Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
johnpats
Χρησιμοποιείς internet Explorer λαμπρο;για δοκίμασε έναν άλλο browser όσον αφορά τα αδιάβαστα .είχα και εγώ το ίδιο θέμα με τον Explorer.
Όσον αφορά την ειδοποίηση στα mail;;
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι Γιάννη συνήθως μπαίνω απο το IPad με Tapatalk και στην δουλειά μπαίνω από τον Chrome οπότε δεν νομιζω να ειναι θέμα Browser. Τι να πω
Το οτι ειναι πολλα τα ατομα που χαλαστηκαν με την αλλαγη ειναι γεγονος.
Προφανως αυτος που ανελαβε την εργασια της αναβαθμισης ή δεν γνωριζει και σιγα σιγα ψαχνεται ειτε το κανει σαν χαρη (ή αγγαρεια) και ασχολειται οποτε εχει ορεξη.
Οποτε αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη και με τον καιρο θα στρωσει.
Εγω σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα κόστους, μήπως δηλαδή επιλέχθηκε φθηνότερο πρόγραμμα. Δεν ξερω υποθέσεις κανω.
Παιδια πρωτη φορα εκανα λογκ ιν σημερα απο την ημερα που αλαξε το φορουμ και ειναι χαλια μαυρα .... χαλια οσο δεν παει ...... ειδικα για τα κινητα ειναι ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ....
Παράθεση:
no pain
Παιδια πρωτη φορα εκανα λογκ ιν σημερα απο την ημερα που αλαξε το φορουμ και ειναι χαλια μαυρα .... χαλια οσο δεν παει ...... ειδικα για τα κινητα ειναι ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ....
Χρησιμοποίησε το tapatalk απο κινητό...δέν υπάρχει καλύτερο. Επίσης να πώ κάτι παιδιά...εγώ δεν έμπαινα συχνά στο παλιό φόρουμ γιατί μου φαινόταν δύσκολο ενώ σε όλους σας άρεσε και το βρίσκατε άνετο. Τώρα που άλλαξε μπαίνω πιο εντατικά και μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο στην χρήση. Σίγουρα δέν μπορώ να συγκρίνω το παλιό με το καινούριο αλλά μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι είναι θέμα συνήθειας.
Παράθεση:
ladams
Όχι Γιάννη συνήθως μπαίνω απο το IPad με Tapatalk και στην δουλειά μπαίνω από τον Chrome οπότε δεν νομιζω να ειναι θέμα Browser. Τι να πω
Λαμπρο αν εχεις θεμα και στο tapatalk,τοτε κανε μια διαγραφη της εφαρμογης και κατεβασε τη εκ νεου.
αρκετοι ειχαμε θεμαμε το tapatalk και με την επανεγκατασταση διορθωθηκε.
οσον αφορα το chrome δεν μου το εχει κανει ποτε.κανε μια διαγραφη ιστορικου απο τις ρυθμισεις και αν συνεχισει να στο κανει ,πες μου να το δουμε
Παράθεση:
no pain
στο κατω μερος της σελιδας ,στην μπλε μπαρα μπορεις να επιλεξεις αλλο θεμα και να δεις μηπως σου ειναι πιο ευαναγνωστο.
Παράθεση:
GusNoLimits
Χρησιμοποίησε το tapatalk απο κινητό...δέν υπάρχει καλύτερο. Επίσης να πώ κάτι παιδιά...εγώ δεν έμπαινα συχνά στο παλιό φόρουμ γιατί μου φαινόταν δύσκολο ενώ σε όλους σας άρεσε και το βρίσκατε άνετο. Τώρα που άλλαξε μπαίνω πιο εντατικά και μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο στην χρήση. Σίγουρα δέν μπορώ να συγκρίνω το παλιό με το καινούριο αλλά μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι είναι θέμα συνήθειας.
και εμεις που το χρησιμοποιησαμε πριν το παρουν τα μελη,μας φαινοταν βουνο,τωρα ειναι πανευκολο.και πλεον η συγκεκριμενη εκδοση ειναι η καλυτερη και η πιο παραμετροποιησιμη.
ολα ειναι θεμα συνηθειας!
Παράθεση:
ladams
Εγω σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα κόστους, μήπως δηλαδή επιλέχθηκε φθηνότερο πρόγραμμα. Δεν ξερω υποθέσεις κανω.
οχι Λαμπρο....απλα η συγκεκριμενη εκδοση ειναι πολυ πιο μπροστα απο την προηγουμενη και εχει ενα σωρο ρυθμισεις,οπως καθε τι καινουριο φυσικα
Παράθεση:
cabrinha
Το οτι ειναι πολλα τα ατομα που χαλαστηκαν με την αλλαγη ειναι γεγονος.
Προφανως αυτος που ανελαβε την εργασια της αναβαθμισης ή δεν γνωριζει και σιγα σιγα ψαχνεται ειτε το κανει σαν χαρη (ή αγγαρεια) και ασχολειται οποτε εχει ορεξη.
Οποτε αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη και με τον καιρο θα στρωσει.
Νικολα σε λιγο καιρο που το φορουμ δεν θα επαιζε απο πουθενα ,να δεις ποσοι θα ειχαν χαλαστει μερικοι καλοπροαιρετα και αλλοι κακοπροαιρετα.
το φορουμ εχει 100αδες ρυθμισεις που πειραζεις κατι και επηρεαζεται και αλλο κομματι.
αλλα προσπαθουμε να λυσουμε τα θεματα.λιγο υπομονη ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!