Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Ηλία επειδή κάποιοι δεν σέβονται ούτε τον ίδιο τους τον ευατό και είναι προκατηλημένοι προτιμούμε να μην δημιουργούμε τέτοιου είδους αντιθέσεις - εξάρσεις - δημοσιεύσεις ... Αρκετά παιδιά μέλη - φίλοι μας αστυνομικοί έχουν αποχωρήσει από τέτοιες βλακείες από το φόρουμ και γενικότερα από την παρέα μας ....
Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα από όλα σώματα της αστυνομίας και ειδικά τους δίτροχους ... Δεν λέμε βέβαια ότι δεν υπάρχουν και κάποιοι που αμαυρίζουν το σώμα ( κανείς δεν είναι άγιος , και γίνεται παντού ) αλλά στο σύνολο δεν αξίζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς και αντιμετώπιση ....
Επισης ειμαστε ατομα που μιλαμε καθε μερα ολη μερα μεταξυ μας....Μην τα χωρισουμε-χωριζουμε για θεματα δουλειας-επαγγελματος...Σιγουρα σε ενα τετοιο χωρο δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε καποιον που θα συμφωνει σε ολα με ολους..... ;)
Κ κατι αλλο που θυμηθηκα ειναι οτι καλο θα ειναι εκτος απο τα ποστ της αστυνομιας-σωματα ασφαλειας καλο ειναι γενικα για οποιοδηποτε επαγγελμα να μην γινεται ποστ σχολιασμου ειρωνιας γτ εχουν στοχοποιηθει αρκετα επαγγελαματα κ δεν κανουμε ολοι εδω μεσα την ιδια δουλεια...
οποιος εχει προβλημα με τη δεη ας το εκφρασει ελευθερα!
εχουμε μπλακ αουτ,φουσκωμενους λογαριασμους,ηλεκτροπληξι ς γι αντιποινα.
εμπρος παιδια εκφραστειτε ελευθερα! :D
στην Πατρα ειχαμε black-out...Για δες το....:P :D
δεν το εκανα εγω.
καποιος απο αλλο φορουμ θα ειναι lol lol lol lol lol lol lol
forum.blackoutinpatrasclubhellas.gr......
Καλα μην βαρατε εκανα κ εγω ενα spam.... :D
Από την αλλαγή του forum software (3 μήνες περίπου) δεν λαμβάνω ενημερωτικό email για απάντηση στα θέματα ή στις ενότητες που παρακολουθώ.
κάτσε να το δώ λίγο Παντέλο μου ...
σου έστειλα δοκιμαστικό και μου ήρθε αποδεικτικό ότι το έλαβες ...
για παρακολούθησε αν ποστάρει κάποιος στα θέματα που σε αφορούν και πες μας ..