Καλα εσύ ρε ειχες 7-8 χιλιάδες και τώρα εχεις 28;
Πωωωωωωωωω
Printable View
Καλα εσύ ρε ειχες 7-8 χιλιάδες και τώρα εχεις 28;
Πωωωωωωωωω
λογικά θα πήρε το εφάπαξ :razz:
Χαχαχαχα... αυτά που εχασες εσύ Χρήστο τα πείρε ο πρόεδρος!
Χαχαχαχα δίκαιη μεταχείριση μου φαίνεται πρόεδρος ειναι ότι θέλει κάνει
Ένα ακόμα θεματάκι που υπάρχει είναι ότι οπότε μπω στης νέες δημοσιεύσεις άλλες φορές μου δείχνει 6 posts , αλλες 20 ,άλλες 3 και πάει λέγοντας......δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα...
Ναι είναι λίγο περίεργο καθώς όταν βγαίνεις για 10 λεπτά σου βγάζει μετά τη λίστα των 10 λεπτών και όχι τα προηγούμενα που μπορεί να μην τα έχεις ανοίξει. Υπάρχει η λύση πάνω πάνω δεξιά Γρήγορα link---> Σημερινές δημοσιεύσεις και με αυτό τον τρόπο θα δεις τις σημερινές όλες σε λίστα.
μα μπορεί να είναι όντως τόσες από την τελευταία φορά που μπήκες
το κακό είναι πως και αφού διαβάσεις τα ποστ συνεχίζει και στα δείχνει στα νέα, όπως επίσης και αυτά τα μπλε-κόκκινα φακελάκια μπροστά από την κάθε ανάρτηση δεν είναι καθόλου κατατοπιστικά μιας και κόκκινα λέει είναι τα αδιάβαστα ποστ αλλά και τα διαβασμένα, όπως και γαλάζια είναι τα αδιάβαστα και παραμένουν γαλάζια αφού τα διαβάσεις
Υπομονή τα πρώτα 3 χρόνια θα είναι δύσκολα. [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13]
Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos
Ενταξει παιδια ωραία η πλάκα δεν λέω ...
Κωσταντινε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι εχει γινει ;
Στο tapatalk οταν κανω ενα ποστ επιλεγει αυτοματα την παρακολουθηση του συγκεκριμενου θεματος με αποτελεσμα καθε φορα που γραφει καποιος να μου σπαει τα @@ με τις ειδοποιησεις. Καμμια ιδεα; Λογικα δεν ειναι θεμα tapatalk αυτο αλλα ρυθμισης του φορουμ.