Δεν μπορώ να post-αρω ΝΕΟ ΘΕΜΑ στην ενότητα που ασχολείται με Κράνη-Ένδυση. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί.
Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ;
Ευχαριστώ
Printable View
Δεν μπορώ να post-αρω ΝΕΟ ΘΕΜΑ στην ενότητα που ασχολείται με Κράνη-Ένδυση. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί.
Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ;
Ευχαριστώ
Όχι φίλε μου δεν εχεις κάποιο πρόβλημα ή κάνεις λάθος.Έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα στην συγκεκριμένη ενότητα για νέα posts από τους χρήστες.
Ο λόγος πως σε ένα χρόνο είχαμε φτάσει τα 120 posts για κράνη και άλλα τόσα για τα υπόλοιπα αξεσουάρ με επαναλήψεις θεμάτων.
Αν ο moderator κρίνει πως χρειάζεται η αποκόλληση κάποιου ποστ απο τις γενικές συζητήσεις προς περαιτέρω συζητηση και ενημέρωση και άλλων φίλων το διαχωρίζει.
ΟΚ το αντιλαμβάνομαι, αλλά μήπως θα ήταν καλό να γίνει ξεσκαρτάρισμα και να "ανοίξει" πάλι το μαγαζί, μιας και υπάρχουν και νέα προϊόντα;Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Κος Λιονταρής
Ας αποφασίσει ο αρμόδιος.... :D
καλημερα φιλοι , να ρωτησω σταματησε η παρακολουθηση ενος θεματος με αποστολη μηνυματων; :roll:
όχι αγορίνα δουλεύει κανονικά ...
μπες στο θέμα που παρακολουθείς ξετσεκάρισε και ξανατσεκάρισε το να σε ενημερώνει και πιστευω θα είσαι οκ. _famous
Μπορεί ρε παίδες κάποιος να μου πει πως γίνεται να μην μου'ρχονται μηνύματα απο τις ενότητες που γράφω και συμμετέχω στο e-mail μου? _famous
μπες στο λινκ του μηνυματος κι επελεξε να μην παρακολουθηται πλεον η ενοτητα.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Dinas
ειχα κι εγω παλια "θεμα" με αυτο και το ελυσα ετσι
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Χάρης Παρασχάκης
Πρεπει Χαρη να μπαινω στα λινκ για ολες τις ενοτητες που συμμετεχω?
Δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη την ενοτητα αυτη κ δεν ξερω αν εχει συζητηθει κ εαν ειναι εφικτο αλλα θα υποβαλω την απορια μου κ ελπιζω να πιασει τοπο.Υπαρχει μηπως τροπος να ανεβαζουμε κατευθειαν τις οποιεσδηποτε φωτο θελουμε στα διαφορα θεματα, χωρις να πρεπει πρωτα να τις ανεβαζουμε στο imageshack ή σε οποιοδηποτε παρομοιο?
Φίλε μου είναι στα υπόψιν για να υλοποιηθεί/μην υλοποιηθεί αυτή την εβδομάς.Θα δείξει.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον panayiotis