Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Καλημερα σε ολους. Δεν ξερω εαν εχει ειπωθει ξανα αλλα το σκεφτομουν αρκετο καιρο.
Η προταση μου ειναι η εξης : Να τοποθετηθει ενα κουμπι , το οποιο θα εμφανιζεται σε καθε καινουρια δημοσιευση και θα χρησιμευει ως ενα Ευχαριστω η κατι παρομοιο σαν την λειτουργια του Facebook "Μου Αρεσει" / "Like" .
Πιστευω οτι θα μας γλυτωσει απο αρκετες περιττες δημοσιευσεις και θα ειναι και μια μορφης επιβραβευσης για τον καθε χρηστη!
Ετσι οταν καποιος δημοσιευει κατι χρησιμο η λεει κατι το οποιο ειναι σωστο να λαμβανει ενα Moυ Αρεσει/Ευχαριστω (ας μην κολλησουμε στο ονομα , μπορει να ειναι οτιδηποτε).
Τελος θα υπαρχει ενας μετρητης παρομοιος με των αριθμο τον ποστ κατω απο το avatar του καθε χρηστη.
Τελικα , δεν απαντησε κανεις....
Ποια ειναι η γνωμη σας? :roll:
το θεμα προφανως ειναι προς συζητηση μπιλακο...υπομονη και θα ενημερωθεις....
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον akaliptos
το θεμα προφανως ειναι προς συζητηση μπιλακο...υπομονη και θα ενημερωθεις....
Ααααα οκ ,Χρηστο μου. Νομιζα οτι δεν το ειχε δει κανεις :)
χαρη με λενε θαναση μου!!!! χααχαααχααχααχαχααχ
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον akaliptos
χαρη με λενε θαναση μου!!!! χααχαααχααχααχαχααχ
Γινεται να μην σπαμμαρεις? :D :D :D
Χαχχααχαχαχαχαχα. Σε μπερδεψα με αυτον τον ΤΜΑΧα.....Ποστ στο ποστ αφου ειστε....
Έτσι ακριβώς είναι μπιλακο !
και εμένα μου κάνει σαν ιδέα !
δεν συμφωνώ με την καταγραφή κοντέρ που λες !
όμως όπως και έχει .
εφόσον καταλήξουμε πρέπει να γίνει από τους συντηρητές του φόρουμ και έχει μια διαδικασία !
ευχαριστούμε όμως ,,,,
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
για το πρωτο εχει προταθει.....και θα δουμε .
για το δευτερο ειχε συζητηθει και πιο παλια και ηταν ανουσιο .......οπως σε κατι αλλα φορουμ με τα + και - δεν εξυπηρετεί σε τιποτα παρα μονο σε επιπλεον διαπληκτισμους και αντιπαθειες.
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Σταματης Φωτοπουλος
Έτσι ακριβώς είναι μπιλακο !
και εμένα μου κάνει σαν ιδέα !
δεν συμφωνώ με την καταγραφή κοντέρ που λες !
όμως όπως και έχει .
εφόσον καταλήξουμε πρέπει να γίνει από τους συντηρητές του φόρουμ και έχει μια διαδικασία !
ευχαριστούμε όμως ,,,,
H αληθεια ειναι κ. Σταματη οτι και εγω αρχικα ημουν αντιθετος με την ιδεα του καταμετρητη. Αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι ενα κινητρο για ολα τα μελη να ειναι πιο ενεργα αλλα και να συνεισφερουν στα θεματα γραφοντας πραγματα ουσιας και οχι...... :roll:
Τελος νομιζω πως θα ηταν σωστο (εαν ειναι εφικτο) η εν λογω λειτουργια να μπει σε ορισμενες κατηγοριες και οχι ολες. Δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει εαν μπει στον καφενε!
Edit: Tωρα ειδα την δημοσιευση σου Νικο , για αυτον ακριβως τον λογω προτεινω να μην υπαρχει σε ολες τις κατηγοριες , προς αποφυγην φαινομενων spam
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα .
όμως δεν θα ήθελα να υπάρχει ανταγωνιστικότητα .
εάν όμως κρίνουν και τα αλλά παιδιά της διαχείρισης ότι θα δημιουργηση επί πλέον ενδιαφέρον γιατί όχι !!