Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
MihalisNavara
Κύριε Θανάση, η εικόνα προφίλ είναι αυτή που βλέπουμε μόνο όταν μπαίνουμε σε κάποιο προφίλ. Το άβαταρ είναι η εικόνα που εμφανίζεται δίπλα από τα ποστ. Αυτό δε μπορεί να αλλάξει, γιατί δεν του εμφανίζει το κουμπί. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ και συγνώμη πάλι για την παρέμβαση..
Και εγω το ιδιο θεματακι εχω....
Παράθεση:
george-hcg
Ρε μιχαλη και εγω δεν εχω την επιλογη αβαταρ που εχεις εσυ. Δεν μου την εχει ως επιλογη . Και εχω αυτο που παραθετεις στην πιο πανω εικονα.
Πως σου την βγαζει εσενα ως επιλογη??
Αυτό είναι το ανεξήγητο. Πατάω δεξιά πάνω ρυθμίσεις και μου βγάζει αυτό που βλέπεις...
Κάνε λίγο ένα τεστ: Πάτα επεξεργασία εικόνας προφίλ. Κάνε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων. Στο τέλος γράφει =editprofilepic. Κάντο =editavatar και πες μας τι έγινε...
Παράθεση:
MihalisNavara
Κάνε λίγο ένα τεστ: Πάτα επεξεργασία εικόνας προφίλ. Κάνε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων. Στο τέλος γράφει =editprofilepic. Κάντο =editavatar και πες μας τι έγινε...
To εκανα. Μου βγαζει το αβαταρ, την επιλογη αποθηκευσης και την επιλογη επαναφορα πεδιων,οχι ομως την δυνατοτητα να αλλαξω το αβαταρ μου.
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
george-hcg
To εκανα. Μου βγαζει το αβαταρ, την επιλογη αποθηκευσης και την επιλογη επαναφορα πεδιων,οχι ομως την δυνατοτητα να αλλαξω το αβαταρ μου.
Τα κάτω πεδία δηλαδή δε στα βγάζει...
Συνημμένο 2868
Δεν το έλυσα το πρόβλημα σας, απλώς ελπίζω να βοήθησα διαχειριστές και συντονιστές λίγο...
Mιχαλη αυτο εννοουσα και εγω στον θαναση.ενω εχει την επιλογη για εμφανιση ή όχι του αβαταρ ,δεν εχει ομως την επιλογη για να επεξεργαστει το αβαταρ και να βαλει αλλο.
Εντάξει παιδια εμενα δεν με πειραζει ετσι και αλλιως μου την εφτιαξε ο φιλος johnpats και δεν προκειτε να την αλαξω το θεμα ειναι για τους νεους χρηστες που μπαίνουνε δεν θα μπορουν να ανεβασουν αβαταρ για να το βγαζει διπλα στο προφιλ τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! σαν εικονα με ανεβαζμα το δείχνει μονο αν πατησεις να δεις το προφιλ του αλλου αλλο το ενα αλλο το αλλο σαν επιλογή.
Καλε δώστε μου δικαιώματα admin να σας κανω το φορουμ να πετάει .....:D
Παράθεση:
johnpats
Mιχαλη αυτο εννοουσα και εγω στον θαναση.ενω εχει την επιλογη για εμφανιση ή όχι του αβαταρ ,δεν εχει ομως την επιλογη για να επεξεργαστει το αβαταρ και να βαλει αλλο.
Μα αυτό γίνεται και στην επεξεργασία εικόνας προφίλ Γιάννη μου.
Αυτό λέω.
Το γιατί ΔΕΝ βγάζει την εντολή "Επεξεργασία Avatar" μάλλον είναι θέμα χρήστη, και ρυθμίσεων.... Γιατί......
ΟΛΟΙ οι users Έχουν το ΙΔΙΟ προφίλ, δέν μπορεί να το βγάζει στον ένα και όχι στον άλλο. :)
Εμένα στo thread reply γιατί δέν μου βγάζει τα moticons?
Παράθεση:
apache
Εμένα στo thread reply γιατί δέν μου βγάζει τα moticons?
Πρέπει να αλλάξεις μια ρύθμιση στο προφίλ σου...
Μπαίνεις στις ρυθμίσεις προφίλ. Αριστερά πατάς γενικές ρυθμίσεις. Στο πεδίο διάφορες επιλογές, λέει message editor interface. Επιλέγεις την πρώτη τελεία. Πατάς κάτω κάτω αποθήκευση αλλαγών και γεμίζεις το φόρουμ φατσούλες... :grin: