Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του forum μέσω του tapatalk. Συγκεκριμένα ΔΕΝ λειτουργεί το "θέματα με συμμετοχή". Συζητώντας και με άλλο μέλος εχει το ίδιο πρόβλημα. Με αλλα forum το tapatalk λειτουργεί υποδειγματικά.
Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στο προβλημα και απεγκατηστησα την εφαρμογή, εκανα restore, γενικά εκανα οτι μπορουσα να κανω.!
Εάν κάποιος μπορει να ελέγξει τις ρυθμίσεις του tapatalk......:)
Συσκευή: iPhone 3GS 32gb IOS 5.1.1 jb
Και χωρίς jb το πρόβλημα παραμενει...
Sent using Tapatalk HD
Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
...να ενημερώσω και εγώ οτι στον υπολογιστή μου με βίστα και μοζίλα φάιρφοξ δεν μπορώ να κάνω σύνδεση.
συγκεκριμένα μου δίνει την δυνατότητα , εμφανίζει και μήνυμα επιτυχούς σύνδεσης αλλά δεν συνδέομαι.παρόλα αυτά μπορώ να διαβάσω τις δημοσιεύσεις αλλά δεν μπορώ να κάνω.
με εξπλόρερ 7 μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά στην αρχική σελίδα οι διαφημίσεις δεν τοποθετούνται σωστά στα πλαίσια...
εμενα μου εκανε κατι κουλα τωρα και δεν μπορουσα να γραψω στα ελληνικα!εκανα ενα reboot και εστρωσε
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Λεμονιτας
...να ενημερώσω και εγώ οτι στον υπολογιστή μου με βίστα και μοζίλα φάιρφοξ δεν μπορώ να κάνω σύνδεση.
συγκεκριμένα μου δίνει την δυνατότητα , εμφανίζει και μήνυμα επιτυχούς σύνδεσης αλλά δεν συνδέομαι.παρόλα αυτά μπορώ να διαβάσω τις δημοσιεύσεις αλλά δεν μπορώ να κάνω.
με εξπλόρερ 7 μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά στην αρχική σελίδα οι διαφημίσεις δεν τοποθετούνται σωστά στα πλαίσια...
μάλλον σου λείπουνε κάποια προσθετά του mozila!!!! γι αυτο εχεις θέμα!
σωστά, το έλυσα το πρόβλημα!!!
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Λεμονιτας
σωστά, το έλυσα το πρόβλημα!!!
_ok _ok _ok _ok _ok _ok
Να πω κάτι εγώ τώρα ,μήπως θα μπορούσε να γίνει μία εφαρμογή για widget ή συντόμευση σε android πχ έτσι ώστε να είχαμε όλοι όσοι διαθέτουμε κινητά με android λογισμικό την ευκολία περιήγησης στο forum?Υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να το κάνει?
Απ: Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον soner-mgb
Να πω κάτι εγώ τώρα ,μήπως θα μπορούσε να γίνει μία εφαρμογή για widget ή συντόμευση σε android πχ έτσι ώστε να είχαμε όλοι όσοι διαθέτουμε κινητά με android λογισμικό την ευκολία περιήγησης στο forum?Υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να το κάνει?
Μα μπορείς να βγάλεις συντόμευση ειτε μεσω Tapatalk ειτε την ιδια τη σελίδα...
Οκ.
Θα το κοιτάξω να δω ..