Re: Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Επειδή τυχαίνει να είμαι λΊγο άσχετος με τους υπολογιστές, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής αν ξέρετε: Όταν το φόρουμ είχε την παλιά του μορφή, δεν συνδεόμουν αυτόματα στο φόρουμ κατά την σύνδεσή μου στο διαδύκτιο (έπρεπε να βάλω το ψευδώνυμο και τον κωδικό μου). Καθώς άλλαξε όμως το φόρουμ μορφή, η σύδεσή μου στο φόρουμ γίνεται αυτόματα, χωρίς να μου ζητούνται τα στοιχεία, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Έψαξα στις ερωτήσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον tassaras
Επειδή τυχαίνει να είμαι λΊγο άσχετος με τους υπολογιστές, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής αν ξέρετε: Όταν το φόρουμ είχε την παλιά του μορφή, δεν συνδεόμουν αυτόματα στο φόρουμ κατά την σύνδεσή μου στο διαδύκτιο (έπρεπε να βάλω το ψευδώνυμο και τον κωδικό μου). Καθώς άλλαξε όμως το φόρουμ μορφή, η σύδεσή μου στο φόρουμ γίνεται αυτόματα, χωρίς να μου ζητούνται τα στοιχεία, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Έψαξα στις ερωτήσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Κανεις αποσυνδεση οταν ξαναμπεις κ οταν θα πατησεις τους κωδικους σου για εισοδο θα "ξετσεκαρεις" το εικονιδιο που σου "λεει" αυτοματη εισοδο! :roll:
Ελπιζω να σε βοήθησα! :D
Οκ τα αβαταρ μπηκαν αριστερα....(πανω που τα συνηθησα.. :wink: :wink: :wink: ), τωρα ομως υπαρχει θεμα με το (on line) που εχει μεινει δεξια και κρυβεται πισω απο το εικονιδιο της (παραθεσης). Θα πρεπει και αυτο να μετακινηθει αριστερα στο αβαταρ..... :wink: :wink: :wink:
Ορίστε???? Εμενα τα άβαταρ είναι ακόμα δεξιά, και μάλιστα σε λάθος θέση....
Ορίστε πως...
http://img697.imageshack.us/img697/655/captureeoq.jpg
Μια βοήθεια σας παρακαλώ, το φόρουμ έτσι έχει γίνει πολύ δυσανάγνωστο για μένα :( :(
τα συγχαρητηρια μου κυριοι τωρα ολα ο.κ. αν και δεν γνωριζω πολλα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον eftaxias
WHAT ?????
Εγω αυτην την εικονα εχω..... _sad _sad _sad
http://img256.imageshack.us/img256/8169/31721792.jpg
Δεν ξέρω τι φταίει... Σου λέω δεν διαβάζεται το φόρουμ έτσι, πολύ άβολο.
Αν έχει κανείς μια ιδέα τι να κάνω ας μου πει....
EDIT:
Διορθώθηκε!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια αποσύνδεση και επανασύνδεση, μιας και εγώ είχα ενεργοποιημένη την "αυτόματη σύνδεση".
Απλά διορθώστε τη μπλε κορδελίτσα του "online" και φέρτε τη αριστερά!!
Μπράβο παιδια... πολύ καλή δουλεια!
Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον eftaxias
Δεν ξέρω τι φταίει... Σου λέω δεν διαβάζεται το φόρουμ έτσι, πολύ άβολο.
Αν έχει κανείς μια ιδέα τι να κάνω ας μου πει....
Εγω τα εβλεπα ετσι χτες......σημερα ομως οταν μπηκα στο φορουμ εχω αυτην την εικονα....πιθανον κατι να σκαλιζουν οι moderator... :roll:
Μπράβο ρε Τάσσο!!
φαίνεται οτι τα "μπισκοτάκια" κρατο'υσαν όλες τις πληροφορίες της σύνδεσης.
λοιπόν...........
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ και ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ
και τ' avatar πάνε Αριστερά!!