s18.postimg.org/u6ft1ie61/Clip.jpg
ΑΚΥΡΟ. ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου....
δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα....
προσπάθησα 2 φορές και δεν εμφανίζει τίποτε, ούτε ξέρω αν ο άλλος το διαβάζει.....Κωνσταντίνε σε σένα τα έστειλα...
επίσης η διαφήμιση του βαγιανέλη πέφτει επάνω στο όνομά μου και στις ειδοποιήσεις και δεν λειτουργεί εκεί κανένα κουμπί, ούτε η έξοδος....:(
σου έστειλα....αλλά δεν βλέπω φως....
κάτω από το μήνυμά μου μου βγάζει μόνο : submit Message και Go Advanced....
άρα το παίρνεις αλλά εγώ δεν βλέπω ότι στο έστειλα...
το βρήκα....ευχαριστώ....:p
Καλησπέρα σε γενικές γραμμές δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι παραπάνω, φορτώνει γρήγορα και είναι φιλικό.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι την αλλαγή του αλγόριθμου της Google όπου υποχρεώνει όλες τις σελίδες να χρησιμοποιούν https:// πρωτόκολλο και όχι το κλασσικό.
παρακαλώ, κατά τα άλλα έχει γίνει καλή επιλογή σε θέμα και πλατφόρμα και προς το παρόν δεν μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο. αλλά αν δω κάτι σίγουρα θα το αναφέρω. πάντως πιστεύω πως σαν Ιστοσελίδα θα μπορούσε να διαμορφωθεί ακόμα περισσότερο και να δώσει την ευκαιρία στους λάτρεις και τους φίλους που ενδιαφέρονται να παρουσιάζουν νέα μοντέλα, αλλά και να ανεβάζουν τυχόν νέα μοντέλα, εκτός και αν καθαρός σκοπός είναι όχι η προβολή νέων θεμάτων σαν Ειδησεογραφία, αλλά όσο σαν Φόρουμ που φιλοξενεί χρήστες παλιούς και καινούργιους με σκοπό την γνώση, την εμπειρία, αλλά και την συμμετοχή σε διάφορα Events.
Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Πολύδωρος Στολτίδης, μπορείτε να με φωνάζετε Άκη, όπως το έχω και στο name μου εδώ.
Βρίσκομαι στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό από μικρή ηλικία και έχω κάνει διάφορες εξορμήσεις κυρίως σε Θεσσαλονίκη και έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα σε off road διαδρομές.
Ο λόγος που άνοιξα αυτό εδώ το θέμα είναι, πως θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να διαφέρει από όλα τα συνηθισμένα και εννοώ την κλασσική Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που γίνεται κάθε χρόνο από την ΜΟΤΟΕ και να γίνει μια ανεξάρτητη από το Scooter Club Hellas.
Η συγκεκριμένη συγκέντρωση θα έχει κάποιες διαφορετικές πολυτέλειες και όχι το να βλέπουμε κόντρες με Scooter κλπ. Αλλά μια συγκέντρωση σε επιλεγμένες περιοχές κάθε χρόνο, όπου με την βοήθεια των εταιριών θα μπορεί ο εκάστοτε αναβάτης - Scooteras να δει και να δοκιμάσει νέα μοντέλα, να δει προτεινόμενα αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα του, είτε πρόκειται για καθημερινή χρήση, είτε για την αναβάθμιση της.
Γι'αυτό τον σκοπό θεωρώ ότι είναι καλό να ανοιχτή ένα τέτοιο post, διότι αυτό το οποίο παρατηρώ είναι ότι ενώ γίνονται Συγκεντρώσεις για καφέ κλπ, δεν ξέρω κατά πόσο μαζεύετε τόσος κόσμος, ενώ αν υπήρχε κάτι πιο ενδιαφέρον ίσως να ερχόντουσαν περισσότεροι.
Ο τρόπος θυμίζει λίγο Έκθεση και Πανελλήνια μαζί, φυσικά μόνος δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να στηθεί σωστά ώστε να περάσει καλά και ο κόσμος που θα έρθει.
Οπότε θα ήθελα να ακούσω τις ιδέες σας και φυσικά σε καμία περίπτωση όχι με Ομοσπονδίες κλπ.
Αγαπητέ φίλε Άκη καλως ορισες στο scooter club hellas.
Οσον αφορά την πρόταση σου θα ήθελα να σε πληροφορήσω οτι κατάτο παρελθόν έχουν οργανωθεί τέτοιες κινήσεις απο το scooterclubhellas.
Υπάρχουν όμως αρκετές σκέψεις στα σκαριά της συντονιστικής ομάδας και της ομάδας εκδρομών μας και σίγουρα κάποιος συνδυασμός των προαναφερόμενων σου θα ληφθει σοβάρα υπόψιν.
Συντονίσου εδώ για πληροφορίες σχετικά με την πανελλήνια και τις δράσεις της http://forum.scooterclubhellas.gr/fo...y.php?312-2017 και εδώ για την συντονιστική ομάδα συναντήσεων της Θεσσαλονίκης http://forum.scooterclubhellas.gr/fo...B5%CE%B9%CF%82.
Το παρόν θα κλειδώσει διότι υπαρχουν ήδη ανοικτά πεδία συζητήσεων στην κάθε περιοχή.
Ευχαριστούμε για την πρόταση σου
εγώ αυτό που λέω είναι να διαμορφωθεί έτσι ώστε ο χρήστης που θέλει κάτι τέτοιο να έχει ένα psd το οποίο θα προσαρμόζει ανάλογα την κρητική του και το μοντέλο τα στοιχεία ώστε να βγαίνουν σωστά. για να μην μπει η διαχείριση στην διαδικασία να ενεργοποιήση πρόσθετο το οποίο λογικά δεν είναι και δωρεάν για τέτοιο πράγμα. το psd είναι αρχείο που δημιουργείτε από το photoshop και χρειάζεται κάποιος να κάτσει και να το φτιάξεις βέβαια αλλά σίγουρα για να δώσεις ένα ωραίο αποτέλεσμα στο όλο concept πιστεύω αξίζει τον κόπο :)
Καλημερα σας...Ηθελα να ανοιξω ενα νεο θεμα για ανταλλακτικα ενος μοντελου βαζοντας μεσα λινκς κυριος απο το car.gr αλλα και μερικα μαγαζια δειχνοντας το συγκεκριμενο ανταλλακτικο καθε φορα...Φυσικα και δεν εχω καμια σχεση με κανενα μαγαζι απλα θεωρω οτι ειναι μια βοηθεια σε καποιον που κατι θελει να βρει...Μπορω να ανεβασω τετοιο θεμα?Ευχαριστω
Ενταξη ευχαριστω πολυ θα το κανω γραπτως με τα τεχνικα χαρακτηριστικα τοτε..
Καλησπερα και παλι.Δεν ξερω εαν γινομαι κουραστικος αλλα ειχα ανοιξει ενα θεμα σχετικα με τα καλα και κακα συνεργεια..Ενας εκ της ομαδας διαχειρισης του φορουμ μου απαντησε πολυ σωστα δινοντας μου το λινκ για τα καλα συνεργεια...αλλα δεν ειδα πουθενα να υπαρχει καποιο θεμα για τα "κακα" συνεργεια..αυτα που οι τεχνικοι τους ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ξερουν και ειτε καταστρεφουν τις μηχανες μας ειτε μας γεμιζουν ενα ματσο βλακιες...δεν προλαβα λοιπον να γραψω αυτο μεσα γιατι προφανως την εσβησε..
Πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube που θα φαίνεται κανονικά και όχι μόνο το link;
Η μορφή συνήθως είναι [youtube]xxxxx[/youtube] αλλά εδώ δε μου πετυχαίνει.
xxxxx=Το κομμάτι από το σύνδεσμο του youtube μετά το v=
Καλημέρα Λεωνιδα
Για να φαίνεται απ ευθείας το βίντεο στο φόρουμ, θα πρέπει να πάρεις το link του βίντεο κάνοντας copy στο share που υπάρχει στις επιλογές του YouTube ακριβώς κάτω από το βίντεο.
Έπειτα στο φόρουμ, κάνοντας μια νέα δημοσίευση, σου ανοίγει τον editor, και το 5ο εικονίδιο από το τέλος έχει μια υδρόγειο με το σήμα σύνδεσης, πατώντας αυτό, κανείς paste το link και είσαι έτοιμος.
Στην ουσία κάνεις copy το λινκ από το share και επικόλληση στο εικονίδιο στον editor.
Καλησπέρα και σ'ευχαριστώ αλλά ποιον editor ανοίγει και πού είναι αυτή η υδρόγειος;;Ούτε στο Quick reply το βρίσκω ούτε στο Go advanced''...τόσο γκαβός είμαι;; :p
Συνημμένο 14662
Αυτό εννοεί ο φίλτατος Johnpats
Σ'εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η μπάρα, ούτε στο quick reply ούτε στο advanced.
Μήπως δεν έχει ενεργοποιήσει το Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing στις "Γενικές Ρυθμίσεις / Διάφορες επιλογές" ;
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις Er3VoS και Νίκο!
Ευχαριστώ! Δοκιμαστικά δημοσιεύω ένα βιντεάκι να δω αν δουλεύει διότι στο preview το εμφανίζει απλώς ως link.
Τι σκ@@ κάνω λάθος πάλι;Αντιγράφω το σύνδεσμο από το κουμπί ''κοινοποίηση'' του βίντεο στο youtube
https://youtu.be/L9YZ6mAXmls
Εννοείται ότι πατάω την υδρόγειο και κάνω αντιγραφή το link του βίντεο μέσα στο πλαίσιο του url.
Δοκιμάζω με protocol http:// και με https:// αλλά τζίφος, βγάζει απλό link.:confused:
Από google chrome μπαίνω και από το laptop και από το κινητό.
Υπάρχει περίπτωση εδώ να φταίει το παρακάτω?
Συνημμένο 14664
Διορθώθηκε! Μάλλον έφταιγε αυτό που παρατήρησε ο Er3voS.
Τώρα πια εμφανίζεται ένα εικονίδιο με το φιλμάκι, δίπλα από την υδρόγειο...εκεί κάνουμε επικόλληση του link από το youtube.
Με την υποσημείωση ότι δεν εμφανίζεται σε όλα τα sections του forum.Εμφανίζεται π.χ. στα Νέα μοντέλα και στις Εταιρείες αλλά εδώ στις Ανακοινώσεις ή στα Τεχνικά θέματα δεν εμφανίζεται.
Ολοκληρώθηκε η ρύθμιση για το video code.
Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας.