παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωω
Printable View
παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωω
Κωστα γινεται να ανοιξεις την παλια σελιδα ? http://scooterclub.14.forumer.com . Οχι για να ποσταρουμε αλλα για να βλεπουμε τα παλια κ να μας περναει κ η ωρα :D
Καλό φανταριλίκι κάνεις... :D :D :D
Το παλιό φόρουμ ήταν δωρεάν και αφού δεν γράφαμε (για 90 μέρες νομίζω) έκλεισε από την εταιρεία εκείνη.
Δεν είναι στο χέρι μας δυστυχώς.
Ειμαι ολη μερα στο κεπικ κ γιαυτο ψαχνω κατι να διαβαζω :lol:
Γιατί ωρέ ....
edit by kscorpion αφού στάλθηκε πρώτα πμ _katana
Ηλια δε σβηστηκε επειδη δε σεβομαστε τους αστυνομικους ,σβηστηκε για να μην υπαρξουν παραιξηγησεις γιατι οταν μιλαμε για σωματα ασφαλειας παντα θα υπαρχουν ακραιες θεσεις που βλεπουν μονο ασπρο η μονο μαυρο!
Γνωμη μου να μην ανοιγουμε τετοια θεματα σε ενα φορουμ που ασχολειτε με μηχανακια....................
Ηλία σβήστηκε γιατί κάποια μέλη δεν σέβονται την δουλειά των αστυνομικών και έλεγαν τα δικά τους , οπότε ακολουθήθηκε η πεπατημένη οδός των όρων
Δεοντολογία Χρηστών
1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
7. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του scooterclubhellas.gr.
Οκ αλλα καποιοι που ειναι αστυνομικοί δεν πρεπει να υπερασπισθούν την θεση τους απέναντι σε προσβολές και ανυπόστατες δημοσιεύσεις του στυλ μου ειπε ο ταδε οτι...μπλαμπλα τα οποια δεν ισχύουν;Δεν θα πρεπει να γίνεται διάλογος για αλλα θέματα που απασχολούν στην καθημερινότητα μας χωρις χυδαιότητες ύβρεις αποδοκιμασίες κτλ;Απο ολα αυτά δεν ειδα κατι το μεμπτό πλην του χαρακτηρισμού της φωτογραφίας.
Ηλια το εγραψα και πιο πανω οταν ανοιγουμε τετοια θεματα παντα θα εχουμε μανουρες καλυτερα να μη γραφουμε τετοια εδω μεσα!
Ισως εκτος απο το θεμα της ΔΙ.ΑΣ εγινε κ το θεμα με εξυβριση προσωπου σε αλλο ποστ να μαζευτει λιγο το φορουμ μιας κ υπηρχε πολυ θεμα σημερα....