-
Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
johnpats
Χρησιμοποιείς internet Explorer λαμπρο;για δοκίμασε έναν άλλο browser όσον αφορά τα αδιάβαστα .είχα και εγώ το ίδιο θέμα με τον Explorer.
Όσον αφορά την ειδοποίηση στα mail;;
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι Γιάννη συνήθως μπαίνω απο το IPad με Tapatalk και στην δουλειά μπαίνω από τον Chrome οπότε δεν νομιζω να ειναι θέμα Browser. Τι να πω
-
Το οτι ειναι πολλα τα ατομα που χαλαστηκαν με την αλλαγη ειναι γεγονος.
Προφανως αυτος που ανελαβε την εργασια της αναβαθμισης ή δεν γνωριζει και σιγα σιγα ψαχνεται ειτε το κανει σαν χαρη (ή αγγαρεια) και ασχολειται οποτε εχει ορεξη.
Οποτε αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη και με τον καιρο θα στρωσει.
-
Εγω σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα κόστους, μήπως δηλαδή επιλέχθηκε φθηνότερο πρόγραμμα. Δεν ξερω υποθέσεις κανω.
-
Παιδια πρωτη φορα εκανα λογκ ιν σημερα απο την ημερα που αλαξε το φορουμ και ειναι χαλια μαυρα .... χαλια οσο δεν παει ...... ειδικα για τα κινητα ειναι ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ....
-
Παράθεση:
no pain
Παιδια πρωτη φορα εκανα λογκ ιν σημερα απο την ημερα που αλαξε το φορουμ και ειναι χαλια μαυρα .... χαλια οσο δεν παει ...... ειδικα για τα κινητα ειναι ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ....
Χρησιμοποίησε το tapatalk απο κινητό...δέν υπάρχει καλύτερο. Επίσης να πώ κάτι παιδιά...εγώ δεν έμπαινα συχνά στο παλιό φόρουμ γιατί μου φαινόταν δύσκολο ενώ σε όλους σας άρεσε και το βρίσκατε άνετο. Τώρα που άλλαξε μπαίνω πιο εντατικά και μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο στην χρήση. Σίγουρα δέν μπορώ να συγκρίνω το παλιό με το καινούριο αλλά μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι είναι θέμα συνήθειας.
-
Παράθεση:
ladams
Όχι Γιάννη συνήθως μπαίνω απο το IPad με Tapatalk και στην δουλειά μπαίνω από τον Chrome οπότε δεν νομιζω να ειναι θέμα Browser. Τι να πω
Λαμπρο αν εχεις θεμα και στο tapatalk,τοτε κανε μια διαγραφη της εφαρμογης και κατεβασε τη εκ νεου.
αρκετοι ειχαμε θεμαμε το tapatalk και με την επανεγκατασταση διορθωθηκε.
οσον αφορα το chrome δεν μου το εχει κανει ποτε.κανε μια διαγραφη ιστορικου απο τις ρυθμισεις και αν συνεχισει να στο κανει ,πες μου να το δουμε
-
Παράθεση:
no pain
στο κατω μερος της σελιδας ,στην μπλε μπαρα μπορεις να επιλεξεις αλλο θεμα και να δεις μηπως σου ειναι πιο ευαναγνωστο.
-
Παράθεση:
GusNoLimits
Χρησιμοποίησε το tapatalk απο κινητό...δέν υπάρχει καλύτερο. Επίσης να πώ κάτι παιδιά...εγώ δεν έμπαινα συχνά στο παλιό φόρουμ γιατί μου φαινόταν δύσκολο ενώ σε όλους σας άρεσε και το βρίσκατε άνετο. Τώρα που άλλαξε μπαίνω πιο εντατικά και μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο στην χρήση. Σίγουρα δέν μπορώ να συγκρίνω το παλιό με το καινούριο αλλά μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι είναι θέμα συνήθειας.
και εμεις που το χρησιμοποιησαμε πριν το παρουν τα μελη,μας φαινοταν βουνο,τωρα ειναι πανευκολο.και πλεον η συγκεκριμενη εκδοση ειναι η καλυτερη και η πιο παραμετροποιησιμη.
ολα ειναι θεμα συνηθειας!
-
Παράθεση:
ladams
Εγω σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα κόστους, μήπως δηλαδή επιλέχθηκε φθηνότερο πρόγραμμα. Δεν ξερω υποθέσεις κανω.
οχι Λαμπρο....απλα η συγκεκριμενη εκδοση ειναι πολυ πιο μπροστα απο την προηγουμενη και εχει ενα σωρο ρυθμισεις,οπως καθε τι καινουριο φυσικα
-
Παράθεση:
cabrinha
Το οτι ειναι πολλα τα ατομα που χαλαστηκαν με την αλλαγη ειναι γεγονος.
Προφανως αυτος που ανελαβε την εργασια της αναβαθμισης ή δεν γνωριζει και σιγα σιγα ψαχνεται ειτε το κανει σαν χαρη (ή αγγαρεια) και ασχολειται οποτε εχει ορεξη.
Οποτε αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη και με τον καιρο θα στρωσει.
Νικολα σε λιγο καιρο που το φορουμ δεν θα επαιζε απο πουθενα ,να δεις ποσοι θα ειχαν χαλαστει μερικοι καλοπροαιρετα και αλλοι κακοπροαιρετα.
το φορουμ εχει 100αδες ρυθμισεις που πειραζεις κατι και επηρεαζεται και αλλο κομματι.
αλλα προσπαθουμε να λυσουμε τα θεματα.λιγο υπομονη ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
-
Εγώ το μόνο θέμα που έχω (δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση) όταν ανοίγω το τάπα ενώ ποστάρω κάπου έχουν σταματήσει να μου έρχονται ειδοποίησης όταν κάποιος γράφει σε κάποιο θέμα που έχω τσεκάρει να το παρακολουθώ
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση:
BANOS
Εγώ το μόνο θέμα που έχω (δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση) όταν ανοίγω το τάπα ενώ ποστάρω κάπου έχουν σταματήσει να μου έρχονται ειδοποίησης όταν κάποιος γράφει σε κάποιο θέμα που έχω τσεκάρει να το παρακολουθώ
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μηπως εχεις αλλαξει την ρυθμιση απο το ταπα στα settings που λεει auto follow;
-
Οχχχχ.... πάμε πάλι.....
Όταν γράφω σε ένα θέμα και μετά πάω ξανά στης νέες δημοσιεύσεις για να συνεχίσω το ψάξιμο-διάβασμα το θέμα που έγραψα δεν βγαίνει στης νέες δημοσιεύσεις λογικά για μένα.......
Και σε μερικά post μόλις τα διαβάζω και πάω πίσω στης νέες δημοσιεύσεις το post αυτό δεν υπάρχει εκει(στο συγκεκριμένο post μου το έκανε)στα περισσότερα πιο πριν απλά ξεθωριάζε το χρώμα του post.....
Μπαίνω από κινητό με crome
Και το πιο βασικό από όλα που έπρεπε να δουλεύει από την πρώτη στιγμή είναι,όταν μπαίνουμε στις νέες δημοσιεύσεις να δείχνει όλες τις δημοσιεύσεις από τουλάχιστον 3 μέρες πρίν και όχι όσες νέες βγήκαν από την τελευταία φορά που μπήκα........
-
Παράθεση:
johnpats
Λαμπρο αν εχεις θεμα και στο tapatalk,τοτε κανε μια διαγραφη της εφαρμογης και κατεβασε τη εκ νεου.
αρκετοι ειχαμε θεμαμε το tapatalk και με την επανεγκατασταση διορθωθηκε.
οσον αφορα το chrome δεν μου το εχει κανει ποτε.κανε μια διαγραφη ιστορικου απο τις ρυθμισεις και αν συνεχισει να στο κανει ,πες μου να το δουμε
Καλημέρα Γιάννη να είσαι καλά ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και τις δύο περιπτώσεις
-
Παράθεση:
Αντωνηςf4
Οχχχχ.... πάμε πάλι.....
Όταν γράφω σε ένα θέμα και μετά πάω ξανά στης νέες δημοσιεύσεις για να συνεχίσω το ψάξιμο-διάβασμα το θέμα που έγραψα δεν βγαίνει στης νέες δημοσιεύσεις λογικά για μένα.......
Και σε μερικά post μόλις τα διαβάζω και πάω πίσω στης νέες δημοσιεύσεις το post αυτό δεν υπάρχει εκει(στο συγκεκριμένο post μου το έκανε)στα περισσότερα πιο πριν απλά ξεθωριάζε το χρώμα του post.....
Μπαίνω από κινητό με crome
Και το πιο βασικό από όλα που έπρεπε να δουλεύει από την πρώτη στιγμή είναι,όταν μπαίνουμε στις νέες δημοσιεύσεις να δείχνει όλες τις δημοσιεύσεις από τουλάχιστον 3 μέρες πρίν και όχι όσες νέες βγήκαν από την τελευταία φορά που μπήκα........
Όταν πατάμε το "τι νέο υπάρχει" (ανάλογα ποιό στύλ χρησιμοποιείς στο MetroFluid είναι πάνω δεξιά, στο Default Στην αρχή της σελίδος αριστερά) φαίνονται όλες οι νέες δημοσιεύσεις.
Αντιθέτως, όταν πατάμε το link "νέες δημοσιεύσεις" δέν φαίνεται.
Οπότε, και έως ότου βρούμε που είναι το σφάλμα μπορείς να χρησιμοποιείς το "Τι νέο Υπάρχει".
-
το ίδιο θέμα είχα και γω....
μπες εκεί που λέει ΦΟΡΟΥΜ->ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΝΚ->ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ, μόλις ανοίξεις ένα θέμα και το διαβάσεις από έντονο γίνεται πιο ανοιχτόχρωμο και παραμένει στο ίδιο σημείο.... έτσι το ανοίγεις πάλι όπότε θες....
-
Ούτε πυρηνική φυσική ......
Ακόμα και στο "τι νέο υπάρχει με το metrofluid δεν δείχνει τα καινούρια θέματα όπως παλιά αλλά δείχνει μεμονωμένα ποιος απάντησε σε πιο θέμα τελευταίος....
Δώστε βάση παιδιά στο βασικότερο όλων σε όλα τα Φόρουμ ,οι πιο πολύ μπαίνουν να δουν νέες δημοσιεύσεις και όταν δεν γίνεται αυτό μετά από ενα σημείο και μετά δεν μπενουν καν....ειδικά αυτοί που δεν είναι εξοικειωμένοι
Τι να τα κάνω της φατσουλες και τα χρώματα όταν μου βγάζει το λάδι με της 5χιλιάδες ρυθμίσεις ώστε να κάνει τα βασικά...
Τεσπα υπομονή.......
-
Διάλεξε default style και χρησιμοποίησε το link νέες δημοσιεύσεις πάνω αριστερά.
-
Παράθεση:
JohnieWalker
Διάλεξε default style και χρησιμοποίησε το link νέες δημοσιεύσεις πάνω αριστερά.
πολυ σωστος.και εγω αυτο χρησιμοποιω
-
Ναι ρε παιδιά αυτό λέμε ότι αυτό χρησιμοποιώ αλά εκεί σου δείχνει της νέες δημοσιεύσεις από την τελευταία φορά που μπήκες όχι ξέρω γω από της 4 τελευταίες ημέρες ...
Δλδ έχω να μπω μια μέρα και μπαίνω στης νέες δημοσιεύσεις και έχει π.Χ.15 ,βλέπω της 2 πρώτες και μετά για δικούς μου λόγους το κλείνω να κάνω κάτι άλλο και ξανα μπαίνω μετά από 5 λεπτά.....και τη βλέπω? τπτ έχει μόνο 1 δημοσιεύση όπου έγινε μέσα στα 5 λεπτά που δεν ειμουν μέσα ,όλες οι υπόλοιπες που δεν πρόλαβα να δω και με ενδιέφεραν δεν υπαρχουν........
Και ξανά λέω για το πρόβλημα ότι σε όπιο θέμα γράφω μετά δεν υπάρχει στης νέες δημοσιεύσεις παρά θα ξαναβγεί όταν απάντηση ο επόμενος.....
Τα γράφω όχι για να μου πείτε πως θα τα φτιάξω από της ρυθμίσεις, αλλά για να διορθωθούν ,να γίνονται αυτόματα, να γίνει εύχρηστο και εύκολο το Φόρουμ.......
-
Παράθεση:
Αντωνηςf4
Ναι ρε παιδιά αυτό λέμε ότι αυτό χρησιμοποιώ αλά εκεί σου δείχνει της νέες δημοσιεύσεις από την τελευταία φορά που μπήκες όχι ξέρω γω από της 4 τελευταίες ημέρες ...
Δλδ έχω να μπω μια μέρα και μπαίνω στης νέες δημοσιεύσεις και έχει π.Χ.15 ,βλέπω της 2 πρώτες και μετά για δικούς μου λόγους το κλείνω να κάνω κάτι άλλο και ξανα μπαίνω μετά από 5 λεπτά.....και τη βλέπω? τπτ έχει μόνο 1 δημοσιεύση όπου έγινε μέσα στα 5 λεπτά που δεν ειμουν μέσα ,όλες οι υπόλοιπες που δεν πρόλαβα να δω και με ενδιέφεραν δεν υπαρχουν........
κανε σημειωση των φορουμ ως διαβασμενο και μετα τσεκαρε τα δειτε ολα τα μηνυματα των τελευταων 24 ωρων.
παιδια αυτη η εκδοση vbulletin δουλευει με αυτο το τροπο και σε αρκετα αλλα forum.δεν ξερω γιατι το σχεδιασαν ετσι αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν αλλαζει
-
Παράθεση:
Αντωνηςf4
Και ξανά λέω για το πρόβλημα ότι σε όπιο θέμα γράφω μετά δεν υπάρχει στης νέες δημοσιεύσεις παρά θα ξαναβγεί όταν απάντηση ο επόμενος.....
Τα γράφω όχι για να μου πείτε πως θα τα φτιάξω από της ρυθμίσεις, αλλά για να διορθωθούν ,να γίνονται αυτόματα, να γίνει εύχρηστο και εύκολο το Φόρουμ.......
Ξαναδες ακριβώς τι σου γράφω και κάνε το ίδιο, εμένα μου βγάζει δημοσιεύσεις πολλών ημερών πίσω, ακόμα και αν το κλείσω και το ξανανοίξω.
https://s19.postimg.org/npkjrartf/sc..._gr_search.png
-
και εμενα ετσι ακριβως τα δειχνει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω!!
Απο την πρώτη μέρα το ειχα στο default style κ το βλέπω παντα ετσι (οπως η φωτογραφία απο πανω)
Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.
-
BOLD πράσινη εμφάνιση των αδιάβαστων post??? Αυτά είναι... απολαύστε υπεύθυνα!!!
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Τώρα γίνεται αλλιώς. Από το signature picture...
Βάζω το λινκ που βρίσκω στο fully, μέσα στο πεδίο option 1, αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται;
-
Θα πας στο προφιλ σου και θα βρεις το πεδίο "Υπογραφή". Εκει θα κάνεις επικολληση το [url=ΒΑΖΕΙΣ_ΤΗ_ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ_ΤΟΥ_FU ELLY_ΤΟΥ_SCOOTER_ΣΟΥ[/url] και θα βαλεις το λινκ του σκουτερς σου.
Ετσι ειναι και η δικια μου ακριβως απο κατω
-
Παράθεση:
coulis
Θα πας στο προφιλ σου και θα βρεις το πεδίο "Υπογραφή". Εκει θα κάνεις επικολληση το [url=ΒΑΖΕΙΣ_ΤΗ_ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ_ΤΟΥ_FU ELLY_ΤΟΥ_SCOOTER_ΣΟΥ[/url] και θα βαλεις το λινκ του σκουτερς σου.
Ετσι ειναι και η δικια μου ακριβως απο κατω
Φίλε Κώστα δεν μου το ανεβάζει και μου βγάζει μηνυμα invalid file. Στο signature picture - option 1 πρέπει να το βάλω ή πιο πάνω εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής;
Ενώ εδώ που σου γράφω το δείχνει. Κουφό δεν είναι;
http://badges.fuelly.com/images/smal...ric/371408.png
-
Μάλλον εσείς που είστε γραμμένοι στο Fuelly παίρνετε διαφορετικό link από τους επισκέπτες.
Γιατί βάζοντάς το εγώ απλώς βγαίνει η σελίδα χωρίς φωτογραφία.
Βλέποντας το link του Κωνσταντίνου περιέχει μέσα και φωτογραφία, κάτι που δέν βγάζει σ' εμένα (έχουν παραποιηθεί τα BBCodes για να φαίνεται το link).
[ul=http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/sh_300/2013/ckouko/362596][ig]http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/362596.png[/img][/url]
Άγγελε, μήπως έχεις αφαιρέσει τα BBCode;
-
Παράθεση:
karlosamos
Φίλε Κώστα δεν μου το ανεβάζει και μου βγάζει μηνυμα invalid file. Στο signature picture - option 1 πρέπει να το βάλω ή πιο πάνω εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής;
εχουμε και λεμε:
1)Eπανω δεξια, πατας "το προφιλ μου"
2)Στο παραθυρο που θα σου ανοιξει, στο αριστερο μερος εκει που εχει το ονομα σου, εχει ενα μολυβακι το οποιο και πατας.
3)Βάζεις του κωδικους σου, και σου ανοιγει νεο παραθυρο στο οποιο εχει και κουτι, με το τι θα περιεχει η υπογραφη σου. (θα δεις στο πεδίο της υπογραφης, να γραφει"Άγγελος - Yamaha Majesty S 125 Black
Η μόνη διαφορά...........
Αναμενω να μου πεις τι εκανες
-
Παράθεση:
coulis
εχουμε και λεμε:
1)Eπανω δεξια, πατας "το προφιλ μου"
2)Στο παραθυρο που θα σου ανοιξει, στο αριστερο μερος εκει που εχει το ονομα σου, εχει ενα μολυβακι το οποιο και πατας.
3)Βάζεις του κωδικους σου, και σου ανοιγει νεο παραθυρο στο οποιο εχει και κουτι, με το τι θα περιεχει η υπογραφη σου. (θα δεις στο πεδίο της υπογραφης, να γραφει"Άγγελος - Yamaha Majesty S 125 Black
Η μόνη διαφορά...........
Αναμενω να μου πεις τι εκανες
Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε το 1 που μου λες. Επάνω δεξιά δεν έχειπουθενά επιλογή "το προφίλ μου".
Άστο γιατί θα μας περάσουν και για καθυστερημένους.
-
Παράθεση:
karlosamos
Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε το 1 που μου λες. Επάνω δεξιά δεν έχειπουθενά επιλογή "το προφίλ μου".
Άστο γιατί θα μας περάσουν και για καθυστερημένους.
άγγελε ποιο στυλ εχεις στο φορουμ;κατω κατω αριστερα το λεει
-
Παιδά στο παλιό σαιτ, μπαίναμε και βλέπαμε τις δημοσιεύσεις μας απλά και γρήγορα με ένα κουμπί,
τώρα από που μπορούμε να τις βλέπουμε χωρίς να τις ψάχνουμε?
-
[QUOTE=coulis;872130]εχουμε και λεμ/QUOTE]
Σόρρυ
-
Παράθεση:
johnpats
άγγελε ποιο στυλ εχεις στο φορουμ;κατω κατω αριστερα το λεει
sent from my iphone using tapatalk
metrofluid
-
Πως ανεβάζουμε φώτο στα post ρε παιδιά......
Πατάω την μικρή εικονιτσα στις επιλογές από πάνω εκεί που γράφω μου ανοίγει ένα νέο παράθυρο,επιλέγω την εικόνα που θέλω μέσα από το κινητό μου και αυτό....Δεν έχει από κάτω κανένα οκ για να την ανεβάσει....μένει εκεί στην επιλογή....
Τα φώτα σας
-
πατάς από κατω το upload files, δεν είναι κουμπί αλλά πατιέται
-
Παράθεση:
karlosamos
metrofluid
διαλεξε το default για να συμβαδιζεις με τον κουλη και τις οδηγιες του και μετα το αλλαζεις
-
Αγγελε, βαλε default style για να κανεις αυτα που ειπα πιο πανω,. Δεν γνωριζα πως σε καθε style, αλλαζουν και οι θεσεις των κουμπιων
-
Παράθεση:
coulis
Αγγελε, βαλε default style για να κανεις αυτα που ειπα πιο πανω,. Δεν γνωριζα πως σε καθε style, αλλαζουν και οι θεσεις των κουμπιων
Μία από τα ίδια.
1. Άλλαξα το στυλ σε default.
2. Πήγα στην επιλογή "Το προφίλ μου"
3. Αριστερά πάτησα το μολυβάκι και μπήκα "στις ρυθμίσεις μου"
4. Επέλεξα την "Επεξεργασία υπογραφής"
5. Έκανα επικόλληση μέσα στο κουτάκι που είναι και η υπόλοιπη υπογραφή μου , δηλαδή το όνομα μου κτλ, το λινκ που πήρα από το fully για το small banner
ΤΖΙΦΟΣ... Μία από τα ίδια... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το εμφανίζει.
-
Παράθεση:
karlosamos
Μία από τα ίδια.
5. Έκανα επικόλληση μέσα στο κουτάκι που είναι και η υπόλοιπη υπογραφή μου , δηλαδή το όνομα μου κτλ, το λινκ που πήρα από το fully για το small banner
μηπως ειναι αυτο που λεει ο ΘΒ;
-
Παράθεση:
johnpats
μηπως ειναι αυτο που λεει ο ΘΒ;
Το BBCode κάτω κάτω στην σελίδα μου το δείχνει ΟΝ. Οκ παιδιά αφήστε το. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν φαίνεται. Αρκετά ασχοληθήκαμε.
-
Παράθεση:
karlosamos
Το BBCode κάτω κάτω στην σελίδα μου το δείχνει ΟΝ. Οκ παιδιά αφήστε το. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν φαίνεται. Αρκετά ασχοληθήκαμε.
οχι λεω με την εγγραφη στο fuelly
-
Παράθεση:
karlosamos
Μία από τα ίδια.
Εγώ το κατάφερα με metrofluid...
1. Πας στην επεξεργασία υπογραφής.
2. Βρίσκεις το πεδίο "upload signature picture".
3. Κάνεις επικόλληση το λινκ από το fuelly δίπλα από εκεί που λέει "option 1". Πρόσεχε μόνο να σβήσεις αυτά τα "http://www." που ήδη έχει γραμμένα δίπλα από το "option 1".
4. Πιο δεξιά από εκεί που το επικόλλησες έχει ένα γκρι κουμπί "ανέβασμα εικόνας". Το πατάς...
5. Πάνω από αυτό το κουμπί έχει ένα άλλο "Insert signature picture". Το πατάς και αυτό. Θα δεις ότι στο πεδίο της υπογραφής πιο πάνω θα εμφανιστεί ένα [SIGPIC][/SIGPIC].
6. Πατάς save signature και ελπίζεις για το καλύτερο...
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Εγώ το κατάφερα με metrofluid...
1. Πας στην επεξεργασία υπογραφής.
2. Βρίσκεις το πεδίο "upload signature picture".
3. Κάνεις επικόλληση το λινκ από το fuelly δίπλα από εκεί που λέει "option 1". Πρόσεχε μόνο να σβήσεις αυτά τα "http://www." που ήδη έχει γραμμένα δίπλα από το "option 1".
4. Πιο δεξιά από εκεί που το επικόλλησες έχει ένα γκρι κουμπί "ανέβασμα εικόνας". Το πατάς...
5. Πάνω από αυτό το κουμπί έχει ένα άλλο "Insert signature picture". Το πατάς και αυτό. Θα δεις ότι στο πεδίο της υπογραφής πιο πάνω θα εμφανιστεί ένα [SIGPIC][/SIGPIC].
6. Πατάς save signature και ελπίζεις για το καλύτερο...
Φτάνω μέχρι το 4 όπως μου λες. Δεξιά έχει ένα κουμπί που λέει "ΑΝΕΒΑΣΜΑ" το οποίο όταν το πατάω μου βγάζει invalid file. Κουμπί "Insert signature picture" δεν υπάρχει. Μόνο save picture και preview picture.
Με στυλ metrofluid όλα αυτά. Ευχαριστώ και για την βοήθεια σου.
-
Παράθεση:
karlosamos
Φτάνω μέχρι το 4 όπως μου λες. Δεξιά έχει ένα κουμπί που λέει "ΑΝΕΒΑΣΜΑ" το οποίο όταν το πατάω μου βγάζει invalid file. Κουμπί "Insert signature picture" δεν υπάρχει. Μόνο save picture και preview picture.
Με στυλ metrofluid όλα αυτά. Ευχαριστώ και για την βοήθεια σου.
Κοίτα την υπογραφή μου... Μη θυμώνεις, θα την αλλάξω φυσικά, δοκιμή έκανα γιατί με έσκασε...
Και το βρήκα... Λοιπόν:
Τα βήματα 1 και 2 όπως τα είπα παραπάνω.
3. Στην υπογραφή σου φαίνεται ένα μπλε λινκ. Κάνε δεξί κλικ, αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου.
4. Συνεχίζεις από το 3 και μετά όπως τα λέω...
-
Μιχαλη, δεν θελει να βαλει φωτο, αλλα φωτο με λινκ οπως η δικια μου κ οπως περιεγραψα πιο πανω
-
Παράθεση:
coulis
Μιχαλη, δεν θελει να βαλει φωτο, αλλα φωτο με λινκ οπως η δικια μου κ οπως περιεγραψα πιο πανω
Όντως. Σαν φωτογραφία το ανεβάσει και όχι σαν λινκ που σε μεταφέρει στο fully.
-
Οι φατσούλες που είχαμε στο παλιό υπάρχουν;;;
-
-
Δεν έχω βρει όμως ακόμα πώς τις εμφανίζω. Οπότε ή είναι ψαγμένο ή έχω στραβομάρα... Να το πάρει το ποτάμι;;;
-
Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
MihalisNavara
Δεν έχω βρει όμως ακόμα πώς τις εμφανίζω. Οπότε ή είναι ψαγμένο ή έχω στραβομάρα... Να το πάρει το ποτάμι;;;
απο το κειμενο που γραφεις στις επιλογες απο πανω εχει τις ρυθμισεις για την γραμματοσειρα.διιπλα απο τον χρωματισμο ειναι ολες οι φατσουλες
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9dd9a9163b.jpg
-
Κάτι παίζεται εδώ... Αυτή τη μπάρα με το font, size κτλ. δεν την εμφανίζει καθόλου. Μήπως τη βλέπουν μόνο οι συντονιστές και πάνω;;;
-
1 Συνημμένο(α)
-
απο κινητό μπαινεις;
κατεβασε τη εφαρμογή tapatalk και μπαινε απο εκει.
δυστυχως ορισμένοι flash player δεν δουλευουν σωστα
-
Ναι, από κινητό μπαίνω, ο υπολογιστής είναι σε κώμα... Ούτε και ο υπολογιστής όμως τα εμφάνιζε. Το tapatalk δεν είναι μόνο για android;;;
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Ναι, από κινητό μπαίνω, ο υπολογιστής είναι σε κώμα... Ούτε και ο υπολογιστής όμως τα εμφάνιζε. Το tapatalk δεν είναι μόνο για android;;;
οχι μιχάλη. windows δενεχεις;
-
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Ναι windows...
εχει και για τις 3 πλατφόρμες.ψαξε στο store σου
-
Παράθεση:
johnpats
εχει και για τις 3 πλατφόρμες.ψαξε στο store σου
Υπάρχει, αλλά δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή... Ευχαριστώ πάντως...
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Υπάρχει, αλλά δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή... Ευχαριστώ πάντως...
windows 8.1 εχεις;
-
-
Παράθεση:
johnpats
windows 8.1 εχεις;
Τζωωωωωωων!!! Το βρήκα!!! :D Μια ρύθμιση στο προφίλ μου ήθελε... _cheers _thankyou
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Τζωωωωωωων!!! Το βρήκα!!! :D Μια ρύθμιση στο προφίλ μου ήθελε... _cheers _thankyou
αντε απολαυσε το τωρα και πες μου εντυπωσεις.... απλα θα παθεις πλακα
-
Μιά ερώτηση ρε παιδιά...η διαγραφή post γίνεται μόνο απο διαχειριστή? πώς διαγράφω ένα post μου δέν το βρίσκω...
-
Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
GusNoLimits
Μιά ερώτηση ρε παιδιά...η διαγραφή post γίνεται μόνο απο διαχειριστή? πώς διαγράφω ένα post μου δέν το βρίσκω...
ναι μονο απο εμας γινεται...στειλε μου πμ
-
Νομίζω ότι παλιά μπορούσα να διαγράψω κάποιο σχόλιό μου έ?? ή κάνω λάθος?
-
Παράθεση:
johnpats
αντε απολαυσε το τωρα και πες μου εντυπωσεις.... απλα θα παθεις πλακα
Πωωωωωωωω... Τζάμι!!! _famous
Και κάτι που πρόσεξα χθες: Η διαφήμιση του Αλεξόπουλου στο πάνω μέρος της σελίδας δε δουλεύει. Μάλλον έχει πέσει η σελίδα του, δε νομίζω να είναι πρόβλημα του φόρουμ...
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Και κάτι που πρόσεξα χθες: Η διαφήμιση του Αλεξόπουλου στο πάνω μέρος της σελίδας δε δουλεύει. Μάλλον έχει πέσει η σελίδα του, δε νομίζω να είναι πρόβλημα του φόρουμ...
ωχουυυυυυ αμεσως προβλημα βρηκεεεεες!!!!Μιχαλιοοοοοοο οοοοοοοοο
-
Παράθεση:
johnpats
ωχουυυυυυ αμεσως προβλημα βρηκεεεεες!!!!Μιχαλιοοοοοοο οοοοοοοοο
Ννννννννννννναιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;;
_kanapes
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Ννννννννννννναιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;;
_kanapes
δεν σου λεωωωωωωωωω
-
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
johnpats
δεν σου λεωωωωωωωωω
Συνημμένο 2693
-
Παράθεση:
MihalisNavara
και οι δύο διαφημίσεις δουλευουν αγορίνα ... καλημέρα
-
Παράθεση:
kscorpion
και οι δύο διαφημίσεις δουλευουν αγορίνα ... καλημέρα
Καλημέρα πρόεδρε... Τώρα μάλιστα...
-
Οι διαχειριστές έχουν προσέξει ότι οι ώρες που εμφανίζονται όταν γίνεται ένα post δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική ώρα;
-
Παράθεση:
king64
Οι διαχειριστές έχουν προσέξει ότι οι ώρες που εμφανίζονται όταν γίνεται ένα post δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική ώρα;
Στις γενικές ρυθμίσεις βλ. http://forum.scooterclubhellas.gr/pr...do=editoptions, στο πεδίο Data & Time υπάρχουν ρυθμίσεις για να εμφανίζεται η σωστή ώρα.
-
Παράθεση:
Ju@n
Ευχαριστώ.
-
Αν και το εχω αναφέρει σε Mod δεν μου εμφανίζει σαν επιλογή ανοιγμενο το αβαταρ για να μπορω να βαλω φωτο. (αν το κανει και σε αλλα μελοι)
-
Παράθεση:
dukepapas
Αν και το εχω αναφέρει σε Mod δεν μου εμφανίζει σαν επιλογή ανοιγμενο το αβαταρ για να μπορω να βαλω φωτο. (αν το κανει και σε αλλα μελοι)
Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα. Μιλησα με mod ,εξυπηρετικοτατος,αλλα αβαταρ δεν μπορω να βαλω.
Ειναι κανεις αλλος που δεν μπορει;
-
Παράθεση:
dukepapas
φιλε μου χωρις να αλλαξω καποια ρυθμιση στις ρυθμισεις σου,σου εβαλα αβαταρ κανονικα.μηπως ακολουθησες διαφορετικες οδηγιες απο αυτες που σου εστειλα χθες;την αποθηκευση την πατησες;
-
Παράθεση:
george-hcg
Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα. Μιλησα με mod ,εξυπηρετικοτατος,αλλα αβαταρ δεν μπορω να βαλω.
Ειναι κανεις αλλος που δεν μπορει;
Γιωργαρε και σενα το ιδιο.πρεπει να επιλεξετε custom avatar και μετα αποθηκευση.ενεργοποιημενε ειναι οι επιλογες σας....
κακομοιρη μου ,αν κατεβω κατω και δεν με πας για οφτο,την εκατσες....
-
εμφανίστηκε κανονικα σε μενα.
-
Παράθεση:
dukepapas
εμφανίστηκε κανονικα σε μενα.
εγω στην εφτιαξα τωρα τη φωτογραφια αλλα δεν ειχες απενεργοποιημενη καποια επιλογη.το custom avatar δεν σου εμφανιζοταν;για κανε μια προσπαθεια να ανεβασεις καινουρια
-
Παράθεση:
johnpats
Γιωργαρε και σενα το ιδιο.πρεπει να επιλεξετε custom avatar και μετα αποθηκευση.ενεργοποιημενε ειναι οι επιλογες σας....
κακομοιρη μου ,αν κατεβω κατω και δεν με πας για οφτο,την εκατσες....
Σε Ευχαριστω Γιαννη. Τωρα ειμαι απο κινητο . Μολις μπω πισι θα το εξιχνιασω το εγκλημα!! Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!
Ελα εσυ κ εχουμε κ οφτο κ αντικρυστο κ τσικουδια μεχρι να μη στενεσαι!!! Ελα εσυ και ξαμου μενα!
-
Παράθεση:
george-hcg
Σε Ευχαριστω Γιαννη. Τωρα ειμαι απο κινητο . Μολις μπω πισι θα το εξιχνιασω το εγκλημα!! Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!
Ελα εσυ κ εχουμε κ οφτο κ αντικρυστο κ τσικουδια μεχρι να μη στενεσαι!!! Ελα εσυ και ξαμου μενα!
εντάξει κοπέλιιιι μου
-
Παντως το πρωι που μπηκα παλι δεν εμφανιζει στις επιλογες το αβαταρ αν και δεν θελω να το αλλαξω ειναι τα πρωτα 245klm με 11 ευρω!!!
-
Παράθεση:
dukepapas
Παντως το πρωι που μπηκα παλι δεν εμφανιζει στις επιλογες το αβαταρ αν και δεν θελω να το αλλαξω ειναι τα πρωτα 245klm με 11 ευρω!!!
βαλε εδω μια φωτογραφια τι σου εμφανιζει οταν μπαινεις στο αβαταρ
-
-
Παράθεση:
dukepapas
για δες τωρα και πες μου αν στο εμφανιζει;
-
Για κανενα λογο........... :rolleyes:
-
Παράθεση:
dukepapas
οκ ενημέρωσα τον διαχειριστή kscorpion .θα σε ενημερωσει ή εγώ ή ο ίδιος
-
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
dukepapas
Δηλαδή, όταν πατάς "επεξεργασία εικόνας προφίλ" τί σου βγάζει;
Κανονικά πρέπει να έχεις την παρακάτω εικόνα...........
Συνημμένο 2849
Και να έχεις τις επιλογές από κάτω.
-
Καλησπερα μαλον δεν παρακολουθησες τι λεμε παραπανω...το αβαταρ εχει θεμα οχι του προφιλ.αν και δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα απο το κινητο.
-
Παράθεση:
dukepapas
Η ερώτησή σου ήταν αυτή φίλτατε, και σου απάντησα αναλόγως.
Παράθεση:
dukepapas
Καλησπερα μαλον δεν παρακολουθησες τι λεμε παραπανω...το αβαταρ εχει θεμα οχι του προφιλ.αν και δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα απο το κινητο.
Το Avatar σου, μου το εμφανίζει κανονικά στο κινητό από τον browser που χρησιμοποιώ εκεί, καθώς και από το Tapatalk, και φαίνεται καθαρότατα.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο με την φράση "δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα..."
Απ' ότι καταλαβαίνεις προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε εδώ.
-
Παράθεση:
Θ.Β
Η ερώτησή σου ήταν αυτή φίλτατε, και σου απάντησα αναλόγως.
Το Avatar σου, μου το εμφανίζει κανονικά στο κινητό από τον browser που χρησιμοποιώ εκεί, καθώς και από το Tapatalk, και φαίνεται καθαρότατα.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο με την φράση "δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα..."
Απ' ότι καταλαβαίνεις προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε εδώ.
Θανάση το άβαταρ του το εφτιαξα εγώ απο το προφίλ του.το θέμα είναι οτι στο δικό του λογαριαμσό δεν έχει την επιλογή επεξεργασία άβαταρ όπως βλέπω στην εικόνα που έχει ανεβάσει
-
Α...θβ εσυ απντησες στην πιο πανω ακομα... ναι αυτο που σου ειπε ο john υσχιει....
-
Παράθεση:
johnpats
Θανάση το άβαταρ του το εφτιαξα εγώ απο το προφίλ του.το θέμα είναι οτι στο δικό του λογαριαμσό δεν έχει την επιλογή επεξεργασία άβαταρ όπως βλέπω στην εικόνα που έχει ανεβάσει
Γιάννη μου, γράφει "επεξεργασία εικόνας προφίλ" όπως σε όλους μας και όταν το πατάς σου βγάζει το Avatar που έχεις, όπως δημοσίευσα πιο πάνω.
-
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
dukepapas
Συγνώμη που παρεμβαίνω, λίγο να βοηθήσω την κατάσταση. Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ο σύντροχος dukepapas δεν έχει την επιλογή "επεξεργασία avatar", την οποία έχω εγώ. Φαίνεται στην εικόνα που θα ανεβάσω παρακάτω...
Συνημμένο 2862
-
Παράθεση:
MihalisNavara
Συγνώμη που παρεμβαίνω, λίγο να βοηθήσω την κατάσταση. Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ο σύντροχος dukepapas δεν έχει την επιλογή "επεξεργασία avatar", την οποία έχω εγώ. Φαίνεται στην εικόνα που θα ανεβάσω παρακάτω...
Συνημμένο 2862
Ρε μιχαλη και εγω δεν εχω την επιλογη αβαταρ που εχεις εσυ. Δεν μου την εχει ως επιλογη . Και εχω αυτο που παραθετεις στην πιο πανω εικονα.
Πως σου την βγαζει εσενα ως επιλογη??
-
Παράθεση:
Θ.Β
Γιάννη μου, γράφει "επεξεργασία εικόνας προφίλ" όπως σε όλους μας και όταν το πατάς σου βγάζει το Avatar που έχεις, όπως δημοσίευσα πιο πάνω.
Κύριε Θανάση, η εικόνα προφίλ είναι αυτή που βλέπουμε μόνο όταν μπαίνουμε σε κάποιο προφίλ. Το άβαταρ είναι η εικόνα που εμφανίζεται δίπλα από τα ποστ. Αυτό δε μπορεί να αλλάξει, γιατί δεν του εμφανίζει το κουμπί. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ και συγνώμη πάλι για την παρέμβαση..