Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Μου συμβαινει μονο σε αυτο το site :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον teodor_ch
Printable View
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Μου συμβαινει μονο σε αυτο το site :roll:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον teodor_ch
Παιδιά δέν είναι θέμα του site, απλώς έχει επιλεγεί ν' ανοίγει αυτόματα τα link σε νέα καρτέλα, και το ίδιο και browser.
δοκιμάστε ν' ανοίγετε τα link, με το αριστερό πλήκτρο.
να ρωτήσω και γω κάτι ????
σε άλλα φόρουμ όταν διαβάζουμε κάποιο τίτλο αυτός δεν ξαναγράφεται με μπόλτ, έτσι ξέρουμε τι έχουμε διαβάσει....μπορεί να γίνει και εδώ αυτό???
τα τελευταια πμ που εχω παρει δεν μου βγαζουν σημειωση ειδοποιησης πανω αριστερα, δειχνει μονιμως 0 μηνυματα. καμια ιδεα?
το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, αλλά στην θέση των bold, βγάζει κόκκινο.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kostassh150
Εγώ πάλι θα ήθελα να κάνω μια πρόταση αν είναι δυνατή και δεν έχει ειπωθεί ξανά. Είναι εύκολο να μπορεί κάποιος να κάνει λαικ η να δηλώνει ότι ευχαριστεί κάποιον για τη δημοσίευση του; το εχω δει σε άλλο φόρουμ κ νομίζω αρκετά χρήσιμο, αφού κάποιος που ψαχνει λύση για κάτι σε κάποιο αχανές θέμα θα διαβαζει τις πιο σημαντικές. Ε αν δε γίνεται θα αρκεστούμε στο +1, 2 , ...,1000 κλπ. :))
Ευκολο δεν ειναι..
Εκεινη η λειτουργία που λες ειναι βασισμένη σε άλλο interface
Galaxy S2 * Tapatalk 2
Ποσα ξερεις, ποσα ξερεις.... :DΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον LG
Ενταξει είχα ασχοληθεί λιγο πιο παλια... Μην βγει παραεξω γιατι θα θελει ο Σταμος να με κοντράρει
Galaxy S2 * Tapatalk 2
:DΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον LG
http://i530.photobucket.com/albums/d...Button-big.jpg