Του είχα στείλει παλιά και γω όταν ήμουν καθολικός βλάσση...Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον BANOS
Printable View
Του είχα στείλει παλιά και γω όταν ήμουν καθολικός βλάσση...Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον BANOS
Οκ
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μέλος kstoilas ή itexpert ή appa διαγράφηκε από το Scooter Club Hellas, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.
Εκτός αυτού είχε τρεις λογαριασμούς
Το μέλος nikos13@ πρώην moter πρώην ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς διεγράφει από το φόρουμ
Καλημέρα, να ρωτήσω γιατί διαγράφηκε ο Νίκος; Έγραφε λίγο πιπεράτα στον αφρό αλλά ο τρόπος του δεν πρόσβαλε κανένα, συνέβη κάτι που δεν παρακολούθησα;Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον kscorpion
Γνωρίζω ότι έχει διαγραφεί ως μοτέρ και μπαίνει τώρα με άλλο όνομα...αλλά μήπως σε κάποια μέλη τα οποία ξαναεμφανιζονται και έχουν συνετιστει-εκτος από κάποια πιπερατα σχόλια που λέει και ο Λάμπρος-να δείχνουμε κάποια ελαστικότητα...;
Φυσικά το ποστ μου έχει την μορφή πρότασης και όχι υποδειξης.
Έχω την εντύπωση σαν Νίκος13 που έγραφε δεν προκαλούσε κανένα σαν τον ΚΣτόιλα και είχε γνώσεις και χιούμορ, μόνο αν τον πίεζαν απαντούσε ανάλογα, αλλά δεν νομίζω να είναι κακό αυτό. Τέλος πάντων εσείς γνωρίζετε καλύτερα.
Ο Νικος έχει μια προϊστορία με διάφορα θεματα που είχαν γίνει απο παλιά
Και εκτός αυτου είναι οτι συνέχεια είχε διπλούς λογαριασμούς.
Καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως είναι, ο nikos13@ δεν είχε αντιπαραθέσεις μόνο με όσους συμφωνούσαν στην άποψη "μόνο τα γιαπωνέζικα είναι καλά και όλα τα άλλα είναι για πέταμα"... Όποιος είχε διαφορετική γνώμη έμπαινε στο στόχαστρό του (με τη καλή στην αρχή έννοια). Αν όπως επέμενε κιόλας κάποιος στην διαφορετική άποψή του, γινόταν πολλές φορές επιθετικός, προκλητικός και προσβλητικός προς τους διαφωνούντες. Όχι, δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του, απλά ως απλός παρατηρητής τα έχω δει αυτά. Και είμαι και γιαπωνεζόφιλος (άσχετα με το ιταλικό μηχανάκι)...
Aπό τη στιγμή που τα συγκεκριμένα παιδιά δεν μπορούν να δουν τι γράφουμε, πολύ δε περισσότερο να απαντήσουν, καλύτερα θα είναι να μην συνεχίσουμε την κουβέντα γι΄αυτούς.
Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες και ότι πρέπει να τηρούνται. Πόσο μάλλον αν αυτοί έχουν ήδη καταπατηθεί περισσότερο της μίας φοράς.