Απ: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
Nikos-Elyseo
Καλησπερα και παλι.Δεν ξερω εαν γινομαι κουραστικος αλλα ειχα ανοιξει ενα θεμα σχετικα με τα καλα και κακα συνεργεια..Ενας εκ της ομαδας διαχειρισης του φορουμ μου απαντησε πολυ σωστα δινοντας μου το λινκ για τα καλα συνεργεια...αλλα δεν ειδα πουθενα να υπαρχει καποιο θεμα για τα "κακα" συνεργεια..αυτα που οι τεχνικοι τους ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ξερουν και ειτε καταστρεφουν τις μηχανες μας ειτε μας γεμιζουν ενα ματσο βλακιες...δεν προλαβα λοιπον να γραψω αυτο μεσα γιατι προφανως την εσβησε..
Ναι Νικο.Στα προτεινομενα συνεργεια θα γραφεις και τα αρνητικά ωστε να υπαρχει μια ενότητα μαζεμενη.
Πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube που θα φαίνεται κανονικά και όχι μόνο το link;
Η μορφή συνήθως είναι [youtube]xxxxx[/youtube] αλλά εδώ δε μου πετυχαίνει.
xxxxx=Το κομμάτι από το σύνδεσμο του youtube μετά το v=
Παράθεση:
lleonidas
Πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube που θα φαίνεται κανονικά και όχι μόνο το link;
Η μορφή συνήθως είναι [youtube]xxxxx[/youtube] αλλά εδώ δε μου πετυχαίνει.
xxxxx=Το κομμάτι από το σύνδεσμο του youtube μετά το v=
Καλημέρα Λεωνιδα
Για να φαίνεται απ ευθείας το βίντεο στο φόρουμ, θα πρέπει να πάρεις το link του βίντεο κάνοντας copy στο share που υπάρχει στις επιλογές του YouTube ακριβώς κάτω από το βίντεο.
Έπειτα στο φόρουμ, κάνοντας μια νέα δημοσίευση, σου ανοίγει τον editor, και το 5ο εικονίδιο από το τέλος έχει μια υδρόγειο με το σήμα σύνδεσης, πατώντας αυτό, κανείς paste το link και είσαι έτοιμος.
Στην ουσία κάνεις copy το λινκ από το share και επικόλληση στο εικονίδιο στον editor.
Καλησπέρα και σ'ευχαριστώ αλλά ποιον editor ανοίγει και πού είναι αυτή η υδρόγειος;;Ούτε στο Quick reply το βρίσκω ούτε στο Go advanced''...τόσο γκαβός είμαι;; :p
1 Συνημμένο(α)
Συνημμένο 14662
Αυτό εννοεί ο φίλτατος Johnpats
Σ'εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η μπάρα, ούτε στο quick reply ούτε στο advanced.
Μήπως δεν έχει ενεργοποιήσει το Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing στις "Γενικές Ρυθμίσεις / Διάφορες επιλογές" ;
Παράθεση:
lleonidas
Σ'εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η μπάρα, ούτε στο quick reply ούτε στο advanced.
Είσαι οκ.
Είχες απενεργοποιησει από το προφίλ σου την επιλογή message editor interface στην καρτέλα browsing options.
Στην ενεργοποίησα.
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις Er3VoS και Νίκο!
Ευχαριστώ! Δοκιμαστικά δημοσιεύω ένα βιντεάκι να δω αν δουλεύει διότι στο preview το εμφανίζει απλώς ως link.
Τι σκ@@ κάνω λάθος πάλι;Αντιγράφω το σύνδεσμο από το κουμπί ''κοινοποίηση'' του βίντεο στο youtube
https://youtu.be/L9YZ6mAXmls