αυτές τις ρυθμίσεις Θανάση μου μπορούν να τις κάνουν μόνον οι τεχνικοί ..
οι οποίοι μέχρι σήμερα έλειπαν σε άδεια .. από αύριο θα διορθωθούν πολλά πράγματα ..
Σε κάθε νέα μεγάλη αλλαγή δημιουργούνται και ορισμένα προβλήματα προσαρμογής ....
Printable View
αυτές τις ρυθμίσεις Θανάση μου μπορούν να τις κάνουν μόνον οι τεχνικοί ..
οι οποίοι μέχρι σήμερα έλειπαν σε άδεια .. από αύριο θα διορθωθούν πολλά πράγματα ..
Σε κάθε νέα μεγάλη αλλαγή δημιουργούνται και ορισμένα προβλήματα προσαρμογής ....
Οι αλλαγές αρχίσανε τον Μάρτιο και έχουμε Αύγουστο.
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τον κωδικο, στα bookmarks μου εχω το παρακατω που μου δειχνει οτι καινουργιο εχει γραφτει στο φορουμ απο την τελευταια επισκεψη μου και παντα μου το εμφανιζει σωστα (για να δουλεψει αυτο πρεπει να ξερει ποιος χρηστης εισαι και τι εχεις δει και τι οχι).
Εχω FF 3.5.11 και WinXP.
search.php?search_id=unreadposts" onclick="window.open(this.href);return false;
Ωραίος _famousΠαράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον orck
Παντέλο μου καλημέρα .Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον pantelos
Ξαναμίλησα με τα παιδιά και μου είπαν το εξής
Για ρίξε μια ματιά αγορίνα μου και πες μας _famousΠαράθεση:
Για το πρόβλημα του παιδιού με την ειδοποίηση e-mail προτείνω βασικά να κοιτάξει τα ανεπιθύμητά του (spam) μήπως τα βρεί εκεί τα email του forum. 99% των περιπτώσεων τα email βρίσκονται στα spam. Αν σιγουρευτεί ότι δεν του έρχονται ούτε στα spam τότε πες μας να το ξανακοιτάξουμε :)
Για το πρόβλημα με την αποσύνδεση - σύνδεση
Παράθεση:
Το πρόβλημα με την σύνδεση / αποσύνδεση δημιουργήθηκε επειδή κάναμε μετά τις αλλαγές το forum.scooterclubhellas.gr και το http://www.scooterclubhellas.gr να δείχνουν στην ίδια σελίδα. Το site όμως έδινε μόνο cookies για το forum.scooterclubhellas.gr (δεν γίνεται να δίνει για 2 domain) με αποτέλεσμα αν έμπαινες στο forum.scooterclubhellas.gr δεν είχες πρόβλημα αλλά αν έμπαινες στο http://www.scooterclubhellas.gr δεν σε θυμόταν γιατί είχε το cookie του forum... Το διορθώσαμε αυτό το πρόβλημα εδώ και 2 μέρες πιστευώ ότι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα - αν υπάρξει (που δε νομίζω) κάμμια περίπτωση πες μου.
Κωνσταντίνε κάτι άλλο συμβαίνει. Έμαθα να λειτουργώ χωρίς αυτό πλέον. Σαν moderator ήταν απαραίτητο, τώρα άστο....Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kscorpion
Κοίταξες δηλαδή στα spam και δεν είναι μέσα μυνήματα του φόρουμ ???
Το ρωτάω για να το δουν τα παιδιά άσχετα αν το χρησιμοποιείς ή όχι αγορίνα μου ...
Φιλιά στο κορίτσι ...
Δεν έχω ενημέρωση ούτε στα spam. Δεν είμαι εντελώς αρχάριος στους υπολογιστές...
Αρχάριος δεν είσαι αλλά δεν κουβαλάς και το κοκαλάκι της νυχτερίδας μαζί σου ...
οπότε όλα μπορεί να σου τύχουν ειδικά εσένα :D