Ενεργοποιημενο ειναι
Printable View
Ενεργοποιημενο ειναι
Α οκ εφτιαξε.. ευχαριστω!
εχω προβλημα παιδια!!
δεν μπορω να στειλω πμ μου βγαζει με κοκκινα γραμματα οτι το μελος που επελεξα δεν υπαρχει!
Ποιός είναι?Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον tsou-gia-manoura
χμ..
Εγώ τώρα τελευταία (μετά την αλλαγή του forum) κάθε φορά που μπάινω πρέπει να βάζω username και password. Κάθε φορά. Ενώ πριν που το είχα στα αγαπημένα (όπως και τώρα) με ένα κλικ με έβαζε κανονικά μέσα. Πρέπει να κάνω κάτι ?
Αφ' ότου βάλεις, user name & password τσεκάρεις το τετράγωνο που λέει "να με θυμάσαι" (ή κάτι παρόμοιο),Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον DA-CAPO
ο Browser θα σου ζητήσει αν θέλεις να αποθηκεύσεις, user name & password ή όχι (εκεί του λές ΝΑΙ),
και με το που μπαίνεις στην σελίδα του φόρουμ, το αποθηκεύεις στ' αγαπημένα.
Ευχαριστώ Θανάση . Το έκανα και είμαι ok.
Θανάση γιατί πρέπει οι χρήστες να προσαρμόζονται κάθε φορά στις εκάστοτε παραλείψεις του φόρουμ;
Δεν είναι τόσο δύσκολο να λειτουργήσει ένα πρόγραμμα σωστά (όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα fora ανά τον κόσμο)
Δέν γνωρίζω Παντελή μου σε ποιό αναφέρεσαι ακριβώς,Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον pantelos
αλλά την διαδικασία που ανέφερα στο Κώστα (Da-Capo), την έχω κάμει για όλα τα φόρουμ που συμμετάσχω,
και έχει να κάμει με το Browser περισσότερο, παρά με το φόρουμ αυτό καθ' αυτό.
ο Κωνσταντίνος (Kscorpion), είν' εκείνος που μεταφέρει τα διάφορα θέματα στούς υπεύθυνους, προς διόρθωση (επίλυση).
Θέματα, όπως η αυτόματη σμίκρυνση των φωτογραφιών όταν υπερβαίνουν τα 800χ600 pixels, παραμένουν ακόμα,
κάποια άλλα έχουν επιλυθεί, (απ' όσο ξέρω), και κάποια παραμένουν.
Ίσως ο Κωστας (Λιονταρής), μπορεί να κάμει κάποια πράγματα ώς διαχειριστής.
Αναμένουμε!