Προσπαθώ να στείλω π.μ. σε μέλη του club και μου βγάζει : Το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει....
Το κακό είναι πως το βγάζει και στον Κωνσταντίνο !!!!!
Τι φταίει ???
Printable View
Προσπαθώ να στείλω π.μ. σε μέλη του club και μου βγάζει : Το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει....
Το κακό είναι πως το βγάζει και στον Κωνσταντίνο !!!!!
Τι φταίει ???
εχει ξανα-αναφερθει παντελη...θα το κοιταξουμε και θα υπαρξει ενημερωση!!!
αυτό θα πει ταχύτης !!! Μπράβο Ρούλη !
_famous _famousΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Παντελής
για κανε μια διαγραφη των cookies και προσπαθησε να δεις αν στελνει....
Καλησπέρα!
Δεν ξέρω να γράφω στην κατάλληλη ενότητα
πάντως παρατήρησα κάτι και θέλω να το αναφέρω εδώ,
είδα στην επάνω αριστερή πλευρά του φόρουμ μία διαφήμιση για υδρογονοκίνηση,
δεν έχω πρόβλημα με διαφημίσεις που διαφημίζουν κάτι που υπάρχει και έχει αποτελέσματα,
η συγκεκριμένη διαφήμιση όμως παρουσιάζει κατά την γνώμη μου ένα απατετωνίστικο προϊόν
χωρίς να έχει κανένα αποτέλεσμα στα οχήματα (αν είχε θα το είχαν υιοθετήσει όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων),
βλέπω τέτοια διαφήμιση σε ένα σοβαρό φόρουμ που είμαι μέλος εδώ και μερικά χρόνια
και μου έρχεται κάπως.
Επίσης θεωρώ υπερβολικό να διαφημίζει κάποιος κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμάσει καθόλου
και δεν έχει ιδέα για το αν όντως λειτουργεί,
το συγκεκριμένο προϊόν το έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς;
Εσείς τι γνώμη έχετε;
Τα προϊοντα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα στην καθημερινη σου ζωη είναι αξιόπιστα?
Και το πιο σοβαρό !
Εσυ μπορείς να αποδείξεις οτι είναι απατεωνιστικο η έτσι σου φαίνεται?
Στην τν υπάρχει παιχνιδη που σε ρωτάει ποσα ποδια έχει ο γάιδαρος!
Και πουλάνε πέτρες που διώχνουν τα μαγια!
Τα εχουμε πει χίλιες φορες αυτό είναι το συστημα που ζούμε!
Φιλε πολικε αρκουδε, επειδη ετυχε να δουλεψω σε μια συγκεκριμενη μοναδα τοποθετησης υδρογονοκινησης ωφειλω να σε πληροφορησω πως ωντως το συγκεκριμενο προιον δουλευει πολυ καλα και το εχω τοποθετησει στο αυτοκινητο με την οικονομια καυσιμου να αγγιζει περιπου το 35%.Μπαινει σε οποιοδηποτε οχημα βενζινοκινητο και ντηζελοκινητο και εχει απο απλα συστηματα με οικονομια καυσιμου να φτανει το 10% και συνθετα με την οικονομια να αγγιζει και το 40%...
Το καλο στην υποθεση ειναι οτι η μοναδα παραγωγης υδρογονου, δεν χρειαζεται να συμπληρωνεις καυσιμο,οπως το αεριο,αφου χρειαζεται μονο μια φορα συμπληρωμα στην αρχη και μετα να συμπληρωνεις νερακι της βρυσης ...δεν ξερω τι γινεται ακριβως, αλλα εχω την εντυπωση πως ο κοσμος εχει μια καχυποψια με το συγκεκριμενο προιον γιατι τους φαινεται περιεργο να καιει το οχημα ''νερο'' και εκει ειναι που γινεται η παρεξηγηση....ο κινητηρας μας δεν καιει νερο αλλα υδρογονο,δηλαδη δινουμε την δυνατοτητα στον κινητηρα να καψει εκτος βενζινης,υδρογονο το οποιο οπως γνωριζουμε ειναι αρκετα αναφλεξιμο...
Αυτα εν ολιγης ,βεβαια το συστημα ειναι αρκετα περιπλοκο και εγω τα ειπα με απλα λογια, οπως τα ειδα και τα γνωρισα απο πρωτο χερι και ωφειλω να πω πως τις πρωτες μερες που εβαλα το συστημα,νομιζα πως ειχε χαλασει ο δεικτης βενζινης και δεν κατεβαινε!!! _yeap
Δύστυχος φοβάμαι οτι ο αρκουδίσιος (αυτόματη διόρθωση, πλάκα ειχε και το άφησα έτσι :)) έχει δίκιο. Καταλαβαίνω φυσικά ότι όταν υπάρχει χρήμα οτιδήποτε άλλο πάει περίπατο. _zori Άλλα στο τεχνικό κομμάτι έχει δίκιο. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΑ
Παρακάτω οποίος ενδιαφέρεται να διαβάσει σχετικά από εδώ, http://www.efpolis.gr/el.html?start=30 κάνουμε κλικ εδώ http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%C ... %CF%82.pdf
Θα εκτιμήσω τεκμηριωμένες απαντήσεις και όχι φωνές.
Τωρα αν πω οτι αυτα που λεει το αγαπημενο μας και κατα τα αλλα υπουργειο και οχι μονο ειναι παραπλανηση του μεσου καταναλωτη θα το πιστεψτε ?Μαλλον οχι θα μου πειτε....το θεμα ειναι οτι ΟΝΤΩΣ κανει οικονομια,οχι βεβαια οπως τα υβριδικα,αλλα οντως κανει και ανετα βαζω το χερι μου στην φωτια...και πιστεψτε με δεν εχω κανενα απολυτως συμφερον,αλλα αφου το ζω καθε μερα ,να πω ψεματα?αφου δουλευει.... _nai
Και κατι αλλο που ισως σας κινησει καποιες υποψιες...στην Ελλαδα ως γνωστον οσο αφορα τετοιου ειδους μελετες τα υπουργεια μας ειναι καπως αργα.....ε ΤΩΡΑ πως μετα απο περιπου 2 μηνες βγαλανε ανακοινωση πως το συστημα ειναι σκαρτο και δεν δουλευει???Καποια βρυση με λεφτα θα μισοεκλεινε μαλλον.....