-
Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
HELPPPPPPPP......
Εχω προβλημα.....ΓΙΑΤΙ δεν μπορω να βαλω φωτο στην υπογραφη.....αφου ξερω πως και το εχω ξανακανει...????
Και μην μου δειξετε το λινκ γιατι εχω ανεβασει παμπολλες φωτο.....τωρα γιατι δεν μπορω εχει αλλαξει κατι...???? :( :( :( :(
Το κειμενο το βγαζει ....τα λινκ δεν βγαζει.... :( :( :( :(
-
Σε τι ανάλυση την έχεις ανεβάσει?Επειδή έχουμε βάλει όριο!
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Apostolis
Σε τι ανάλυση την έχεις ανεβάσει?Επειδή έχουμε βάλει όριο!
150 χ112....
-
Ανέβασε την ξανά σε jpeg!
-
Παράθεση:
Ανέβασε την ξανά σε jpeg!
Δεν αλλαξε τιποτα......παιζει ρολο το αρχικο μεγεθος της εικονας πριν την μετατροπη ???
-
Στείλε μου λίγο την φωτο να δω κάτι!
-
Παράθεση:
Στείλε μου λίγο την φωτο να δω κάτι!
http://img32.imageshack.us/img32/5333/21061184.jpg
-
http://img255.imageshack.us/img255/5499/62262.jpg
Αυτην την φωτο θελεις;
Κανε παραθεση στο ποστ μου και παρε το bb-code και βαλτο στην υπογραφη σου. :wink:
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα link στις ρυθμίσεις του φορυμ κάτι παίζει!
Ενημερώνω σε λιγάκι!
-
Παράθεση:
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα link στις ρυθμίσεις του φορυμ κάτι παίζει!
Ενημερώνω σε λιγάκι!
ΟΚ...
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ΤΑΣΟΣ
HELPPPPPPPP......
Εχω προβλημα.....ΓΙΑΤΙ δεν μπορω να βαλω φωτο στην υπογραφη.....αφου ξερω πως και το εχω ξανακανει...????
Και μην μου δειξετε το λινκ γιατι εχω ανεβασει παμπολλες φωτο.....τωρα γιατι δεν μπορω εχει αλλαξει κατι...???? :( :( :( :(
Το κειμενο το βγαζει ....τα λινκ δεν βγαζει.... :( :( :( :(
Κάτω από το παράθυρο που έβαλες την διεύθυνση της φωτογραφίας έχει την επιλογή disable BBCode.
Αποεπέλεξέ την και θα δουλέψει.
-
_thankyou _thankyou _thankyou Ευχαριστω ολους για την βοηθεια....... _1beer _1beer _1beer
-
Εχω ενα μικρο προβληματακι με το forum.
Μπαινω στα τοπικ που ειναι κοκκινα σαν μη διαβασμενα και μετα ανοιγω τα καινουργια θεματα συνηθως σε νεο παραθυρο, πατωντας το πορτοκαλι (κοκκινο παλαιοτερα) τετραγωνακι.
Ετσι η σελιδα ανοιγει ακριβως απο εκει που ξεκινουν τα καινουργια κειμενα, τα οποια ειναι και τσεκαρισμενα παλι με το πορτοκαλι τετραγωνακι αριστερα.
Ομως περιπου τα μισα θεματα ενω ειναι καινουργια και παταω πορτοκαλι να τα ανοιξω, αρχιζουν απο την αρχη της σελιδας και φυσικα πορτοκαλι τετραγωνακι δεν υπαρχει σε κανενα κειμενο, παρα μονο λευκο, δηλαδη μου τα δειχνει ολα σαν διαβασμενα, ενω δεν τα εχω διαβασει και αναγκαζομαι και ψαχνω να δω που βασει ημερομηνιας ποια ειναι τα καινουργια κειμενα. Παντως αν ενα τοπικ εχει πολλες σελιδες, θα μου ανοιξει την τελευταια που δεν εχω διαβασει, αλλα οχι στο σημειο που θελω και δεν εχει πορτοκαλι στα καινουργια.
Καμμια ιδεα?
-
μην ανοίγεις και νέο δεύτερο παράθυρο φίλε μου ... περιηγήσου μόνο από ένα και θα είσαι οκ ...
-
Δεν φταιει αυτο τελικα, δοκιμασα σε ενα παραθυρι, αλλα καποιες φορες το κανει. Το εχω συνηθισει παντως.
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί. Όταν ζητάω τα μη διαβασμένα, δεν μου δίνεται στην εμφανιζόμενη σελίδα επιλογή να τα επιλέγω ως διαβασμένα ,όσα δεν επιθυμώ να διαβάσω και πρέπει να γυρίσω στην αρχική σελίδα για να το κάνω.Αν είναι εύκολο είτε να γίνει είτε να το υποδείξετε αν υπάρχει. Ευχαριστώ.
-
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα απο το παλιό φόρουμ κιόλλας:
Όταν κάνεις κλικ σε ένα λινκ με το μεσαίο κουμπί του ποντικιού (τη ροδέλα συνήθως), κανονικά σε όλους τους browsers ανοίγει αυτό το link σε καινούρια καρτέλα. Είναι πολύ χρήσιμο και το κάνω συχνά για να δω το περιεχόμενο το Link αλλα και να μη χάσω την αρχική μου σελίδα.
Στο φορουμ μας, μολις κάνεις "μεσαίο" κλικ ανοίγει καινουρια καρτέλα αλλα και η ήδη υπάρχουσα πηγαίνει στη σελίδα του λινκ. Δηλαδή απλά έχεις δύο σελίδες ίδιες.
Μπορεί να διορθωθεί?
Ευχαριστώ
-
έτσι δουλεύω κι εγώ, και είναι μιά χαρά, μάλλον πρέπει να κοιτάξεις άλλη πιθανότητα.
-
Σε μένα αυτό το κάνει μόνο στον google chrome
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον sogampros
Σε μένα αυτό το κάνει μόνο στον google chrome
Φίλε πράγματι Google Chrome δουλεύω... Άρα δεν είναι γενικό πρόβλημα?
Έγινε παιδια, ευχαριστώ πολυ! Θα ελέγξω και τις ρυθμίσεις του browser μου!
-
Επειδή τυχαίνει να είμαι λΊγο άσχετος με τους υπολογιστές, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής αν ξέρετε: Όταν το φόρουμ είχε την παλιά του μορφή, δεν συνδεόμουν αυτόματα στο φόρουμ κατά την σύνδεσή μου στο διαδύκτιο (έπρεπε να βάλω το ψευδώνυμο και τον κωδικό μου). Καθώς άλλαξε όμως το φόρουμ μορφή, η σύδεσή μου στο φόρουμ γίνεται αυτόματα, χωρίς να μου ζητούνται τα στοιχεία, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Έψαξα στις ερωτήσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον tassaras
Επειδή τυχαίνει να είμαι λΊγο άσχετος με τους υπολογιστές, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής αν ξέρετε: Όταν το φόρουμ είχε την παλιά του μορφή, δεν συνδεόμουν αυτόματα στο φόρουμ κατά την σύνδεσή μου στο διαδύκτιο (έπρεπε να βάλω το ψευδώνυμο και τον κωδικό μου). Καθώς άλλαξε όμως το φόρουμ μορφή, η σύδεσή μου στο φόρουμ γίνεται αυτόματα, χωρίς να μου ζητούνται τα στοιχεία, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Έψαξα στις ερωτήσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Κανεις αποσυνδεση οταν ξαναμπεις κ οταν θα πατησεις τους κωδικους σου για εισοδο θα "ξετσεκαρεις" το εικονιδιο που σου "λεει" αυτοματη εισοδο! :roll:
Ελπιζω να σε βοήθησα! :D
-
-
Οκ τα αβαταρ μπηκαν αριστερα....(πανω που τα συνηθησα.. :wink: :wink: :wink: ), τωρα ομως υπαρχει θεμα με το (on line) που εχει μεινει δεξια και κρυβεται πισω απο το εικονιδιο της (παραθεσης). Θα πρεπει και αυτο να μετακινηθει αριστερα στο αβαταρ..... :wink: :wink: :wink:
-
Ορίστε???? Εμενα τα άβαταρ είναι ακόμα δεξιά, και μάλιστα σε λάθος θέση....
Ορίστε πως...
http://img697.imageshack.us/img697/655/captureeoq.jpg
Μια βοήθεια σας παρακαλώ, το φόρουμ έτσι έχει γίνει πολύ δυσανάγνωστο για μένα :( :(
-
τα συγχαρητηρια μου κυριοι τωρα ολα ο.κ. αν και δεν γνωριζω πολλα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον eftaxias
WHAT ?????
Εγω αυτην την εικονα εχω..... _sad _sad _sad
http://img256.imageshack.us/img256/8169/31721792.jpg
-
Δεν ξέρω τι φταίει... Σου λέω δεν διαβάζεται το φόρουμ έτσι, πολύ άβολο.
Αν έχει κανείς μια ιδέα τι να κάνω ας μου πει....
EDIT:
Διορθώθηκε!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια αποσύνδεση και επανασύνδεση, μιας και εγώ είχα ενεργοποιημένη την "αυτόματη σύνδεση".
Απλά διορθώστε τη μπλε κορδελίτσα του "online" και φέρτε τη αριστερά!!
Μπράβο παιδια... πολύ καλή δουλεια!
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον eftaxias
Δεν ξέρω τι φταίει... Σου λέω δεν διαβάζεται το φόρουμ έτσι, πολύ άβολο.
Αν έχει κανείς μια ιδέα τι να κάνω ας μου πει....
Εγω τα εβλεπα ετσι χτες......σημερα ομως οταν μπηκα στο φορουμ εχω αυτην την εικονα....πιθανον κατι να σκαλιζουν οι moderator... :roll:
-
Μπράβο ρε Τάσσο!!
φαίνεται οτι τα "μπισκοτάκια" κρατο'υσαν όλες τις πληροφορίες της σύνδεσης.
λοιπόν...........
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ και ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ
και τ' avatar πάνε Αριστερά!!
-
μαλλον το on line πρεπει να παει κατω δεξια για να μην το κρυβει το αβαταρ
-
Πολύ καλύτερα με τα avatar αριστερά. Μπράβο στα παιδιά.
-
παιδια μπορω να πω οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερα ετσι!!!! μπραβο σας!!
-
Διορθώθηκε και η κορδέλα του online, και μάλιστα έγινε πιο ευδιάκριτη!
Πολύ καλή δουλειά απο τους moderators! Είναι σημαντικό για ένα forum να ανανεώνεται
συχνά...
Μπράβο και πάλι!
-
αυτο που μολις παρατηρησα ειναι οτι το φορουμ "κοβει" τις φωτογραφιες δεξια παρ' ολο που τις ανεβαζουμε 800Χ600.
-
-
Σε μένα πάλι το online θα καθόταν καλύτερα κάτω δεξιά και διαγώνια όπως στην αρχή. Αν δεν σας πρήζω και μπορούσαμε να το βάλουμε δοκιμαστικά..... :oops: :D
-
Παράθεση:
Σε μένα πάλι το online θα καθόταν καλύτερα κάτω δεξιά και διαγώνια όπως στην αρχή. Αν δεν σας πρήζω και μπορούσαμε να το βάλουμε δοκιμαστικά..... :oops: :D
+1 :D
-
λοιπον το καινουργιο φορουμ το συνηθισαμε :D
ομως στο παλιο φορουμ υπηρχε ενα αγαπητο μελος με μεγαλη προσφορα που πλεον δεν το βλεπουμε.. :(
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kwstas
ομως στο παλιο φορουμ υπηρχε ενα αγαπητο μελος με μεγαλη προσφορα που πλεον δεν το βλεπουμε.. :(
μπορει να χουν μειωθει τα ποστ μου,αλλα εδω ειμαι κωστα :D
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Χάρης Παρασχάκης
Παράθεση:
+1
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον opv060
Παράθεση:
Παράθεση:
+1
+1......
-
Παράθεση:
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kwstas
μπορει να χουν μειωθει τα ποστ μου,αλλα εδω ειμαι κωστα :D
_2laugh _2laugh _2laugh _2laugh
-
Σας ενημερώνω ότι έγιναν οι εξής αλλαγές ..
Παράθεση:
Κωνσταντίνε κάναμε κάποιες αλλαγές όπως είχαμε πεί:
Γρήγορη απάντηση -> να είναι ανοιχτή από πριν.
Το μονοπάτι με Link που δείχνει που είμαστε βρίσκεται και στο κάτω μέρος των topic τώρα.
Στα καινούρια post που γίνονται από δώ και πέρα όταν κάνουμε κλίκ σε link, θα ανοίγει νέο παράθυρο.
Πλέον τα μέλη της Ομάδας Admin-Moderators (πχ Θ.Β) μπορούν να στείλουν post στην Αποθήκη στα παλιά post.
Η εικόνα στην υπογραφή θα είναι maximum 450x150 (αυτό ήταν απλά μια ρύθμιση στο control panel).
Σύντομα θα έχουμε και κάποιες άλλες μικροαλλαγές και την μετατροπή της αρχικής σελίδας σε portal όπως τη σχεδιάζαμε καιρό τώρα.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είμαστε
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα υποστήριξης του φόρουμ μας ........
-
Δεν ξερω αν εχει διατυπωθει κι απο αλλο μελος ισως... παντως χρησιμη θα μπορουσε να φανει και η αναγραφη (αν φυσικα υπαρχει η δυνατοτητα) αυξοντα αριθμου ανα ποστ στα τοπικ προκειμενου να ειναι ευκολη η παραπομπη σε αντιστοιχη απαντηση χωρις να ψαχνει καποιος... ειδικα στα πολυσελιδα θεματα.Ευχαριστω.
-
Μπορείς να κάνεις παραπομπή σε συγκεκριμένη δημοσίευση (και στο παλιότερο φόρουμ γινόταν)
Δίπλα στην ημερομηνία και ώρα της δημοσίευσης γράφει "από χχχχχ" Πάτα εκείνο.
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον pantelos
Μπορείς να κάνεις παραπομπή σε συγκεκριμένη δημοσίευση (και στο παλιότερο φόρουμ γινόταν)
Δίπλα στην ημερομηνία και ώρα της δημοσίευσης γράφει "από χχχχχ" Πάτα εκείνο.
Παταω αλλα με βαζει στο αντιστοιχο προφιλ μελους...
-
Όχι κάτω από την φωτογραφία αλλά πάνω από το κείμενο.
-
Παράθεση:
Όχι κάτω από την φωτογραφία αλλά πάνω από το κείμενο.
Εκει παταω αλλα με βαζει στα προφιλ...
http://i218.photobucket.com/albums/c...addict/1-1.png
-
Πριν το "από ..." έχει ένα άσπρο κουμπάκι
-
Παράθεση:
Πριν το "από ..." έχει ένα άσπρο κουμπάκι
_oxaman Ουπς...σ'ευχαριστω! _oxaman
Ελπιζω παντως καποια στιγμη να βλεπουμε και αυξοντα αριθμο αν τελικα βολευει στο να εφαρμοστει.
-
Δε ξερω αν το γραφω στο σωστο σημειο αλλα τι θα λεγατε να διοργανωνοταν σαν scooterclub ενα σεμιναριο για το πως θα πρεπει να βγαζουμε το κρανος αν χρειαστει απο καποιον αναβατη που ειχε καποιο ατυχημα και γενικα το πως παρεχουμε πρωτες βοηθειες? Δεν ξερω αν εχει γινει κατι αντιστοιχο στο παρελθον γιατι προσφατα μπηκα στην παρεα του scooterclub αλλα θεωρω οτι ειναι υποχρεωση ολων μας αν μπορουμε να δωσουμε μια βοηθεια σε καποιον να ξερουμε να το κανουμε σωστα. Εξαλλου μην ξεχναμε οτι μπορει να ειμασταν εμεις στη θεση του (μακαρι βεβαια να μην μας συμβει ποτε...) Βεβαια εχω διαβασει στο forum αντιστοιχα thread αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ διαφορετικα να το δεις απο κοντα γι'αυτο και το προτεινω
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον sotiris910
Δε ξερω αν το γραφω στο σωστο σημειο αλλα τι θα λεγατε να διοργανωνοταν σαν scooterclub ενα σεμιναριο για το πως θα πρεπει να βγαζουμε το κρανος αν χρειαστει απο καποιον αναβατη που ειχε καποιο ατυχημα και γενικα το πως παρεχουμε πρωτες βοηθειες? Δεν ξερω αν εχει γινει κατι αντιστοιχο στο παρελθον γιατι προσφατα μπηκα στην παρεα του scooterclub αλλα θεωρω οτι ειναι υποχρεωση ολων μας αν μπορουμε να δωσουμε μια βοηθεια σε καποιον να ξερουμε να το κανουμε σωστα. Εξαλλου μην ξεχναμε οτι μπορει να ειμασταν εμεις στη θεση του (μακαρι βεβαια να μην μας συμβει ποτε...) Βεβαια εχω διαβασει στο forum αντιστοιχα thread αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ διαφορετικα να το δεις απο κοντα γι'αυτο και το προτεινω
viewtopic.php?f=109&t=15411
viewtopic.php?f=188&t=12066
-
Το δευτερο το ειχα διαβασει, το πρωτο παλι οχι. Κριμα που δεν ειχα μπει ακομα στην παρεα του scooterclub ωστε να συμμετεχω στο σεμιναριο που ειχε γινει τοτε. Δεν πειραζει, ευχομαι να επαναληφθει και να μου δωθει η ευκαιρια.
-
Ίσως είναι βολικό να μπει ένα κουμπί στο κάτω σημείο ώστε να μας πετάει στην κορυφή του θέματος???
-
Πραγματικά είναι βολικό και υπάρχει ήδη. Δες σε κάθε δημοσίευση στα δεξιά τέρμα κάτω.
Ένα λευκό τρίγωνο σε έναν γκρι κύκλο.
-
Έχεις δίκιο.... Συγνώμη αλλά δεν το είχα δει!!! :(
-
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΚΕΙ.
http://img8.imageshack.us/img8/8302/scootic.th.png http://img43.imageshack.us/img43/4724/scoot1.th.png
Uploaded with ImageShack.us
-
κάνε μια διαγραφή στα cookies κάτω δεξιά αποσυνδέσου και επανασυνδέσου .... και πες μας
-
ΟΚ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
-
παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωω
-
Κωστα γινεται να ανοιξεις την παλια σελιδα ? http://scooterclub.14.forumer.com . Οχι για να ποσταρουμε αλλα για να βλεπουμε τα παλια κ να μας περναει κ η ωρα :D
-
Καλό φανταριλίκι κάνεις... :D :D :D
Το παλιό φόρουμ ήταν δωρεάν και αφού δεν γράφαμε (για 90 μέρες νομίζω) έκλεισε από την εταιρεία εκείνη.
Δεν είναι στο χέρι μας δυστυχώς.
-
Ειμαι ολη μερα στο κεπικ κ γιαυτο ψαχνω κατι να διαβαζω :lol:
-
Γιατί ωρέ ....
edit by kscorpion αφού στάλθηκε πρώτα πμ _katana
-
Ηλια δε σβηστηκε επειδη δε σεβομαστε τους αστυνομικους ,σβηστηκε για να μην υπαρξουν παραιξηγησεις γιατι οταν μιλαμε για σωματα ασφαλειας παντα θα υπαρχουν ακραιες θεσεις που βλεπουν μονο ασπρο η μονο μαυρο!
Γνωμη μου να μην ανοιγουμε τετοια θεματα σε ενα φορουμ που ασχολειτε με μηχανακια....................
-
Ηλία σβήστηκε γιατί κάποια μέλη δεν σέβονται την δουλειά των αστυνομικών και έλεγαν τα δικά τους , οπότε ακολουθήθηκε η πεπατημένη οδός των όρων
Δεοντολογία Χρηστών
1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
7. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του scooterclubhellas.gr.
-
Οκ αλλα καποιοι που ειναι αστυνομικοί δεν πρεπει να υπερασπισθούν την θεση τους απέναντι σε προσβολές και ανυπόστατες δημοσιεύσεις του στυλ μου ειπε ο ταδε οτι...μπλαμπλα τα οποια δεν ισχύουν;Δεν θα πρεπει να γίνεται διάλογος για αλλα θέματα που απασχολούν στην καθημερινότητα μας χωρις χυδαιότητες ύβρεις αποδοκιμασίες κτλ;Απο ολα αυτά δεν ειδα κατι το μεμπτό πλην του χαρακτηρισμού της φωτογραφίας.
-
Ηλια το εγραψα και πιο πανω οταν ανοιγουμε τετοια θεματα παντα θα εχουμε μανουρες καλυτερα να μη γραφουμε τετοια εδω μεσα!
-
Ισως εκτος απο το θεμα της ΔΙ.ΑΣ εγινε κ το θεμα με εξυβριση προσωπου σε αλλο ποστ να μαζευτει λιγο το φορουμ μιας κ υπηρχε πολυ θεμα σημερα....
-
Ηλία επειδή κάποιοι δεν σέβονται ούτε τον ίδιο τους τον ευατό και είναι προκατηλημένοι προτιμούμε να μην δημιουργούμε τέτοιου είδους αντιθέσεις - εξάρσεις - δημοσιεύσεις ... Αρκετά παιδιά μέλη - φίλοι μας αστυνομικοί έχουν αποχωρήσει από τέτοιες βλακείες από το φόρουμ και γενικότερα από την παρέα μας ....
Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα από όλα σώματα της αστυνομίας και ειδικά τους δίτροχους ... Δεν λέμε βέβαια ότι δεν υπάρχουν και κάποιοι που αμαυρίζουν το σώμα ( κανείς δεν είναι άγιος , και γίνεται παντού ) αλλά στο σύνολο δεν αξίζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς και αντιμετώπιση ....
-
Επισης ειμαστε ατομα που μιλαμε καθε μερα ολη μερα μεταξυ μας....Μην τα χωρισουμε-χωριζουμε για θεματα δουλειας-επαγγελματος...Σιγουρα σε ενα τετοιο χωρο δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε καποιον που θα συμφωνει σε ολα με ολους..... ;)
-
Κ κατι αλλο που θυμηθηκα ειναι οτι καλο θα ειναι εκτος απο τα ποστ της αστυνομιας-σωματα ασφαλειας καλο ειναι γενικα για οποιοδηποτε επαγγελμα να μην γινεται ποστ σχολιασμου ειρωνιας γτ εχουν στοχοποιηθει αρκετα επαγγελαματα κ δεν κανουμε ολοι εδω μεσα την ιδια δουλεια...
-
οποιος εχει προβλημα με τη δεη ας το εκφρασει ελευθερα!
εχουμε μπλακ αουτ,φουσκωμενους λογαριασμους,ηλεκτροπληξι ς γι αντιποινα.
εμπρος παιδια εκφραστειτε ελευθερα! :D
-
στην Πατρα ειχαμε black-out...Για δες το....:P :D
-
δεν το εκανα εγω.
καποιος απο αλλο φορουμ θα ειναι lol lol lol lol lol lol lol
-
forum.blackoutinpatrasclubhellas.gr......
Καλα μην βαρατε εκανα κ εγω ενα spam.... :D
-
Από την αλλαγή του forum software (3 μήνες περίπου) δεν λαμβάνω ενημερωτικό email για απάντηση στα θέματα ή στις ενότητες που παρακολουθώ.
-
κάτσε να το δώ λίγο Παντέλο μου ...
-
σου έστειλα δοκιμαστικό και μου ήρθε αποδεικτικό ότι το έλαβες ...
για παρακολούθησε αν ποστάρει κάποιος στα θέματα που σε αφορούν και πες μας ..
-
Το ξέρω ότι το email το δικό μου και το δικό σου δεν έχουν πρόβλημα....
Το πρόγραμμα του forum δεν μου στέλνει ειδοποίηση. Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω πιο απλοϊκά.
Εσύ μου έστειλες ένα email από το προσωπικό σου λογαριασμό email που καμιά σχέση δεν έχει με το φόρουμ
-
αυτό το έκανα για να δω αν λειτουργεί το email σου ....
κατάλαβα ότι δεν σου έρχεται ενημέρωση για τα θέματα που παρακολουθείς ....
για πες μου σε ποιό θέμα έχεις δηλώσει να σε ενημερώνει για να το δώ λίγο .. γιατί σε εμένα λειτουργεί κανονικά η ενημέρωση ...
-
Εδώ που γράφουμε για παράδειγμα και άλλα 30 νήματα.
Όπως και για πμ κτλ.
-
θα σου δείξει μήνυμά για να ενεργοποιηθείς ξανά .. κάνετο να δούμε τι γίνεται ...
-
Pantelos έγραψε
Παράθεση:
Έκανα την διαδικασία ενεργοποίησης αλλά δεν έλαβα email για την ενεργοποίηση.
Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα και απορώ γιατί το έκανες
Ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμένος και δεν μπορώ να γράψω
Σε έβαλα να κάνεις επανεργεποίηση μπας και ξεμπλοκάρει ...
Σου ξαναενεργοποίησα τον λογαριασμό σου αγορίνα ...
Άνοιξε ένα καινούριο email στο yahoo π.χ. για να μπορείς να λαμβάνεις ενημερώσεις μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το mail σου .. γιατί μόνο εσύ έχεις αυτό το πρόβλημα
-
Οκ ξαναμπήκα. Μην το ταλαιπωρείς άλλο.
-
Παιδες εχω ενα μικρο θεμα.....
Ως γνωστο στις ενοτητες που παρακολουθω μου ερχονται email στα καινοργια σχολια.....οταν ομως παταω το λινκ του email για να μπω στο φορουμ, μου ζηταει να κανω συνδεση.
Τσεκαρω τα κουτακια για να "με θυμαται" αλλα ο υπολογιστης μου μαλλον εχει αλτσχαιμερ... :( και συνεπως σε καθε email που εχω ως ενημερωση (πχ 5) κανω 5 φορες συνδεση....
Εκανα διαγραφη τα cookies αλλα δεν καταφερα τιποτα......
Υπαρχει καμια προταση, τι αλλο μπορω να κανω ....?????
-
Υπομονή να κάνεις, όπως κάνουμε όλοι μας...
-
Παράθεση:
Παντελη εχεις και εσυ το ιδιο προβλημα ????
-
Παράθεση:
Παράθεση:
λογικα εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον jimgo
Παράθεση:
Παράθεση:
λογικα εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Δεν το κανει παντα.....σε ορισμενα λινκ μπαινω συνδεμενος....σε αλλα μου ζηταει συνδεση....
-
Αυτό το έχουμε όλοι. Εγώ έχω κάτι άλλα που είναι όλα δικά μου :D
-
Παράθεση:
Αυτό το έχουμε όλοι. Εγώ έχω κάτι άλλα που είναι όλα δικά μου :D
:D :D :D :D :!:
-
μην κανετε Log in στην κεντρικη σελιδα του πορταλ.
δοκιμαστε να κανετε log in μονο στο φορουμ και δειτε αν σας θυμαται μετα.
-
Παράθεση:
Ως γνωστο στις ενοτητες που παρακολουθω μου ερχονται email στα καινοργια σχολια.....οταν ομως παταω το λινκ του email για να μπω στο φορουμ, μου ζηταει να κανω συνδεση.
Τσεκαρω τα κουτακια για να "με θυμαται" αλλα ο υπολογιστης μου μαλλον εχει αλτσχαιμερ... :( και συνεπως σε καθε email που εχω ως ενημερωση (πχ 5) κανω 5 φορες συνδεση....
Τάσο μου και σε εμένα το κάνει .
έχω ενημερώσει τα παιδιά να το λύσουν _famous
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kscorpion
Παράθεση:
Επανέρχομαι στο θέμα ... για δες Τάσο άμα γίνεται κάτι ...
-
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Επανέρχομαι στο θέμα ... για δες Τάσο άμα γίνεται κάτι ...
Οχι...Κωνσταντινε το ιδιο ειναι.....
Εσβησα τα cookies και τον κωδικο μου και τα ξαναπερασα....δεν εχει διαφορα.
Δεν δουλευει το να με "Θυμασαι"...!!!
-
έγινε αγορίνα μου ..... τους ενημερώνω ...
-
Εχω ενα προβλημα με την υπογραφη μ.. στο τελος γραφω αυτο Γιατί για εμάς το Scooter είναι Μανία! αλλα δν αναγνωριζει τις εντολες
-
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ScooterMania
Εχω ενα προβλημα με την υπογραφη μ.. στο τελος γραφω αυτο Γιατί για εμάς το Scooter είναι Μανία! αλλα δν αναγνωριζει τις εντολες
Ενεργοποίησε τα BBCode, στην καρτέλα "προφίλ" και στο θέμα "επεξεργασία υπογραφής" στον πίνακα Ελέγχου σου.