Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
αγαπητε φιλε νομιζω πως στο συγκεκριμενο εχουν παει αρκετοι συμφορουμιτες, ειδικα με αμαξια με πολλα χιλιομετρα επανω τους, και εχουν δει καποιο αποτελεσμα, ειδικα στην καταναλωση απο οτι λενε σε αναλογο νημα. εγω προσωπικα δε γνωριζω αν ειναι αληθεια η οχι και δεν με ενοχλει και ιδιατερα.
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον chris26
Αυτό είναι αυτοκίνητο με κυψέλες υδρογόνου,
ανεφοδιάζεται με υδρογόνο και δεν έχει καμία σχέση με το διαφημιζόμενο προϊόν
που τοποθετείτε στους κινητήρες εσωτερικής καύσης,
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Απολύτως καμία.
Re: Απ: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Σταματης Φωτοπουλος
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον polikosarkoudos
Εγώ απλά ανέφερα ότι διαφημίζετε κάτι αναμφίβολο για το αν λειτουργεί,
έγινε ενημερωτικά και νομίζω ότι συζητάμε πολιτισμένα,
τώρα αν αυτό το θεωρείται κατηγορία λυπάμαι πολύ.
Πολιτισμένα λοιπον!
Τεκμηρίωσε μας οτι αυτό είναι απατεωνιστικο.
Και θα καταγράφει στο φόρουμ που μας φιλοξενεί.
Η άποψη σου καταγράφεται και αυτό είναι όλο.
Την διαβάζουν όλοι και κρίνουν.
Και τον διαφημιζομενο και εσένα.
Τόσο απλα.
Απο εμένα τέλος!
α) Γνωστός μου το έβαλε και τους ανάγκασε να το βγάλουν,
β) έχουν κάνει δοκιμές οι mythbusters και δεν δούλεψε
γ) συνάδελφος παράθεσε αυτό http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%C ... %CF%82.pdf
από την γενική γραμματεία καταναλωτή,
δ) επίσης αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις ότι τέτοιες συσκευές έχουν απαγορευτεί σε αρκετές χώρες
για προφανείς λόγους.
Τι να τεκμηριώσω;
ευχαριστουμε ολους για τις αποψεις σας.
διαφήμιση ειναι οπως ολες με τους χορηγους των δωρων της πιτας μας .....
δεν παρατρινουμε κανεναν να το βαλει γιατι ειναι καλο ή οτι ειναι κακο
μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε ολοι τις αποψεις μας.
δεν θελουμε να τεκμηριώσει κανενας και τιποτα .
αυτα τα ολιγα .
ας σεβαστουμε τους δωροθετες ..που εδωσαν οτι μπορουσαν ο καθενας.
Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Παιδιά, σκοπός της κάθε διαφήμισης ειναι να προβάλει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία. Οι διαφημίσεις θα πρέπει να τηρούν κάποιους σημαντικούς κανόνες ως προς την παραπλάνηση που μπορεί να εμπεριέχουν ή ψευδή στοιχεία που έχουν ως σκοπό την παραπληροφόρηση του κοινού.
Ολα αυτά ελέγχονται απο εξειδικευμένους κρατικούς μηχανισμούς που έχουν την αρμοδιότητα να ασκήσουν διώξεις σχετικά με την παραπληροφόρηση που μπορεί να πηγάζει απο μια διαφήμιση...
Σε καμία απολύτως περίπτωση, το ΜΜΕ που φιλοξενεί την διαφήμιση δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο της. Αλίμονο αν το κάθε κανάλι, ραδιοφωνικός σταθμός ή ιστοσελίδα, έμπαινε στη διαδικασία να πραγματοποήησει ολόκληρες έρευνες (πολλές φορές με πολυσυνθετες επιστημονικές προεκτάσεις) προκειμένου να διαπιστώσει αν οι διαφημίσεις που φιλοξενεί ειναι πέρα για πέρα αληθινές προς το καταναλωτικό κοινό...
Αυτά τα πράγματα μόνο ως αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν... Τα προϊόντα καλά ή κακά, υπάρχουν και πωλούνται και ειναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να τα αγοράσει ή οχι...
Sent from my iPad using Tapatalk
Μιας και ασχολουμαι πολυ με τα αυτοκινητα και του κινητηρες (λογω οτι σπουδαζω μηχανολογος οχηματων) εχω κατσει και εχω διαβασει απειρες σελιδες επι του θεματος.
Ας μπουμε στο ψητο.
Ενα τετοιο συστημα αποτελειται απο:
1) Γεννήτρια HHO Gas
2)Δεξαμενη νερού
3)Ηλεκτρολύτη - Υδροξείδιο του καλίου (KOH) για την πρώτη χρήση
4)Και τις καλωδιωσεις που χρειαζεται.
Οπως λενε λειτουργει με μια ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΘΕΡΗ καταναλωση ρευματος με την οποια παραγει υδρογονο απο το νερο.
*Να αναφερω οτι υπάρχουν ερευνητικά αποτελέσματα που δείχνουν ότι αν προσθέσεις H2 μπορεί να έχει θετική επίδραση σε θέματα καύσης υδρογοναθράκων.
Αλλά αυτό δεν αφορά την εφαρμογή με εγκατάσταση μικρών συστημάτων ηλεκτρόλυσης (σαν αυτα που συζηταμε) για παραγωγή Η2 πάνω στα επιβατικά αυτοκίνητά, για δύο λόγους:
1) Η ροή αερίου Η2 που μπορούν να βγάλουν με τα μικρά ρεύματα που λειτουργούν είναι 1/10.000 του αέρα που τραβάει ο κινητήρας σε μέσες στροφές, ενώ επίδραση θα είχε κάτι της τάξης του 1/100. Αν ανέβουν οι στροφές η αναλογία θα χειροτερεύει περισσότερο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχεις σταθερό ρεύμα ηλεκτρόλυσης, δηλ. ροή παραγόμενου υδρογόνου, για λειτουργία του κινητήρα σε rpm από το ρελαντί έως το κόφτη? Η ποσότητα του αέρα που μπαίνει θα αλλάζει π.χ. με λόγο 7.000(κοφτης)/500(ρελαντι) = 14 φορές!
2)Αν προστίθετο αέριο (π.χ από μπουκάλα) σε τέτοια ποσοστά θα πρόσφερε (υπό συνθήκες) λίγη ενέργεια στο αυτοκίνητο (με κόστος την μπουκάλα αερίου). Αλλά όταν το Η2 παράγεται πάνω στο αυτοκίνητο, από το σύστημα ηλεκτρόλυσης, καταναλώνει ενέργεια από την καύση της βενζίνης που εξαλείφει όποιο όφελος υπάρχει. Το ενεργειακό ισοζύγιο είναι αρνητικό!
Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης με υδρογόνο αποδίδουν χειρότερα από τη βενζίνη. Μόνο με κρυογενικό Υδρογόνο (υγροποιημένο κάτω από -250 βαθμούς Κελσίου) και direct injection κατάφεραν να πάρουν 20% παραπάνω από ένα συμβατικό κινητήρα βενζίνης (όχι τους καλύτερους), αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα πρακτικό. Το πρόβλημα είναι ότι η πυκνότητα μάζας του αερίου Η2 είναι πολύ μικρή (στους 25C σε αέρια φάση σε 24 λιτρα εχεις 1 mole αεριου, δηλ. 2 gr για Η2 και 114 για βενζίνη/C8H18), επομένως και η ενεργειακή απόδοση του H2 είναι μικρή (286 KJ/mole) συγκριτικά με βενζίνη (5100 KJ/mole).
Επισης, στα συστήματα που πουλάνε κρατάνε χαμηλό το ρευμα για να μην ζεσταθεί υπερβολικά το ζουμί νερου και KOH (ηλεκτρολύτη).
Το αέριο Η2/Ο2 βγαίνει στα ηλεκτρόδια που είναι βυθισμένα μεσα στο ζουμι του ηλεκτρολύτη. Αν "βράζει" ο ηλεκτρολύτης, ατμοί ΚΟΗ και υδρατμοί θα πηγαίνουν μαζί με τα Η2/Ο2 μέσα στους κυλίνδρους.
Ακόμα χειρότερα μπορει να ρουφήξει μεχρι και νερό μέσα στους κυλίδρους. Και πιστεψτε με δεν ειναι οτι καλυτερο να συμβει κατι τετοιο.
Το εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα. Συγγνωμη για το off-topic αλλα ηθελα να πω την αποψη μου επι του θεματος μιας και εχει γεμισει ο τοπος με μαγικες συσκευες μειωσης της καταναλωσης (υδρογονο, μαγνητακια κτλ) και ολα αυτα βεβαια με 30% + μειωση της καταναλωσης και επιστροφη των χρηματων εαν δεν δειτε αποτελεσμα.
Τελος, ας πουμε οτι ενας κινητηρας καιει με βενζινη 8 λιτρα τα 100 και με το συστημα αυτο εχουμε την υποσχομενη μειωση 30%, τοτε η καταναλωση θα μειωνοταν κατα 2,4 λιτρα!!!! Αρκετα αισιοδοξο. Εαν ηταν τοσο απλα τα πραγματα, θα το ειχαν εφαρμοσει πολλες εταιριες αυτο το συστημα και δεν θα εφτιαχναν πολυπλοκα συστηματα vvt-i, vtec, twinair, υβριδικα κτλ.
Συγγνωμη και παλι για το μεγαλο κειμενο και για το off topic και ευχαριστω για το χρονο σας.
Καλο σας βραδυ :)
καλησπερα φιλοι μου, θα θελα να κανω μια προταση(δεν ξερω αν εχει ειπωθει στο παρελθον). να δημιουργηθει Live chat για κουβεντα κους κους κ.ο.κ, στο οποιο να υπαρχει και ενας Player στην σελιδα που να παιζει μουσικουλα μονο του η και οποιος θελει απο μας οποτε θελει να βαζει τις δικες του μουσικες επιλογες.
καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γινετε και σε σας αλλα σε μενα εδω και 20 λεπτα δεν μου δειχνει στο forum τις ενοτητες των sym,kymco μπαινω απο pc με chrome
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον snake7
καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γινετε και σε σας αλλα σε μενα εδω και 20 λεπτα δεν μου δειχνει στο forum τις ενοτητες των sym,kymco μπαινω απο pc με chrome
Και σε σενα.Chrome & opera το ιδιο θεμα εχω.
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον JNG
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον snake7
Και σε σενα.Chrome & opera το ιδιο θεμα εχω.
λογικα θα το δουν τα παιδια και θα το φτιαξουν,ελπιζω συντομα