Τι ξεκαθαρισμα να γινει; να διαγραψουμε μελη επειδη δεν μπαινουν στο φορουμ;
Galaxy S2 * RR 2.5.2 * 4.0.4
Printable View
Τι ξεκαθαρισμα να γινει; να διαγραψουμε μελη επειδη δεν μπαινουν στο φορουμ;
Galaxy S2 * RR 2.5.2 * 4.0.4
Ναι γιατι δεν το εχεις ξανακουσει?Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον LG
Εννοειται οτι οριζεις , ενα Χ χρονικο διαστημα που δεν εχει μπει καποιος καθολου στο φορουμ , παραδειγμα τυχαιο 1 χρονος , και αφου του αποσταλει μυνημα , που θα τον ενημερωνει , για τις ενεργειες , μετα απο 1 μηνα , (τυχαιο κι αυτο) , αν δεν εχει απαντησει , τοτε γινεται και διαγραφη του.
Τελος παντων , εγω απλα προτασεις κανω , και εν πασει περιπτωση , επειδη και στο αλλο τοπικ , (ας πουμε) παρεξηγηθηκα , μην παρεξηγηθω κι εδω.
Απλα ειπα καποιες σκεψεις μου και τελος.
Δεν της συζητω , ουτε εδω ξανα.
Απλα ημουν ειμαι και θα ειμαι απο τους πρωτους , που υποστηριζουν , την δουλεια , των διαχειριστων , εξαλλου αυτο μπορειτε να το διαβασετε και σε ποστ μου , και στο αλλο τοπικ , απο τα πρωτα μαλιστα ποστ.
Και δεν το λεω αυτο , για κανεναν απολυτως , λογο , αλλον , αλλα μονο , γιατι ημουν και διαχειριστης , σε καποια φορουμ , ξενα και ελληνικα , και καταλαβαινω , πολυ!! καλα πως λειτουργουν , και ποσο δικιο εχουν , οι διαχεριστες γενικοτερα.
Και επειδη ξερω , και μονο γι'αυτο υποστηριζω , τους διαχειριστες και σεβομαι τους κανονες , και αυτο και τελος.
Απλα καποιες σκεψεις μου εγραψα και αποψεις.
Ευχαριστω. :) :) :)
το να διαγραφεί κάποιος που δεν μπαίνει ποτέ ή έχει πάρα πολύ καιρό να μπει νομίζω πως είναι σωστό όπως αναφέρεις ( με προειδοποίηση κλπ κλπ ), αλλά να γίνει κλειστό και να το διαβάζουν όσοι έρχονται σε συναντήσεις και έχουν πάνω από κάποια πόστ, με βρίσκει αντίθετο ....
τώρα, σχετικά με τις αγγελίες που με 1 πόστ δημοσιεύουν και αυτό θέλει σκέψη γιατί μπορεί να είναι ενεργά μέλη και να μην ποστάρουν....
προσωπικά έχω μπαναριστεί μόνος μου από φόρουμ που λειτουργούν έτσι....τέλος να πω ότι τα καλύτερα και μεγαλύτερα φόρουμ είναι όχι μόνο ανοιχτά αλλά ορθάνοιχτα....
Κωστα μου να σου απαντησω.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kostassh150
1) Δεν ειπα κατι τετοιο εγω , οπως το συντασεις γραπτως.
2) Ποσο ενεργο (μεσα στο φορουμ) μπορει να ειναι ενα μελος με 1 ποστ?
3) Αυτα ειναι μονο εξαιρεσεις στον κανονα , και μετρημενα στα δαχτυλα , και ως επι το πλειστον , ειναι , φορουμ γενικης φυσεως και οχι εξειδικευμενα.
Το γνωστο σαιτ , για τα κινητα τηλεφωνα , ας πουμε , ενα απο τα πλεον εξειδικευμενα σαιτ στο ειδος του , και ευρεως γνωστο , και με επισης μεγαλο αριθμο μελων , (και ποιος δεν εχει αλλωστε κινητο) , ειναι απο τα αυστηροτερα σαιτ στην Ελλαδα , και οχι μονο.
Το αναφερω απλα και μονο σαν παραδειγμα , και μονο , και οχι προς μιμηση....
,
για το 1 ...ναι βρε την γνώμη μου είπα αλλά κόλησε με το δικό σου... :PΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον yiannis64
για το 2 ....είναι πολλοί που διαβάζουν χωρίς να γράφουν....εγώ είμαι ο 1ος γιατί δεν έχω δικό μου υπολογιστή και στην δουλειά δεν έχω πάντα χρόνο....μπαίνω ενημερώνομαι και αν έχω χρόνο ποστάρω....(1ο ποστ Μάρτιο 2010 συνολικά 3 τον Μάρτη, 1 τον Αύγουστο του 2010, 3 Νοέμβριο 2010 και το επόμενο Μάρτη 2011... :wink: ) σε φόρουμ τηλεφώνων έχω 2 ποστ και οι εμφανίσεις μου είναι σχεδόν καθημερινές...)
Το καλυτερο παντως ποστ που εχεις κανει Κωστα ειναι αυτο ακριβως απο πανω απο το δικο σου , με το κομμα , , ,
Μιλαμε ξερεις ποση ωρα προσπαθουσα να το αναλυσω αυτο το ποστ>? χα χα χα χα
Ωστοσο μπορεις να του κανεις μια διαγραφη , για να μην πιανει χωρο.
Ανοίγοντας το θέμα με τίτλο : To mizero mou ZIP :P γίνεται φραγή στην σελίδα και βγαίνει προειδοποίηση πως μπορεί να εμπεριέχεται κακόβουλο λογισμικό απο την διεύθυνση skyimg.org...
Είναι επίφοβο να συνεχίσω την ανάγνωση του θέματος???
Παντελή τί εννοείς;Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Παντελής
Δε βλέπω κάποια "περίεργη" σε .org. . .
μου το εβγαλε και μενα.
http://img51.imageshack.us/img51/5954/nimetnyv.png
Uploaded with ImageShack.us