Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!
Θέλω να ρωτήσω γιατί κλείδωσε το forum και δέν μπορεί να δεί κάποιος θέματα, αν δέν είναι εγγεγραμμένος χρήστης?
Στην προηγούμενη κατάσταση, απλά κάποιος μπορούσε να διαβάσει τις δημοσιεύσεις, χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα να γράψει κάτι!
Γενικά αυτό ισχύει σε όλα τα forums.
Ναι είχα κι εγώ αυτή την απορία
Δέν αποφασίστηκε τώρα παιδιά, η νέα μας πλατφόρμα αναβαθμίζετε συνεχώς, έτσι έχει σχεδιαστεί απ' την Αρχή.
η Υλοποίησή τους περνάει σε στάδια, σε λίγο καιρό θα εφαρμοστεί και η υποχρεωτική συμπλήρωση κάποιων πεδίων του εγγραφόμενου,
τα οποία τώρα είναι προαιρετικά, όπως π.χ τ' όνομα στην υπογραφή.
Θα υπάρξουν και άλλες μη εμφανείς αλλαγές στους χρήστες, αλλά βοηθούν τον συντονισμό των συζητήσεων.
Παιδια απο firefox μετα το login, με πεταει συνεχως στην σελιδα του login, απο safari δουλευει κανονικα (κραταει το login) Αυτα σε windows 7 μηχανημα. Καμμια ιδεα τι συμβαινει?
Καλησπέρα φίλε μου!
Μόλις εγκατέστησα σε win 7 τον firefox και δοκίμασα αυτό που αναφέρεις.
Δέν μου το παρουσίασε και δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις update τον firefox σε νεότερη έκδοση και διέγραψε τα cookies που έχουν μαζευτεί.
Σχετικά με το Forum τώρα:
Θέλω να τονίσω πως, έχοντας κλειδωμένο το forum σε μή εγγεγραμμένους χρήστες, αυτομάτως καταργήτε και η δυνατότητα του Google πχ να κάνει search στην περίπτωση που κάποιος χρήστης αναζητήσει κάτι σχετικό με τα scooter.
Δηλαδή το indexing δέν δουλεύει και δέν πρόκειτε να βγάζει στα αποτελέσματα των αναζητήσεων καταχωρίσεις που ανήκουν στο forum μας.
Επίσης αυτό δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα, το πρόβλημα της προβολής διαφημίσεων σε νέους χρήστες. Βέβαια μπορεί να ακούγεται δευτερεύον, αλλά οι διαχειριστές, καθώς και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την προώθηση και το ιντερνετ, γνωρίζουν πως είναι ζωτικής σημασίας.
Δέν είμαι αντίθετος σε αναβαθμίσεις, αλλά το στάδιο του να είναι απαγορευτική η πρόσβαση σε μή εγγεγραμμένους χρήστες με βρίσκει αρνητικό. Το θεωρώ οπισθοδρόμηση.
Δέν θέλω να θίξω ή να προσβάλω κανέναν, εκφράζω την άποψη μου, όπως διαμορφώνεται απο τα χρόνια εργασίας μου στο χώρο τον υπολογιστών και την χρήση του ιντερνετ απο εποχή 33.6Κ dial up!
Πάνος.
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον pkount
Καλησπέρα φίλε μου!
Μόλις εγκατέστησα σε win 7 τον firefox και δοκίμασα αυτό που αναφέρεις.
Δέν μου το παρουσίασε και δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις update τον firefox σε νεότερη έκδοση και διέγραψε τα cookies που έχουν μαζευτεί.
Σχετικά με το Forum τώρα:
Θέλω να τονίσω πως, έχοντας κλειδωμένο το forum σε μή εγγεγραμμένους χρήστες, αυτομάτως καταργήτε και η δυνατότητα του Google πχ να κάνει search στην περίπτωση που κάποιος χρήστης αναζητήσει κάτι σχετικό με τα scooter.
Δηλαδή το indexing δέν δουλεύει και δέν πρόκειτε να βγάζει στα αποτελέσματα των αναζητήσεων καταχωρίσεις που ανήκουν στο forum μας.
Επίσης αυτό δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα, το πρόβλημα της προβολής διαφημίσεων σε νέους χρήστες. Βέβαια μπορεί να ακούγεται δευτερεύον, αλλά οι διαχειριστές, καθώς και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την προώθηση και το ιντερνετ, γνωρίζουν πως είναι ζωτικής σημασίας.
Δέν είμαι αντίθετος σε αναβαθμίσεις, αλλά το στάδιο του να είναι απαγορευτική η πρόσβαση σε μή εγγεγραμμένους χρήστες με βρίσκει αρνητικό. Το θεωρώ οπισθοδρόμηση.
Δέν θέλω να θίξω ή να προσβάλω κανέναν, εκφράζω την άποψη μου, όπως διαμορφώνεται απο τα χρόνια εργασίας μου στο χώρο τον υπολογιστών και την χρήση του ιντερνετ απο εποχή 33.6Κ dial up!
Πάνος.
φιλε μου δεν αποκλειονται GOOGLE και αλλες μηχανες αναζητησης.
αν δεις κατω στους χρηστες θα δεις οτι υπαρχει google bot κτλ κτλ.
οσον αφορα την προσβαση η οχι μη εγγεγραμενων χρηστων πιστευουμε οτι ολοι πρεπει να συνεισφερουν εστω και με μια εγγραφη στο φορουμ και οχι να ειναι απλα θεατες διαβαζοντας και μη συμμετεχοντας.
αυτο εχουμε αποφασισει και προς το παρον τουλαχιστον δεν αλλαζει.
Δεν εχω βρει ακομα γιατι αλλα δυστηχως ακομα μου το παρουσιαζει. Απο τον Safari ολα οκ. (απο εκει γραφω)
Επιτελους εστρωσε. Οντως ηταν τα cookies μεσα στο Firefox. Tα εσβησα και εφτιαξε.
Δεν εχω βρει ακομα γιατι αλλα δυστηχως ακομα μου το παρουσιαζει. Απο τον Safari ολα οκ. (απο εκει γραφω)
Επιτελους εστρωσε. Οντως ηταν τα cookies μεσα στο Firefox. Tα εσβησα και εφτιαξε.
]