Απ: Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον
Antony250.
Παιδια συγνωμη αλλα απο τοτε που αλλαξε το φορουμ δεν μπαινω συχνα γιατι ειναι πολυ πιο πολυπλοκο, δεν βλεπω φωτο, ασε που για να ξαναγραφτω πολυυ παιδεμα!!! Ελπιζω να το ξανααλλαξετε μπας κ γινει πιο ευχαριστο κ ευχρηστο....
φιλε μου γιατι δεν βλεπεις φωτογραφιες;σου βγαζει καποιο σφαλμα;
το φορουμ ειναι μια χαρα χρειαζεται μια μικρη εξοικειωση.
Παιδιά η κατηγορία sym Gts f4 τα καινούρια posts δεν εμφανίζονται στις νέες δημοσιεύσεις...
Παράθεση:
Αντωνηςf4
Παιδιά η κατηγορία sym Gts f4 τα καινούρια posts δεν εμφανίζονται στις νέες δημοσιεύσεις...
θα το μεταφερω Αντώνη !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση:
johnpats
φιλε μου γιατι δεν βλεπεις φωτογραφιες;σου βγαζει καποιο σφαλμα;
το φορουμ ειναι μια χαρα χρειαζεται μια μικρη εξοικειωση.
Πολύ καλύτερο το προηγούμενο Γιαννάκη..
Παράθεση:
gregorvolos
Πολύ καλύτερο το προηγούμενο Γιαννάκη..
αναλογως το πως ασχολεισαι Γρηγόρη μου....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οσο αργει η επιλυση των προβληματων του φορουμ τοσο θα μειωνονται και οι επισκεψεις.
Ερωτηση προς τους μοδερειτορς. Εφοσον δεν υπαρχει το ανθρωπινο δυναμικο για να λυσει γρηγορα τα οποια προβληματα, γιατι ντε και καλα να αλλαξετε το φορουμ; Παει παρα πολυς καιρος τωρα που εχω ξενερωσει και πλεον δεν μπαινω παρα μονο να δω αν εχει στρωσει η κατασταση.
Κάθε τι νεο και καινούργιο μεχρι να το μαθουμε ειναι δύσκολο...
Χρειάζεται και αυτο το χρόνο του μεχρι να ρυθμιστεί σωστά, αλλα και εξοικείωση απο μας. Το παλιο ηταν απλο και εύκολο γιατι το ειχαμε μάθει, ελα ομως που η τεχνολογία προχωράει και αν δεν την ακολουθήσεις δυστυχώς μένεις πισω...
Ετσι επρεπε να γινει η αλλαγη . Λιγο υπομονη απ ολους και σιγα σιγά ολα θα γίνουν.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση:
dimitris_bs
Οσο αργει η επιλυση των προβληματων του φορουμ τοσο θα μειωνονται και οι επισκεψεις.
Ερωτηση προς τους μοδερειτορς. Εφοσον δεν υπαρχει το ανθρωπινο δυναμικο για να λυσει γρηγορα τα οποια προβληματα, γιατι ντε και καλα να αλλαξετε το φορουμ; Παει παρα πολυς καιρος τωρα που εχω ξενερωσει και πλεον δεν μπαινω παρα μονο να δω αν εχει στρωσει η κατασταση.
1)ποιο ειναι το προβλημα σου με το φορουμ ,που σε εχει ξενερωσει;που εχεις προβλημα;
2)αν δεν καναμε την αναβαθμιση ,δεν θα δουλευε τιποτα σε λιγο καιρο.....βλεπεις οπως λεει και ο Γιωργος η τεχνολογια προχωραει...
για να μην συνεχισουμε ομως τα αποφθεγματα ,ενημερωσε μας το δικο σου προβλημα...
Οτι υπαρχουν δυσλειτουργίες υπαρχουν οπως οτι μερικές φορες σου βγάζει τα ποστ αδιάβαστα και μαλιςτα σε πετάει στην αρχή απο την πρώτη σελίδα πρωτο ποστ. Επιςης δεν βγάζει ειδοποιηςη πια στο mail οτι εχουν πεςει νεα ποςτ Σίγουρα θα εχουν μειωθεί οι επισκέψεις το προηγούμενο ήταν πολυ καλυτερο. Εχει γίνει κουραστικό.
Παράθεση:
ladams
Οτι υπαρχουν δυσλειτουργίες υπαρχουν οπως οτι μερικές φορες σου βγάζει τα ποστ αδιάβαστα και μαλιςτα σε πετάει στην αρχή απο την πρώτη σελίδα πρωτο ποστ. Επιςης δεν βγάζει ειδοποιηςη πια στο mail οτι εχουν πεςει νεα ποςτ Σίγουρα θα εχουν μειωθεί οι επισκέψεις το προηγούμενο ήταν πολυ καλυτερο. Εχει γίνει κουραστικό.
Χρησιμοποιείς internet Explorer λαμπρο;για δοκίμασε έναν άλλο browser όσον αφορά τα αδιάβαστα .είχα και εγώ το ίδιο θέμα με τον Explorer.
Όσον αφορά την ειδοποίηση στα mail;;
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk