Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
kscorpion
Παιδιά πλέον δουλεύει κανονικά το ανέβασμα φωτογραφίας σαν αβαταρ με ανώτερο μέγεθος 200 x 200
Διόρθωσα το πρόβλημα ... Ευχαριστούμε πολύ για τον εντοπισμό του προβλήματος
Κωνσταντίνε απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για εικόνα προφίλ που είχαμε στο forum και πλέον μπορούμε να βάλουμε μόνο avatar??
Μαλον ενεργοποιώντας το ενα σβήνει το αλλο αλλα σιγουρα απο καπου θα ανοίγουν και τα δυο παντως καλιτερα να φαίνεται η φωτο στο προφιλ του φορουμ παρα του προφιλ οταν πατας επανω του.
Ρε παιδιά μπορώ να βάλω ότι password θέλω εγώ; ή Πρέπει να θυμάμαι τα κινέζικα που στέλνει αυτόματα το φορυμ στο e-mail?
Μπανεις με αυτο που σου στελνει στο μαιλ κ μετα πας στις ρυθμίσεις του προφιλ σου κ βαζεις αυτο που θες
====
Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.
Παράθεση:
GusNoLimits
Κωνσταντίνε απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για εικόνα προφίλ που είχαμε στο forum και πλέον μπορούμε να βάλουμε μόνο avatar??
έτσι ακριβώς φίλε μου
Καλησπέρα....
θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί δεν φαίνεται η υπογραφή μου (είναι υπογραφή κειμένου, όχι φωτογρφία) στα ποσταρίσματά μου ;;; παλιά φαινόταν , τώρα εξαφανίστηκε......μου έχει ξεφύγει κάποια καινούργια ρύθμιση;;;
Ευχαριστώ
Παράθεση:
kalwdios
Καλησπέρα....
θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί δεν φαίνεται η υπογραφή μου (είναι υπογραφή κειμένου, όχι φωτογρφία) στα ποσταρίσματά μου ;;; παλιά φαινόταν , τώρα εξαφανίστηκε......μου έχει ξεφύγει κάποια καινούργια ρύθμιση;;;
Ευχαριστώ
Άκυρο...........Εφτιαξε μόνο του κατά παράξενο τρόπο !!!
Παράθεση:
kalwdios
Άκυρο...........Εφτιαξε μόνο του κατά παράξενο τρόπο !!!
Με φοβηθηκε Αντρέα...δεν εφτιαξε μονο του...
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση:
johnpats
Με φοβηθηκε Αντρέα...δεν εφτιαξε μονο του...
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
_laugh
καλημέρα, μιας και σήμερα έπρεπε να βάλω ξανά κωδικό και το όνομά μου για να συνδεθώ, ευκαιρία είναι να ξαναπώ ένα θεματάκι που έχει το φόρουμ με την διαφήμιση του λυμπερόπουλου που είναι στο πάνω πάνω μέρος και η οποία μου έχει απενεργοποιήσει όλα τα διπλανά κουμπιά ( κωδικό, ειδοποιήσεις, προφιλ ρυθμίσεις και έξοδο) , μάλιστα μέχρι να βρω σε άλλο σημείο το πίνακας ελέγχου χρήστη να βάλω κωδικό και να συνδεθώ, έφαγα κανα μισάωρο καθώς είμαι γνωστός χάκερ της τεχνολογίας....:d