Αυτό που έγινε με το καινούργιο site δεν λέγεται αναβάθμιση, υποβάθμιση λέγεται.
Κάτι που δούλευε καλά δεν το πειράζεις. Κρίμα.
Printable View
Αυτό που έγινε με το καινούργιο site δεν λέγεται αναβάθμιση, υποβάθμιση λέγεται.
Κάτι που δούλευε καλά δεν το πειράζεις. Κρίμα.
στην πληροφορικη φιλε μου ,δεν μπορεις να μενεις με κατι παλιο,γιατι δεν θα υποστηριζεται τιποτα σιγα σιγα....
αρα πηγαμε στην λυση της αναβαθμισης,για να προστεθουν καινουριες και πιο ευκολες λειτουργιες ,αλλα ολα θελουν τον χρονο τους.
παρ ολα αυτα αν σου φαινεται δυσκολο και δεν ασχολεισαι γενικα,μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη tapatalk στο κινητο/tablet σου ,και να κανεις απο εκει τις δημοσιευσεις σου ,που ειναι πολυ πιο ευκολο.υποστηριζεται απο android ,ios ,windows λειτουργικα.
και αν θελεις σιγα σιγα εξοικοιωνεσαι με το καινουριο φορουμ σταδιακα
Με πολλούς φίλους που μιλάω το βρήκαν μη βολικό το site κ σίγουρα δεν κάνουν πάλι εγγραφή.
Εκτιμώ ότι η προηγούμενη πλατφόρμα δούλευε πολύ καλύτερα.
ωπα παιδια εχετε κανει λαθος.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ
απλα πας εκει που σου λεει ξεχασα τον κωδικο και σου ερχεται καινουριος!!!ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!!
η προηγουμενη πλατφορμα δουλευε καλυτερα αλλα ειχαμε φαει πολλες ωρες για την σωστη παραμετροποιηση της.
η καινουρια δουλευει πιο ευκολα αλλα οι λειτουργιες της ειναι πολλαπλασιες απο την παλια ,της οποιας η εκδοση δεν θα δουλευε σε λιγους μηνες απο τους περιηγητες μας .
Το ξερουμε οτι ειναι λιγο κουραστικο το να θες να κανεις κατι και να σε μπερδευει αλλα δουλευουμε πανω σε αυτο για να γινει και αυτο τελειο οπως το προηγουμενο!
Δεν θέλουμε κάτι που ξεκινάει με μεράκι να είμαστε αρνητική. Αν πιστεύετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο τότε να αναμένουμε.
Πάντως τα μέλη δεν δείχνουν να αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια.
Ποση ωρα σου επερνε να ανεβασεις φωτο στο προηγουμενο? Να αλλαξεις φωτο προφιλ? Να βαλεις οτι κωδικο θες??? Σου ειπα μερικα που δεν γινονταν στο παλιο... Κ φυσικα εχει καλυτερη διαχειριση εκ των εσω.. Λιγο υπομονη αγαπητε φιλε, τιποτε αλλο.
Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοριζικο!!! Λιγη υπομονη και ειμαι σιγουρος πως θα γινει τελειο!
Το μονο, απο εμενα, να δουμε τι μπορει να γινει, να ανακτηθουν τα παλια topics που εχουμε συμμετασχει, ωστε να φαινονται οι δημοσιεύσεις που καναμε στο "Συνδρομες σε threads".
Αν στο μέλλον θα υπάρχει και η επιλογή για like στα ποστς θα είναι τέλειο....