Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
Αντωνηςf4
Ναι ρε παιδιά αυτό λέμε ότι αυτό χρησιμοποιώ αλά εκεί σου δείχνει της νέες δημοσιεύσεις από την τελευταία φορά που μπήκες όχι ξέρω γω από της 4 τελευταίες ημέρες ...
Δλδ έχω να μπω μια μέρα και μπαίνω στης νέες δημοσιεύσεις και έχει π.Χ.15 ,βλέπω της 2 πρώτες και μετά για δικούς μου λόγους το κλείνω να κάνω κάτι άλλο και ξανα μπαίνω μετά από 5 λεπτά.....και τη βλέπω? τπτ έχει μόνο 1 δημοσιεύση όπου έγινε μέσα στα 5 λεπτά που δεν ειμουν μέσα ,όλες οι υπόλοιπες που δεν πρόλαβα να δω και με ενδιέφεραν δεν υπαρχουν........
κανε σημειωση των φορουμ ως διαβασμενο και μετα τσεκαρε τα δειτε ολα τα μηνυματα των τελευταων 24 ωρων.
παιδια αυτη η εκδοση vbulletin δουλευει με αυτο το τροπο και σε αρκετα αλλα forum.δεν ξερω γιατι το σχεδιασαν ετσι αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν αλλαζει
Παράθεση:
Αντωνηςf4
Ναι ρε παιδιά αυτό λέμε ότι αυτό χρησιμοποιώ αλά εκεί σου δείχνει της νέες δημοσιεύσεις από την τελευταία φορά που μπήκες όχι ξέρω γω από της 4 τελευταίες ημέρες ...
Δλδ έχω να μπω μια μέρα και μπαίνω στης νέες δημοσιεύσεις και έχει π.Χ.15 ,βλέπω της 2 πρώτες και μετά για δικούς μου λόγους το κλείνω να κάνω κάτι άλλο και ξανα μπαίνω μετά από 5 λεπτά.....και τη βλέπω? τπτ έχει μόνο 1 δημοσιεύση όπου έγινε μέσα στα 5 λεπτά που δεν ειμουν μέσα ,όλες οι υπόλοιπες που δεν πρόλαβα να δω και με ενδιέφεραν δεν υπαρχουν........
Και ξανά λέω για το πρόβλημα ότι σε όπιο θέμα γράφω μετά δεν υπάρχει στης νέες δημοσιεύσεις παρά θα ξαναβγεί όταν απάντηση ο επόμενος.....
Τα γράφω όχι για να μου πείτε πως θα τα φτιάξω από της ρυθμίσεις, αλλά για να διορθωθούν ,να γίνονται αυτόματα, να γίνει εύχρηστο και εύκολο το Φόρουμ.......
Ξαναδες ακριβώς τι σου γράφω και κάνε το ίδιο, εμένα μου βγάζει δημοσιεύσεις πολλών ημερών πίσω, ακόμα και αν το κλείσω και το ξανανοίξω.
https://s19.postimg.org/npkjrartf/sc..._gr_search.png
και εμενα ετσι ακριβως τα δειχνει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επιβεβαιώνω!!
Απο την πρώτη μέρα το ειχα στο default style κ το βλέπω παντα ετσι (οπως η φωτογραφία απο πανω)
Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.
BOLD πράσινη εμφάνιση των αδιάβαστων post??? Αυτά είναι... απολαύστε υπεύθυνα!!!
Παράθεση:
MihalisNavara
Τώρα γίνεται αλλιώς. Από το signature picture...
Βάζω το λινκ που βρίσκω στο fully, μέσα στο πεδίο option 1, αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται;
Θα πας στο προφιλ σου και θα βρεις το πεδίο "Υπογραφή". Εκει θα κάνεις επικολληση το [url=ΒΑΖΕΙΣ_ΤΗ_ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ_ΤΟΥ_FU ELLY_ΤΟΥ_SCOOTER_ΣΟΥ[/url] και θα βαλεις το λινκ του σκουτερς σου.
Ετσι ειναι και η δικια μου ακριβως απο κατω
Παράθεση:
coulis
Θα πας στο προφιλ σου και θα βρεις το πεδίο "Υπογραφή". Εκει θα κάνεις επικολληση το [url=ΒΑΖΕΙΣ_ΤΗ_ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ_ΤΟΥ_FU ELLY_ΤΟΥ_SCOOTER_ΣΟΥ[/url] και θα βαλεις το λινκ του σκουτερς σου.
Ετσι ειναι και η δικια μου ακριβως απο κατω
Φίλε Κώστα δεν μου το ανεβάζει και μου βγάζει μηνυμα invalid file. Στο signature picture - option 1 πρέπει να το βάλω ή πιο πάνω εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής;
Ενώ εδώ που σου γράφω το δείχνει. Κουφό δεν είναι;
http://badges.fuelly.com/images/smal...ric/371408.png
Μάλλον εσείς που είστε γραμμένοι στο Fuelly παίρνετε διαφορετικό link από τους επισκέπτες.
Γιατί βάζοντάς το εγώ απλώς βγαίνει η σελίδα χωρίς φωτογραφία.
Βλέποντας το link του Κωνσταντίνου περιέχει μέσα και φωτογραφία, κάτι που δέν βγάζει σ' εμένα (έχουν παραποιηθεί τα BBCodes για να φαίνεται το link).
[ul=http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/sh_300/2013/ckouko/362596][ig]http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/362596.png[/img][/url]
Άγγελε, μήπως έχεις αφαιρέσει τα BBCode;
Παράθεση:
karlosamos
Φίλε Κώστα δεν μου το ανεβάζει και μου βγάζει μηνυμα invalid file. Στο signature picture - option 1 πρέπει να το βάλω ή πιο πάνω εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής;
εχουμε και λεμε:
1)Eπανω δεξια, πατας "το προφιλ μου"
2)Στο παραθυρο που θα σου ανοιξει, στο αριστερο μερος εκει που εχει το ονομα σου, εχει ενα μολυβακι το οποιο και πατας.
3)Βάζεις του κωδικους σου, και σου ανοιγει νεο παραθυρο στο οποιο εχει και κουτι, με το τι θα περιεχει η υπογραφη σου. (θα δεις στο πεδίο της υπογραφης, να γραφει"Άγγελος - Yamaha Majesty S 125 Black
Η μόνη διαφορά...........
Αναμενω να μου πεις τι εκανες