Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Δεν ξερω αν ειναι ασχετο για εδω η οχι , εγω θα το ποσταρω εδω.
Ενω εχω επιλεξει , στον πινακα ελεγχου μελους , στις ρυθμισεις κοινοτητας , στην επεξεργασια επιλογων δημοσιευσης , ΟΧΙ , στο να ενημερωνομαι παντα για απαντησεις , τωρα μετα απο την αλλαγη σερβερ , μου ερχονται συνεχεια mail , για καθε απαντηση εδω , που το παρακολουθω.
Τι γινεται?
Δοκίμασε να πάς: Πίνακα Ελέγχου ---> Επισκόπηση ---> Διαχείριση συνδρομών.
Αν έχει συνδρομές, τότε γι'αυτό πιθανώς να σου στέλνει email.
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον eddiedimitris
Δοκίμασε να πάς: Πίνακα Ελέγχου ---> Επισκόπηση ---> Διαχείριση συνδρομών.
Αν έχει συνδρομές, τότε γι'αυτό πιθανώς να σου στέλνει email.
Δημητρη , δεν ειναι ακριβως... αυτο που λες.
Και βεβαια εχω συνδρομες , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος , να λαμβανω e-mail , για καθε απαντηση σε καθε συνδρομη που εχω.
Αυτο γινεται κατ'επιλογη , απο τις ρυθμισεις που ανεφερα πιο πανω , που εχω επιλεξει οχι.
Οπως λεει και ο δημητρης ...οταν πας εκει εμφανιζονται τα θεματα που παρακολουθεις....και διπλα εχει κουτακια ......οποια δεν θελεις τα κλικαρεις και πατας απο κατω ...΄'μη παρακουλουθηση επιλεγμενων''....για να σταματησουν να σου ερχονται μαιλ για αυτα που εχεις κλικαρει.
αλλιως θα σου ερχονται μαιλ.....αν καποιος γραψει στην ενοτητα που παρακολουθεις.
Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον dnik
Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του forum μέσω του tapatalk. Συγκεκριμένα ΔΕΝ λειτουργεί το "θέματα με συμμετοχή". Συζητώντας και με άλλο μέλος εχει το ίδιο πρόβλημα. Με αλλα forum το tapatalk λειτουργεί υποδειγματικά.
Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στο προβλημα και απεγκατηστησα την εφαρμογή, εκανα restore, γενικά εκανα οτι μπορουσα να κανω.!
Εάν κάποιος μπορει να ελέγξει τις ρυθμίσεις του tapatalk......:)
Συσκευή: iPhone 3GS 32gb IOS 5.1.1 jb
Και χωρίς jb το πρόβλημα παραμενει...
Sent using Tapatalk HD
Μετα την αλλαγη του server που ανακοινώθηκε, μήπως ασχολήθηκε κάποιος και με το παραπάνω;;;
Sent using Tapatalk HD
Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του forum μέσω του tapatalk. Συγκεκριμένα ΔΕΝ λειτουργεί το "θέματα με συμμετοχή". Συζητώντας και με άλλο μέλος εχει το ίδιο πρόβλημα. Με αλλα forum το tapatalk λειτουργεί υποδειγματικά.
Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στο προβλημα και απεγκατηστησα την εφαρμογή, εκανα restore, γενικά εκανα οτι μπορουσα να κανω.!
Εάν κάποιος μπορει να ελέγξει τις ρυθμίσεις του tapatalk......:)
Συσκευή: iPhone 3GS 32gb IOS 5.1.1 jb
Και χωρίς jb το πρόβλημα παραμενει...
Sent using Tapatalk HD
Μετα την αλλαγη του server που ανακοινώθηκε, μήπως ασχολήθηκε κάποιος και με το παραπάνω;;;
Sent using Tapatalk HD
Συγγνώμη που το υπενθυμίζω, αλλα πολλοί χρησιμοποιούμε τη συγκεκριμένη επιλογή....:)
Sent using Tapatalk HD
εχουν ενημερωθει οι τεχνικοι και για αυτο " onclick="window.open(this.href);return false; που παρατηρουμε στο φορουμ πολλες φορες σε λινκ
οπως και για το tapatalk που αναφερετε ..
θα διορθωθουν στην επομενη αναβαθμιση.......μαλλον μετα το πασχα.
ενω εχω επιλεξει να μην βλεπω στα μεηλ μου τα πμ δυστηχως γεμιζω με μεηλ...ξερεις κανεις πως μπορω να γλυτωσω;; :D :D
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ANDREAS GP800
ενω εχω επιλεξει να μην βλεπω στα μεηλ μου τα πμ δυστηχως γεμιζω με μεηλ...ξερεις κανεις πως μπορω να γλυτωσω;; :D :D
Σταματά τα πμ.. :mrgreen:
πηγαινε στα πμ εχει 5 καρτελες.
Επισκόπηση Προφίλ Ρυθμίσεις κοινότητας Προσωπικά μηνύματα Ομάδες μελών
και εχει να μην ενημερωνομαι.