Το εκανα εγω αλλα τιποτα
Printable View
Το εκανα εγω αλλα τιποτα
Λογικά αν βάλεις το shockwave δεν θα υπάρχει πρόβλημα. (με firefox πχ υπάρχει πρόβλημα;)... Και πάνω στο τουβλάκι Τάσο που σου εμφανίζει πάτησε και εγκατέστησε ότι λείπει. Αλλιώς, ό,τι είπε ο συνονόματος.
Τον έχω εγκαταστήσει εκ νέου, αλλά πάλι τα ίδια.
Ο κ παιδιά, θα δω τι μπορώ να κάνω.
Στη μπάρα που γράφεις τη διέυθυνση ιστοσελίδων γράψε το εξής: chrome://plugins/
Και δες τι έχεις σε shockwave flash.
Μπορεί να έχεις εγκαταστήσεις δύο εκδόσεις και να συγκρούονται μεταξύ τους.
Δεξιά πάνω, έχει το [+]λεπτομέρειες, πάτησέ το να δεις ποιες εκδόσεις flash έχεις.
Aν έχει δύο flash, λογικά απενεργοποίησε αυτό που είναι στο φάκελο του chrome και επανεκκίνησέ τον...
Πες μας αποτελέσματα και βλέπουμε :) _sleepy _kanapes
Nαι αυτό ήταν, ήταν 3 ενεργοποιημένα.
Ευχαριστώ Γιάννη, τώρα είναι όλα εντάξει.
Κέρνα μια μπύρα και είμαστε πάτσι. :)
Πως να στη στείλω;
Με mail; Ή με sms;
lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
Εγώ δεν είμαι και τόσο της μπύρας .
Χαχαχα. Δέχομαι και τσιπουράκι. χαχα :)Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Τασάρας
Με π.μ. :0
Λοιπόν σήμερα εγκατέστησα τον mozilla firefox και πλέον θα χρησιμοποιώ αυτόν. Πολύ καλύτερος από τον chrome, ούτε σφάλματα, ούτε τίποτα.
ετσι ακριβως.....
Και μου φαίνεται ότι είναι και ποιο γρήγορος...
ειναι μακραν ο καλυτερος browser
Είναι πολύ καλός γιατί είναι ολοκληρωμένος με χιλιάδες πρόσθετα...
Σε σχέση με το chrome δεν υπολείπεται πια σε ταχύτητα, τουλάχιστον δεν είναι ορατή η διαφορά τους.
Επίσης, σε windows δεν ξέρω, αλλά σε linux, αν είναι ανοικτές πολλές καρτέλες, μπορεί να σου χρησιμοποιεί 200-250MB από τη ram σου και το ίδιο συμβαίνει και με τον chrome.
μπορώ να αλλάξω το ψευδώνυμο μου ???? ή να το διορθώσω????
Μπορεις Κωστα... Στειλε ενα πμ στον kscorpion :wink:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kostassh150
ευχαριστώ.... :P
Nα σαι καλα :)
κι εσυ..Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον malawi
πολυ καλος browser ειναι και ο opera και συμφωνα με στατιστικες ο ποιο γρηγορος.
Μετά την τελευταία αναβάθμιση του forum, έχω πρόβλημα με το tapatalk. Συγκεκριμένα με τα θέματα που συμμετέχω. Κάθε φορά που το επιλέγω, αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα και εάν συνεχιστεί να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή του forum.
Συμβαίνει σε iPhone 3GS, με iOS 5.1 χωρίς jailbreak. Όλα τα updates του tapatalk τα έχω κάνει.
Any solution pls??? :)
Sent using Tapatalk
Δεν εχω κανενα απολυτως θεματακι :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον dnik
Εχω το 4S με ολες τις αναβαθμισεις , JB. Αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο.
Επίσης δέν έχω κανένα πρόβλημα με το ίδιο iPhone (3GS) καi με OS 5.1.1(9B206) επίσης χωρίς JailBreak.Παράθεση:
Δοκιμασε ενα refresh your favourites. Ή να διαγράψεις τον λογαριασμό του φορουμ στο Tapatalk και να τον ξαναπροσθεσεις
Galaxy S2 * RR 2.5.2 * 4.0.4
τα έχω κάνει. Τι να πω.... Δεν ξέρω.... Θα προσπαθήσω ξανά...Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον LG
Ευχαριστώ...
Sent using Tapatalk
Προτεινω.
Chat
Δυνατοτητα , αγγελιων μετα απο Χ αριθμο ποστ , και γιατι οχι το ιδιο και για , δυνατοτητα πμ.
Ειναι ο αριθμος των μελων τετοιος , που νομιζω , οτι οχι μονο χρειαζονται αυτα πλεον, αλλα απαιτουνται.
Απλα προτεινω , ειχα κι αλλα στο μυαλο μου , αλλα ειναι η ωρα δυσκολη...
βρε παιδια αυτο με τις αγγελιες ειχε ξανασυζητηθει!!!υπαρχουν παιδια που μπαινουν στο φορουμ πιο λιγο και ειναι σε καθε συναντηση...και εκδρομη....απλα δεν γραφουν ομως...δεν τα πανε τοσο καλα με τους υπολογιστες...ε σε αυτους δηλαδη θα απαγορευσουμε αν θελουν να πουλησουν κατι να εχουν το δικαιωμα επειδη δεν ειχαν τα ποστ;;;
Οχι βρε Χαρη μου , αλλα για πολλοστη φορα , και παλι θα δεις μελος με 1 ποστ , να βαζει αγγελια.
Ε! Αυτες τις περιπτωσεις λεω.
Εξαλλου , δεν μιλαμε να πρεπει να εχει ο αλλος 500 ποσταρισματα , για να βαλει αγγελια , αλλα πιστευω 50 ειναι ενα λογικοτατο νουμερο.
Με 50 τουλαχιστον , δειχνει οτι αυτος ο ανθρωπος , θα εχει μπει , καταρχην για να μας συστηθει , θα εχει πει 5 πραγματα σε καποια τοπικ κ.λ.π
Ετσι ναι εισαι ο ταδε , και ενταξει θες να βαλεις μια αγγελια βρε αδερφε.
Αλλα αλλο φορουμ , κι αλλο χρυση ευκαιρια!!!!
Μην παρεξηγηθω παλι , Αντεεεε!!!!!
ναι βρε συμφωνω σε αυτο που λες...οντως πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη για να μην καταληξουμε χρυση ευκαιρια...αυτο ακριβως τον τροπο σκεφτομαστε και εμεις.....
Χαρη ειμαστε , και φανταζομαι το ξερεις κι εσυ , απο τα μοναδικα φορουμ , στην Ελλαδα , για να μην μιλησω για πανευρωπαικα , που , αριθμει , τοσο μεγαλο νουμερο , μελων , και δεν εχουμε ακομη πιο αυστηρους κανονες , για τα μελη , γενικοτερα , και να εφαρμοζονται , οπωσδηποτε!!!
Μηπως χρειαζονται κι αλλα παιδια , συντονιστες , για να υπαρχει περισσοτερος ελεγχος , ακομη πιο αυστηρα , ολο το 24ωρο?
Μια σκεψη μου λεω.
Και επισης , μηπως , θα πρεπει να γινει κι ενα ξεκαθαρισμα , ενεργων και μη ενεργων μελων?
Εδω μελη με 50 ποστ μας λενε πως να λειτουργησουμε το φορουμ , οι αγγελιες του μελους με ενα ποστ σε πειραξαν;
send with 2x1200mhz
Τι ξεκαθαρισμα να γινει; να διαγραψουμε μελη επειδη δεν μπαινουν στο φορουμ;
Galaxy S2 * RR 2.5.2 * 4.0.4
Ναι γιατι δεν το εχεις ξανακουσει?Παράθεση:
Εννοειται οτι οριζεις , ενα Χ χρονικο διαστημα που δεν εχει μπει καποιος καθολου στο φορουμ , παραδειγμα τυχαιο 1 χρονος , και αφου του αποσταλει μυνημα , που θα τον ενημερωνει , για τις ενεργειες , μετα απο 1 μηνα , (τυχαιο κι αυτο) , αν δεν εχει απαντησει , τοτε γινεται και διαγραφη του.
Τελος παντων , εγω απλα προτασεις κανω , και εν πασει περιπτωση , επειδη και στο αλλο τοπικ , (ας πουμε) παρεξηγηθηκα , μην παρεξηγηθω κι εδω.
Απλα ειπα καποιες σκεψεις μου και τελος.
Δεν της συζητω , ουτε εδω ξανα.
Απλα ημουν ειμαι και θα ειμαι απο τους πρωτους , που υποστηριζουν , την δουλεια , των διαχειριστων , εξαλλου αυτο μπορειτε να το διαβασετε και σε ποστ μου , και στο αλλο τοπικ , απο τα πρωτα μαλιστα ποστ.
Και δεν το λεω αυτο , για κανεναν απολυτως , λογο , αλλον , αλλα μονο , γιατι ημουν και διαχειριστης , σε καποια φορουμ , ξενα και ελληνικα , και καταλαβαινω , πολυ!! καλα πως λειτουργουν , και ποσο δικιο εχουν , οι διαχεριστες γενικοτερα.
Και επειδη ξερω , και μονο γι'αυτο υποστηριζω , τους διαχειριστες και σεβομαι τους κανονες , και αυτο και τελος.
Απλα καποιες σκεψεις μου εγραψα και αποψεις.
Ευχαριστω. :) :) :)
το να διαγραφεί κάποιος που δεν μπαίνει ποτέ ή έχει πάρα πολύ καιρό να μπει νομίζω πως είναι σωστό όπως αναφέρεις ( με προειδοποίηση κλπ κλπ ), αλλά να γίνει κλειστό και να το διαβάζουν όσοι έρχονται σε συναντήσεις και έχουν πάνω από κάποια πόστ, με βρίσκει αντίθετο ....
τώρα, σχετικά με τις αγγελίες που με 1 πόστ δημοσιεύουν και αυτό θέλει σκέψη γιατί μπορεί να είναι ενεργά μέλη και να μην ποστάρουν....
προσωπικά έχω μπαναριστεί μόνος μου από φόρουμ που λειτουργούν έτσι....τέλος να πω ότι τα καλύτερα και μεγαλύτερα φόρουμ είναι όχι μόνο ανοιχτά αλλά ορθάνοιχτα....
Κωστα μου να σου απαντησω.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kostassh150
1) Δεν ειπα κατι τετοιο εγω , οπως το συντασεις γραπτως.
2) Ποσο ενεργο (μεσα στο φορουμ) μπορει να ειναι ενα μελος με 1 ποστ?
3) Αυτα ειναι μονο εξαιρεσεις στον κανονα , και μετρημενα στα δαχτυλα , και ως επι το πλειστον , ειναι , φορουμ γενικης φυσεως και οχι εξειδικευμενα.
Το γνωστο σαιτ , για τα κινητα τηλεφωνα , ας πουμε , ενα απο τα πλεον εξειδικευμενα σαιτ στο ειδος του , και ευρεως γνωστο , και με επισης μεγαλο αριθμο μελων , (και ποιος δεν εχει αλλωστε κινητο) , ειναι απο τα αυστηροτερα σαιτ στην Ελλαδα , και οχι μονο.
Το αναφερω απλα και μονο σαν παραδειγμα , και μονο , και οχι προς μιμηση....
,
για το 1 ...ναι βρε την γνώμη μου είπα αλλά κόλησε με το δικό σου... :PΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον yiannis64
για το 2 ....είναι πολλοί που διαβάζουν χωρίς να γράφουν....εγώ είμαι ο 1ος γιατί δεν έχω δικό μου υπολογιστή και στην δουλειά δεν έχω πάντα χρόνο....μπαίνω ενημερώνομαι και αν έχω χρόνο ποστάρω....(1ο ποστ Μάρτιο 2010 συνολικά 3 τον Μάρτη, 1 τον Αύγουστο του 2010, 3 Νοέμβριο 2010 και το επόμενο Μάρτη 2011... :wink: ) σε φόρουμ τηλεφώνων έχω 2 ποστ και οι εμφανίσεις μου είναι σχεδόν καθημερινές...)
Το καλυτερο παντως ποστ που εχεις κανει Κωστα ειναι αυτο ακριβως απο πανω απο το δικο σου , με το κομμα , , ,
Μιλαμε ξερεις ποση ωρα προσπαθουσα να το αναλυσω αυτο το ποστ>? χα χα χα χα
Ωστοσο μπορεις να του κανεις μια διαγραφη , για να μην πιανει χωρο.
Ανοίγοντας το θέμα με τίτλο : To mizero mou ZIP :P γίνεται φραγή στην σελίδα και βγαίνει προειδοποίηση πως μπορεί να εμπεριέχεται κακόβουλο λογισμικό απο την διεύθυνση skyimg.org...
Είναι επίφοβο να συνεχίσω την ανάγνωση του θέματος???
Παντελή τί εννοείς;Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Παντελής
Δε βλέπω κάποια "περίεργη" σε .org. . .
μου το εβγαλε και μενα.
http://img51.imageshack.us/img51/5954/nimetnyv.png
Uploaded with ImageShack.us
Δε ξέρω κύριοι!
Η πρόσβαση μου είναι από κινητό και tablet και είτε στο ταπατοκ είτε στο browser δε μου βγάζει τίποτα. . .
O Host που επέλεξε να βάλει ο φίλος την φωτογραφία του, είναι σελίδα που έχει δεχθεί επίθεση.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ovelix
τώρα που δείχνει την φωτογραφία, και δέν χρειάζεται να πατήσεις το link για να την δείς, δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Όσον αφορά την προστασία του υπολογιστή σας, δέν υπάρχει πρόβλημα, γιατί δέν κατεβάζετε κάτι από το φόρουμ.
Καλού κακού βέβαια ελέγξετε την Cash στoύς TEMP φακέλλους του υπολογιστή σας.
Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ Συναντήσεις-Εκδρομές του Scooter Club Hellas ‹ ScooterClub Αν.Μακεδονίας - Θράκης < Το καφενείο της ξάνθης
Ο τελευταίος ''κρίκος'' ,το καφενείο της ξάνθης, δεν εμφανίζεται σε tapatalk
Σε ολα το ιδιο κανει..εμφανιζει μονο τις υποσυζητησειςΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον alex1987car
Ρίξτε μια ματια κάτω από το "Announce" :)
ΣωστοςςςΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον alichani
my phone
Ούτε εκεί μου το βγάζει... το είχα ψάξει...
Αν μπορείτε και είναι εφικτό να αλλαζατε τις φωτό απο την αρχική σελίδα... Είναι πολυ παλιές..
Θα συζητηθεί αν είναι εφικτό και θα γίνει εν καιρό ;)Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Monster
το βγαζει κανονικαΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον alex1987car
Καλημερα σε ολους. Δεν ξερω εαν εχει ειπωθει ξανα αλλα το σκεφτομουν αρκετο καιρο.
Η προταση μου ειναι η εξης : Να τοποθετηθει ενα κουμπι , το οποιο θα εμφανιζεται σε καθε καινουρια δημοσιευση και θα χρησιμευει ως ενα Ευχαριστω η κατι παρομοιο σαν την λειτουργια του Facebook "Μου Αρεσει" / "Like" .
Πιστευω οτι θα μας γλυτωσει απο αρκετες περιττες δημοσιευσεις και θα ειναι και μια μορφης επιβραβευσης για τον καθε χρηστη!
Ετσι οταν καποιος δημοσιευει κατι χρησιμο η λεει κατι το οποιο ειναι σωστο να λαμβανει ενα Moυ Αρεσει/Ευχαριστω (ας μην κολλησουμε στο ονομα , μπορει να ειναι οτιδηποτε).
Τελος θα υπαρχει ενας μετρητης παρομοιος με των αριθμο τον ποστ κατω απο το avatar του καθε χρηστη.
Τελικα , δεν απαντησε κανεις....
Ποια ειναι η γνωμη σας? :roll:
το θεμα προφανως ειναι προς συζητηση μπιλακο...υπομονη και θα ενημερωθεις....
Ααααα οκ ,Χρηστο μου. Νομιζα οτι δεν το ειχε δει κανεις :)Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον akaliptos
χαρη με λενε θαναση μου!!!! χααχαααχααχααχαχααχ
Γινεται να μην σπαμμαρεις? :D :D :DΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον akaliptos
Χαχχααχαχαχαχαχα. Σε μπερδεψα με αυτον τον ΤΜΑΧα.....Ποστ στο ποστ αφου ειστε....
Έτσι ακριβώς είναι μπιλακο !
και εμένα μου κάνει σαν ιδέα !
δεν συμφωνώ με την καταγραφή κοντέρ που λες !
όμως όπως και έχει .
εφόσον καταλήξουμε πρέπει να γίνει από τους συντηρητές του φόρουμ και έχει μια διαδικασία !
ευχαριστούμε όμως ,,,,
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
για το πρωτο εχει προταθει.....και θα δουμε .
για το δευτερο ειχε συζητηθει και πιο παλια και ηταν ανουσιο .......οπως σε κατι αλλα φορουμ με τα + και - δεν εξυπηρετεί σε τιποτα παρα μονο σε επιπλεον διαπληκτισμους και αντιπαθειες.
H αληθεια ειναι κ. Σταματη οτι και εγω αρχικα ημουν αντιθετος με την ιδεα του καταμετρητη. Αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι ενα κινητρο για ολα τα μελη να ειναι πιο ενεργα αλλα και να συνεισφερουν στα θεματα γραφοντας πραγματα ουσιας και οχι...... :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Σταματης Φωτοπουλος
Τελος νομιζω πως θα ηταν σωστο (εαν ειναι εφικτο) η εν λογω λειτουργια να μπει σε ορισμενες κατηγοριες και οχι ολες. Δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει εαν μπει στον καφενε!
Edit: Tωρα ειδα την δημοσιευση σου Νικο , για αυτον ακριβως τον λογω προτεινω να μην υπαρχει σε ολες τις κατηγοριες , προς αποφυγην φαινομενων spam
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα .
όμως δεν θα ήθελα να υπάρχει ανταγωνιστικότητα .
εάν όμως κρίνουν και τα αλλά παιδιά της διαχείρισης ότι θα δημιουργηση επί πλέον ενδιαφέρον γιατί όχι !!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του forum μέσω του tapatalk. Συγκεκριμένα ΔΕΝ λειτουργεί το "θέματα με συμμετοχή". Συζητώντας και με άλλο μέλος εχει το ίδιο πρόβλημα. Με αλλα forum το tapatalk λειτουργεί υποδειγματικά.
Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στο προβλημα και απεγκατηστησα την εφαρμογή, εκανα restore, γενικά εκανα οτι μπορουσα να κανω.!
Εάν κάποιος μπορει να ελέγξει τις ρυθμίσεις του tapatalk......:)
Συσκευή: iPhone 3GS 32gb IOS 5.1.1 jb
Και χωρίς jb το πρόβλημα παραμενει...
Sent using Tapatalk HD
...να ενημερώσω και εγώ οτι στον υπολογιστή μου με βίστα και μοζίλα φάιρφοξ δεν μπορώ να κάνω σύνδεση.
συγκεκριμένα μου δίνει την δυνατότητα , εμφανίζει και μήνυμα επιτυχούς σύνδεσης αλλά δεν συνδέομαι.παρόλα αυτά μπορώ να διαβάσω τις δημοσιεύσεις αλλά δεν μπορώ να κάνω.
με εξπλόρερ 7 μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά στην αρχική σελίδα οι διαφημίσεις δεν τοποθετούνται σωστά στα πλαίσια...
εμενα μου εκανε κατι κουλα τωρα και δεν μπορουσα να γραψω στα ελληνικα!εκανα ενα reboot και εστρωσε
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Λεμονιτας
μάλλον σου λείπουνε κάποια προσθετά του mozila!!!! γι αυτο εχεις θέμα!
σωστά, το έλυσα το πρόβλημα!!!
_ok _ok _ok _ok _ok _okΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Λεμονιτας
Μήπως να βάλετε ένα favicon.ico στο site ? Φαίνεται καλύτερα στα bookmarks και στα tabs επάνω. _famous
Να πω κάτι εγώ τώρα ,μήπως θα μπορούσε να γίνει μία εφαρμογή για widget ή συντόμευση σε android πχ έτσι ώστε να είχαμε όλοι όσοι διαθέτουμε κινητά με android λογισμικό την ευκολία περιήγησης στο forum?Υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να το κάνει?
Μα μπορείς να βγάλεις συντόμευση ειτε μεσω Tapatalk ειτε την ιδια τη σελίδα...Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον soner-mgb
Οκ.
Θα το κοιτάξω να δω ..
Προσθεσε widget στην επιφάνεια σου του tapatalk και μετά στο επομενο παράθυρο επιλέγεις συντόμευση για πιο φόρουμ θέλεις
*S2
Το έβαλα σαν σελιδοδείκτη μέσα σε φάκελο μαζί με άλλες σελίδες που μπαίνω συχνά!
Θα μ'άρεσε βέβαια να μου βγάζει και το κατάλληλο εικονίδιο του φορουμ μας
Δεν με κατάλαβες μάλλον..
Έχεις το tapatalk?
*S2
Όχι ..εφαρμογή είναι?Παράθεση:
Ναι φιλε..
Στείλε μου το mail σου να στη στειλω
*S2
Και ναι ,είναι γεγονός 8-)
Στάλθηκε από το ST17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
8-)
*S2
Μηπως 12/1 πλεον , πρεπει να ξεστολισουμε το φορουμ?
(Δενδρακια , χιονακια κ.λ.π)
Δεν λεω μονο για το χιονι Αντωνη , αλλα και για το δενδρακι πανω αριστερα , στο λογοτυπο , οποτε θεωρησα σωστοτερο , να ποσταρω εδω..
Το γνωριζω το αλλο τοπικ , του χιονιου......
Ευχαριστω.
Δεν ξερω αν ειναι ασχετο για εδω η οχι , εγω θα το ποσταρω εδω.
Ενω εχω επιλεξει , στον πινακα ελεγχου μελους , στις ρυθμισεις κοινοτητας , στην επεξεργασια επιλογων δημοσιευσης , ΟΧΙ , στο να ενημερωνομαι παντα για απαντησεις , τωρα μετα απο την αλλαγη σερβερ , μου ερχονται συνεχεια mail , για καθε απαντηση εδω , που το παρακολουθω.
Τι γινεται?
Δοκίμασε να πάς: Πίνακα Ελέγχου ---> Επισκόπηση ---> Διαχείριση συνδρομών.
Αν έχει συνδρομές, τότε γι'αυτό πιθανώς να σου στέλνει email.
Δημητρη , δεν ειναι ακριβως... αυτο που λες.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον eddiedimitris
Και βεβαια εχω συνδρομες , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος , να λαμβανω e-mail , για καθε απαντηση σε καθε συνδρομη που εχω.
Αυτο γινεται κατ'επιλογη , απο τις ρυθμισεις που ανεφερα πιο πανω , που εχω επιλεξει οχι.
Οπως λεει και ο δημητρης ...οταν πας εκει εμφανιζονται τα θεματα που παρακολουθεις....και διπλα εχει κουτακια ......οποια δεν θελεις τα κλικαρεις και πατας απο κατω ...΄'μη παρακουλουθηση επιλεγμενων''....για να σταματησουν να σου ερχονται μαιλ για αυτα που εχεις κλικαρει.
αλλιως θα σου ερχονται μαιλ.....αν καποιος γραψει στην ενοτητα που παρακολουθεις.
Παράθεση:
Μετα την αλλαγη του server που ανακοινώθηκε, μήπως ασχολήθηκε κάποιος και με το παραπάνω;;;
Sent using Tapatalk HD
Συγγνώμη που το υπενθυμίζω, αλλα πολλοί χρησιμοποιούμε τη συγκεκριμένη επιλογή....:)Παράθεση:
Sent using Tapatalk HD
εχουν ενημερωθει οι τεχνικοι και για αυτο " onclick="window.open(this.href);return false; που παρατηρουμε στο φορουμ πολλες φορες σε λινκ
οπως και για το tapatalk που αναφερετε ..
θα διορθωθουν στην επομενη αναβαθμιση.......μαλλον μετα το πασχα.
ενω εχω επιλεξει να μην βλεπω στα μεηλ μου τα πμ δυστηχως γεμιζω με μεηλ...ξερεις κανεις πως μπορω να γλυτωσω;; :D :D
Σταματά τα πμ.. :mrgreen:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ANDREAS GP800
πηγαινε στα πμ εχει 5 καρτελες.
Επισκόπηση Προφίλ Ρυθμίσεις κοινότητας Προσωπικά μηνύματα Ομάδες μελών
και εχει να μην ενημερωνομαι.
_1beer _1beerΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Stathman
Καλησπερα, εχει γινει διαγραφη ενος θεματος, συγκεκριμενα το καφενειο της Ξανθης, οπου στα τελευταια ποστ ειχαν γραφτει πολυ σημαντικα πραγματα για την λειτουργεια του κλαμπ στην Ξανθης, δεν ξερω αν εχουν γινει προσπαθειες να ανακτειθει.
οπως σας εχει πει και ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ του ScooterClub Αν.Μακεδονίας - Θράκης..οταν κατι διαγραφει ....παει τελιωσε ...διαγραφτηκε ....χαθηκε ..Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον giwrgosky
αν ηταν κατι τοσο συμαντικο στο καφενειο τα γραφατε? που ειναι για καλημερα ,καλησπερα και γενικα περι ανεμων και υδατων?
εχετε εδω θεμα με την λειτουργια του παραρτηματος της Ξανθης http://forum.scooterclubhellas.gr/vi...?f=266&t=26989
καλησπερα
σαν νεος στο φορουμ εχω να κανω μια "παρατηρηση"(σε εισαγωγικα παντα μην παρεξηγιεμαι) στους μοντερατορες.
εχω παρατηρησει πως σε μερικα τοπικ καποιος ρωταει κατι σε σχεση με το θεμα του τοπικ.πολλες φορες η απαντηση απο μοντ ειναι διαβασε τι λενε οι προιγουμενοι κ παρομοιες τετοιες απαντησεις.που θελω να καταληξω,προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει αυτη η απαντηση και την θεωρω καπως μη ευγενικη και ο λογος που το λεω αυτο ειναι γιατι μερικα τοπικ στα πιο συζητησιμα μηχανακια εχουν 70-80-90 σελιδες.καποιος λοιπον που θα θελει πχ να μαθει για την καταναλωση του tmax παραδειγμα θα πρεπει να ασχοληθει 4 μερες με τον υπολογιστη του για να διαβασει τις 80 σελιδες που ξεκινανε απο το 2008 τοτε που η βενζινη ειχε 0,70 λεπτα (καλες εποχες τοτε εε???) και να φτασει στο τελος για να δει τελικα αν καιει το tmax η οχι.και ολα αυτα γιατι αν ρωτησει στην τελευταια σελιδα αν καιει θα βγει ο μοντ να του πει διαβασε τι λενε στις προιγουμενες σελιδες.
τωρα η αυτο ακουγετε καπως η εγω ειμαι λιγο περιεργος.
παντως στην ζυγαρια μου μεταξυ :
ερωτηση:καιει το tmax τελικα?
απαντηση: ναι καιει περιπου τοσο στα 100χλμ η οχι δεν καιει τιποτα
και
ερωτηση:καιει το tmax τελικα?
απαντηση: διαβασε τις προιγουμενες σελιδες να δεισ τι λενε οι κατοχοι(και αυτος που το γραφει εχει παρακολουθησει εννοειτε την συζητηση και ξερει τι να απαντησει)
το πιο λογικο μου φερνει στο πρωτο παραδειγμα..
στην δικια μου ζυγαρια παντα ετσι και χωρις παρεξηγησεις καθως δεν ξερω κανεναν προσωπικα απλα λεω την αποψη μου
το μονο που κανουν ειναι να παραπεμπουν στην ηδη υπαρχουσα συζητηση.....και οχι να ξαναγινεται η ιδια και η ιδια καθε φορα που μπαινει ενα νεο μελος.....και κανει την ιδια ερωτηση...π.χ ποσο καιει ...ποσο παει ....κλπκλπ.
ο εκαστοτε μοντ αλλα και πολλα μελη εχουν την ευγενη καλοσυνη να υποδειξουν που να κοιταξεις.....
ο καθενας βεβαια μπορει να βρει αυτο που θελει....χωρις να ανοιγονται τα ιδια θεματα......αλλα δυστυχως συνηθως βαριομαστε και τα περιμενουμε ετοιμα....γι΄αυτο υπαρχει και η αναζητηση εκτος απο τις συγκεκριμενες ενοτητες που αφορουν καθε μοντελο ξεχωριστα.
Μιας και ανέφερες την περίπτωση του θέματος της κατανάλωσης, μπορεί το θέμα να είναι μεγάλο, αλλά περιέχει στο μεγάλο του ποσοστό ερωτήσεις: καίει το tmax; είναι οικονομικό; να το πάρω; κλπ. Αν γράφανε όλοι τις μετρήσεις του θα ήταν πιο μικρό και πιο εύκολα αναγνώσιμο. Προτιμάς σε αυτή την περίπτωση:
1. Να διαβάσεις όλο το θέμα και να κρατήσεις μέση τιμή κατανάλωσης από 10-20 κλπ κατόχους;
2. Ή να λάβεις άμεσα μια απάντηση από 1 άτομο το οποίο μπορεί να μην είναι στο μέσο όρο, είτε να το πηγαίνει χαλαρά είτε να το «σκίζει» και να παραπληροφορηθείς με αυτό τον τρόπο;
Ό,τι θέλει διάβασμα θέλει όπως και να έχει, αν αφιερώσεις πχ 1 εβδομάδα να ξεσκονίσεις όλη την ενότητα ενός μοντέλου που σε ενδιαφέρει θα έχεις αποφασίσει αν θα το πάρεις ή όχι, δεν πιστεύω να είναι πολύς χρόνος, σου προσφέρει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από μια άμεση απάντηση που είτε έχει υποκειμενικά στοιχεία είτε δεν περιέχει όλα τα θέματα γύρω από το μοντέλο. Επιπλέον σε ένα μοντέλο που έχει πολύ υλικό και πολλές σελίδες σίγουρα θα βρεις πολύ αναλυτικές και ολοκληρωμένες απόψεις όσο δεν πάει, που σίγουρα θέλει κάποιο χρόνο να τις εντοπίσεις μέσα σε κάποιες που δεν θα σε ενδιαφέρουν ή είναι ημιτελείς.
θα προτεινα ενα θεμα που κανετε αναρτηση οπως π.χ. μια εκδρομη,μια αιμοδοσια ή κατι παρεμφερες (απο ενα διαχειριστη) να μπορει να ειναι στη πρωτη κεντρικη σελιδα ή αν υπαρχει μια δευτερη ωστε να τη βλεπουμε αμεσως καθε φορα που μπαινουμε και οταν φθανει η ημερα του θεματος να βγαινει και να πηγαινει στο αρχειο σας.Ευχαριστω
Σωστός :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον sotogun
Το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε με το να κάνουμε την ανακοίνωση Γενική (δηλαδή να φαίνεται από όλα τις ενότητες-θέματα-υποενότητες στις οποίες μπαίνει το μέλος πάνω πάνω μαζί με τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της υποενότητας). Στις εκδρομές τουλάχιστον τις επίσημες του club θα γίνεται από εδώ και πέρα ύστερα από συζήτηση που έγινε στην προηγούμενη εκδρομή ;).
Θα ηταν οτι καλυτερο.Ευχαριστω ΙωαννηΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Ju@n
+1Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Stathman
Και για αυτό "γκρινιάζουμε" να γράφετε με ελληνικά...
Υπάρχει η αναζήτηση, πάνω δεξιά στη σελίδα. Πατάς εκεί, γράφεις ".............", και ως δια μαγείας βρίσκεις .... σελίδες με συζητήσεις και απαντήσεις στην ίδια ερώτηση....