Ενεργοποιημενο ειναι
Printable View
Ενεργοποιημενο ειναι
Α οκ εφτιαξε.. ευχαριστω!
εχω προβλημα παιδια!!
δεν μπορω να στειλω πμ μου βγαζει με κοκκινα γραμματα οτι το μελος που επελεξα δεν υπαρχει!
Ποιός είναι?Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον tsou-gia-manoura
χμ..
Εγώ τώρα τελευταία (μετά την αλλαγή του forum) κάθε φορά που μπάινω πρέπει να βάζω username και password. Κάθε φορά. Ενώ πριν που το είχα στα αγαπημένα (όπως και τώρα) με ένα κλικ με έβαζε κανονικά μέσα. Πρέπει να κάνω κάτι ?
Αφ' ότου βάλεις, user name & password τσεκάρεις το τετράγωνο που λέει "να με θυμάσαι" (ή κάτι παρόμοιο),Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον DA-CAPO
ο Browser θα σου ζητήσει αν θέλεις να αποθηκεύσεις, user name & password ή όχι (εκεί του λές ΝΑΙ),
και με το που μπαίνεις στην σελίδα του φόρουμ, το αποθηκεύεις στ' αγαπημένα.
Ευχαριστώ Θανάση . Το έκανα και είμαι ok.
Θανάση γιατί πρέπει οι χρήστες να προσαρμόζονται κάθε φορά στις εκάστοτε παραλείψεις του φόρουμ;
Δεν είναι τόσο δύσκολο να λειτουργήσει ένα πρόγραμμα σωστά (όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα fora ανά τον κόσμο)
Δέν γνωρίζω Παντελή μου σε ποιό αναφέρεσαι ακριβώς,Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον pantelos
αλλά την διαδικασία που ανέφερα στο Κώστα (Da-Capo), την έχω κάμει για όλα τα φόρουμ που συμμετάσχω,
και έχει να κάμει με το Browser περισσότερο, παρά με το φόρουμ αυτό καθ' αυτό.
ο Κωνσταντίνος (Kscorpion), είν' εκείνος που μεταφέρει τα διάφορα θέματα στούς υπεύθυνους, προς διόρθωση (επίλυση).
Θέματα, όπως η αυτόματη σμίκρυνση των φωτογραφιών όταν υπερβαίνουν τα 800χ600 pixels, παραμένουν ακόμα,
κάποια άλλα έχουν επιλυθεί, (απ' όσο ξέρω), και κάποια παραμένουν.
Ίσως ο Κωστας (Λιονταρής), μπορεί να κάμει κάποια πράγματα ώς διαχειριστής.
Αναμένουμε!
αυτές τις ρυθμίσεις Θανάση μου μπορούν να τις κάνουν μόνον οι τεχνικοί ..
οι οποίοι μέχρι σήμερα έλειπαν σε άδεια .. από αύριο θα διορθωθούν πολλά πράγματα ..
Σε κάθε νέα μεγάλη αλλαγή δημιουργούνται και ορισμένα προβλήματα προσαρμογής ....
Οι αλλαγές αρχίσανε τον Μάρτιο και έχουμε Αύγουστο.
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τον κωδικο, στα bookmarks μου εχω το παρακατω που μου δειχνει οτι καινουργιο εχει γραφτει στο φορουμ απο την τελευταια επισκεψη μου και παντα μου το εμφανιζει σωστα (για να δουλεψει αυτο πρεπει να ξερει ποιος χρηστης εισαι και τι εχεις δει και τι οχι).
Εχω FF 3.5.11 και WinXP.
search.php?search_id=unreadposts" onclick="window.open(this.href);return false;
Ωραίος _famousΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον orck
Παντέλο μου καλημέρα .Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον pantelos
Ξαναμίλησα με τα παιδιά και μου είπαν το εξής
Για ρίξε μια ματιά αγορίνα μου και πες μας _famousΠαράθεση:
Για το πρόβλημα του παιδιού με την ειδοποίηση e-mail προτείνω βασικά να κοιτάξει τα ανεπιθύμητά του (spam) μήπως τα βρεί εκεί τα email του forum. 99% των περιπτώσεων τα email βρίσκονται στα spam. Αν σιγουρευτεί ότι δεν του έρχονται ούτε στα spam τότε πες μας να το ξανακοιτάξουμε :)
Για το πρόβλημα με την αποσύνδεση - σύνδεση
Παράθεση:
Το πρόβλημα με την σύνδεση / αποσύνδεση δημιουργήθηκε επειδή κάναμε μετά τις αλλαγές το forum.scooterclubhellas.gr και το http://www.scooterclubhellas.gr να δείχνουν στην ίδια σελίδα. Το site όμως έδινε μόνο cookies για το forum.scooterclubhellas.gr (δεν γίνεται να δίνει για 2 domain) με αποτέλεσμα αν έμπαινες στο forum.scooterclubhellas.gr δεν είχες πρόβλημα αλλά αν έμπαινες στο http://www.scooterclubhellas.gr δεν σε θυμόταν γιατί είχε το cookie του forum... Το διορθώσαμε αυτό το πρόβλημα εδώ και 2 μέρες πιστευώ ότι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα - αν υπάρξει (που δε νομίζω) κάμμια περίπτωση πες μου.
Κωνσταντίνε κάτι άλλο συμβαίνει. Έμαθα να λειτουργώ χωρίς αυτό πλέον. Σαν moderator ήταν απαραίτητο, τώρα άστο....Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kscorpion
Κοίταξες δηλαδή στα spam και δεν είναι μέσα μυνήματα του φόρουμ ???
Το ρωτάω για να το δουν τα παιδιά άσχετα αν το χρησιμοποιείς ή όχι αγορίνα μου ...
Φιλιά στο κορίτσι ...
Δεν έχω ενημέρωση ούτε στα spam. Δεν είμαι εντελώς αρχάριος στους υπολογιστές...
Αρχάριος δεν είσαι αλλά δεν κουβαλάς και το κοκαλάκι της νυχτερίδας μαζί σου ...
οπότε όλα μπορεί να σου τύχουν ειδικά εσένα :D
Δεν μπορώ να post-αρω ΝΕΟ ΘΕΜΑ στην ενότητα που ασχολείται με Κράνη-Ένδυση. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί.
Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ;
Ευχαριστώ
Όχι φίλε μου δεν εχεις κάποιο πρόβλημα ή κάνεις λάθος.Έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα στην συγκεκριμένη ενότητα για νέα posts από τους χρήστες.
Ο λόγος πως σε ένα χρόνο είχαμε φτάσει τα 120 posts για κράνη και άλλα τόσα για τα υπόλοιπα αξεσουάρ με επαναλήψεις θεμάτων.
Αν ο moderator κρίνει πως χρειάζεται η αποκόλληση κάποιου ποστ απο τις γενικές συζητήσεις προς περαιτέρω συζητηση και ενημέρωση και άλλων φίλων το διαχωρίζει.
ΟΚ το αντιλαμβάνομαι, αλλά μήπως θα ήταν καλό να γίνει ξεσκαρτάρισμα και να "ανοίξει" πάλι το μαγαζί, μιας και υπάρχουν και νέα προϊόντα;Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Κος Λιονταρής
Ας αποφασίσει ο αρμόδιος.... :D
καλημερα φιλοι , να ρωτησω σταματησε η παρακολουθηση ενος θεματος με αποστολη μηνυματων; :roll:
όχι αγορίνα δουλεύει κανονικά ...
μπες στο θέμα που παρακολουθείς ξετσεκάρισε και ξανατσεκάρισε το να σε ενημερώνει και πιστευω θα είσαι οκ. _famous
Μπορεί ρε παίδες κάποιος να μου πει πως γίνεται να μην μου'ρχονται μηνύματα απο τις ενότητες που γράφω και συμμετέχω στο e-mail μου? _famous
μπες στο λινκ του μηνυματος κι επελεξε να μην παρακολουθηται πλεον η ενοτητα.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Dinas
ειχα κι εγω παλια "θεμα" με αυτο και το ελυσα ετσι
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Χάρης Παρασχάκης
Πρεπει Χαρη να μπαινω στα λινκ για ολες τις ενοτητες που συμμετεχω?
Δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη την ενοτητα αυτη κ δεν ξερω αν εχει συζητηθει κ εαν ειναι εφικτο αλλα θα υποβαλω την απορια μου κ ελπιζω να πιασει τοπο.Υπαρχει μηπως τροπος να ανεβαζουμε κατευθειαν τις οποιεσδηποτε φωτο θελουμε στα διαφορα θεματα, χωρις να πρεπει πρωτα να τις ανεβαζουμε στο imageshack ή σε οποιοδηποτε παρομοιο?
Φίλε μου είναι στα υπόψιν για να υλοποιηθεί/μην υλοποιηθεί αυτή την εβδομάς.Θα δείξει.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον panayiotis
μια φορα αρκει (για την καθε ενοτητα που σου εχει ερθει μειλ οτι την παρακολουθης)Παράθεση:
[quote=Χάρης Παρασχάκης]μια φορα αρκει (για την καθε ενοτητα που σου εχει ερθει μειλ οτι την παρακολουθης)[/quote:1t0qfmc3]Παράθεση:
Eυχαρηστω πολυ!!!!! _famous _famous _famous
γίνεται οι χιονονυφάδες να μην ακολουθούν τον κέρσορα? σου σπάει λίγο τα νεύρα το θέμα...να πέφτουν σταθερά προς μια κατεύθυνση ίσως....
Φταίνε αυτές που σε γουστάρουν? lol
αμαν πια...μέχρι κι αυτες με γουστάρουν πια?? αμάν..... _famous
ρε μη πειραζετε τις χιονονυφαδες λεμεεε!!! :D
Μπας και δουμε καμια "ασπρη" μερα........ _gyali _gyali _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση.
Πλέον επιλογή χρώματος στη γραμματοσειρά στην υπογραφή, μπορούν να βάλουν μόνο οι συντονιστές/διαχειριστές; Πρόσφατα ήθελα να το κάνω στη δική μου υπογραφή και δεν μου έβγαζε χρώμα στη γραμματοσειρά. (έβγαζε [color]/ [color] κάπως έτσι νομίζω).
Έλεος με τις χιονονιφάδες, μπορούμε να τις απενεργοποιήσουμε; Θα το σπάσω το μόνιτορ!
Είναι που βρίσκεσαι εκεί και έχεις βαρεθεί το χιόνι. Εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση γι αυτό χαίρονται οι περισσότεροι.
Αν και είναι αλήθεια πως γίνονται ενοχλητικές από ένα σημείο και μετά.
Υπομονή μέχρι και τα φώτα.Ξενέρωτοι :D
Αφήστε τους Αθηναίους-Πελοποννήσιους να δούμε λίγο χιονάκι :D
Mπορει να μου πει καποιος γιατι μονο στη σελιδα του sch μου φαινονται ολα μικροσκοπικα...ειδικα τα γραμματα...τι πρεπει να πατησω? τι πρεπει να κανω? _famous
αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην παίζεις με τις ρυθμίσειςΠαράθεση:
την μια πέρνεις mail , την άλλη μικραίνουν τα γράμματα, ήμαρτον :lol:
λοιπόν Ctrl+ και μεγαλώνουν Ctrl- μικραίνουν
αν δεν βρεις λύση, μάλλον ήρθε η ώρα για γυαλιά :lol: :lol:
Επίσης Ctrl 0 (μηδέν) και επανερχεται το zoom στο αρχικό.
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Stam
xαχαχαχαχαχαχα...καλα τα λες εσυ αλλα αν εβλεπες ποσα μωρα εχω εδω γυρο μου θα καταλαβαινες ποιος τα παταει.....ευχαρηστω πολυ!!!! _famous
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον alichani
Σωκρατη επισης ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια!!!! _famous
Αυτο το παραθυρο που βγαζει: "πατηστε εδω για να διαφημιστειτε" θα μεινει για πολυ καιρο? Ειναι πολυ ασχημο και ενοχλητικο...
σε λίγο καιρό φίλε μου θα έχει διαφημίσεις επάνω ....Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον nikos147
αν μπορείτε βγάλτε το από το δεύτερο frame set...ειναι @@
Και να είναι ορθογραφικά σωστά το κείμενο. Κανένα κόμμα ίσως για πιο ευχάριστη ανάγνωση.
Εναλλακτικό κείμενο είναι το: "Εδώ θα μπορούσε να είναι η διαφήμισή σας" ή κάτι παρόμοιο που συνηθίζεται πολύ.
Εχετε βάλει πάνω από "Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων" την πινακίδα με "Πατήστε εδώ για να διαφημιστείτε" και δεν βολεύειστο πάτημα.
Είχα πρόβλημα με το "Σημειώστε τις Δ. Συζητήσεις αναγνωσμένες" που είναι από κάτω τ'ωρα θα έχω και την ταμπέλα από πάνω.
Καλά που δεν έχω παρκινσον να τρέμει το ποντίκι.
Αφού υπάρχει ακριβώς λίγο πιο πάνω δεν νομίζω οτι χρειάζεται και εκεί.
Τότε θα μας έριχνες τυρί στα μακαρόνια.. lolΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ΑΝΔΡΕΑΣ
Τσ κέρδη από τις διαφημίσεις θα τα αποκομίζει η ιδρυτική ομάδα ;;;
Eχει σημασια?
οταν ερθει η ωρα για της διαφημισεις θα ανακοινωθει δημοσια στο φορουμ που θα πηγαινουν τα εσοδα απο αυτες .........
Να μας πειτε Κυριε Δημητρη ολα αναλυτικα για να ξερουμε και εμεις τι τσαμπα πληρωνουμε εδω γα να γραφουμε!
Υ.Γ. Να αποφευγεται να πηγενεται αναποδα στη Βουλιαγμενης δεν ειναι πρεπον! _wacko _wacko _wacko
+1 :wink:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον giOrgio
Και τα κόκκινα στην Καλλιρόης... :P
και εσυ με πηρες χαμπαρι ? :lol: :lol: :lol:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον LG
Κάτι πήρε το μάτι μου... :P
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!
Θέλω να ρωτήσω γιατί κλείδωσε το forum και δέν μπορεί να δεί κάποιος θέματα, αν δέν είναι εγγεγραμμένος χρήστης?
Στην προηγούμενη κατάσταση, απλά κάποιος μπορούσε να διαβάσει τις δημοσιεύσεις, χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα να γράψει κάτι!
Γενικά αυτό ισχύει σε όλα τα forums.
Ναι είχα κι εγώ αυτή την απορία
Δέν αποφασίστηκε τώρα παιδιά, η νέα μας πλατφόρμα αναβαθμίζετε συνεχώς, έτσι έχει σχεδιαστεί απ' την Αρχή.
η Υλοποίησή τους περνάει σε στάδια, σε λίγο καιρό θα εφαρμοστεί και η υποχρεωτική συμπλήρωση κάποιων πεδίων του εγγραφόμενου,
τα οποία τώρα είναι προαιρετικά, όπως π.χ τ' όνομα στην υπογραφή.
Θα υπάρξουν και άλλες μη εμφανείς αλλαγές στους χρήστες, αλλά βοηθούν τον συντονισμό των συζητήσεων.
Παιδια απο firefox μετα το login, με πεταει συνεχως στην σελιδα του login, απο safari δουλευει κανονικα (κραταει το login) Αυτα σε windows 7 μηχανημα. Καμμια ιδεα τι συμβαινει?
Καλησπέρα φίλε μου!
Μόλις εγκατέστησα σε win 7 τον firefox και δοκίμασα αυτό που αναφέρεις.
Δέν μου το παρουσίασε και δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις update τον firefox σε νεότερη έκδοση και διέγραψε τα cookies που έχουν μαζευτεί.
Σχετικά με το Forum τώρα:
Θέλω να τονίσω πως, έχοντας κλειδωμένο το forum σε μή εγγεγραμμένους χρήστες, αυτομάτως καταργήτε και η δυνατότητα του Google πχ να κάνει search στην περίπτωση που κάποιος χρήστης αναζητήσει κάτι σχετικό με τα scooter.
Δηλαδή το indexing δέν δουλεύει και δέν πρόκειτε να βγάζει στα αποτελέσματα των αναζητήσεων καταχωρίσεις που ανήκουν στο forum μας.
Επίσης αυτό δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα, το πρόβλημα της προβολής διαφημίσεων σε νέους χρήστες. Βέβαια μπορεί να ακούγεται δευτερεύον, αλλά οι διαχειριστές, καθώς και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την προώθηση και το ιντερνετ, γνωρίζουν πως είναι ζωτικής σημασίας.
Δέν είμαι αντίθετος σε αναβαθμίσεις, αλλά το στάδιο του να είναι απαγορευτική η πρόσβαση σε μή εγγεγραμμένους χρήστες με βρίσκει αρνητικό. Το θεωρώ οπισθοδρόμηση.
Δέν θέλω να θίξω ή να προσβάλω κανέναν, εκφράζω την άποψη μου, όπως διαμορφώνεται απο τα χρόνια εργασίας μου στο χώρο τον υπολογιστών και την χρήση του ιντερνετ απο εποχή 33.6Κ dial up!
Πάνος.
φιλε μου δεν αποκλειονται GOOGLE και αλλες μηχανες αναζητησης.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον pkount
αν δεις κατω στους χρηστες θα δεις οτι υπαρχει google bot κτλ κτλ.
οσον αφορα την προσβαση η οχι μη εγγεγραμενων χρηστων πιστευουμε οτι ολοι πρεπει να συνεισφερουν εστω και με μια εγγραφη στο φορουμ και οχι να ειναι απλα θεατες διαβαζοντας και μη συμμετεχοντας.
αυτο εχουμε αποφασισει και προς το παρον τουλαχιστον δεν αλλαζει.
Δεν εχω βρει ακομα γιατι αλλα δυστηχως ακομα μου το παρουσιαζει. Απο τον Safari ολα οκ. (απο εκει γραφω)
Επιτελους εστρωσε. Οντως ηταν τα cookies μεσα στο Firefox. Tα εσβησα και εφτιαξε.
Δεν εχω βρει ακομα γιατι αλλα δυστηχως ακομα μου το παρουσιαζει. Απο τον Safari ολα οκ. (απο εκει γραφω)
Επιτελους εστρωσε. Οντως ηταν τα cookies μεσα στο Firefox. Tα εσβησα και εφτιαξε.
]
εεεεεεεεεεεεεεε?????
Παιδιά έχω κάποιο πρόβλημα με το φόρουμ.
Συχνά μόλις μπαίνω μέσα βλέπω ότι απουσιάζουν κουμπιά, κάποια emotions δεν εμφανίζονται σωστά, ή και καθόλου και εμφανίζονται ξανά μετά από πολλή ώρα. Μπορώ να κάνω κάτι;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Αργή σύνδεση ίσως?
Κάνε μια επανεκκίνηση στον Router και δές πως πάει.
Αν έχεις χάσει τα Emoticons, κοίτα αν είναι ενεργοποιημένα τα BBCodes στο προφίλ σου
Ok ευχαριστώ.
Καλησπερίζω κάνοντας και την εξής ερώτηση......Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνει ο server αυτόματα το mail μας για κάθε νέα ανάρτηση/δημοσίευση σε ενότητες όπου έχουμε συμμετέχει κατά καιρούς ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
μπορεις να πας στον πινακα ελεγχου μελους μετα ρυθμισεις κοινοτητας μετα Επεξεργασία επιλογών δημοσίευσης και εκει θα διαλεξεις το Να ενημερώνομαι πάντα για απαντήσεις: σε ΝΑΙ , και το αλλο ειναι να πας κατω κατω στο θεμα που εχεις ποσταρει και τσεκαρεις εκει που λεει Παρακολούθηση θέματοςΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ΓΙΩΡΓΟΣΞ
Δημήτριε σ ευχαριστώ..
Μία πρόταση που ίσως θα μπορούσε να υλοποιηθεί.
Τι θα λέγατε αγαπητοί διαχειριστές, αν κάτω από την ενότητα Piaggio φτιαχνόταν μία ξεχωριστή ενότητα MP3 Yourban; Να μαζευτούν εκεί σιγά-σιγά και δειλά-δειλά τα γιουρμπάνια; :D Και εκεί πλέον να μεταφερθούν όλα τα θέματα του Yourban από την ενότητα MP3;
Να ξεχωρίσουν και λίγο τα πράγματα δηλαδής... :D γιατί βλέπω ότι υπάρχουν κάποια "κενά" στην ενότητα MP3. :roll: :roll:
Άλλωστε το yourban αποτελεί ξεχωριστό μοντέλο και σίγουρα έχει διαφορές με το κλασσικό MP3 και σίγουρα απευθύνεται σε διαφορετικό πελατολόγιο.
Που σημαίνει ότι υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία στην προσέγγιση για τα σκούτερ αυτά.
Φιλικά και μην τα πάρετε στο κρανίο...
Thank you!...
Νίκος
Θα το κοιτάξουμε Νίκο.
Και θα σου απαντήσω οσονούπω.
Μία ερώτηση αν και μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί (δεν έψαξα!)...
Όταν πατάω το μεσαίο κλικ στο ποντίκι για να ανοίξω ένα λινκ σε νέα καρτέλα,
μου ανοίγει τη νέα καρτέλα αλλά ανοίγει ΚΑΙ στην υπάρχουσα το λινκ!!!!
Αυτό γίνεται μόνο σε αυτό το φορουμ στον browser chrome (σε όλες τις εκδόσεις!)
Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
Λύνεται?
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Μου συμβαινει μονο σε αυτο το site :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον teodor_ch
Παιδιά δέν είναι θέμα του site, απλώς έχει επιλεγεί ν' ανοίγει αυτόματα τα link σε νέα καρτέλα, και το ίδιο και browser.
δοκιμάστε ν' ανοίγετε τα link, με το αριστερό πλήκτρο.
να ρωτήσω και γω κάτι ????
σε άλλα φόρουμ όταν διαβάζουμε κάποιο τίτλο αυτός δεν ξαναγράφεται με μπόλτ, έτσι ξέρουμε τι έχουμε διαβάσει....μπορεί να γίνει και εδώ αυτό???
τα τελευταια πμ που εχω παρει δεν μου βγαζουν σημειωση ειδοποιησης πανω αριστερα, δειχνει μονιμως 0 μηνυματα. καμια ιδεα?
το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, αλλά στην θέση των bold, βγάζει κόκκινο.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kostassh150
Εγώ πάλι θα ήθελα να κάνω μια πρόταση αν είναι δυνατή και δεν έχει ειπωθεί ξανά. Είναι εύκολο να μπορεί κάποιος να κάνει λαικ η να δηλώνει ότι ευχαριστεί κάποιον για τη δημοσίευση του; το εχω δει σε άλλο φόρουμ κ νομίζω αρκετά χρήσιμο, αφού κάποιος που ψαχνει λύση για κάτι σε κάποιο αχανές θέμα θα διαβαζει τις πιο σημαντικές. Ε αν δε γίνεται θα αρκεστούμε στο +1, 2 , ...,1000 κλπ. :))
Ευκολο δεν ειναι..
Εκεινη η λειτουργία που λες ειναι βασισμένη σε άλλο interface
Galaxy S2 * Tapatalk 2
Ποσα ξερεις, ποσα ξερεις.... :DΠαράθεση:
Ενταξει είχα ασχοληθεί λιγο πιο παλια... Μην βγει παραεξω γιατι θα θελει ο Σταμος να με κοντράρει
Galaxy S2 * Tapatalk 2
:DΠαράθεση:
http://i530.photobucket.com/albums/d...Button-big.jpg
ευχαριστώ...δεν το είχα προσέξει... :oops:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Θ.Β
Όταν ανοίγω την σελίδα του forum με τον google chrome, μου βγάζει το εξής μήνυμα: ‘’παρουσιάστηκε σφάλμα στην ακόλουθη προσθήκη Shockwave Flash’’ και δεν μου εμφανίζει όλες τις διαφημίσεις. ( μου βγάζει στη θέση τους ένα λυπημένο κομμάτι του πάζλ)!!! Όταν κάνω κλικ πάνω στο μήνυμα αυτό, μου λέει πως η ταυτότητα αυτού του ισοτόπου δεν έχει επαληθευτεί και ότι η η σύνδεση με τον τομέα forum. Scooterclubhellas δεν είναι κρυπτογραφημένη. Τι μπορώ να κάνω;
Επίσης το google chrome δεν μου ανοίγει – για τους ίδιους λόγους – το YouTube.
Ξέρει κανείς κάτι;
Ευχαριστώ.
Έχεις τη τελευταία έκδοση flash player?
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Άρα πιθανόν άκυρη η ερώτηση μου. . . :(
Όχι καλή ήταν μάλλον Γιάννη. Βρείτε τον flashplayer παίδες. Μάλλον τον χάσατε. χαχαχα
Eδώ: http://get.adobe.com/flashplayer/?no_redirect
Tον κατέβασα, αλλά πάλι τα ίδια...
Eδώ τον shockwave player;
http://get.adobe.com/shockwave/otherversions/" onclick="window.open(this.href);return false;
Είμαστε κολλημένοι με την adobe, τι να γίνει :)
και εγω αλλα παλι τα ίδια
Στο custom, τα ίδια σου κάνει Τάσο?
Αν όχι κανε απεγκατάσταση τον crome και ξαναβάλτον.
διαφορετικά Ντεν είμαι του αντικειμένου Τάσο, ας βοηθήσουν οι fun του αντικειμένου. . . :-(