View Full Version : Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!
Πολλοί χρήστες θα έχουν πρόβλημα με το password τους και θα τους ζητήσει το σύστημα να δηλώσουν το email τους για να τους στείλει ένα νέο password.
Ουσιαστικά θα χρησιμοποιήσετε το γνωστό σύστημα lost-password
(αυτό συμβαίνει γιατί η βάση του phpbb3 είναι σε utf-8 και υπάρχει ασυμβατότητα στους κωδικούς με την παλιά)
Βρισκόμαστε ακόμα σε διαδικασία αναβάθμισης οπότε παρόμοια προβλήματα θα εμφανιστούν :)
Λίγη υπομονή δείξτε και καλή διαμονή στο σιγά σιγά νέο μας Interface :)
παιδιά όπως θα παρατηρήσατε όλοι , από σήμερα το πρωί το φόρουμ μας παίζει σε phpp3 εκδοση και έχει αλλάξει και η μορφή του _famous
Όπως πάντα σε κάθε μεταφορά-αναβάθμιση φόρουμ υπάρχουν και κάποια προβληματάκια τα οποιά παρακαλείστε
να τα γράφετε σε αυτό το πόστ
οπότε να τα βλέπουν οι υπευθυνοι και να τα διορθώνουν ...
μυνήματα από μέλη ..
Πμ δεν μπορω να στειλω προσπαθω να βρω τον τροπο αλλα τζιφος...Επισης οι κοκκινοι τονισμοι δεν ειναι ευδιακριτοι κ ο χρωματισμος γενικως του φορουμ ειναι περιεργος....Προτιμουσα το γκρι που υπηρχε πριν γτ τουλαχιστον οφθαλμικα ηταν ξεκουραστο,αυτο κουραζει....Τεσπα δεν τα ειπα να γκρινιαξω αλλα απο το πρωι εχω ταλαιπωρηθει να διαβασω ποστ ποσο να στειλω πμ....Αυτα
δεν εχει γρηγορη απαντηση?
φανταζομαι το οτι μπηκε δεξια το προφιλ δε σημαινει οτι πρωτα διαβαζουμε τα γραφομενα και πυροβολουμε.....και μετα βλεπουμε ποιος εγραψε το κειμενο ετσι?
τα ιμοτικονς με σελιδουλες ειναι ψιλοσπαστικο
οι αδιαβαστες σελιδες δεν ειναι ευκρινεις σε καποιον που εχει ΕΛΑΦΡΑ αχρωματοψια οπως εμενα
βαλτε ενα κοκκινο της φωτιας λεμεεεε!υπαρχουν κ παππουδες στο φορουμ!(και ειναι πλειοψηφια!
Επισης οτι δεν εχει διαβαστει σου βγαζει την επικεφαλιδα αλα οχι σε ποια ενοτητα ειναι.........
Στο βγάζει Γιώργη, κάτω από τον τίτλο του post.Αναγράφει τον δημιουργό της δημοσίευσης και την κατηγοριοποίηση στην οποία ανήκει.
Στο βγάζει Γιώργη, κάτω από τον τίτλο του post.Αναγράφει τον δημιουργό της δημοσίευσης και την κατηγοριοποίηση στην οποία ανήκει.
_buddies
Ρε παιδιά δεν σας κουράζει το λευκό φόντο? :wink:
Ήδη στις δύο πρώτες εγγραφές που διάβασα
πονάνε τα μάτια μου.... :cry:
Ρε παιδιά δεν σας κουράζει το λευκό φόντο? :wink:
Ήδη στις δύο πρώτες εγγραφές που διάβασα
πονάνε τα μάτια μου.... :cry:
θα το σκουρήνουμε κανά δυό πόντους και έτσι δεν θα κουράζει ... :wink:
οπως επισης τα αβαταρ δεν γινετε να ξαναμπουνε αριστερα ? :lol: :lol: :lol:
Χάρης Παρασχάκης
29-03-10, 18:36
Δεν εχει γρηγορη απαντηση.
Δεν ειναι ευκρινη τα νεα ποστ (και δεν ξερουμε και τι ειναι το αστερακι που εχουν καποια)
Το ασπρο κουραζει (θα το θυμαστε απ το πρωτο φορουμ)
Το προφιλ αριστερα ηταν καλυτερα.
Τα ιμοτικονς σε σελιδες δε λενε (εκτος αν θελουμε τη μειωμενη χρηση τους).
μισο.....επανερχομαι :lol:
ΜΟυ τη δινουν τα καινουρια interface....
Γκρινιαρης
Χάρης Παρασχάκης
29-03-10, 18:40
Δεν εχει γρηγορη απαντηση.
Δεν ειναι ευκρινη τα νεα ποστ (και δεν ξερουμε και τι ειναι το αστερακι που εχουν καποια)
Τα θεματα σε κοκκινο ηταν πιο ευκρινη.
Τωρα οι admins ειναι πιο "χτυπητοι" απο τα ιδια τα θεματα!
η γρήγορη απάντηση ξαναενεργοποιήθηκε !!!!!
carnabeast
29-03-10, 18:52
[quote="Χάρης Παρασχάκης":1bra8m9h]Δεν εχει γρηγορη απαντηση.
Τα θεματα σε κοκκινο ηταν πιο ευκρινη.
Τωρα οι admins ειναι πιο "χτυπητοι" απο τα ιδια τα θεματα![/quote:1bra8m9h]
α) Η γρήγορη απάντηση θα ενεργοποιηθεί από τους admins στο control panel.
β) Τα ιμότικονς τώρα είναι σε μια σελίδα ( το διορθώσαμε! )
γ) Όσον αφορά τα χρώματα, θα διορθώσουμε ό,τι χρειαστεί. (υπομονή...δεν προλαβαίνουμε _wacko )
Θα προσπαθήσουμε γενικά να κάνουμε το forum να μοιάζει με το παλιό εμφανισιακά.
δ) Τα προφίλ θα μπούν αριστερά αν οι χρήστες κρίνετε ότι ήταν καλύτερα εκεί.
ε) Όσοι είχατε πρόβλημα με τα ελληνικά στο password σας κατα τη μεταφορά, μπορείτε στο νέο password που θα φτιάξετε να ξαναβάλετε το παλιό - ακόμα και αν έχει ελληνικά. Το πρόβλημα υπήρξε στη μεταφορά μόνο.
Χάρης Παρασχάκης
29-03-10, 18:54
ωραιοι!!! :D
Χάρης Παρασχάκης
29-03-10, 19:02
αρκετα μελη εχουν θεσει θεμα με κατι σε πιο ευκολο για το ανεβασμα φωτο :wink:
αν υπηρχε η δυνατοτητα θα το εκτιμουσαμε πολυ!
επειδη ειπα τις περισσοτερες απαιτησεις :lol: να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ! για την προσπαθεια οσων ασχοληθηκαν κι ασχολουνται με το εγχειρημα!
Ας ελπισουμε να καλυτερευσει λιγο η κατασταση....Επισης ειχα 3 προσωπικα μηνυματα που αν δεν κοιταγα απο μονος μου πανω δε θα τα εβλεπα..Πριν που στο εβγαζε κατευθειαν επανω ηταν βολικο κ αμεσο στο να απαντησεις....
Ας ελπισουμε να καλυτερευσει λιγο η κατασταση....Επισης ειχα 3 προσωπικα μηνυματα που αν δεν κοιταγα απο μονος μου πανω δε θα τα εβλεπα..Πριν που στο εβγαζε κατευθειαν επανω ηταν βολικο κ αμεσο στο να απαντησεις....
για αυτό βάζουμε εδώ μέσα τα μικροπροβληματάκια .. για να τα διορθώσουμε σιγά σιγά :wink:
Nα τεθει μια ψηφοφορία θα έλεγα για τα avatars και τα nickname μας, όπου νομίζω πως ήταν πιο βολικά αριστερά.
Επίσης πρέπει να διορθωθεί το χρώμα των Διαχειρηστών που μοιάζει πολύ με αυτό της νέας δημοσίευσης. Πραγματικά μπερδεύει...
Κατα τ' άλλα είναι πολύ βολικό. Εξάλλου κάθε καινουριο θες λίγο χρόνο να το συνηθίσεις, οπότε μη μασάτε... _ok _ok
Συμφωνω κι εγω πως θα πρεπει μα διορθωθουν λιγο τα χρωματα, καθως επισης να επιστρεψουν το nickname και το avatar αριστερα.
Παντως πιστευω με λιγο υπομονη ολα θα γινουν και καλο κουραγιο στους admin για ολες αυτες τις αλλαγες.
Παίδες καλά όλα.Ας αφήσουμε για λίγο τα profile δεξιά, θέμα συνήθειας είναι.
Πιστέψτε με είναι καλύτερο να φαίνεται πρώτα το post Και μετά ο χρήστης.
Αν γίνει όπως ήταν πριν το φόρουμ τότε ποιος ο λόγος την αναβάθμισης.Αφήστε το λίγο να το δουλέψουμε και βλέπουμε. :)
To χρώμα όντως κουράζει αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.
Χάρης Παρασχάκης
29-03-10, 23:37
Παίδες καλά όλα.Ας αφήσουμε για λίγο τα profile δεξιά, θέμα συνήθειας είναι.
Πιστέψτε με είναι καλύτερο να φαίνεται πρώτα το post Και μετά ο χρήστης.
Αν γίνει όπως ήταν πριν το φόρουμ τότε ποιος ο λόγος την αναβάθμισης.Αφήστε το λίγο να το δουλέψουμε και βλέπουμε. :)
To χρώμα όντως κουράζει αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.νταξ ρε σεις.σας δινουμε 3 ωρες διορια-ειμαστε γεναιοδωροι- :D
μετα....εξοστρακισμος! lol lol lol lol lol lol
Χαρίκλεια Παρασχάκη user profile was just deleted for the forum database... :violent3:
Χάρης Παρασχάκης
29-03-10, 23:44
Χαρίκλεια Παρασχάκη user profile was just deleted for the forum database... :violent3:μη τα βαζεις μαζι μου....θα σε χακεριασω :dark1:
Χάρης Παρασχάκης
29-03-10, 23:45
lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
Λιγη βοηθεια αν επιτρεπεται οσο αφορα τον χρωματισμο
http://forum.elxis.org/index.php?action ... pic=2794.0 (http://forum.elxis.org/index.php?action=printpage;topic=2794.0)
fgiannis91
30-03-10, 01:00
+1 απο εμένα να μπουν τα ονόματα αριστερά. Το άσπρο όντως κουράζει.
δεν αποστελει π.μ και τα βαζει στο φακελο ''εξερχομενα'' :?
δεν αποστελει π.μ και τα βαζει στο φακελο ''εξερχομενα'' :?
μητσε εχω την εντυπωση οτι σωστα παει στα εξερχομενα και αμα το διαβασει το μηνυμα αυτος που το εστειλες παει στα απεσταλμενα , αν θυμαμαι καλα ετσι
σου στελνω ενα για δοκιμη...
Ok ολα δουλευουν...
Κυριοι κοιτατε αν εχετε μηνυματα αριστερα επανω! στην ενδειξη! :)
Χάρης Παρασχάκης
30-03-10, 01:32
οπως τα λεει ο δημητρης ειναι :wink:
tsou-gia-manoura
30-03-10, 01:41
τι περιμενουμε;ο λιονταρης και ο kscorpion δεν το φτιαχνουν;πως αλλιως θα ειχε προβληυματα το φορουμ;
Τσου-για-μανουρα τι εννοεις φιλε μου?
αστειευεσαι φανταζομαι,σωστα?
Χάρης Παρασχάκης
30-03-10, 01:51
αστειευεσαι φανταζομαι,σωστα?+1
τι περιμενουμε;ο λιονταρης και ο kscorpion δεν το φτιαχνουν;πως αλλιως θα ειχε προβληυματα το φορουμ;
αστειευεσαι φανταζομαι,σωστα?+1
:roll: :roll: :roll:
3 μηνες μπαναρισμα για να μαθει να μιλαει με σεβασμο ο Αλητηριος!!! :mrgreen:
:thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger:
παιδια μια προταση θα κανω και εγω οσον αφορα τα avatar και σκεφτειτε το.
οντως οταν ειναι αριστερα ειναι καλυτερα κατα την γνωμη μου (οχι λογω συνηθειας) αλλα γιατι ξεκινας να διαβασεις κατι και βλεπεις ποιος το γραφει και μετα τι λεει.
τωρα διαβαζουμε τι ειπε καποιος και μετα ποιος το ειπε.
πιστευω δεν ειναι θεμα συνηθειας αλλα χρηστικο.
ακομα και στα βιβλια που εχουν διαλογους πρωτα μπαινει το ονομα και μετα αυτο που λεει.
φανταζεσται να ηταν αναποδα στα βιβλια?
να εβλεπες το κειμενο και μετα το ποιος μιλαει?
γνωμη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα οπως ηταν παλια.
επισης αν γινεται η γραμμη που διαχωριχει το κειμενο του ποστ με την υπογραφη να γινει ποιο εντονη (χοντρη) γιατι οταν καποιος εχει στην υπογραφη του μονο κειμενο ειναι σαν να εχει υπογραμμισει κατι και συνεχιζει.
θα ηταν καλυτερο για το ματι ωστε να διαχωριζει το ποστ με την υπογραφη.
οσον αφορα τα χρωματα θα ελεγα να μπαινανε themes (δεν ξερω αν γινεται) στο προφιλ του καθε χρηστη ωστε να επιλεγει.
ισως ενα ιδιο με το παλιο και αυτο που ειναι τωρα (με τις βελτιωσεις που θα κανετε ).
κατα τα αλλα η δουλεια ειναι καλη και βλεπω οτι το φορουμ παει σφαιρα!
μπραβο και παλι.
+100 στο να μπουν αριστερά τα avatar
+1.000.000 στο να επιλεχθει ενας ευκολος τρόπος ανεβασματος φωτογραφιών. Π.χ. να υπαρχει ενα κουμπάκι που πατώντας το να σε παραπέμπει κατευθείαν να κανεις browse τις φωτο στους φακελους σου και να επιλεγεις ποια θα ανεβάσεις. Ετσι γίνεται παντου ρε παιδια, δειτε το λιγο pls ! Aυτό με το image shack ειναι πια ....αρχαία ιστορία !!!!
Μεγειά το νέο φόρουμ :D
να μπουν αριστερά τα avatar και τα emoticons
tsou-gia-manoura
30-03-10, 18:52
λοιπον για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις εννοειται οτι κανω πλακα.βεβαια για τον κροταλια τον sakvil ενα θα πω:βγαλε τη στεκα και ελα να με μπανιαρεις!!!!!!!
χωρις πλακα το φορουμ παει σφαιρα και τα τυχον προβληματακια θα τα δουν τα παιδια που κανουν απιστευτη δουλεια και θα τα διορθωσουν!!!σας αγαπω ολους!!!!!
1.Το κανούριο γκριζομπλέ μια χαρά το βρίσκω. :lol:
2.Avatar αριστερά. :wink:
3.Να επανέλθει η επιλογή ''Σημειώστε τις Δ. Συζητήσεις αναγνωσμένες'' αφού κάνω κλίκ στην επιλογή ''Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων''. :wink:
Τελικά το avatar συνήθεια είναι...
Αυτό που προέχει νομίζω είναι το χρώμα μη αναγνωσμένης συζήτησης που είναι το ίδιο με τον Συντονιστών. Αυτό διορθώστε...
Μπράβο πάντως, η ανανέωση μερικές φορές σε ξεβολεύει αλλά πάντα χρειάζεται!!!
eddiedimitris
30-03-10, 20:28
Οσον αφορα το αβαταρ η προσωπικη μου καθαρα αποψη ειναι οτι ειναι καθαρα θεμα συνηθειας και τιποτα διαφορετικο.Βεβαια αν τελικα θελησουν οι συντονιστες να παει αριστερα θα γινει.
Για τα χρωματα συντονιστων-νεων θεματων πιστευω απο αυριο θα ειναι ετοιμα.
Υ.Γ.Αν και αρχικα ειχαμε ως γνωμονα το γκριζοκοκκινο που ειχε το παλιο φορουμ και το εχουμε κατα 80% ετοιμο να το ξαναβαλλουμε αν χρειαστει μπορω να πω οτι το γκριζο-μπλε ειναι πιο ευχαρο χρωμα.Πιο ζωντανο-πιο φρεσκο.Αυτο βεβαια ειναι καθαρα προσωπικη αποψη.
Νομιζω οτι λειπει το εικονιδιο της σελιδας που δειχνει οτι υπαρχει κατι καινουργιο στις αγγελιες ανταλλακτικων στα kymco xcting 250 και internacional scooter funs aftermarket modifications.
κατι γινεται με την ωρα των ποστ .
Καλησπερα σε όλους ,
πολυ καλη δουλεια η καινουρια εμφανιση συγχαρητηρια απλα δεν ξερω αν κανετε καποια αναβαθμιση γιατι μηνυματα, επεξεργασια προφιλ και γενικότερα οσα υπηρχαν πανω απο την φωτο τοu club δεν υπάρχουν πια. Δοκιμασα ολους τους browser αλλα ματαια.
Ελενη
Καλησπερα σε όλους ,
πολυ καλη δουλεια η καινουρια εμφανιση συγχαρητηρια απλα δεν ξερω αν κανετε καποια αναβαθμιση γιατι μηνυματα, επεξεργασια προφιλ και γενικότερα οσα υπηρχαν πανω απο την φωτο τοu club δεν υπάρχουν πια. Δοκιμασα ολους τους browser αλλα ματαια.
Ελενη
ucp.php (http://forum.scooterclubhellas.gr/ucp.php)
Εκεί απάνω είναι :wink:
Αντωνη μου καλησπερα,
πριν μια ωρα τα εβλεπα κανονικα τωρα ομως οχι για αυτο το ανεφερα .
carnabeast
31-03-10, 00:38
Νομιζω οτι λειπει το εικονιδιο της σελιδας που δειχνει οτι υπαρχει κατι καινουργιο στις αγγελιες ανταλλακτικων στα kymco xcting 250 και internacional scooter funs aftermarket modifications.
Για να μην έχετε πρόβλημα με την ώρα:
Πάτε στο Πίνακας ελέγχου -> Ρυθμίσεις κοινότητας
και επιλέγετε 'ναί' στο 'Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία'
Έτσι, όταν η ώρα αλλάξει σε θερινή και αντίστροφα,
το προφίλ σας θα προσαρμόζεται αυτόματα στη σωστή ώρα.
Για να μην έχετε πρόβλημα με την ώρα:
Πάτε στο Πίνακας ελέγχου -> Ρυθμίσεις κοινότητας
και επιλέγετε 'ναί' στο 'Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία'
Έτσι, όταν η ώρα αλλάξει σε θερινή και αντίστροφα,
το προφίλ σας θα προσαρμόζεται αυτόματα στη σωστή ώρα.
_thankyou
για μενα πριν ηταν καλυτερα. απλα χρειαζοταν ενα συστημα ανεβασματος φωτο πιο πρακτικο. τωρα βλεποντας τη σελιδα δυσκολευομαι να βρω που αναφερεται το καθε τοπικ κ το μονο που μενει τελικα με ευκολια στο ματι ειναι τα κοκκινα ονοματα των συντονιστων. επισης δε μπορω να πω οτι εγινε πιο ομορφο ουτε πιο ξεκουραστο.
ολα να γινουν αριστερα.αριστερααριστερα ριστερααριστερααριστεραα ιστερααριστερααριστερααρ στερααριστερααριστερααρι τερααριστερααριστερααρισ εραααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα ααααααααααααα,και οχι δεξια. _wacko
Ομοίως. Κι εμένα πιο πριν μου άρεσε καλύτερα.
Παιδια προστέθηκε το
"από tassaras » 31 Μαρ 2010, 00:09"
οπότε πλεον ειναι πιο ευκολο να δουμε ποιος γράφει...
Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε υπομονή για το avatar στα δεξια... Υπομονή!!
Παντα η αλλαγή είναι δύσκολη!
δεξιαααα το αβατααααρρ.....
Δεν βρίσκω σήμερα πουθενά το που κάνουμε αποσύνδεση χρήστη !!!
Ή στραβώθηκα ή χάζεψα τελείως ...
carnabeast
31-03-10, 11:09
Δεν βρίσκω σήμερα πουθενά το που κάνουμε αποσύνδεση χρήστη !!!
Ή στραβώθηκα ή χάζεψα τελείως ...
Πάνω δεξιά :wink:
Σε ένα 24" μόνιτορ για να δω το άβαταρ πρέπει να κάνω ταξίδι από αριστερά προς τα δεξιά. Σε μικρότερο δεν είναι πρόβλημα...
Έχασε η μανα το παιδι και το παιδι την μαν με τα αναγνωσμενα μηνύματα καθε μερα 4-5 σελίδες ειτε τα θεωρώ αναγνωσμενα είτε οχι.
Χάρης Παρασχάκης
31-03-10, 17:05
Έχασε η μανα το παιδι και το παιδι την μαν με τα αναγνωσμενα μηνύματα καθε μερα 4-5 σελίδες ειτε τα θεωρώ αναγνωσμενα είτε οχι.σε μενα λειτουργει κανονικα το μαρκαρισμα σα αναγνωσμενων ηλια
Ηλία πριν την αποσύνδεσή σου την επιλογή Σημειώστε τις Δ. Συζητήσεις αναγνωσμένες πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα του φορουμ.
Αυτο κανω Κωστή...αλλα μάταιο!
Όταν μπαίνεις πάτα: "Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων" και όχι "Προβολή των νέων δημοσιεύσεων"
Νομιζω οτι πρεπει να γινουν 2 αλλαγες.
1)Τα χρωματα να γινουν λιγο πιο σκουρα επειδη εμας τους γερους μας ενοχλει το πολυ λευκο.
2)Τα προφιλ να μεταφερθουν και παλι αριστερα οπως πριν. 8)
αν θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε ας μείνουν τα προφιλ όπως είναι.
Θα είμαστε το μόνο forum με τα προφίλ δεξιά
Λίγο κουραστικό αλλά όλα συνηθίζονται .......
Αριστεράάάάάάάάά για να ξέρω ποιός μου μιλάει _blabla
fgiannis91
01-04-10, 21:27
Όντως....Κινέζοι είμαστε;;
Σταματης Φωτοπουλος
01-04-10, 23:21
Έχασε η μανα το παιδι και το παιδι την μαν με τα αναγνωσμενα μηνύματα καθε μερα 4-5 σελίδες ειτε τα θεωρώ αναγνωσμενα είτε οχι.
αν και δεν γνωριζω πολλα, συμφωνω με ηλια, με τα αναγνωσμενα εχω χασει τη μπαλα. :headbang:
Για μένα μια χαρά είναι όπως είναι _famous _famous _famous _famous
ίσως το λευκό λίγο να γκριζάρει για να είναι ποιο ξεκούραστο
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στα λίνκ που βάζετε κατά καιρούς ή κάποια φωτογραφία, μου ανοίγει στο ίδιο παράθυρο του φόρουμ αντί να μου ανοίξει ένα νέο παράθυρο, οπότε κάθε φορά αναγκάζομαι να πάω πίσω μια σελίδα για να ξαναμπώ στο φόρουμ.
κοριτσοπατερας
02-04-10, 16:11
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στα λίνκ που βάζετε κατά καιρούς ή κάποια φωτογραφία, μου ανοίγει στο ίδιο παράθυρο του φόρουμ αντί να μου ανοίξει ένα νέο παράθυρο, οπότε κάθε φορά αναγκάζομαι να πάω πίσω μια σελίδα για να ξαναμπώ στο φόρουμ.[/quote]
+1 ειναι λιγο κουραστικο :roll:
εχω ενα παραπονο ρε παιδια
ενταξει το ξερω οτι ειναι στεκι αρρένων εδω μεσα αλλα υπαρχουν επισης πολλες θηλυκες υπαρξεις..
Γιατι δεν υπαρχει ενας θηλυκος μοντερειτορ? ετσι για να σπαει λιγο η μονοτονια..
Ουσιαστικά για τον ίδιο λόγο που δεν υπάρχει και άλλος ένας άντρας Mod.
Στην επόμενη άμεση ανάγκη θα συζητηθεί και η άποψή σου. :)
Bασικά θα πρέπει να σε γνωρίζουμε κιόλας.
Τέλος θα πρέπει κάποιος να σε προτείνει και επίσης να κάνεις συχνές εμφανίσεις στην εβδομαδιαία συγκέντρωση του club :).
Πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με ρατσισμό ή κάτι παρόμοιο. :)
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στα λίνκ που βάζετε κατά καιρούς ή κάποια φωτογραφία, μου ανοίγει στο ίδιο παράθυρο του φόρουμ αντί να μου ανοίξει ένα νέο παράθυρο, οπότε κάθε φορά αναγκάζομαι να πάω πίσω μια σελίδα για να ξαναμπώ στο φόρουμ.
+1 ειναι λιγο κουραστικο :roll:[/quote]
αυτό το μικρό προβληματάκι το εντόπισα και γω αλλά κάνω μια κίνηση παραπάνω:
δεξι κλίκ και ''open in new tab''
κοριτσοπατερας
02-04-10, 20:25
ευχαριστω Γιωργο, οπως καταλαβες δεν ειμαι και πολυ......... _bigsmash
Συμφωνώ με τους παραπάνω αλλά η δημοκρατία επιβάλλει ''δημοψήφισμα'' δηλαδή ψηφοφορία.. :wink:
κοριτσοπατερας
03-04-10, 09:30
συμφωνω με τον Τασο αλλα εγω μαλλον δεν τα χω αυτα τα εικονιδια :roll: :roll:
Προφανώς αφαιρέθηκαν.για το δευτερο εικονακι ,κριμα γιατι εφερνε πολυ του ζιραρ..... :oops: :twisted: :lol:
eddiedimitris
06-04-10, 00:04
Επιτέλους η ιστοσελίδα επανήρθε και χωρίς απώλειες!
Σημερα δεχθήκαμε μια επίθεση απο Αλβανο-Σκοπιανούς χακερ την οποια ετοιμαζαν μερες και μαλλον λογω αργιων την εκαναν σημερα.Ευτυχως για μας σημερα δεν ηταν αργια και το διορθωσαμε.Μας πηρε αρκετες ωρες αλλα ειχαν δημιουργησει σοβαρο προβλημα.
Να στε καλα και χρονια πολλα σε όλους.
Σας ευχαριστούμε Δημήτρη για την συνεχή υποστήριξη .....
Είσαι σίγουρος Δημήτρη οτι ηταν αυτα τα στρουμφακια;Ευχαριστούμε.
αυτα τα Google [Bot], MSN [Bot], MSNbot Media θα φταινε!!!
αυτα μας εκαναν επιθεση!
ειπαμε....autobot & disepticon! _wacko
Mιλωντας το απογευμα με φιλο του ειπα οτι αποκλειεται να ηταν σερβερ αλλα καποιος ιος μου βρωμαγε πισω απο ολο αυτο...Κοντα επεσα....
Επιτέλους η ιστοσελίδα επανήρθε και χωρίς απώλειες!
Σημερα δεχθήκαμε μια επίθεση απο Αλβανο-Σκοπιανούς χακερ την οποια ετοιμαζαν μερες και μαλλον λογω αργιων την εκαναν σημερα.Ευτυχως για μας σημερα δεν ηταν αργια και το διορθωσαμε.Μας πηρε αρκετες ωρες αλλα ειχαν δημιουργησει σοβαρο προβλημα.
Να στε καλα και χρονια πολλα σε όλους.
Τελικά πρέπει να έχουμε μεγάλη δημοτικότητα !!!!
Γα να έχουμε γίνει στόχος Hacker :shock: :shock:
GP-800 PRESIDENT
06-04-10, 03:06
Υπαρχει περιπτωση να μας απεσπσαν προσωπικα δεδομενα;;;
Χάρης Παρασχάκης
06-04-10, 03:14
Υπαρχει περιπτωση να μας απεσπσαν προσωπικα δεδομενα;;;
http://i42.tinypic.com/29e12lw.gif :lol:
Ευγε Αδελφια..... :D :D :D :D
ARTSIMPATS
06-04-10, 22:21
Το πρόβλημα με τα ΡΜ πως λύνεται;Δεν μπορώ να στείλω.
chrisoklahoma166
07-04-10, 00:46
[quote="GP-800 PRESIDENT":1z46eq1k]Υπαρχει περιπτωση να μας απεσπσαν προσωπικα δεδομενα;;;
http://i42.tinypic.com/29e12lw.gif :lol:[/quote:1z46eq1k]
Eσυ τι προβλημα εχεις.......Προεδρος εισαι και Προεδρος θα μεινεις.....ΜΗΠΩΣ φοβασαι την.....θεση σου....??????? _famous _famous _famous _famous
1.Κ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ TA AVATARA AΡΙΣΤΕΡΑ..
2.ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ
ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..ΠΡΙΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.
ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ
3.ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΑΝΟΙΓΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΒΑCK ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Και κατι που προσεξα σημερα.... :(
Οταν παταμε στο εικονιδιο του PM κατω απο το AVATAR για να στειλουμε ενα προσωπικο μυνημα.......στον κειμενογραφο του PM γραφει το τελευταιο κειμενο που εχει γραψει ο παραληπτης.
Θελει δηλαδη να διαγραψουμε το υπαρχον κειμενο για να γραψουμε το δικο μας. Καθως και επικεφαλιδα (Θεμα) του PM μπαινει αυτοματα αναλογως σε ποιο θεμα ειναι ο παραληπτης την στιγμη που παταμε το εικονιδιο του PM που και αυτο πρεπει να διαγραψουμε.
Πιστευω οτι το Θεμα του PM και του κειμενογραφου πρεπει να ειναι αδεια...(BLANK)... :| :| :|
fgiannis91
09-04-10, 17:20
Πότε θα πάνε τα avatar αριστερά??? Δεν παλεύεται άλλο.
Οχι ρε παιδια.... οχι αριστερά τώρα που τα συνηθίσαμε.... :D :D
Και κατι που προσεξα σημερα.... :(
Οταν παταμε στο εικονιδιο του PM κατω απο το AVATAR για να στειλουμε ενα προσωπικο μυνημα.......στον κειμενογραφο του PM γραφει το τελευταιο κειμενο που εχει γραψει ο παραληπτης.
Θελει δηλαδη να διαγραψουμε το υπαρχον κειμενο για να γραψουμε το δικο μας. Καθως και επικεφαλιδα (Θεμα) του PM μπαινει αυτοματα αναλογως σε ποιο θεμα ειναι ο παραληπτης την στιγμη που παταμε το εικονιδιο του PM που και αυτο πρεπει να διαγραψουμε.
Πιστευω οτι το Θεμα του PM και του κειμενογραφου πρεπει να ειναι αδεια...(BLANK)... :| :| :|
εγώ το βρήκα πολύ βολικό, γιατί υπενθυμίζει στον παραλήπτη, "περί τίνος" πρόκειται.
Αν θέλεις βεβαίως, μπορείς να τα σβήσεις όλα, και να γράψεις σε κενή σελίδα.
+1
GP-800 PRESIDENT
10-04-10, 11:54
+1
+1000
Kυριοι υπευθυνοι βλεπετε οτι η πλειοψηφια των χρηστων θελουν παλι τα αβαταρ αριστερα....Μηπως ειναι καιρος να γινει???Περασε η βδομαδα προσαρμογης κ ακομα δεν αλλαξε κατι...
Kυριοι υπευθυνοι βλεπετε οτι η πλειοψηφια των χρηστων θελουν παλι τα αβαταρ αριστερα....Μηπως ειναι καιρος να γινει???Περασε η βδομαδα προσαρμογης κ ακομα δεν αλλαξε κατι...
αλέξανδρε και οι υπόλοιποι υπομονή ... όλα θα γίνουν .... :wink:
+1
+1000
+1.000.000 _famous
chrisoklahoma166
10-04-10, 17:16
Καλα ειναι εκει που ειναι........ :naka: :naka: :naka: :naka: (Ειπε κανεις κατι???????????)
_laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh _2laugh
:angel12:
HELPPPPPPPP......
Εχω προβλημα.....ΓΙΑΤΙ δεν μπορω να βαλω φωτο στην υπογραφη.....αφου ξερω πως και το εχω ξανακανει...????
Και μην μου δειξετε το λινκ γιατι εχω ανεβασει παμπολλες φωτο.....τωρα γιατι δεν μπορω εχει αλλαξει κατι...???? :( :( :( :(
Το κειμενο το βγαζει ....τα λινκ δεν βγαζει.... :( :( :( :(
Σε τι ανάλυση την έχεις ανεβάσει?Επειδή έχουμε βάλει όριο!
Σε τι ανάλυση την έχεις ανεβάσει?Επειδή έχουμε βάλει όριο!
150 χ112....
Ανέβασε την ξανά σε jpeg!
Ανέβασε την ξανά σε jpeg!
Δεν αλλαξε τιποτα......παιζει ρολο το αρχικο μεγεθος της εικονας πριν την μετατροπη ???
Στείλε μου λίγο την φωτο να δω κάτι!
Στείλε μου λίγο την φωτο να δω κάτι!
http://img32.imageshack.us/img32/5333/21061184.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/5499/62262.jpg
Αυτην την φωτο θελεις;
Κανε παραθεση στο ποστ μου και παρε το bb-code και βαλτο στην υπογραφη σου. :wink:
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα link στις ρυθμίσεις του φορυμ κάτι παίζει!
Ενημερώνω σε λιγάκι!
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα link στις ρυθμίσεις του φορυμ κάτι παίζει!
Ενημερώνω σε λιγάκι!
ΟΚ...
HELPPPPPPPP......
Εχω προβλημα.....ΓΙΑΤΙ δεν μπορω να βαλω φωτο στην υπογραφη.....αφου ξερω πως και το εχω ξανακανει...????
Και μην μου δειξετε το λινκ γιατι εχω ανεβασει παμπολλες φωτο.....τωρα γιατι δεν μπορω εχει αλλαξει κατι...???? :( :( :( :(
Το κειμενο το βγαζει ....τα λινκ δεν βγαζει.... :( :( :( :(
Κάτω από το παράθυρο που έβαλες την διεύθυνση της φωτογραφίας έχει την επιλογή disable BBCode.
Αποεπέλεξέ την και θα δουλέψει.
_thankyou _thankyou _thankyou Ευχαριστω ολους για την βοηθεια....... _1beer _1beer _1beer
kostas2712
12-04-10, 16:00
Εχω ενα μικρο προβληματακι με το forum.
Μπαινω στα τοπικ που ειναι κοκκινα σαν μη διαβασμενα και μετα ανοιγω τα καινουργια θεματα συνηθως σε νεο παραθυρο, πατωντας το πορτοκαλι (κοκκινο παλαιοτερα) τετραγωνακι.
Ετσι η σελιδα ανοιγει ακριβως απο εκει που ξεκινουν τα καινουργια κειμενα, τα οποια ειναι και τσεκαρισμενα παλι με το πορτοκαλι τετραγωνακι αριστερα.
Ομως περιπου τα μισα θεματα ενω ειναι καινουργια και παταω πορτοκαλι να τα ανοιξω, αρχιζουν απο την αρχη της σελιδας και φυσικα πορτοκαλι τετραγωνακι δεν υπαρχει σε κανενα κειμενο, παρα μονο λευκο, δηλαδη μου τα δειχνει ολα σαν διαβασμενα, ενω δεν τα εχω διαβασει και αναγκαζομαι και ψαχνω να δω που βασει ημερομηνιας ποια ειναι τα καινουργια κειμενα. Παντως αν ενα τοπικ εχει πολλες σελιδες, θα μου ανοιξει την τελευταια που δεν εχω διαβασει, αλλα οχι στο σημειο που θελω και δεν εχει πορτοκαλι στα καινουργια.
Καμμια ιδεα?
μην ανοίγεις και νέο δεύτερο παράθυρο φίλε μου ... περιηγήσου μόνο από ένα και θα είσαι οκ ...
kostas2712
14-04-10, 16:38
Δεν φταιει αυτο τελικα, δοκιμασα σε ενα παραθυρι, αλλα καποιες φορες το κανει. Το εχω συνηθισει παντως.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί. Όταν ζητάω τα μη διαβασμένα, δεν μου δίνεται στην εμφανιζόμενη σελίδα επιλογή να τα επιλέγω ως διαβασμένα ,όσα δεν επιθυμώ να διαβάσω και πρέπει να γυρίσω στην αρχική σελίδα για να το κάνω.Αν είναι εύκολο είτε να γίνει είτε να το υποδείξετε αν υπάρχει. Ευχαριστώ.
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα απο το παλιό φόρουμ κιόλλας:
Όταν κάνεις κλικ σε ένα λινκ με το μεσαίο κουμπί του ποντικιού (τη ροδέλα συνήθως), κανονικά σε όλους τους browsers ανοίγει αυτό το link σε καινούρια καρτέλα. Είναι πολύ χρήσιμο και το κάνω συχνά για να δω το περιεχόμενο το Link αλλα και να μη χάσω την αρχική μου σελίδα.
Στο φορουμ μας, μολις κάνεις "μεσαίο" κλικ ανοίγει καινουρια καρτέλα αλλα και η ήδη υπάρχουσα πηγαίνει στη σελίδα του λινκ. Δηλαδή απλά έχεις δύο σελίδες ίδιες.
Μπορεί να διορθωθεί?
Ευχαριστώ
έτσι δουλεύω κι εγώ, και είναι μιά χαρά, μάλλον πρέπει να κοιτάξεις άλλη πιθανότητα.
Σε μένα αυτό το κάνει μόνο στον google chrome
Σε μένα αυτό το κάνει μόνο στον google chrome
Φίλε πράγματι Google Chrome δουλεύω... Άρα δεν είναι γενικό πρόβλημα?
Έγινε παιδια, ευχαριστώ πολυ! Θα ελέγξω και τις ρυθμίσεις του browser μου!
Επειδή τυχαίνει να είμαι λΊγο άσχετος με τους υπολογιστές, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής αν ξέρετε: Όταν το φόρουμ είχε την παλιά του μορφή, δεν συνδεόμουν αυτόματα στο φόρουμ κατά την σύνδεσή μου στο διαδύκτιο (έπρεπε να βάλω το ψευδώνυμο και τον κωδικό μου). Καθώς άλλαξε όμως το φόρουμ μορφή, η σύδεσή μου στο φόρουμ γίνεται αυτόματα, χωρίς να μου ζητούνται τα στοιχεία, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Έψαξα στις ερωτήσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Επειδή τυχαίνει να είμαι λΊγο άσχετος με τους υπολογιστές, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής αν ξέρετε: Όταν το φόρουμ είχε την παλιά του μορφή, δεν συνδεόμουν αυτόματα στο φόρουμ κατά την σύνδεσή μου στο διαδύκτιο (έπρεπε να βάλω το ψευδώνυμο και τον κωδικό μου). Καθώς άλλαξε όμως το φόρουμ μορφή, η σύδεσή μου στο φόρουμ γίνεται αυτόματα, χωρίς να μου ζητούνται τα στοιχεία, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Έψαξα στις ερωτήσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Κανεις αποσυνδεση οταν ξαναμπεις κ οταν θα πατησεις τους κωδικους σου για εισοδο θα "ξετσεκαρεις" το εικονιδιο που σου "λεει" αυτοματη εισοδο! :roll:
Ελπιζω να σε βοήθησα! :D
Οκ τα αβαταρ μπηκαν αριστερα....(πανω που τα συνηθησα.. :wink: :wink: :wink: ), τωρα ομως υπαρχει θεμα με το (on line) που εχει μεινει δεξια και κρυβεται πισω απο το εικονιδιο της (παραθεσης). Θα πρεπει και αυτο να μετακινηθει αριστερα στο αβαταρ..... :wink: :wink: :wink:
Ορίστε???? Εμενα τα άβαταρ είναι ακόμα δεξιά, και μάλιστα σε λάθος θέση....
Ορίστε πως...
http://img697.imageshack.us/img697/655/captureeoq.jpg
Μια βοήθεια σας παρακαλώ, το φόρουμ έτσι έχει γίνει πολύ δυσανάγνωστο για μένα :( :(
Σταματης Φωτοπουλος
23-04-10, 17:38
τα συγχαρητηρια μου κυριοι τωρα ολα ο.κ. αν και δεν γνωριζω πολλα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ορίστε???? Εμενα τα άβαταρ είναι ακόμα δεξιά, και μάλιστα σε λάθος θέση....
Ορίστε πως...
http://img697.imageshack.us/img697/655/captureeoq.jpg
Μια βοήθεια σας παρακαλώ, το φόρουμ έτσι έχει γίνει πολύ δυσανάγνωστο για μένα :( :(
WHAT ?????
Εγω αυτην την εικονα εχω..... _sad _sad _sad
http://img256.imageshack.us/img256/8169/31721792.jpg
Δεν ξέρω τι φταίει... Σου λέω δεν διαβάζεται το φόρουμ έτσι, πολύ άβολο.
Αν έχει κανείς μια ιδέα τι να κάνω ας μου πει....
EDIT:
Διορθώθηκε!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια αποσύνδεση και επανασύνδεση, μιας και εγώ είχα ενεργοποιημένη την "αυτόματη σύνδεση".
Απλά διορθώστε τη μπλε κορδελίτσα του "online" και φέρτε τη αριστερά!!
Μπράβο παιδια... πολύ καλή δουλεια!
Δεν ξέρω τι φταίει... Σου λέω δεν διαβάζεται το φόρουμ έτσι, πολύ άβολο.
Αν έχει κανείς μια ιδέα τι να κάνω ας μου πει....
Εγω τα εβλεπα ετσι χτες......σημερα ομως οταν μπηκα στο φορουμ εχω αυτην την εικονα....πιθανον κατι να σκαλιζουν οι moderator... :roll:
Μπράβο ρε Τάσσο!!
φαίνεται οτι τα "μπισκοτάκια" κρατο'υσαν όλες τις πληροφορίες της σύνδεσης.
λοιπόν...........
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ και ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ
και τ' avatar πάνε Αριστερά!!
Χάρης Παρασχάκης
24-04-10, 13:09
μαλλον το on line πρεπει να παει κατω δεξια για να μην το κρυβει το αβαταρ
fgiannis91
24-04-10, 16:59
Πολύ καλύτερα με τα avatar αριστερά. Μπράβο στα παιδιά.
xristos!!!
24-04-10, 18:00
παιδια μπορω να πω οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερα ετσι!!!! μπραβο σας!!
Διορθώθηκε και η κορδέλα του online, και μάλιστα έγινε πιο ευδιάκριτη!
Πολύ καλή δουλειά απο τους moderators! Είναι σημαντικό για ένα forum να ανανεώνεται
συχνά...
Μπράβο και πάλι!
Χάρης Παρασχάκης
25-04-10, 18:30
αυτο που μολις παρατηρησα ειναι οτι το φορουμ "κοβει" τις φωτογραφιες δεξια παρ' ολο που τις ανεβαζουμε 800Χ600.
Σε μένα πάλι το online θα καθόταν καλύτερα κάτω δεξιά και διαγώνια όπως στην αρχή. Αν δεν σας πρήζω και μπορούσαμε να το βάλουμε δοκιμαστικά..... :oops: :D
Χάρης Παρασχάκης
26-04-10, 01:05
Σε μένα πάλι το online θα καθόταν καλύτερα κάτω δεξιά και διαγώνια όπως στην αρχή. Αν δεν σας πρήζω και μπορούσαμε να το βάλουμε δοκιμαστικά..... :oops: :D+1 :D
λοιπον το καινουργιο φορουμ το συνηθισαμε :D
ομως στο παλιο φορουμ υπηρχε ενα αγαπητο μελος με μεγαλη προσφορα που πλεον δεν το βλεπουμε.. :(
Χάρης Παρασχάκης
30-04-10, 18:38
ομως στο παλιο φορουμ υπηρχε ενα αγαπητο μελος με μεγαλη προσφορα που πλεον δεν το βλεπουμε.. :(μπορει να χουν μειωθει τα ποστ μου,αλλα εδω ειμαι κωστα :D
Σε μένα πάλι το online θα καθόταν καλύτερα κάτω δεξιά και διαγώνια όπως στην αρχή. Αν δεν σας πρήζω και μπορούσαμε να το βάλουμε δοκιμαστικά..... :oops: :D+1 :D
+1
GP-800 PRESIDENT
30-04-10, 20:04
+1
+1......
ομως στο παλιο φορουμ υπηρχε ενα αγαπητο μελος με μεγαλη προσφορα που πλεον δεν το βλεπουμε.. :(μπορει να χουν μειωθει τα ποστ μου,αλλα εδω ειμαι κωστα :D
_2laugh _2laugh _2laugh _2laugh
Σας ενημερώνω ότι έγιναν οι εξής αλλαγές ..
Κωνσταντίνε κάναμε κάποιες αλλαγές όπως είχαμε πεί:
Γρήγορη απάντηση -> να είναι ανοιχτή από πριν.
Το μονοπάτι με Link που δείχνει που είμαστε βρίσκεται και στο κάτω μέρος των topic τώρα.
Στα καινούρια post που γίνονται από δώ και πέρα όταν κάνουμε κλίκ σε link, θα ανοίγει νέο παράθυρο.
Πλέον τα μέλη της Ομάδας Admin-Moderators (πχ Θ.Β) μπορούν να στείλουν post στην Αποθήκη στα παλιά post.
Η εικόνα στην υπογραφή θα είναι maximum 450x150 (αυτό ήταν απλά μια ρύθμιση στο control panel).
Σύντομα θα έχουμε και κάποιες άλλες μικροαλλαγές και την μετατροπή της αρχικής σελίδας σε portal όπως τη σχεδιάζαμε καιρό τώρα.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είμαστε
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα υποστήριξης του φόρουμ μας ........
Δεν ξερω αν εχει διατυπωθει κι απο αλλο μελος ισως... παντως χρησιμη θα μπορουσε να φανει και η αναγραφη (αν φυσικα υπαρχει η δυνατοτητα) αυξοντα αριθμου ανα ποστ στα τοπικ προκειμενου να ειναι ευκολη η παραπομπη σε αντιστοιχη απαντηση χωρις να ψαχνει καποιος... ειδικα στα πολυσελιδα θεματα.Ευχαριστω.
Μπορείς να κάνεις παραπομπή σε συγκεκριμένη δημοσίευση (και στο παλιότερο φόρουμ γινόταν)
Δίπλα στην ημερομηνία και ώρα της δημοσίευσης γράφει "από χχχχχ" Πάτα εκείνο.
Μπορείς να κάνεις παραπομπή σε συγκεκριμένη δημοσίευση (και στο παλιότερο φόρουμ γινόταν)
Δίπλα στην ημερομηνία και ώρα της δημοσίευσης γράφει "από χχχχχ" Πάτα εκείνο.
Παταω αλλα με βαζει στο αντιστοιχο προφιλ μελους...
Όχι κάτω από την φωτογραφία αλλά πάνω από το κείμενο.
Όχι κάτω από την φωτογραφία αλλά πάνω από το κείμενο.
Εκει παταω αλλα με βαζει στα προφιλ...
http://i218.photobucket.com/albums/cc264/imageaddict/1-1.png
Πριν το "από ..." έχει ένα άσπρο κουμπάκι
Πριν το "από ..." έχει ένα άσπρο κουμπάκι
_oxaman Ουπς...σ'ευχαριστω! _oxaman
Ελπιζω παντως καποια στιγμη να βλεπουμε και αυξοντα αριθμο αν τελικα βολευει στο να εφαρμοστει.
sotiris910
13-05-10, 17:59
Δε ξερω αν το γραφω στο σωστο σημειο αλλα τι θα λεγατε να διοργανωνοταν σαν scooterclub ενα σεμιναριο για το πως θα πρεπει να βγαζουμε το κρανος αν χρειαστει απο καποιον αναβατη που ειχε καποιο ατυχημα και γενικα το πως παρεχουμε πρωτες βοηθειες? Δεν ξερω αν εχει γινει κατι αντιστοιχο στο παρελθον γιατι προσφατα μπηκα στην παρεα του scooterclub αλλα θεωρω οτι ειναι υποχρεωση ολων μας αν μπορουμε να δωσουμε μια βοηθεια σε καποιον να ξερουμε να το κανουμε σωστα. Εξαλλου μην ξεχναμε οτι μπορει να ειμασταν εμεις στη θεση του (μακαρι βεβαια να μην μας συμβει ποτε...) Βεβαια εχω διαβασει στο forum αντιστοιχα thread αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ διαφορετικα να το δεις απο κοντα γι'αυτο και το προτεινω
Δε ξερω αν το γραφω στο σωστο σημειο αλλα τι θα λεγατε να διοργανωνοταν σαν scooterclub ενα σεμιναριο για το πως θα πρεπει να βγαζουμε το κρανος αν χρειαστει απο καποιον αναβατη που ειχε καποιο ατυχημα και γενικα το πως παρεχουμε πρωτες βοηθειες? Δεν ξερω αν εχει γινει κατι αντιστοιχο στο παρελθον γιατι προσφατα μπηκα στην παρεα του scooterclub αλλα θεωρω οτι ειναι υποχρεωση ολων μας αν μπορουμε να δωσουμε μια βοηθεια σε καποιον να ξερουμε να το κανουμε σωστα. Εξαλλου μην ξεχναμε οτι μπορει να ειμασταν εμεις στη θεση του (μακαρι βεβαια να μην μας συμβει ποτε...) Βεβαια εχω διαβασει στο forum αντιστοιχα thread αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ διαφορετικα να το δεις απο κοντα γι'αυτο και το προτεινω
viewtopic.php?f=109&t=15411 (http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=109&t=15411)
viewtopic.php?f=188&t=12066 (http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=188&t=12066)
sotiris910
13-05-10, 20:04
Το δευτερο το ειχα διαβασει, το πρωτο παλι οχι. Κριμα που δεν ειχα μπει ακομα στην παρεα του scooterclub ωστε να συμμετεχω στο σεμιναριο που ειχε γινει τοτε. Δεν πειραζει, ευχομαι να επαναληφθει και να μου δωθει η ευκαιρια.
kostas1978
16-05-10, 17:48
Ίσως είναι βολικό να μπει ένα κουμπί στο κάτω σημείο ώστε να μας πετάει στην κορυφή του θέματος???
Πραγματικά είναι βολικό και υπάρχει ήδη. Δες σε κάθε δημοσίευση στα δεξιά τέρμα κάτω.
Ένα λευκό τρίγωνο σε έναν γκρι κύκλο.
kostas1978
17-05-10, 00:48
Έχεις δίκιο.... Συγνώμη αλλά δεν το είχα δει!!! :(
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΚΕΙ.
http://img8.imageshack.us/img8/8302/scootic.th.png (http://img8.imageshack.us/i/scootic.png/) http://img43.imageshack.us/img43/4724/scoot1.th.png (http://img43.imageshack.us/i/scoot1.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
κάνε μια διαγραφή στα cookies κάτω δεξιά αποσυνδέσου και επανασυνδέσου .... και πες μας
ΟΚ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωω
ScooterMania
28-05-10, 12:06
Κωστα γινεται να ανοιξεις την παλια σελιδα ? http://scooterclub.14.forumer.com . Οχι για να ποσταρουμε αλλα για να βλεπουμε τα παλια κ να μας περναει κ η ωρα :D
Καλό φανταριλίκι κάνεις... :D :D :D
Το παλιό φόρουμ ήταν δωρεάν και αφού δεν γράφαμε (για 90 μέρες νομίζω) έκλεισε από την εταιρεία εκείνη.
Δεν είναι στο χέρι μας δυστυχώς.
ScooterMania
29-05-10, 02:16
Ειμαι ολη μερα στο κεπικ κ γιαυτο ψαχνω κατι να διαβαζω :lol:
Γιατί ωρέ ....
edit by kscorpion αφού στάλθηκε πρώτα πμ _katana
Ηλια δε σβηστηκε επειδη δε σεβομαστε τους αστυνομικους ,σβηστηκε για να μην υπαρξουν παραιξηγησεις γιατι οταν μιλαμε για σωματα ασφαλειας παντα θα υπαρχουν ακραιες θεσεις που βλεπουν μονο ασπρο η μονο μαυρο!
Γνωμη μου να μην ανοιγουμε τετοια θεματα σε ενα φορουμ που ασχολειτε με μηχανακια....................
Ηλία σβήστηκε γιατί κάποια μέλη δεν σέβονται την δουλειά των αστυνομικών και έλεγαν τα δικά τους , οπότε ακολουθήθηκε η πεπατημένη οδός των όρων
Δεοντολογία Χρηστών
1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
7. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του scooterclubhellas.gr.
Οκ αλλα καποιοι που ειναι αστυνομικοί δεν πρεπει να υπερασπισθούν την θεση τους απέναντι σε προσβολές και ανυπόστατες δημοσιεύσεις του στυλ μου ειπε ο ταδε οτι...μπλαμπλα τα οποια δεν ισχύουν;Δεν θα πρεπει να γίνεται διάλογος για αλλα θέματα που απασχολούν στην καθημερινότητα μας χωρις χυδαιότητες ύβρεις αποδοκιμασίες κτλ;Απο ολα αυτά δεν ειδα κατι το μεμπτό πλην του χαρακτηρισμού της φωτογραφίας.
Ηλια το εγραψα και πιο πανω οταν ανοιγουμε τετοια θεματα παντα θα εχουμε μανουρες καλυτερα να μη γραφουμε τετοια εδω μεσα!
Ισως εκτος απο το θεμα της ΔΙ.ΑΣ εγινε κ το θεμα με εξυβριση προσωπου σε αλλο ποστ να μαζευτει λιγο το φορουμ μιας κ υπηρχε πολυ θεμα σημερα....
Ηλία επειδή κάποιοι δεν σέβονται ούτε τον ίδιο τους τον ευατό και είναι προκατηλημένοι προτιμούμε να μην δημιουργούμε τέτοιου είδους αντιθέσεις - εξάρσεις - δημοσιεύσεις ... Αρκετά παιδιά μέλη - φίλοι μας αστυνομικοί έχουν αποχωρήσει από τέτοιες βλακείες από το φόρουμ και γενικότερα από την παρέα μας ....
Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα από όλα σώματα της αστυνομίας και ειδικά τους δίτροχους ... Δεν λέμε βέβαια ότι δεν υπάρχουν και κάποιοι που αμαυρίζουν το σώμα ( κανείς δεν είναι άγιος , και γίνεται παντού ) αλλά στο σύνολο δεν αξίζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς και αντιμετώπιση ....
Επισης ειμαστε ατομα που μιλαμε καθε μερα ολη μερα μεταξυ μας....Μην τα χωρισουμε-χωριζουμε για θεματα δουλειας-επαγγελματος...Σιγουρα σε ενα τετοιο χωρο δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε καποιον που θα συμφωνει σε ολα με ολους..... ;)
Κ κατι αλλο που θυμηθηκα ειναι οτι καλο θα ειναι εκτος απο τα ποστ της αστυνομιας-σωματα ασφαλειας καλο ειναι γενικα για οποιοδηποτε επαγγελμα να μην γινεται ποστ σχολιασμου ειρωνιας γτ εχουν στοχοποιηθει αρκετα επαγγελαματα κ δεν κανουμε ολοι εδω μεσα την ιδια δουλεια...
Χάρης Παρασχάκης
05-06-10, 01:22
οποιος εχει προβλημα με τη δεη ας το εκφρασει ελευθερα!
εχουμε μπλακ αουτ,φουσκωμενους λογαριασμους,ηλεκτροπληξι ς γι αντιποινα.
εμπρος παιδια εκφραστειτε ελευθερα! :D
στην Πατρα ειχαμε black-out...Για δες το....:P :D
Χάρης Παρασχάκης
05-06-10, 01:31
δεν το εκανα εγω.
καποιος απο αλλο φορουμ θα ειναι lol lol lol lol lol lol lol
forum.blackoutinpatrasclubhellas.gr......
Καλα μην βαρατε εκανα κ εγω ενα spam.... :D
Από την αλλαγή του forum software (3 μήνες περίπου) δεν λαμβάνω ενημερωτικό email για απάντηση στα θέματα ή στις ενότητες που παρακολουθώ.
κάτσε να το δώ λίγο Παντέλο μου ...
σου έστειλα δοκιμαστικό και μου ήρθε αποδεικτικό ότι το έλαβες ...
για παρακολούθησε αν ποστάρει κάποιος στα θέματα που σε αφορούν και πες μας ..
Το ξέρω ότι το email το δικό μου και το δικό σου δεν έχουν πρόβλημα....
Το πρόγραμμα του forum δεν μου στέλνει ειδοποίηση. Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω πιο απλοϊκά.
Εσύ μου έστειλες ένα email από το προσωπικό σου λογαριασμό email που καμιά σχέση δεν έχει με το φόρουμ
αυτό το έκανα για να δω αν λειτουργεί το email σου ....
κατάλαβα ότι δεν σου έρχεται ενημέρωση για τα θέματα που παρακολουθείς ....
για πες μου σε ποιό θέμα έχεις δηλώσει να σε ενημερώνει για να το δώ λίγο .. γιατί σε εμένα λειτουργεί κανονικά η ενημέρωση ...
Εδώ που γράφουμε για παράδειγμα και άλλα 30 νήματα.
Όπως και για πμ κτλ.
θα σου δείξει μήνυμά για να ενεργοποιηθείς ξανά .. κάνετο να δούμε τι γίνεται ...
Pantelos έγραψε
Έκανα την διαδικασία ενεργοποίησης αλλά δεν έλαβα email για την ενεργοποίηση.
Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα και απορώ γιατί το έκανες
Ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμένος και δεν μπορώ να γράψω
Σε έβαλα να κάνεις επανεργεποίηση μπας και ξεμπλοκάρει ...
Σου ξαναενεργοποίησα τον λογαριασμό σου αγορίνα ...
Άνοιξε ένα καινούριο email στο yahoo π.χ. για να μπορείς να λαμβάνεις ενημερώσεις μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το mail σου .. γιατί μόνο εσύ έχεις αυτό το πρόβλημα
Οκ ξαναμπήκα. Μην το ταλαιπωρείς άλλο.
Παιδες εχω ενα μικρο θεμα.....
Ως γνωστο στις ενοτητες που παρακολουθω μου ερχονται email στα καινοργια σχολια.....οταν ομως παταω το λινκ του email για να μπω στο φορουμ, μου ζηταει να κανω συνδεση.
Τσεκαρω τα κουτακια για να "με θυμαται" αλλα ο υπολογιστης μου μαλλον εχει αλτσχαιμερ... :( και συνεπως σε καθε email που εχω ως ενημερωση (πχ 5) κανω 5 φορες συνδεση....
Εκανα διαγραφη τα cookies αλλα δεν καταφερα τιποτα......
Υπαρχει καμια προταση, τι αλλο μπορω να κανω ....?????
Υπομονή να κάνεις, όπως κάνουμε όλοι μας...
Παντελη εχεις και εσυ το ιδιο προβλημα ????
λογικα εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα
λογικα εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Δεν το κανει παντα.....σε ορισμενα λινκ μπαινω συνδεμενος....σε αλλα μου ζηταει συνδεση....
Αυτό το έχουμε όλοι. Εγώ έχω κάτι άλλα που είναι όλα δικά μου :D
Αυτό το έχουμε όλοι. Εγώ έχω κάτι άλλα που είναι όλα δικά μου :D
:D :D :D :D :!:
μην κανετε Log in στην κεντρικη σελιδα του πορταλ.
δοκιμαστε να κανετε log in μονο στο φορουμ και δειτε αν σας θυμαται μετα.
Ως γνωστο στις ενοτητες που παρακολουθω μου ερχονται email στα καινοργια σχολια.....οταν ομως παταω το λινκ του email για να μπω στο φορουμ, μου ζηταει να κανω συνδεση.
Τσεκαρω τα κουτακια για να "με θυμαται" αλλα ο υπολογιστης μου μαλλον εχει αλτσχαιμερ... :( και συνεπως σε καθε email που εχω ως ενημερωση (πχ 5) κανω 5 φορες συνδεση....
Τάσο μου και σε εμένα το κάνει .
έχω ενημερώσει τα παιδιά να το λύσουν _famous
Επανέρχομαι στο θέμα ... για δες Τάσο άμα γίνεται κάτι ...
Επανέρχομαι στο θέμα ... για δες Τάσο άμα γίνεται κάτι ...
Οχι...Κωνσταντινε το ιδιο ειναι.....
Εσβησα τα cookies και τον κωδικο μου και τα ξαναπερασα....δεν εχει διαφορα.
Δεν δουλευει το να με "Θυμασαι"...!!!
έγινε αγορίνα μου ..... τους ενημερώνω ...
ScooterMania
04-08-10, 11:44
Εχω ενα προβλημα με την υπογραφη μ.. στο τελος γραφω αυτο Γιατί για εμάς το Scooter είναι Μανία! αλλα δν αναγνωριζει τις εντολες
Εχω ενα προβλημα με την υπογραφη μ.. στο τελος γραφω αυτο Γιατί για εμάς το Scooter είναι Μανία! αλλα δν αναγνωριζει τις εντολες
Ενεργοποίησε τα BBCode, στην καρτέλα "προφίλ" και στο θέμα "επεξεργασία υπογραφής" στον πίνακα Ελέγχου σου.
ScooterMania
04-08-10, 12:05
Ενεργοποιημενο ειναι
ScooterMania
04-08-10, 12:07
Α οκ εφτιαξε.. ευχαριστω!
tsou-gia-manoura
04-08-10, 19:21
εχω προβλημα παιδια!!
δεν μπορω να στειλω πμ μου βγαζει με κοκκινα γραμματα οτι το μελος που επελεξα δεν υπαρχει!
εχω προβλημα παιδια!!
δεν μπορω να στειλω πμ μου βγαζει με κοκκινα γραμματα οτι το μελος που επελεξα δεν υπαρχει!
Ποιός είναι?
Εγώ τώρα τελευταία (μετά την αλλαγή του forum) κάθε φορά που μπάινω πρέπει να βάζω username και password. Κάθε φορά. Ενώ πριν που το είχα στα αγαπημένα (όπως και τώρα) με ένα κλικ με έβαζε κανονικά μέσα. Πρέπει να κάνω κάτι ?
Εγώ τώρα τελευταία (μετά την αλλαγή του forum) κάθε φορά που μπάινω πρέπει να βάζω username και password. Κάθε φορά. Ενώ πριν που το είχα στα αγαπημένα (όπως και τώρα) με ένα κλικ με έβαζε κανονικά μέσα. Πρέπει να κάνω κάτι ?
Αφ' ότου βάλεις, user name & password τσεκάρεις το τετράγωνο που λέει "να με θυμάσαι" (ή κάτι παρόμοιο),
ο Browser θα σου ζητήσει αν θέλεις να αποθηκεύσεις, user name & password ή όχι (εκεί του λές ΝΑΙ),
και με το που μπαίνεις στην σελίδα του φόρουμ, το αποθηκεύεις στ' αγαπημένα.
Ευχαριστώ Θανάση . Το έκανα και είμαι ok.
Θανάση γιατί πρέπει οι χρήστες να προσαρμόζονται κάθε φορά στις εκάστοτε παραλείψεις του φόρουμ;
Δεν είναι τόσο δύσκολο να λειτουργήσει ένα πρόγραμμα σωστά (όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα fora ανά τον κόσμο)
Θανάση γιατί πρέπει οι χρήστες να προσαρμόζονται κάθε φορά στις εκάστοτε παραλείψεις του φόρουμ;
Δεν είναι τόσο δύσκολο να λειτουργήσει ένα πρόγραμμα σωστά (όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα fora ανά τον κόσμο)
Δέν γνωρίζω Παντελή μου σε ποιό αναφέρεσαι ακριβώς,
αλλά την διαδικασία που ανέφερα στο Κώστα (Da-Capo), την έχω κάμει για όλα τα φόρουμ που συμμετάσχω,
και έχει να κάμει με το Browser περισσότερο, παρά με το φόρουμ αυτό καθ' αυτό.
ο Κωνσταντίνος (Kscorpion), είν' εκείνος που μεταφέρει τα διάφορα θέματα στούς υπεύθυνους, προς διόρθωση (επίλυση).
Θέματα, όπως η αυτόματη σμίκρυνση των φωτογραφιών όταν υπερβαίνουν τα 800χ600 pixels, παραμένουν ακόμα,
κάποια άλλα έχουν επιλυθεί, (απ' όσο ξέρω), και κάποια παραμένουν.
Ίσως ο Κωστας (Λιονταρής), μπορεί να κάμει κάποια πράγματα ώς διαχειριστής.
Αναμένουμε!
αυτές τις ρυθμίσεις Θανάση μου μπορούν να τις κάνουν μόνον οι τεχνικοί ..
οι οποίοι μέχρι σήμερα έλειπαν σε άδεια .. από αύριο θα διορθωθούν πολλά πράγματα ..
Σε κάθε νέα μεγάλη αλλαγή δημιουργούνται και ορισμένα προβλήματα προσαρμογής ....
Οι αλλαγές αρχίσανε τον Μάρτιο και έχουμε Αύγουστο.
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τον κωδικο, στα bookmarks μου εχω το παρακατω που μου δειχνει οτι καινουργιο εχει γραφτει στο φορουμ απο την τελευταια επισκεψη μου και παντα μου το εμφανιζει σωστα (για να δουλεψει αυτο πρεπει να ξερει ποιος χρηστης εισαι και τι εχεις δει και τι οχι).
Εχω FF 3.5.11 και WinXP.
search.php?search_id=unreadposts (http://forum.scooterclubhellas.gr/search.php?search_id=unreadposts)" onclick="window.open(this.href);return false;
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τον κωδικο, στα bookmarks μου εχω το παρακατω που μου δειχνει οτι καινουργιο εχει γραφτει στο φορουμ απο την τελευταια επισκεψη μου και παντα μου το εμφανιζει σωστα (για να δουλεψει αυτο πρεπει να ξερει ποιος χρηστης εισαι και τι εχεις δει και τι οχι).
Εχω FF 3.5.11 και WinXP.
search.php?search_id=unreadposts (http://forum.scooterclubhellas.gr/search.php?search_id=unreadposts)" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ωραίος _famous
Το πρόγραμμα του forum δεν μου στέλνει ειδοποίηση. Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω πιο απλοϊκά.
Εσύ μου έστειλες ένα email από το προσωπικό σου λογαριασμό email που καμιά σχέση δεν έχει με το φόρουμ
Παντέλο μου καλημέρα .
Ξαναμίλησα με τα παιδιά και μου είπαν το εξής
Για το πρόβλημα του παιδιού με την ειδοποίηση e-mail προτείνω βασικά να κοιτάξει τα ανεπιθύμητά του (spam) μήπως τα βρεί εκεί τα email του forum. 99% των περιπτώσεων τα email βρίσκονται στα spam. Αν σιγουρευτεί ότι δεν του έρχονται ούτε στα spam τότε πες μας να το ξανακοιτάξουμε :)
Για ρίξε μια ματιά αγορίνα μου και πες μας _famous
Για το πρόβλημα με την αποσύνδεση - σύνδεση
Το πρόβλημα με την σύνδεση / αποσύνδεση δημιουργήθηκε επειδή κάναμε μετά τις αλλαγές το forum.scooterclubhellas.gr και το http://www.scooterclubhellas.gr να δείχνουν στην ίδια σελίδα. Το site όμως έδινε μόνο cookies για το forum.scooterclubhellas.gr (δεν γίνεται να δίνει για 2 domain) με αποτέλεσμα αν έμπαινες στο forum.scooterclubhellas.gr δεν είχες πρόβλημα αλλά αν έμπαινες στο http://www.scooterclubhellas.gr δεν σε θυμόταν γιατί είχε το cookie του forum... Το διορθώσαμε αυτό το πρόβλημα εδώ και 2 μέρες πιστευώ ότι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα - αν υπάρξει (που δε νομίζω) κάμμια περίπτωση πες μου.
Παντέλο μου καλημέρα .
Ξαναμίλησα με τα παιδιά και μου είπαν το εξής
Για το πρόβλημα του παιδιού με την ειδοποίηση e-mail προτείνω βασικά να κοιτάξει τα ανεπιθύμητά του (spam) μήπως τα βρεί εκεί τα email του forum. 99% των περιπτώσεων τα email βρίσκονται στα spam. Αν σιγουρευτεί ότι δεν του έρχονται ούτε στα spam τότε πες μας να το ξανακοιτάξουμε :)
Για ρίξε μια ματιά αγορίνα μου και πες μας _famous
Κωνσταντίνε κάτι άλλο συμβαίνει. Έμαθα να λειτουργώ χωρίς αυτό πλέον. Σαν moderator ήταν απαραίτητο, τώρα άστο....
Κοίταξες δηλαδή στα spam και δεν είναι μέσα μυνήματα του φόρουμ ???
Το ρωτάω για να το δουν τα παιδιά άσχετα αν το χρησιμοποιείς ή όχι αγορίνα μου ...
Φιλιά στο κορίτσι ...
Δεν έχω ενημέρωση ούτε στα spam. Δεν είμαι εντελώς αρχάριος στους υπολογιστές...
Αρχάριος δεν είσαι αλλά δεν κουβαλάς και το κοκαλάκι της νυχτερίδας μαζί σου ...
οπότε όλα μπορεί να σου τύχουν ειδικά εσένα :D
Δεν μπορώ να post-αρω ΝΕΟ ΘΕΜΑ στην ενότητα που ασχολείται με Κράνη-Ένδυση. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί.
Μπορείτε να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ;
Ευχαριστώ
Όχι φίλε μου δεν εχεις κάποιο πρόβλημα ή κάνεις λάθος.Έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα στην συγκεκριμένη ενότητα για νέα posts από τους χρήστες.
Ο λόγος πως σε ένα χρόνο είχαμε φτάσει τα 120 posts για κράνη και άλλα τόσα για τα υπόλοιπα αξεσουάρ με επαναλήψεις θεμάτων.
Αν ο moderator κρίνει πως χρειάζεται η αποκόλληση κάποιου ποστ απο τις γενικές συζητήσεις προς περαιτέρω συζητηση και ενημέρωση και άλλων φίλων το διαχωρίζει.
Όχι φίλε μου δεν εχεις κάποιο πρόβλημα ή κάνεις λάθος.Έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα στην συγκεκριμένη ενότητα για νέα posts από τους χρήστες.
Ο λόγος πως σε ένα χρόνο είχαμε φτάσει τα 120 posts για κράνη και άλλα τόσα για τα υπόλοιπα αξεσουάρ με επαναλήψεις θεμάτων.
Αν ο moderator κρίνει πως χρειάζεται η αποκόλληση κάποιου ποστ απο τις γενικές συζητήσεις προς περαιτέρω συζητηση και ενημέρωση και άλλων φίλων το διαχωρίζει.
ΟΚ το αντιλαμβάνομαι, αλλά μήπως θα ήταν καλό να γίνει ξεσκαρτάρισμα και να "ανοίξει" πάλι το μαγαζί, μιας και υπάρχουν και νέα προϊόντα;
Ας αποφασίσει ο αρμόδιος.... :D
MountainLion
18-12-10, 06:10
καλημερα φιλοι , να ρωτησω σταματησε η παρακολουθηση ενος θεματος με αποστολη μηνυματων; :roll:
όχι αγορίνα δουλεύει κανονικά ...
μπες στο θέμα που παρακολουθείς ξετσεκάρισε και ξανατσεκάρισε το να σε ενημερώνει και πιστευω θα είσαι οκ. _famous
Μπορεί ρε παίδες κάποιος να μου πει πως γίνεται να μην μου'ρχονται μηνύματα απο τις ενότητες που γράφω και συμμετέχω στο e-mail μου? _famous
Χάρης Παρασχάκης
19-12-10, 20:07
Μπορεί ρε παίδες κάποιος να μου πει πως γίνεται να μην μου'ρχονται μηνύματα απο τις ενότητες που γράφω και συμμετέχω στο e-mail μου? _famous
μπες στο λινκ του μηνυματος κι επελεξε να μην παρακολουθηται πλεον η ενοτητα.
ειχα κι εγω παλια "θεμα" με αυτο και το ελυσα ετσι
Πρεπει Χαρη να μπαινω στα λινκ για ολες τις ενοτητες που συμμετεχω?
panayiotis
20-12-10, 19:52
Δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη την ενοτητα αυτη κ δεν ξερω αν εχει συζητηθει κ εαν ειναι εφικτο αλλα θα υποβαλω την απορια μου κ ελπιζω να πιασει τοπο.Υπαρχει μηπως τροπος να ανεβαζουμε κατευθειαν τις οποιεσδηποτε φωτο θελουμε στα διαφορα θεματα, χωρις να πρεπει πρωτα να τις ανεβαζουμε στο imageshack ή σε οποιοδηποτε παρομοιο?
Δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη την ενοτητα αυτη κ δεν ξερω αν εχει συζητηθει κ εαν ειναι εφικτο αλλα θα υποβαλω την απορια μου κ ελπιζω να πιασει τοπο.Υπαρχει μηπως τροπος να ανεβαζουμε κατευθειαν τις οποιεσδηποτε φωτο θελουμε στα διαφορα θεματα, χωρις να πρεπει πρωτα να τις ανεβαζουμε στο imageshack ή σε οποιοδηποτε παρομοιο?
Φίλε μου είναι στα υπόψιν για να υλοποιηθεί/μην υλοποιηθεί αυτή την εβδομάς.Θα δείξει.
Χάρης Παρασχάκης
21-12-10, 02:39
"Dinas" Μπορεί ρε παίδες κάποιος να μου πει πως γίνεται να μην μου'ρχονται μηνύματα απο τις ενότητες που γράφω και συμμετέχω στο e-mail μου? _famous
Πρεπει Χαρη να μπαινω στα λινκ για ολες τις ενοτητες που συμμετεχω?μια φορα αρκει (για την καθε ενοτητα που σου εχει ερθει μειλ οτι την παρακολουθης)
[quote="Χάρης Παρασχάκης":1t0qfmc3]"Dinas" Μπορεί ρε παίδες κάποιος να μου πει πως γίνεται να μην μου'ρχονται μηνύματα απο τις ενότητες που γράφω και συμμετέχω στο e-mail μου? _famous
Πρεπει Χαρη να μπαινω στα λινκ για ολες τις ενοτητες που συμμετεχω?μια φορα αρκει (για την καθε ενοτητα που σου εχει ερθει μειλ οτι την παρακολουθης)[/quote:1t0qfmc3]
Eυχαρηστω πολυ!!!!! _famous _famous _famous
γίνεται οι χιονονυφάδες να μην ακολουθούν τον κέρσορα? σου σπάει λίγο τα νεύρα το θέμα...να πέφτουν σταθερά προς μια κατεύθυνση ίσως....
Φταίνε αυτές που σε γουστάρουν? lol
αμαν πια...μέχρι κι αυτες με γουστάρουν πια?? αμάν..... _famous
Χάρης Παρασχάκης
22-12-10, 01:16
ρε μη πειραζετε τις χιονονυφαδες λεμεεε!!! :D
chrisoklahoma166
22-12-10, 01:20
Μπας και δουμε καμια "ασπρη" μερα........ _gyali _gyali _laugh _laugh _laugh _laugh _laugh
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση.
Πλέον επιλογή χρώματος στη γραμματοσειρά στην υπογραφή, μπορούν να βάλουν μόνο οι συντονιστές/διαχειριστές; Πρόσφατα ήθελα να το κάνω στη δική μου υπογραφή και δεν μου έβγαζε χρώμα στη γραμματοσειρά. (έβγαζε [color]/ [color] κάπως έτσι νομίζω).
macgyver1977
28-12-10, 11:19
Έλεος με τις χιονονιφάδες, μπορούμε να τις απενεργοποιήσουμε; Θα το σπάσω το μόνιτορ!
Είναι που βρίσκεσαι εκεί και έχεις βαρεθεί το χιόνι. Εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση γι αυτό χαίρονται οι περισσότεροι.
Αν και είναι αλήθεια πως γίνονται ενοχλητικές από ένα σημείο και μετά.
Υπομονή μέχρι και τα φώτα.Ξενέρωτοι :D
Αφήστε τους Αθηναίους-Πελοποννήσιους να δούμε λίγο χιονάκι :D
Mπορει να μου πει καποιος γιατι μονο στη σελιδα του sch μου φαινονται ολα μικροσκοπικα...ειδικα τα γραμματα...τι πρεπει να πατησω? τι πρεπει να κανω? _famous
Mπορει να μου πει καποιος γιατι μονο στη σελιδα του sch μου φαινονται ολα μικροσκοπικα...ειδικα τα γραμματα...τι πρεπει να πατησω? τι πρεπει να κανω? _famous
αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην παίζεις με τις ρυθμίσεις
την μια πέρνεις mail , την άλλη μικραίνουν τα γράμματα, ήμαρτον :lol:
λοιπόν Ctrl+ και μεγαλώνουν Ctrl- μικραίνουν
αν δεν βρεις λύση, μάλλον ήρθε η ώρα για γυαλιά :lol: :lol:
Επίσης Ctrl 0 (μηδέν) και επανερχεται το zoom στο αρχικό.
αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην παίζεις με τις ρυθμίσεις
την μια πέρνεις mail , την άλλη μικραίνουν τα γράμματα, ήμαρτον :lol:
λοιπόν Ctrl+ και μεγαλώνουν Ctrl- μικραίνουν
αν δεν βρεις λύση, μάλλον ήρθε η ώρα για γυαλιά :lol: :lol:
xαχαχαχαχαχαχα...καλα τα λες εσυ αλλα αν εβλεπες ποσα μωρα εχω εδω γυρο μου θα καταλαβαινες ποιος τα παταει.....ευχαρηστω πολυ!!!! _famous
Επίσης Ctrl 0 (μηδέν) και επανερχεται το zoom στο αρχικό.
Σωκρατη επισης ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια!!!! _famous
Αυτο το παραθυρο που βγαζει: "πατηστε εδω για να διαφημιστειτε" θα μεινει για πολυ καιρο? Ειναι πολυ ασχημο και ενοχλητικο...
Αυτο το παραθυρο που βγαζει: "πατηστε εδω για να διαφημιστειτε" θα μεινει για πολυ καιρο? Ειναι πολυ ασχημο και ενοχλητικο...
σε λίγο καιρό φίλε μου θα έχει διαφημίσεις επάνω ....
αν μπορείτε βγάλτε το από το δεύτερο frame set...ειναι @@
Και να είναι ορθογραφικά σωστά το κείμενο. Κανένα κόμμα ίσως για πιο ευχάριστη ανάγνωση.
Εναλλακτικό κείμενο είναι το: "Εδώ θα μπορούσε να είναι η διαφήμισή σας" ή κάτι παρόμοιο που συνηθίζεται πολύ.