Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
dukepapas
Για κανενα λογο........... :rolleyes:
οκ ενημέρωσα τον διαχειριστή kscorpion .θα σε ενημερωσει ή εγώ ή ο ίδιος
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
dukepapas
Για κανενα λογο........... :rolleyes:
Δηλαδή, όταν πατάς "επεξεργασία εικόνας προφίλ" τί σου βγάζει;
Κανονικά πρέπει να έχεις την παρακάτω εικόνα...........
Συνημμένο 2849
Και να έχεις τις επιλογές από κάτω.
Καλησπερα μαλον δεν παρακολουθησες τι λεμε παραπανω...το αβαταρ εχει θεμα οχι του προφιλ.αν και δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα απο το κινητο.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση:
dukepapas
Αν και το εχω αναφέρει σε Mod δεν μου εμφανίζει σαν επιλογή ανοιγμενο το αβαταρ για να μπορω να βαλω φωτο. (αν το κανει και σε αλλα μελοι)
Η ερώτησή σου ήταν αυτή φίλτατε, και σου απάντησα αναλόγως.
Παράθεση:
dukepapas
Καλησπερα μαλον δεν παρακολουθησες τι λεμε παραπανω...το αβαταρ εχει θεμα οχι του προφιλ.αν και δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα απο το κινητο.
Το Avatar σου, μου το εμφανίζει κανονικά στο κινητό από τον browser που χρησιμοποιώ εκεί, καθώς και από το Tapatalk, και φαίνεται καθαρότατα.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο με την φράση "δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα..."
Απ' ότι καταλαβαίνεις προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε εδώ.
Παράθεση:
Θ.Β
Η ερώτησή σου ήταν αυτή φίλτατε, και σου απάντησα αναλόγως.
Το Avatar σου, μου το εμφανίζει κανονικά στο κινητό από τον browser που χρησιμοποιώ εκεί, καθώς και από το Tapatalk, και φαίνεται καθαρότατα.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο με την φράση "δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα..."
Απ' ότι καταλαβαίνεις προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε εδώ.
Θανάση το άβαταρ του το εφτιαξα εγώ απο το προφίλ του.το θέμα είναι οτι στο δικό του λογαριαμσό δεν έχει την επιλογή επεξεργασία άβαταρ όπως βλέπω στην εικόνα που έχει ανεβάσει
Α...θβ εσυ απντησες στην πιο πανω ακομα... ναι αυτο που σου ειπε ο john υσχιει....
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση:
johnpats
Θανάση το άβαταρ του το εφτιαξα εγώ απο το προφίλ του.το θέμα είναι οτι στο δικό του λογαριαμσό δεν έχει την επιλογή επεξεργασία άβαταρ όπως βλέπω στην εικόνα που έχει ανεβάσει
Γιάννη μου, γράφει "επεξεργασία εικόνας προφίλ" όπως σε όλους μας και όταν το πατάς σου βγάζει το Avatar που έχεις, όπως δημοσίευσα πιο πάνω.
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
dukepapas
Συγνώμη που παρεμβαίνω, λίγο να βοηθήσω την κατάσταση. Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ο σύντροχος dukepapas δεν έχει την επιλογή "επεξεργασία avatar", την οποία έχω εγώ. Φαίνεται στην εικόνα που θα ανεβάσω παρακάτω...
Συνημμένο 2862
Παράθεση:
MihalisNavara
Συγνώμη που παρεμβαίνω, λίγο να βοηθήσω την κατάσταση. Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ο σύντροχος dukepapas δεν έχει την επιλογή "επεξεργασία avatar", την οποία έχω εγώ. Φαίνεται στην εικόνα που θα ανεβάσω παρακάτω...
Συνημμένο 2862
Ρε μιχαλη και εγω δεν εχω την επιλογη αβαταρ που εχεις εσυ. Δεν μου την εχει ως επιλογη . Και εχω αυτο που παραθετεις στην πιο πανω εικονα.
Πως σου την βγαζει εσενα ως επιλογη??
Παράθεση:
Θ.Β
Γιάννη μου, γράφει "επεξεργασία εικόνας προφίλ" όπως σε όλους μας και όταν το πατάς σου βγάζει το Avatar που έχεις, όπως δημοσίευσα πιο πάνω.
Κύριε Θανάση, η εικόνα προφίλ είναι αυτή που βλέπουμε μόνο όταν μπαίνουμε σε κάποιο προφίλ. Το άβαταρ είναι η εικόνα που εμφανίζεται δίπλα από τα ποστ. Αυτό δε μπορεί να αλλάξει, γιατί δεν του εμφανίζει το κουμπί. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ και συγνώμη πάλι για την παρέμβαση..