_1beer _1beerΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Stathman
Printable View
_1beer _1beerΠαράθεση:
Καλησπερα, εχει γινει διαγραφη ενος θεματος, συγκεκριμενα το καφενειο της Ξανθης, οπου στα τελευταια ποστ ειχαν γραφτει πολυ σημαντικα πραγματα για την λειτουργεια του κλαμπ στην Ξανθης, δεν ξερω αν εχουν γινει προσπαθειες να ανακτειθει.
οπως σας εχει πει και ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ του ScooterClub Αν.Μακεδονίας - Θράκης..οταν κατι διαγραφει ....παει τελιωσε ...διαγραφτηκε ....χαθηκε ..Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον giwrgosky
αν ηταν κατι τοσο συμαντικο στο καφενειο τα γραφατε? που ειναι για καλημερα ,καλησπερα και γενικα περι ανεμων και υδατων?
εχετε εδω θεμα με την λειτουργια του παραρτηματος της Ξανθης http://forum.scooterclubhellas.gr/vi...?f=266&t=26989
καλησπερα
σαν νεος στο φορουμ εχω να κανω μια "παρατηρηση"(σε εισαγωγικα παντα μην παρεξηγιεμαι) στους μοντερατορες.
εχω παρατηρησει πως σε μερικα τοπικ καποιος ρωταει κατι σε σχεση με το θεμα του τοπικ.πολλες φορες η απαντηση απο μοντ ειναι διαβασε τι λενε οι προιγουμενοι κ παρομοιες τετοιες απαντησεις.που θελω να καταληξω,προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει αυτη η απαντηση και την θεωρω καπως μη ευγενικη και ο λογος που το λεω αυτο ειναι γιατι μερικα τοπικ στα πιο συζητησιμα μηχανακια εχουν 70-80-90 σελιδες.καποιος λοιπον που θα θελει πχ να μαθει για την καταναλωση του tmax παραδειγμα θα πρεπει να ασχοληθει 4 μερες με τον υπολογιστη του για να διαβασει τις 80 σελιδες που ξεκινανε απο το 2008 τοτε που η βενζινη ειχε 0,70 λεπτα (καλες εποχες τοτε εε???) και να φτασει στο τελος για να δει τελικα αν καιει το tmax η οχι.και ολα αυτα γιατι αν ρωτησει στην τελευταια σελιδα αν καιει θα βγει ο μοντ να του πει διαβασε τι λενε στις προιγουμενες σελιδες.
τωρα η αυτο ακουγετε καπως η εγω ειμαι λιγο περιεργος.
παντως στην ζυγαρια μου μεταξυ :
ερωτηση:καιει το tmax τελικα?
απαντηση: ναι καιει περιπου τοσο στα 100χλμ η οχι δεν καιει τιποτα
και
ερωτηση:καιει το tmax τελικα?
απαντηση: διαβασε τις προιγουμενες σελιδες να δεισ τι λενε οι κατοχοι(και αυτος που το γραφει εχει παρακολουθησει εννοειτε την συζητηση και ξερει τι να απαντησει)
το πιο λογικο μου φερνει στο πρωτο παραδειγμα..
στην δικια μου ζυγαρια παντα ετσι και χωρις παρεξηγησεις καθως δεν ξερω κανεναν προσωπικα απλα λεω την αποψη μου
το μονο που κανουν ειναι να παραπεμπουν στην ηδη υπαρχουσα συζητηση.....και οχι να ξαναγινεται η ιδια και η ιδια καθε φορα που μπαινει ενα νεο μελος.....και κανει την ιδια ερωτηση...π.χ ποσο καιει ...ποσο παει ....κλπκλπ.
ο εκαστοτε μοντ αλλα και πολλα μελη εχουν την ευγενη καλοσυνη να υποδειξουν που να κοιταξεις.....
ο καθενας βεβαια μπορει να βρει αυτο που θελει....χωρις να ανοιγονται τα ιδια θεματα......αλλα δυστυχως συνηθως βαριομαστε και τα περιμενουμε ετοιμα....γι΄αυτο υπαρχει και η αναζητηση εκτος απο τις συγκεκριμενες ενοτητες που αφορουν καθε μοντελο ξεχωριστα.
Μιας και ανέφερες την περίπτωση του θέματος της κατανάλωσης, μπορεί το θέμα να είναι μεγάλο, αλλά περιέχει στο μεγάλο του ποσοστό ερωτήσεις: καίει το tmax; είναι οικονομικό; να το πάρω; κλπ. Αν γράφανε όλοι τις μετρήσεις του θα ήταν πιο μικρό και πιο εύκολα αναγνώσιμο. Προτιμάς σε αυτή την περίπτωση:
1. Να διαβάσεις όλο το θέμα και να κρατήσεις μέση τιμή κατανάλωσης από 10-20 κλπ κατόχους;
2. Ή να λάβεις άμεσα μια απάντηση από 1 άτομο το οποίο μπορεί να μην είναι στο μέσο όρο, είτε να το πηγαίνει χαλαρά είτε να το «σκίζει» και να παραπληροφορηθείς με αυτό τον τρόπο;
Ό,τι θέλει διάβασμα θέλει όπως και να έχει, αν αφιερώσεις πχ 1 εβδομάδα να ξεσκονίσεις όλη την ενότητα ενός μοντέλου που σε ενδιαφέρει θα έχεις αποφασίσει αν θα το πάρεις ή όχι, δεν πιστεύω να είναι πολύς χρόνος, σου προσφέρει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από μια άμεση απάντηση που είτε έχει υποκειμενικά στοιχεία είτε δεν περιέχει όλα τα θέματα γύρω από το μοντέλο. Επιπλέον σε ένα μοντέλο που έχει πολύ υλικό και πολλές σελίδες σίγουρα θα βρεις πολύ αναλυτικές και ολοκληρωμένες απόψεις όσο δεν πάει, που σίγουρα θέλει κάποιο χρόνο να τις εντοπίσεις μέσα σε κάποιες που δεν θα σε ενδιαφέρουν ή είναι ημιτελείς.
θα προτεινα ενα θεμα που κανετε αναρτηση οπως π.χ. μια εκδρομη,μια αιμοδοσια ή κατι παρεμφερες (απο ενα διαχειριστη) να μπορει να ειναι στη πρωτη κεντρικη σελιδα ή αν υπαρχει μια δευτερη ωστε να τη βλεπουμε αμεσως καθε φορα που μπαινουμε και οταν φθανει η ημερα του θεματος να βγαινει και να πηγαινει στο αρχειο σας.Ευχαριστω
Σωστός :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον sotogun
Το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε με το να κάνουμε την ανακοίνωση Γενική (δηλαδή να φαίνεται από όλα τις ενότητες-θέματα-υποενότητες στις οποίες μπαίνει το μέλος πάνω πάνω μαζί με τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της υποενότητας). Στις εκδρομές τουλάχιστον τις επίσημες του club θα γίνεται από εδώ και πέρα ύστερα από συζήτηση που έγινε στην προηγούμενη εκδρομή ;).
Θα ηταν οτι καλυτερο.Ευχαριστω ΙωαννηΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Ju@n
+1Παράθεση:
Και για αυτό "γκρινιάζουμε" να γράφετε με ελληνικά...
Υπάρχει η αναζήτηση, πάνω δεξιά στη σελίδα. Πατάς εκεί, γράφεις ".............", και ως δια μαγείας βρίσκεις .... σελίδες με συζητήσεις και απαντήσεις στην ίδια ερώτηση....