Ok ολα δουλευουν...
Κυριοι κοιτατε αν εχετε μηνυματα αριστερα επανω! στην ενδειξη! :)
Printable View
Ok ολα δουλευουν...
Κυριοι κοιτατε αν εχετε μηνυματα αριστερα επανω! στην ενδειξη! :)
οπως τα λεει ο δημητρης ειναι :wink:
τι περιμενουμε;ο λιονταρης και ο kscorpion δεν το φτιαχνουν;πως αλλιως θα ειχε προβληυματα το φορουμ;
Τσου-για-μανουρα τι εννοεις φιλε μου?
αστειευεσαι φανταζομαι,σωστα?
+1Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον skipper
τι περιμενουμε;ο λιονταρης και ο kscorpion δεν το φτιαχνουν;πως αλλιως θα ειχε προβληυματα το φορουμ;
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Χάρης Παρασχάκης
:roll: :roll: :roll:
3 μηνες μπαναρισμα για να μαθει να μιλαει με σεβασμο ο Αλητηριος!!! :mrgreen:
:thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger:
παιδια μια προταση θα κανω και εγω οσον αφορα τα avatar και σκεφτειτε το.
οντως οταν ειναι αριστερα ειναι καλυτερα κατα την γνωμη μου (οχι λογω συνηθειας) αλλα γιατι ξεκινας να διαβασεις κατι και βλεπεις ποιος το γραφει και μετα τι λεει.
τωρα διαβαζουμε τι ειπε καποιος και μετα ποιος το ειπε.
πιστευω δεν ειναι θεμα συνηθειας αλλα χρηστικο.
ακομα και στα βιβλια που εχουν διαλογους πρωτα μπαινει το ονομα και μετα αυτο που λεει.
φανταζεσται να ηταν αναποδα στα βιβλια?
να εβλεπες το κειμενο και μετα το ποιος μιλαει?
γνωμη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα οπως ηταν παλια.
επισης αν γινεται η γραμμη που διαχωριχει το κειμενο του ποστ με την υπογραφη να γινει ποιο εντονη (χοντρη) γιατι οταν καποιος εχει στην υπογραφη του μονο κειμενο ειναι σαν να εχει υπογραμμισει κατι και συνεχιζει.
θα ηταν καλυτερο για το ματι ωστε να διαχωριζει το ποστ με την υπογραφη.
οσον αφορα τα χρωματα θα ελεγα να μπαινανε themes (δεν ξερω αν γινεται) στο προφιλ του καθε χρηστη ωστε να επιλεγει.
ισως ενα ιδιο με το παλιο και αυτο που ειναι τωρα (με τις βελτιωσεις που θα κανετε ).
κατα τα αλλα η δουλεια ειναι καλη και βλεπω οτι το φορουμ παει σφαιρα!
μπραβο και παλι.
+100 στο να μπουν αριστερά τα avatar
+1.000.000 στο να επιλεχθει ενας ευκολος τρόπος ανεβασματος φωτογραφιών. Π.χ. να υπαρχει ενα κουμπάκι που πατώντας το να σε παραπέμπει κατευθείαν να κανεις browse τις φωτο στους φακελους σου και να επιλεγεις ποια θα ανεβάσεις. Ετσι γίνεται παντου ρε παιδια, δειτε το λιγο pls ! Aυτό με το image shack ειναι πια ....αρχαία ιστορία !!!!
Μεγειά το νέο φόρουμ :D
να μπουν αριστερά τα avatar και τα emoticons
λοιπον για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις εννοειται οτι κανω πλακα.βεβαια για τον κροταλια τον sakvil ενα θα πω:βγαλε τη στεκα και ελα να με μπανιαρεις!!!!!!!
χωρις πλακα το φορουμ παει σφαιρα και τα τυχον προβληματακια θα τα δουν τα παιδια που κανουν απιστευτη δουλεια και θα τα διορθωσουν!!!σας αγαπω ολους!!!!!