Δεν εχω κανενα απολυτως θεματακι :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον dnik
Εχω το 4S με ολες τις αναβαθμισεις , JB. Αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο.
Printable View
Δεν εχω κανενα απολυτως θεματακι :roll:Παράθεση:
Εχω το 4S με ολες τις αναβαθμισεις , JB. Αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο.
Επίσης δέν έχω κανένα πρόβλημα με το ίδιο iPhone (3GS) καi με OS 5.1.1(9B206) επίσης χωρίς JailBreak.Παράθεση:
Δοκιμασε ενα refresh your favourites. Ή να διαγράψεις τον λογαριασμό του φορουμ στο Tapatalk και να τον ξαναπροσθεσεις
Galaxy S2 * RR 2.5.2 * 4.0.4
τα έχω κάνει. Τι να πω.... Δεν ξέρω.... Θα προσπαθήσω ξανά...Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον LG
Ευχαριστώ...
Sent using Tapatalk
Προτεινω.
Chat
Δυνατοτητα , αγγελιων μετα απο Χ αριθμο ποστ , και γιατι οχι το ιδιο και για , δυνατοτητα πμ.
Ειναι ο αριθμος των μελων τετοιος , που νομιζω , οτι οχι μονο χρειαζονται αυτα πλεον, αλλα απαιτουνται.
Απλα προτεινω , ειχα κι αλλα στο μυαλο μου , αλλα ειναι η ωρα δυσκολη...
βρε παιδια αυτο με τις αγγελιες ειχε ξανασυζητηθει!!!υπαρχουν παιδια που μπαινουν στο φορουμ πιο λιγο και ειναι σε καθε συναντηση...και εκδρομη....απλα δεν γραφουν ομως...δεν τα πανε τοσο καλα με τους υπολογιστες...ε σε αυτους δηλαδη θα απαγορευσουμε αν θελουν να πουλησουν κατι να εχουν το δικαιωμα επειδη δεν ειχαν τα ποστ;;;
Οχι βρε Χαρη μου , αλλα για πολλοστη φορα , και παλι θα δεις μελος με 1 ποστ , να βαζει αγγελια.
Ε! Αυτες τις περιπτωσεις λεω.
Εξαλλου , δεν μιλαμε να πρεπει να εχει ο αλλος 500 ποσταρισματα , για να βαλει αγγελια , αλλα πιστευω 50 ειναι ενα λογικοτατο νουμερο.
Με 50 τουλαχιστον , δειχνει οτι αυτος ο ανθρωπος , θα εχει μπει , καταρχην για να μας συστηθει , θα εχει πει 5 πραγματα σε καποια τοπικ κ.λ.π
Ετσι ναι εισαι ο ταδε , και ενταξει θες να βαλεις μια αγγελια βρε αδερφε.
Αλλα αλλο φορουμ , κι αλλο χρυση ευκαιρια!!!!
Μην παρεξηγηθω παλι , Αντεεεε!!!!!
ναι βρε συμφωνω σε αυτο που λες...οντως πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη για να μην καταληξουμε χρυση ευκαιρια...αυτο ακριβως τον τροπο σκεφτομαστε και εμεις.....
Χαρη ειμαστε , και φανταζομαι το ξερεις κι εσυ , απο τα μοναδικα φορουμ , στην Ελλαδα , για να μην μιλησω για πανευρωπαικα , που , αριθμει , τοσο μεγαλο νουμερο , μελων , και δεν εχουμε ακομη πιο αυστηρους κανονες , για τα μελη , γενικοτερα , και να εφαρμοζονται , οπωσδηποτε!!!
Μηπως χρειαζονται κι αλλα παιδια , συντονιστες , για να υπαρχει περισσοτερος ελεγχος , ακομη πιο αυστηρα , ολο το 24ωρο?
Μια σκεψη μου λεω.
Και επισης , μηπως , θα πρεπει να γινει κι ενα ξεκαθαρισμα , ενεργων και μη ενεργων μελων?
Εδω μελη με 50 ποστ μας λενε πως να λειτουργησουμε το φορουμ , οι αγγελιες του μελους με ενα ποστ σε πειραξαν;
send with 2x1200mhz