ΜΟυ τη δινουν τα καινουρια interface....
Γκρινιαρης
Printable View
ΜΟυ τη δινουν τα καινουρια interface....
Γκρινιαρης
Τα θεματα σε κοκκινο ηταν πιο ευκρινη.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Χάρης Παρασχάκης
Τωρα οι admins ειναι πιο "χτυπητοι" απο τα ιδια τα θεματα!
η γρήγορη απάντηση ξαναενεργοποιήθηκε !!!!!
[quote=Χάρης Παρασχάκης]Τα θεματα σε κοκκινο ηταν πιο ευκρινη.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον "Χάρης Παρασχάκης":1bra8m9h
Τωρα οι admins ειναι πιο "χτυπητοι" απο τα ιδια τα θεματα![/quote:1bra8m9h]
α) Η γρήγορη απάντηση θα ενεργοποιηθεί από τους admins στο control panel.
β) Τα ιμότικονς τώρα είναι σε μια σελίδα ( το διορθώσαμε! )
γ) Όσον αφορά τα χρώματα, θα διορθώσουμε ό,τι χρειαστεί. (υπομονή...δεν προλαβαίνουμε _wacko )
Θα προσπαθήσουμε γενικά να κάνουμε το forum να μοιάζει με το παλιό εμφανισιακά.
δ) Τα προφίλ θα μπούν αριστερά αν οι χρήστες κρίνετε ότι ήταν καλύτερα εκεί.
ε) Όσοι είχατε πρόβλημα με τα ελληνικά στο password σας κατα τη μεταφορά, μπορείτε στο νέο password που θα φτιάξετε να ξαναβάλετε το παλιό - ακόμα και αν έχει ελληνικά. Το πρόβλημα υπήρξε στη μεταφορά μόνο.
ωραιοι!!! :D
αρκετα μελη εχουν θεσει θεμα με κατι σε πιο ευκολο για το ανεβασμα φωτο :wink:
αν υπηρχε η δυνατοτητα θα το εκτιμουσαμε πολυ!
επειδη ειπα τις περισσοτερες απαιτησεις :lol: να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ! για την προσπαθεια οσων ασχοληθηκαν κι ασχολουνται με το εγχειρημα!
Ας ελπισουμε να καλυτερευσει λιγο η κατασταση....Επισης ειχα 3 προσωπικα μηνυματα που αν δεν κοιταγα απο μονος μου πανω δε θα τα εβλεπα..Πριν που στο εβγαζε κατευθειαν επανω ηταν βολικο κ αμεσο στο να απαντησεις....
για αυτό βάζουμε εδώ μέσα τα μικροπροβληματάκια .. για να τα διορθώσουμε σιγά σιγά :wink:Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Alexandros21
Nα τεθει μια ψηφοφορία θα έλεγα για τα avatars και τα nickname μας, όπου νομίζω πως ήταν πιο βολικά αριστερά.
Επίσης πρέπει να διορθωθεί το χρώμα των Διαχειρηστών που μοιάζει πολύ με αυτό της νέας δημοσίευσης. Πραγματικά μπερδεύει...
Κατα τ' άλλα είναι πολύ βολικό. Εξάλλου κάθε καινουριο θες λίγο χρόνο να το συνηθίσεις, οπότε μη μασάτε... _ok _ok
Συμφωνω κι εγω πως θα πρεπει μα διορθωθουν λιγο τα χρωματα, καθως επισης να επιστρεψουν το nickname και το avatar αριστερα.
Παντως πιστευω με λιγο υπομονη ολα θα γινουν και καλο κουραγιο στους admin για ολες αυτες τις αλλαγες.