Κάτω από το παράθυρο που έβαλες την διεύθυνση της φωτογραφίας έχει την επιλογή disable BBCode.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ΤΑΣΟΣ
Αποεπέλεξέ την και θα δουλέψει.
Printable View
Κάτω από το παράθυρο που έβαλες την διεύθυνση της φωτογραφίας έχει την επιλογή disable BBCode.Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον ΤΑΣΟΣ
Αποεπέλεξέ την και θα δουλέψει.
_thankyou _thankyou _thankyou Ευχαριστω ολους για την βοηθεια....... _1beer _1beer _1beer
Εχω ενα μικρο προβληματακι με το forum.
Μπαινω στα τοπικ που ειναι κοκκινα σαν μη διαβασμενα και μετα ανοιγω τα καινουργια θεματα συνηθως σε νεο παραθυρο, πατωντας το πορτοκαλι (κοκκινο παλαιοτερα) τετραγωνακι.
Ετσι η σελιδα ανοιγει ακριβως απο εκει που ξεκινουν τα καινουργια κειμενα, τα οποια ειναι και τσεκαρισμενα παλι με το πορτοκαλι τετραγωνακι αριστερα.
Ομως περιπου τα μισα θεματα ενω ειναι καινουργια και παταω πορτοκαλι να τα ανοιξω, αρχιζουν απο την αρχη της σελιδας και φυσικα πορτοκαλι τετραγωνακι δεν υπαρχει σε κανενα κειμενο, παρα μονο λευκο, δηλαδη μου τα δειχνει ολα σαν διαβασμενα, ενω δεν τα εχω διαβασει και αναγκαζομαι και ψαχνω να δω που βασει ημερομηνιας ποια ειναι τα καινουργια κειμενα. Παντως αν ενα τοπικ εχει πολλες σελιδες, θα μου ανοιξει την τελευταια που δεν εχω διαβασει, αλλα οχι στο σημειο που θελω και δεν εχει πορτοκαλι στα καινουργια.
Καμμια ιδεα?
μην ανοίγεις και νέο δεύτερο παράθυρο φίλε μου ... περιηγήσου μόνο από ένα και θα είσαι οκ ...
Δεν φταιει αυτο τελικα, δοκιμασα σε ενα παραθυρι, αλλα καποιες φορες το κανει. Το εχω συνηθισει παντως.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί. Όταν ζητάω τα μη διαβασμένα, δεν μου δίνεται στην εμφανιζόμενη σελίδα επιλογή να τα επιλέγω ως διαβασμένα ,όσα δεν επιθυμώ να διαβάσω και πρέπει να γυρίσω στην αρχική σελίδα για να το κάνω.Αν είναι εύκολο είτε να γίνει είτε να το υποδείξετε αν υπάρχει. Ευχαριστώ.
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα απο το παλιό φόρουμ κιόλλας:
Όταν κάνεις κλικ σε ένα λινκ με το μεσαίο κουμπί του ποντικιού (τη ροδέλα συνήθως), κανονικά σε όλους τους browsers ανοίγει αυτό το link σε καινούρια καρτέλα. Είναι πολύ χρήσιμο και το κάνω συχνά για να δω το περιεχόμενο το Link αλλα και να μη χάσω την αρχική μου σελίδα.
Στο φορουμ μας, μολις κάνεις "μεσαίο" κλικ ανοίγει καινουρια καρτέλα αλλα και η ήδη υπάρχουσα πηγαίνει στη σελίδα του λινκ. Δηλαδή απλά έχεις δύο σελίδες ίδιες.
Μπορεί να διορθωθεί?
Ευχαριστώ
έτσι δουλεύω κι εγώ, και είναι μιά χαρά, μάλλον πρέπει να κοιτάξεις άλλη πιθανότητα.
Σε μένα αυτό το κάνει μόνο στον google chrome
Φίλε πράγματι Google Chrome δουλεύω... Άρα δεν είναι γενικό πρόβλημα?Παράθεση:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον sogampros
Έγινε παιδια, ευχαριστώ πολυ! Θα ελέγξω και τις ρυθμίσεις του browser μου!