PDA

View Full Version : Προβλήματα - Προτάσεις για το νέο μας φόρουμ !!!

Σελίδες : 1 [2]

imported_ΑΝΔΡΕΑΣ
11-01-11, 18:37
Εχετε βάλει πάνω από "Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων" την πινακίδα με "Πατήστε εδώ για να διαφημιστείτε" και δεν βολεύειστο πάτημα.
Είχα πρόβλημα με το "Σημειώστε τις Δ. Συζητήσεις αναγνωσμένες" που είναι από κάτω τ'ωρα θα έχω και την ταμπέλα από πάνω.
Καλά που δεν έχω παρκινσον να τρέμει το ποντίκι.
Αφού υπάρχει ακριβώς λίγο πιο πάνω δεν νομίζω οτι χρειάζεται και εκεί.

11-01-11, 18:46
Καλά που δεν έχω παρκινσον να τρέμει το ποντίκι.
Τότε θα μας έριχνες τυρί στα μακαρόνια.. lol

YiannisD.
11-01-11, 23:06
Τσ κέρδη από τις διαφημίσεις θα τα αποκομίζει η ιδρυτική ομάδα ;;;

giOrgio
11-01-11, 23:18
Eχει σημασια?

11-01-11, 23:22
οταν ερθει η ωρα για της διαφημισεις θα ανακοινωθει δημοσια στο φορουμ που θα πηγαινουν τα εσοδα απο αυτες .........

giOrgio
11-01-11, 23:25
Να μας πειτε Κυριε Δημητρη ολα αναλυτικα για να ξερουμε και εμεις τι τσαμπα πληρωνουμε εδω γα να γραφουμε!

Υ.Γ. Να αποφευγεται να πηγενεται αναποδα στη Βουλιαγμενης δεν ειναι πρεπον! _wacko _wacko _wacko

11-01-11, 23:27
Να μας πειτε Κυριε Δημητρη ολα αναλυτικα για να ξερουμε και εμεις τι τσαμπα πληρωνουμε εδω γα να γραφουμε!

Υ.Γ. Να αποφευγεται να πηγενεται αναποδα στη Βουλιαγμενης δεν ειναι πρεπον! _wacko _wacko _wacko
+1 :wink:

LG
12-01-11, 00:06
Και τα κόκκινα στην Καλλιρόης... :P

12-01-11, 00:09
Και τα κόκκινα στην Καλλιρόης... :P

και εσυ με πηρες χαμπαρι ? :lol: :lol: :lol:

LG
12-01-11, 00:16
Κάτι πήρε το μάτι μου... :P

pkount
13-01-11, 21:01
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!
Θέλω να ρωτήσω γιατί κλείδωσε το forum και δέν μπορεί να δεί κάποιος θέματα, αν δέν είναι εγγεγραμμένος χρήστης?
Στην προηγούμενη κατάσταση, απλά κάποιος μπορούσε να διαβάσει τις δημοσιεύσεις, χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα να γράψει κάτι!
Γενικά αυτό ισχύει σε όλα τα forums.

sotirisd
13-01-11, 21:13
Ναι είχα κι εγώ αυτή την απορία

Θ.Β
13-01-11, 22:38
Δέν αποφασίστηκε τώρα παιδιά, η νέα μας πλατφόρμα αναβαθμίζετε συνεχώς, έτσι έχει σχεδιαστεί απ' την Αρχή.
η Υλοποίησή τους περνάει σε στάδια, σε λίγο καιρό θα εφαρμοστεί και η υποχρεωτική συμπλήρωση κάποιων πεδίων του εγγραφόμενου,
τα οποία τώρα είναι προαιρετικά, όπως π.χ τ' όνομα στην υπογραφή.

Θα υπάρξουν και άλλες μη εμφανείς αλλαγές στους χρήστες, αλλά βοηθούν τον συντονισμό των συζητήσεων.

clarck
21-01-11, 00:14
Παιδια απο firefox μετα το login, με πεταει συνεχως στην σελιδα του login, απο safari δουλευει κανονικα (κραταει το login) Αυτα σε windows 7 μηχανημα. Καμμια ιδεα τι συμβαινει?

pkount
21-01-11, 00:45
Καλησπέρα φίλε μου!
Μόλις εγκατέστησα σε win 7 τον firefox και δοκίμασα αυτό που αναφέρεις.
Δέν μου το παρουσίασε και δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις update τον firefox σε νεότερη έκδοση και διέγραψε τα cookies που έχουν μαζευτεί.

Σχετικά με το Forum τώρα:
Θέλω να τονίσω πως, έχοντας κλειδωμένο το forum σε μή εγγεγραμμένους χρήστες, αυτομάτως καταργήτε και η δυνατότητα του Google πχ να κάνει search στην περίπτωση που κάποιος χρήστης αναζητήσει κάτι σχετικό με τα scooter.
Δηλαδή το indexing δέν δουλεύει και δέν πρόκειτε να βγάζει στα αποτελέσματα των αναζητήσεων καταχωρίσεις που ανήκουν στο forum μας.

Επίσης αυτό δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα, το πρόβλημα της προβολής διαφημίσεων σε νέους χρήστες. Βέβαια μπορεί να ακούγεται δευτερεύον, αλλά οι διαχειριστές, καθώς και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την προώθηση και το ιντερνετ, γνωρίζουν πως είναι ζωτικής σημασίας.

Δέν είμαι αντίθετος σε αναβαθμίσεις, αλλά το στάδιο του να είναι απαγορευτική η πρόσβαση σε μή εγγεγραμμένους χρήστες με βρίσκει αρνητικό. Το θεωρώ οπισθοδρόμηση.

Δέν θέλω να θίξω ή να προσβάλω κανέναν, εκφράζω την άποψη μου, όπως διαμορφώνεται απο τα χρόνια εργασίας μου στο χώρο τον υπολογιστών και την χρήση του ιντερνετ απο εποχή 33.6Κ dial up!
Πάνος.

tyfeonas
21-01-11, 09:47
Καλησπέρα φίλε μου!
Μόλις εγκατέστησα σε win 7 τον firefox και δοκίμασα αυτό που αναφέρεις.
Δέν μου το παρουσίασε και δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις update τον firefox σε νεότερη έκδοση και διέγραψε τα cookies που έχουν μαζευτεί.

Σχετικά με το Forum τώρα:
Θέλω να τονίσω πως, έχοντας κλειδωμένο το forum σε μή εγγεγραμμένους χρήστες, αυτομάτως καταργήτε και η δυνατότητα του Google πχ να κάνει search στην περίπτωση που κάποιος χρήστης αναζητήσει κάτι σχετικό με τα scooter.
Δηλαδή το indexing δέν δουλεύει και δέν πρόκειτε να βγάζει στα αποτελέσματα των αναζητήσεων καταχωρίσεις που ανήκουν στο forum μας.

Επίσης αυτό δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα, το πρόβλημα της προβολής διαφημίσεων σε νέους χρήστες. Βέβαια μπορεί να ακούγεται δευτερεύον, αλλά οι διαχειριστές, καθώς και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την προώθηση και το ιντερνετ, γνωρίζουν πως είναι ζωτικής σημασίας.

Δέν είμαι αντίθετος σε αναβαθμίσεις, αλλά το στάδιο του να είναι απαγορευτική η πρόσβαση σε μή εγγεγραμμένους χρήστες με βρίσκει αρνητικό. Το θεωρώ οπισθοδρόμηση.

Δέν θέλω να θίξω ή να προσβάλω κανέναν, εκφράζω την άποψη μου, όπως διαμορφώνεται απο τα χρόνια εργασίας μου στο χώρο τον υπολογιστών και την χρήση του ιντερνετ απο εποχή 33.6Κ dial up!
Πάνος.

φιλε μου δεν αποκλειονται GOOGLE και αλλες μηχανες αναζητησης.
αν δεις κατω στους χρηστες θα δεις οτι υπαρχει google bot κτλ κτλ.

οσον αφορα την προσβαση η οχι μη εγγεγραμενων χρηστων πιστευουμε οτι ολοι πρεπει να συνεισφερουν εστω και με μια εγγραφη στο φορουμ και οχι να ειναι απλα θεατες διαβαζοντας και μη συμμετεχοντας.

αυτο εχουμε αποφασισει και προς το παρον τουλαχιστον δεν αλλαζει.

clarck
21-01-11, 17:54
Δεν εχω βρει ακομα γιατι αλλα δυστηχως ακομα μου το παρουσιαζει. Απο τον Safari ολα οκ. (απο εκει γραφω)

clarck
21-01-11, 19:05
Επιτελους εστρωσε. Οντως ηταν τα cookies μεσα στο Firefox. Tα εσβησα και εφτιαξε.

maximilian0
22-01-11, 14:39
Δεν εχω βρει ακομα γιατι αλλα δυστηχως ακομα μου το παρουσιαζει. Απο τον Safari ολα οκ. (απο εκει γραφω)

maximilian0
22-01-11, 14:40
Επιτελους εστρωσε. Οντως ηταν τα cookies μεσα στο Firefox. Tα εσβησα και εφτιαξε.

]

clarck
22-01-11, 14:48
εεεεεεεεεεεεεεε?????

Τασάρας
26-09-11, 01:24
Παιδιά έχω κάποιο πρόβλημα με το φόρουμ.

Συχνά μόλις μπαίνω μέσα βλέπω ότι απουσιάζουν κουμπιά, κάποια emotions δεν εμφανίζονται σωστά, ή και καθόλου και εμφανίζονται ξανά μετά από πολλή ώρα. Μπορώ να κάνω κάτι;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Θ.Β
26-09-11, 09:46
Αργή σύνδεση ίσως?
Κάνε μια επανεκκίνηση στον Router και δές πως πάει.

Αν έχεις χάσει τα Emoticons, κοίτα αν είναι ενεργοποιημένα τα BBCodes στο προφίλ σου

Τασάρας
26-09-11, 11:53
Ok ευχαριστώ.

01-02-12, 22:12
Καλησπερίζω κάνοντας και την εξής ερώτηση......Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνει ο server αυτόματα το mail μας για κάθε νέα ανάρτηση/δημοσίευση σε ενότητες όπου έχουμε συμμετέχει κατά καιρούς ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

01-02-12, 22:28
Καλησπερίζω κάνοντας και την εξής ερώτηση......Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνει ο server αυτόματα το mail μας για κάθε νέα ανάρτηση/δημοσίευση σε ενότητες όπου έχουμε συμμετέχει κατά καιρούς ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

μπορεις να πας στον πινακα ελεγχου μελους μετα ρυθμισεις κοινοτητας μετα Επεξεργασία επιλογών δημοσίευσης και εκει θα διαλεξεις το Να ενημερώνομαι πάντα για απαντήσεις: σε ΝΑΙ , και το αλλο ειναι να πας κατω κατω στο θεμα που εχεις ποσταρει και τσεκαρεις εκει που λεει Παρακολούθηση θέματος

01-02-12, 22:57
Δημήτριε σ ευχαριστώ..

Storm
20-03-12, 21:33
Μία πρόταση που ίσως θα μπορούσε να υλοποιηθεί.
Τι θα λέγατε αγαπητοί διαχειριστές, αν κάτω από την ενότητα Piaggio φτιαχνόταν μία ξεχωριστή ενότητα MP3 Yourban; Να μαζευτούν εκεί σιγά-σιγά και δειλά-δειλά τα γιουρμπάνια; :D Και εκεί πλέον να μεταφερθούν όλα τα θέματα του Yourban από την ενότητα MP3;
Να ξεχωρίσουν και λίγο τα πράγματα δηλαδής... :D γιατί βλέπω ότι υπάρχουν κάποια "κενά" στην ενότητα MP3. :roll: :roll:

Άλλωστε το yourban αποτελεί ξεχωριστό μοντέλο και σίγουρα έχει διαφορές με το κλασσικό MP3 και σίγουρα απευθύνεται σε διαφορετικό πελατολόγιο.
Που σημαίνει ότι υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία στην προσέγγιση για τα σκούτερ αυτά.

Φιλικά και μην τα πάρετε στο κρανίο...

Thank you!...

Νίκος

Θ.Β
21-03-12, 09:31
Θα το κοιτάξουμε Νίκο.
Και θα σου απαντήσω οσονούπω.

teodor_ch
29-04-12, 13:02
Μία ερώτηση αν και μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί (δεν έψαξα!)...

Όταν πατάω το μεσαίο κλικ στο ποντίκι για να ανοίξω ένα λινκ σε νέα καρτέλα,
μου ανοίγει τη νέα καρτέλα αλλά ανοίγει ΚΑΙ στην υπάρχουσα το λινκ!!!!
Αυτό γίνεται μόνο σε αυτό το φορουμ στον browser chrome (σε όλες τις εκδόσεις!)

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
Λύνεται?

Billakos
29-04-12, 13:24
Μία ερώτηση αν και μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί (δεν έψαξα!)...

Όταν πατάω το μεσαίο κλικ στο ποντίκι για να ανοίξω ένα λινκ σε νέα καρτέλα,
μου ανοίγει τη νέα καρτέλα αλλά ανοίγει ΚΑΙ στην υπάρχουσα το λινκ!!!!
Αυτό γίνεται μόνο σε αυτό το φορουμ στον browser chrome (σε όλες τις εκδόσεις!)

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
Λύνεται?

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Μου συμβαινει μονο σε αυτο το site :roll:

Θ.Β
29-04-12, 15:00
Παιδιά δέν είναι θέμα του site, απλώς έχει επιλεγεί ν' ανοίγει αυτόματα τα link σε νέα καρτέλα, και το ίδιο και browser.
δοκιμάστε ν' ανοίγετε τα link, με το αριστερό πλήκτρο.

kostassh150
29-04-12, 16:05
να ρωτήσω και γω κάτι ????
σε άλλα φόρουμ όταν διαβάζουμε κάποιο τίτλο αυτός δεν ξαναγράφεται με μπόλτ, έτσι ξέρουμε τι έχουμε διαβάσει....μπορεί να γίνει και εδώ αυτό???

kemmotar
29-04-12, 17:24
τα τελευταια πμ που εχω παρει δεν μου βγαζουν σημειωση ειδοποιησης πανω αριστερα, δειχνει μονιμως 0 μηνυματα. καμια ιδεα?

Θ.Β
29-04-12, 22:48
σε άλλα φόρουμ όταν διαβάζουμε κάποιο τίτλο αυτός δεν ξαναγράφεται με μπόλτ, έτσι ξέρουμε τι έχουμε διαβάσει....μπορεί να γίνει και εδώ αυτό???
το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, αλλά στην θέση των bold, βγάζει κόκκινο.

Ju@n
06-05-12, 19:07
Εγώ πάλι θα ήθελα να κάνω μια πρόταση αν είναι δυνατή και δεν έχει ειπωθεί ξανά. Είναι εύκολο να μπορεί κάποιος να κάνει λαικ η να δηλώνει ότι ευχαριστεί κάποιον για τη δημοσίευση του; το εχω δει σε άλλο φόρουμ κ νομίζω αρκετά χρήσιμο, αφού κάποιος που ψαχνει λύση για κάτι σε κάποιο αχανές θέμα θα διαβαζει τις πιο σημαντικές. Ε αν δε γίνεται θα αρκεστούμε στο +1, 2 , ...,1000 κλπ. :))

LG
06-05-12, 19:42
Ευκολο δεν ειναι..
Εκεινη η λειτουργία που λες ειναι βασισμένη σε άλλο interface

Galaxy S2 * Tapatalk 2

malawi
06-05-12, 20:04
Ευκολο δεν ειναι..
Εκεινη η λειτουργία που λες ειναι βασισμένη σε άλλο interface

Galaxy S2 * Tapatalk 2
Ποσα ξερεις, ποσα ξερεις.... :D

LG
06-05-12, 20:34
Ενταξει είχα ασχοληθεί λιγο πιο παλια... Μην βγει παραεξω γιατι θα θελει ο Σταμος να με κοντράρει

Galaxy S2 * Tapatalk 2

Sakvil
06-05-12, 22:11
Ενταξει είχα ασχοληθεί λιγο πιο παλια... Μην βγει παραεξω γιατι θα θελει ο Σταμος να με κοντράρει

Galaxy S2 * Tapatalk 2

:D

http://i530.photobucket.com/albums/dd350/Sakvil/FacebookLike-Button-big.jpg

kostassh150
09-05-12, 13:27
το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, αλλά στην θέση των bold, βγάζει κόκκινο.
ευχαριστώ...δεν το είχα προσέξει... :oops:

Τασάρας
19-05-12, 22:50
Όταν ανοίγω την σελίδα του forum με τον google chrome, μου βγάζει το εξής μήνυμα: ‘’παρουσιάστηκε σφάλμα στην ακόλουθη προσθήκη Shockwave Flash’’ και δεν μου εμφανίζει όλες τις διαφημίσεις. ( μου βγάζει στη θέση τους ένα λυπημένο κομμάτι του πάζλ)!!! Όταν κάνω κλικ πάνω στο μήνυμα αυτό, μου λέει πως η ταυτότητα αυτού του ισοτόπου δεν έχει επαληθευτεί και ότι η η σύνδεση με τον τομέα forum. Scooterclubhellas δεν είναι κρυπτογραφημένη. Τι μπορώ να κάνω;

Επίσης το google chrome δεν μου ανοίγει – για τους ίδιους λόγους – το YouTube.
Ξέρει κανείς κάτι;

Ευχαριστώ.

Despotas
19-05-12, 22:57
Έχεις τη τελευταία έκδοση flash player?

sotos30
19-05-12, 22:59
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Despotas
19-05-12, 23:03
Άρα πιθανόν άκυρη η ερώτηση μου. . . :(

Ju@n
19-05-12, 23:09
Όχι καλή ήταν μάλλον Γιάννη. Βρείτε τον flashplayer παίδες. Μάλλον τον χάσατε. χαχαχα
Eδώ: http://get.adobe.com/flashplayer/?no_redirect

Τασάρας
19-05-12, 23:20
Tον κατέβασα, αλλά πάλι τα ίδια...

Ju@n
19-05-12, 23:27
Eδώ τον shockwave player;
http://get.adobe.com/shockwave/otherversions/" onclick="window.open(this.href);return false;

Είμαστε κολλημένοι με την adobe, τι να γίνει :)

sotos30
19-05-12, 23:28
και εγω αλλα παλι τα ίδια

Despotas
19-05-12, 23:29
Στο custom, τα ίδια σου κάνει Τάσο?

Αν όχι κανε απεγκατάσταση τον crome και ξαναβάλτον.

διαφορετικά Ντεν είμαι του αντικειμένου Τάσο, ας βοηθήσουν οι fun του αντικειμένου. . . :-(

sotos30
19-05-12, 23:31
Το εκανα εγω αλλα τιποτα

Ju@n
20-05-12, 02:30
Λογικά αν βάλεις το shockwave δεν θα υπάρχει πρόβλημα. (με firefox πχ υπάρχει πρόβλημα;)... Και πάνω στο τουβλάκι Τάσο που σου εμφανίζει πάτησε και εγκατέστησε ότι λείπει. Αλλιώς, ό,τι είπε ο συνονόματος.

Τασάρας
20-05-12, 02:54
Τον έχω εγκαταστήσει εκ νέου, αλλά πάλι τα ίδια.
Ο κ παιδιά, θα δω τι μπορώ να κάνω.

Ju@n
20-05-12, 02:59
Στη μπάρα που γράφεις τη διέυθυνση ιστοσελίδων γράψε το εξής: chrome://plugins/

Και δες τι έχεις σε shockwave flash.
Μπορεί να έχεις εγκαταστήσεις δύο εκδόσεις και να συγκρούονται μεταξύ τους.
Δεξιά πάνω, έχει το [+]λεπτομέρειες, πάτησέ το να δεις ποιες εκδόσεις flash έχεις.
Aν έχει δύο flash, λογικά απενεργοποίησε αυτό που είναι στο φάκελο του chrome και επανεκκίνησέ τον...

Πες μας αποτελέσματα και βλέπουμε :) _sleepy _kanapes

Τασάρας
20-05-12, 03:30
Nαι αυτό ήταν, ήταν 3 ενεργοποιημένα.
Ευχαριστώ Γιάννη, τώρα είναι όλα εντάξει.

Ju@n
20-05-12, 10:51
Κέρνα μια μπύρα και είμαστε πάτσι. :)

Τασάρας
20-05-12, 19:52
Πως να στη στείλω;
Με mail; Ή με sms;

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Εγώ δεν είμαι και τόσο της μπύρας .

Ju@n
20-05-12, 20:28
Πως να στη στείλω;
Με mail; Ή με sms;

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Εγώ δεν είμαι και τόσο της μπύρας .
Χαχαχα. Δέχομαι και τσιπουράκι. χαχα :)
Με π.μ. :0

Τασάρας
22-05-12, 11:47
Λοιπόν σήμερα εγκατέστησα τον mozilla firefox και πλέον θα χρησιμοποιώ αυτόν. Πολύ καλύτερος από τον chrome, ούτε σφάλματα, ούτε τίποτα.

akaliptos
22-05-12, 11:48
ετσι ακριβως.....

Τασάρας
22-05-12, 11:49
Και μου φαίνεται ότι είναι και ποιο γρήγορος...

akaliptos
22-05-12, 11:50
ειναι μακραν ο καλυτερος browser

Ju@n
22-05-12, 12:13
Είναι πολύ καλός γιατί είναι ολοκληρωμένος με χιλιάδες πρόσθετα...
Σε σχέση με το chrome δεν υπολείπεται πια σε ταχύτητα, τουλάχιστον δεν είναι ορατή η διαφορά τους.
Επίσης, σε windows δεν ξέρω, αλλά σε linux, αν είναι ανοικτές πολλές καρτέλες, μπορεί να σου χρησιμοποιεί 200-250MB από τη ram σου και το ίδιο συμβαίνει και με τον chrome.

kostassh150
01-07-12, 19:09
μπορώ να αλλάξω το ψευδώνυμο μου ???? ή να το διορθώσω????

malawi
01-07-12, 19:10
μπορώ να αλλάξω το ψευδώνυμο μου ???? ή να το διορθώσω????
Μπορεις Κωστα... Στειλε ενα πμ στον kscorpion :wink:

kostassh150
01-07-12, 19:29
ευχαριστώ.... :P

malawi
01-07-12, 19:39
Nα σαι καλα :)

- kalogeros -
01-07-12, 19:42
Nα σαι καλα :)
κι εσυ..

Thanos70
01-07-12, 21:35
πολυ καλος browser ειναι και ο opera και συμφωνα με στατιστικες ο ποιο γρηγορος.

dnik
11-07-12, 14:32
Μετά την τελευταία αναβάθμιση του forum, έχω πρόβλημα με το tapatalk. Συγκεκριμένα με τα θέματα που συμμετέχω. Κάθε φορά που το επιλέγω, αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα και εάν συνεχιστεί να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή του forum.
Συμβαίνει σε iPhone 3GS, με iOS 5.1 χωρίς jailbreak. Όλα τα updates του tapatalk τα έχω κάνει.

Any solution pls??? :)

Sent using Tapatalk

Billakos
11-07-12, 15:35
Μετά την τελευταία αναβάθμιση του forum, έχω πρόβλημα με το tapatalk. Συγκεκριμένα με τα θέματα που συμμετέχω. Κάθε φορά που το επιλέγω, αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα και εάν συνεχιστεί να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή του forum.
Συμβαίνει σε iPhone 3GS, με iOS 5.1 χωρίς jailbreak. Όλα τα updates του tapatalk τα έχω κάνει.

Sent using Tapatalk

Δεν εχω κανενα απολυτως θεματακι :roll:
Εχω το 4S με ολες τις αναβαθμισεις , JB. Αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο.

Θ.Β
11-07-12, 16:01

Sent using Tapatalk
Επίσης δέν έχω κανένα πρόβλημα με το ίδιο iPhone (3GS) καi με OS 5.1.1(9B206) επίσης χωρίς JailBreak.

LG
11-07-12, 16:09
Δοκιμασε ενα refresh your favourites. Ή να διαγράψεις τον λογαριασμό του φορουμ στο Tapatalk και να τον ξαναπροσθεσεις

Galaxy S2 * RR 2.5.2 * 4.0.4

dnik
11-07-12, 16:59
Δοκιμασε ενα refresh your favourites. Ή να διαγράψεις τον λογαριασμό του φορουμ στο Tapatalk και να τον ξαναπροσθεσεις

τα έχω κάνει. Τι να πω.... Δεν ξέρω.... Θα προσπαθήσω ξανά...

Ευχαριστώ...

Sent using Tapatalk

D.J.John
13-07-12, 01:48
Προτεινω.

Chat

Δυνατοτητα , αγγελιων μετα απο Χ αριθμο ποστ , και γιατι οχι το ιδιο και για , δυνατοτητα πμ.

Ειναι ο αριθμος των μελων τετοιος , που νομιζω , οτι οχι μονο χρειαζονται αυτα πλεον, αλλα απαιτουνται.

Απλα προτεινω , ειχα κι αλλα στο μυαλο μου , αλλα ειναι η ωρα δυσκολη...

akaliptos
13-07-12, 09:26
βρε παιδια αυτο με τις αγγελιες ειχε ξανασυζητηθει!!!υπαρχουν παιδια που μπαινουν στο φορουμ πιο λιγο και ειναι σε καθε συναντηση...και εκδρομη....απλα δεν γραφουν ομως...δεν τα πανε τοσο καλα με τους υπολογιστες...ε σε αυτους δηλαδη θα απαγορευσουμε αν θελουν να πουλησουν κατι να εχουν το δικαιωμα επειδη δεν ειχαν τα ποστ;;;

D.J.John
13-07-12, 12:04
Οχι βρε Χαρη μου , αλλα για πολλοστη φορα , και παλι θα δεις μελος με 1 ποστ , να βαζει αγγελια.
Ε! Αυτες τις περιπτωσεις λεω.
Εξαλλου , δεν μιλαμε να πρεπει να εχει ο αλλος 500 ποσταρισματα , για να βαλει αγγελια , αλλα πιστευω 50 ειναι ενα λογικοτατο νουμερο.
Με 50 τουλαχιστον , δειχνει οτι αυτος ο ανθρωπος , θα εχει μπει , καταρχην για να μας συστηθει , θα εχει πει 5 πραγματα σε καποια τοπικ κ.λ.π
Ετσι ναι εισαι ο ταδε , και ενταξει θες να βαλεις μια αγγελια βρε αδερφε.
Αλλα αλλο φορουμ , κι αλλο χρυση ευκαιρια!!!!
Μην παρεξηγηθω παλι , Αντεεεε!!!!!

akaliptos
13-07-12, 12:05
ναι βρε συμφωνω σε αυτο που λες...οντως πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη για να μην καταληξουμε χρυση ευκαιρια...αυτο ακριβως τον τροπο σκεφτομαστε και εμεις.....

D.J.John
13-07-12, 12:10
Χαρη ειμαστε , και φανταζομαι το ξερεις κι εσυ , απο τα μοναδικα φορουμ , στην Ελλαδα , για να μην μιλησω για πανευρωπαικα , που , αριθμει , τοσο μεγαλο νουμερο , μελων , και δεν εχουμε ακομη πιο αυστηρους κανονες , για τα μελη , γενικοτερα , και να εφαρμοζονται , οπωσδηποτε!!!
Μηπως χρειαζονται κι αλλα παιδια , συντονιστες , για να υπαρχει περισσοτερος ελεγχος , ακομη πιο αυστηρα , ολο το 24ωρο?
Μια σκεψη μου λεω.
Και επισης , μηπως , θα πρεπει να γινει κι ενα ξεκαθαρισμα , ενεργων και μη ενεργων μελων?

tyfeonas
13-07-12, 13:20
Εδω μελη με 50 ποστ μας λενε πως να λειτουργησουμε το φορουμ , οι αγγελιες του μελους με ενα ποστ σε πειραξαν;

send with 2x1200mhz

LG
13-07-12, 13:30
Τι ξεκαθαρισμα να γινει; να διαγραψουμε μελη επειδη δεν μπαινουν στο φορουμ;

D.J.John
13-07-12, 13:42
Τι ξεκαθαρισμα να γινει; να διαγραψουμε μελη επειδη δεν μπαινουν στο φορουμ;

Ναι γιατι δεν το εχεις ξανακουσει?
Εννοειται οτι οριζεις , ενα Χ χρονικο διαστημα που δεν εχει μπει καποιος καθολου στο φορουμ , παραδειγμα τυχαιο 1 χρονος , και αφου του αποσταλει μυνημα , που θα τον ενημερωνει , για τις ενεργειες , μετα απο 1 μηνα , (τυχαιο κι αυτο) , αν δεν εχει απαντησει , τοτε γινεται και διαγραφη του.

Τελος παντων , εγω απλα προτασεις κανω , και εν πασει περιπτωση , επειδη και στο αλλο τοπικ , (ας πουμε) παρεξηγηθηκα , μην παρεξηγηθω κι εδω.
Απλα ειπα καποιες σκεψεις μου και τελος.
Δεν της συζητω , ουτε εδω ξανα.

Απλα ημουν ειμαι και θα ειμαι απο τους πρωτους , που υποστηριζουν , την δουλεια , των διαχειριστων , εξαλλου αυτο μπορειτε να το διαβασετε και σε ποστ μου , και στο αλλο τοπικ , απο τα πρωτα μαλιστα ποστ.
Και δεν το λεω αυτο , για κανεναν απολυτως , λογο , αλλον , αλλα μονο , γιατι ημουν και διαχειριστης , σε καποια φορουμ , ξενα και ελληνικα , και καταλαβαινω , πολυ!! καλα πως λειτουργουν , και ποσο δικιο εχουν , οι διαχεριστες γενικοτερα.
Και επειδη ξερω , και μονο γι'αυτο υποστηριζω , τους διαχειριστες και σεβομαι τους κανονες , και αυτο και τελος.

Απλα καποιες σκεψεις μου εγραψα και αποψεις.

Ευχαριστω. :) :) :)

kostassh150
13-07-12, 14:39
το να διαγραφεί κάποιος που δεν μπαίνει ποτέ ή έχει πάρα πολύ καιρό να μπει νομίζω πως είναι σωστό όπως αναφέρεις ( με προειδοποίηση κλπ κλπ ), αλλά να γίνει κλειστό και να το διαβάζουν όσοι έρχονται σε συναντήσεις και έχουν πάνω από κάποια πόστ, με βρίσκει αντίθετο ....
τώρα, σχετικά με τις αγγελίες που με 1 πόστ δημοσιεύουν και αυτό θέλει σκέψη γιατί μπορεί να είναι ενεργά μέλη και να μην ποστάρουν....
προσωπικά έχω μπαναριστεί μόνος μου από φόρουμ που λειτουργούν έτσι....τέλος να πω ότι τα καλύτερα και μεγαλύτερα φόρουμ είναι όχι μόνο ανοιχτά αλλά ορθάνοιχτα....

D.J.John
13-07-12, 14:52
το να διαγραφεί κάποιος που δεν μπαίνει ποτέ ή έχει πάρα πολύ καιρό να μπει νομίζω πως είναι σωστό όπως αναφέρεις ( με προειδοποίηση κλπ κλπ ), 1) αλλά να γίνει κλειστό και να το διαβάζουν όσοι έρχονται σε συναντήσεις και έχουν πάνω από κάποια πόστ, με βρίσκει αντίθετο ....
2) τώρα, σχετικά με τις αγγελίες που με 1 πόστ δημοσιεύουν και αυτό θέλει σκέψη γιατί μπορεί να είναι ενεργά μέλη και να μην ποστάρουν....προσωπικά έχω μπαναριστεί μόνος μου από φόρουμ που λειτουργούν έτσι....3) τέλος να πω ότι τα καλύτερα και μεγαλύτερα φόρουμ είναι όχι μόνο ανοιχτά αλλά ορθάνοιχτα....
Κωστα μου να σου απαντησω.

1) Δεν ειπα κατι τετοιο εγω , οπως το συντασεις γραπτως.

2) Ποσο ενεργο (μεσα στο φορουμ) μπορει να ειναι ενα μελος με 1 ποστ?

3) Αυτα ειναι μονο εξαιρεσεις στον κανονα , και μετρημενα στα δαχτυλα , και ως επι το πλειστον , ειναι , φορουμ γενικης φυσεως και οχι εξειδικευμενα.
Το γνωστο σαιτ , για τα κινητα τηλεφωνα , ας πουμε , ενα απο τα πλεον εξειδικευμενα σαιτ στο ειδος του , και ευρεως γνωστο , και με επισης μεγαλο αριθμο μελων , (και ποιος δεν εχει αλλωστε κινητο) , ειναι απο τα αυστηροτερα σαιτ στην Ελλαδα , και οχι μονο.
Το αναφερω απλα και μονο σαν παραδειγμα , και μονο , και οχι προς μιμηση....

kostassh150
13-07-12, 15:30
,

kostassh150
13-07-12, 15:38
το να διαγραφεί κάποιος που δεν μπαίνει ποτέ ή έχει πάρα πολύ καιρό να μπει νομίζω πως είναι σωστό όπως αναφέρεις ( με προειδοποίηση κλπ κλπ ), 1) αλλά να γίνει κλειστό και να το διαβάζουν όσοι έρχονται σε συναντήσεις και έχουν πάνω από κάποια πόστ, με βρίσκει αντίθετο ....
2) τώρα, σχετικά με τις αγγελίες που με 1 πόστ δημοσιεύουν και αυτό θέλει σκέψη γιατί μπορεί να είναι ενεργά μέλη και να μην ποστάρουν....προσωπικά έχω μπαναριστεί μόνος μου από φόρουμ που λειτουργούν έτσι....3) τέλος να πω ότι τα καλύτερα και μεγαλύτερα φόρουμ είναι όχι μόνο ανοιχτά αλλά ορθάνοιχτα....[/quote]
Κωστα μου να σου απαντησω.

1) Δεν ειπα κατι τετοιο εγω , οπως το συντασεις γραπτως.

2) Ποσο ενεργο (μεσα στο φορουμ) μπορει να ειναι ενα μελος με 1 ποστ?

3) Αυτα ειναι μονο εξαιρεσεις στον κανονα , και μετρημενα στα δαχτυλα , και ως επι το πλειστον , ειναι , φορουμ γενικης φυσεως και οχι εξειδικευμενα.
Το γνωστο σαιτ , για τα κινητα τηλεφωνα , ας πουμε , ενα απο τα πλεον εξειδικευμενα σαιτ στο ειδος του , και ευρεως γνωστο , και με επισης μεγαλο αριθμο μελων , (και ποιος δεν εχει αλλωστε κινητο) , ειναι απο τα αυστηροτερα σαιτ στην Ελλαδα , και οχι μονο.
Το αναφερω απλα και μονο σαν παραδειγμα , και μονο , και οχι προς μιμηση....
για το 1 ...ναι βρε την γνώμη μου είπα αλλά κόλησε με το δικό σου... :P
για το 2 ....είναι πολλοί που διαβάζουν χωρίς να γράφουν....εγώ είμαι ο 1ος γιατί δεν έχω δικό μου υπολογιστή και στην δουλειά δεν έχω πάντα χρόνο....μπαίνω ενημερώνομαι και αν έχω χρόνο ποστάρω....(1ο ποστ Μάρτιο 2010 συνολικά 3 τον Μάρτη, 1 τον Αύγουστο του 2010, 3 Νοέμβριο 2010 και το επόμενο Μάρτη 2011... :wink: ) σε φόρουμ τηλεφώνων έχω 2 ποστ και οι εμφανίσεις μου είναι σχεδόν καθημερινές...)

D.J.John
13-07-12, 15:45
Το καλυτερο παντως ποστ που εχεις κανει Κωστα ειναι αυτο ακριβως απο πανω απο το δικο σου , με το κομμα , , ,

Μιλαμε ξερεις ποση ωρα προσπαθουσα να το αναλυσω αυτο το ποστ>? χα χα χα χα

Ωστοσο μπορεις να του κανεις μια διαγραφη , για να μην πιανει χωρο.

Παντελής
22-07-12, 10:02
Ανοίγοντας το θέμα με τίτλο : To mizero mou ZIP :P γίνεται φραγή στην σελίδα και βγαίνει προειδοποίηση πως μπορεί να εμπεριέχεται κακόβουλο λογισμικό απο την διεύθυνση skyimg.org...
Είναι επίφοβο να συνεχίσω την ανάγνωση του θέματος???

Despotas
22-07-12, 11:14
Ανοίγοντας το θέμα με τίτλο : To mizero mou ZIP :P γίνεται φραγή στην σελίδα και βγαίνει προειδοποίηση πως μπορεί να εμπεριέχεται κακόβουλο λογισμικό απο την διεύθυνση skyimg.org...
Παντελή τί εννοείς;
Δε βλέπω κάποια "περίεργη" σε .org. . .

Loinen
22-07-12, 11:27
μου το εβγαλε και μενα.
http://img51.imageshack.us/img51/5954/nimetnyv.png (http://imageshack.us/photo/my-images/51/nimetnyv.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Despotas
22-07-12, 11:40
Δε ξέρω κύριοι!
Η πρόσβαση μου είναι από κινητό και tablet και είτε στο ταπατοκ είτε στο browser δε μου βγάζει τίποτα. . .

Θ.Β
22-07-12, 12:48
Παντελή τί εννοείς;
Δε βλέπω κάποια "περίεργη" σε .org. . .
O Host που επέλεξε να βάλει ο φίλος την φωτογραφία του, είναι σελίδα που έχει δεχθεί επίθεση.
τώρα που δείχνει την φωτογραφία, και δέν χρειάζεται να πατήσεις το link για να την δείς, δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όσον αφορά την προστασία του υπολογιστή σας, δέν υπάρχει πρόβλημα, γιατί δέν κατεβάζετε κάτι από το φόρουμ.

Καλού κακού βέβαια ελέγξετε την Cash στoύς TEMP φακέλλους του υπολογιστή σας.

alex1987car
25-08-12, 18:23
Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ Συναντήσεις-Εκδρομές του Scooter Club Hellas ‹ ScooterClub Αν.Μακεδονίας - Θράκης < Το καφενείο της ξάνθης

Ο τελευταίος ''κρίκος'' ,το καφενείο της ξάνθης, δεν εμφανίζεται σε tapatalk

Stathman
25-08-12, 20:06
Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ Συναντήσεις-Εκδρομές του Scooter Club Hellas ‹ ScooterClub Αν.Μακεδονίας - Θράκης < Το καφενείο της ξάνθης

Ο τελευταίος ''κρίκος'' ,το καφενείο της ξάνθης, δεν εμφανίζεται σε tapatalk

Σε ολα το ιδιο κανει..εμφανιζει μονο τις υποσυζητησεις

alichani
25-08-12, 21:52
Ρίξτε μια ματια κάτω από το "Announce" :)

Stathman
25-08-12, 22:19
Ρίξτε μια ματια κάτω από το "Announce" :)
Σωστοςςς

my phone

alex1987car
25-08-12, 22:22
Ούτε εκεί μου το βγάζει... το είχα ψάξει...

- kalogeros -
28-08-12, 02:24
Αν μπορείτε και είναι εφικτό να αλλαζατε τις φωτό απο την αρχική σελίδα... Είναι πολυ παλιές..

Despotas
28-08-12, 02:48
Αν μπορείτε και είναι εφικτό να αλλαζατε τις φωτό απο την αρχική σελίδα... Είναι πολυ παλιές..
Θα συζητηθεί αν είναι εφικτό και θα γίνει εν καιρό ;)

Hawk
29-08-12, 19:07
Ούτε εκεί μου το βγάζει... το είχα ψάξει...

το βγαζει κανονικα

Billakos
01-09-12, 12:13
Καλημερα σε ολους. Δεν ξερω εαν εχει ειπωθει ξανα αλλα το σκεφτομουν αρκετο καιρο.
Η προταση μου ειναι η εξης : Να τοποθετηθει ενα κουμπι , το οποιο θα εμφανιζεται σε καθε καινουρια δημοσιευση και θα χρησιμευει ως ενα Ευχαριστω η κατι παρομοιο σαν την λειτουργια του Facebook "Μου Αρεσει" / "Like" .

Πιστευω οτι θα μας γλυτωσει απο αρκετες περιττες δημοσιευσεις και θα ειναι και μια μορφης επιβραβευσης για τον καθε χρηστη!
Ετσι οταν καποιος δημοσιευει κατι χρησιμο η λεει κατι το οποιο ειναι σωστο να λαμβανει ενα Moυ Αρεσει/Ευχαριστω (ας μην κολλησουμε στο ονομα , μπορει να ειναι οτιδηποτε).
Τελος θα υπαρχει ενας μετρητης παρομοιος με των αριθμο τον ποστ κατω απο το avatar του καθε χρηστη.

Billakos
04-09-12, 13:53
Τελικα , δεν απαντησε κανεις....
Ποια ειναι η γνωμη σας? :roll:

akaliptos
04-09-12, 13:59
το θεμα προφανως ειναι προς συζητηση μπιλακο...υπομονη και θα ενημερωθεις....

Billakos
04-09-12, 14:02
το θεμα προφανως ειναι προς συζητηση μπιλακο...υπομονη και θα ενημερωθεις....

Ααααα οκ ,Χρηστο μου. Νομιζα οτι δεν το ειχε δει κανεις :)

akaliptos
04-09-12, 14:02
χαρη με λενε θαναση μου!!!! χααχαααχααχααχαχααχ

Billakos
04-09-12, 14:05
χαρη με λενε θαναση μου!!!! χααχαααχααχααχαχααχ

Γινεται να μην σπαμμαρεις? :D :D :D
Χαχχααχαχαχαχαχα. Σε μπερδεψα με αυτον τον ΤΜΑΧα.....Ποστ στο ποστ αφου ειστε....

Σταματης Φωτοπουλος
04-09-12, 14:09
Έτσι ακριβώς είναι μπιλακο !
και εμένα μου κάνει σαν ιδέα !
δεν συμφωνώ με την καταγραφή κοντέρ που λες !
όμως όπως και έχει .
εφόσον καταλήξουμε πρέπει να γίνει από τους συντηρητές του φόρουμ και έχει μια διαδικασία !
ευχαριστούμε όμως ,,,,

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Stathman
04-09-12, 14:10
για το πρωτο εχει προταθει.....και θα δουμε .
για το δευτερο ειχε συζητηθει και πιο παλια και ηταν ανουσιο .......οπως σε κατι αλλα φορουμ με τα + και - δεν εξυπηρετεί σε τιποτα παρα μονο σε επιπλεον διαπληκτισμους και αντιπαθειες.

Billakos
04-09-12, 14:13
Έτσι ακριβώς είναι μπιλακο !
και εμένα μου κάνει σαν ιδέα !
δεν συμφωνώ με την καταγραφή κοντέρ που λες !
όμως όπως και έχει .
εφόσον καταλήξουμε πρέπει να γίνει από τους συντηρητές του φόρουμ και έχει μια διαδικασία !
ευχαριστούμε όμως ,,,,

H αληθεια ειναι κ. Σταματη οτι και εγω αρχικα ημουν αντιθετος με την ιδεα του καταμετρητη. Αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι ενα κινητρο για ολα τα μελη να ειναι πιο ενεργα αλλα και να συνεισφερουν στα θεματα γραφοντας πραγματα ουσιας και οχι...... :roll:
Τελος νομιζω πως θα ηταν σωστο (εαν ειναι εφικτο) η εν λογω λειτουργια να μπει σε ορισμενες κατηγοριες και οχι ολες. Δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει εαν μπει στον καφενε!

Edit: Tωρα ειδα την δημοσιευση σου Νικο , για αυτον ακριβως τον λογω προτεινω να μην υπαρχει σε ολες τις κατηγοριες , προς αποφυγην φαινομενων spam

Σταματης Φωτοπουλος
04-09-12, 14:21
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα .
όμως δεν θα ήθελα να υπάρχει ανταγωνιστικότητα .
εάν όμως κρίνουν και τα αλλά παιδιά της διαχείρισης ότι θα δημιουργηση επί πλέον ενδιαφέρον γιατί όχι !!

dnik
30-09-12, 17:28
Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του forum μέσω του tapatalk. Συγκεκριμένα ΔΕΝ λειτουργεί το "θέματα με συμμετοχή". Συζητώντας και με άλλο μέλος εχει το ίδιο πρόβλημα. Με αλλα forum το tapatalk λειτουργεί υποδειγματικά.

Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στο προβλημα και απεγκατηστησα την εφαρμογή, εκανα restore, γενικά εκανα οτι μπορουσα να κανω.!

Εάν κάποιος μπορει να ελέγξει τις ρυθμίσεις του tapatalk......:)

Συσκευή: iPhone 3GS 32gb IOS 5.1.1 jb
Και χωρίς jb το πρόβλημα παραμενει...

Sent using Tapatalk HD

MountainLion
25-12-12, 12:34
...να ενημερώσω και εγώ οτι στον υπολογιστή μου με βίστα και μοζίλα φάιρφοξ δεν μπορώ να κάνω σύνδεση.
συγκεκριμένα μου δίνει την δυνατότητα , εμφανίζει και μήνυμα επιτυχούς σύνδεσης αλλά δεν συνδέομαι.παρόλα αυτά μπορώ να διαβάσω τις δημοσιεύσεις αλλά δεν μπορώ να κάνω.
με εξπλόρερ 7 μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά στην αρχική σελίδα οι διαφημίσεις δεν τοποθετούνται σωστά στα πλαίσια...

mazdakias
25-12-12, 12:44
εμενα μου εκανε κατι κουλα τωρα και δεν μπορουσα να γραψω στα ελληνικα!εκανα ενα reboot και εστρωσε

Hawk
25-12-12, 15:30
...να ενημερώσω και εγώ οτι στον υπολογιστή μου με βίστα και μοζίλα φάιρφοξ δεν μπορώ να κάνω σύνδεση.
συγκεκριμένα μου δίνει την δυνατότητα , εμφανίζει και μήνυμα επιτυχούς σύνδεσης αλλά δεν συνδέομαι.παρόλα αυτά μπορώ να διαβάσω τις δημοσιεύσεις αλλά δεν μπορώ να κάνω.
με εξπλόρερ 7 μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά στην αρχική σελίδα οι διαφημίσεις δεν τοποθετούνται σωστά στα πλαίσια...

μάλλον σου λείπουνε κάποια προσθετά του mozila!!!! γι αυτο εχεις θέμα!

MountainLion
25-12-12, 20:12
σωστά, το έλυσα το πρόβλημα!!!

Hawk
26-12-12, 15:23
σωστά, το έλυσα το πρόβλημα!!!
_ok _ok _ok _ok _ok _ok

LastLife
08-01-13, 04:50
Μήπως να βάλετε ένα favicon.ico στο site ? Φαίνεται καλύτερα στα bookmarks και στα tabs επάνω. _famous

soner-mgb
09-01-13, 12:57
Να πω κάτι εγώ τώρα ,μήπως θα μπορούσε να γίνει μία εφαρμογή για widget ή συντόμευση σε android πχ έτσι ώστε να είχαμε όλοι όσοι διαθέτουμε κινητά με android λογισμικό την ευκολία περιήγησης στο forum?Υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να το κάνει?

Despotas
09-01-13, 15:07
Να πω κάτι εγώ τώρα ,μήπως θα μπορούσε να γίνει μία εφαρμογή για widget ή συντόμευση σε android πχ έτσι ώστε να είχαμε όλοι όσοι διαθέτουμε κινητά με android λογισμικό την ευκολία περιήγησης στο forum?Υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να το κάνει?
Μα μπορείς να βγάλεις συντόμευση ειτε μεσω Tapatalk ειτε την ιδια τη σελίδα...

soner-mgb
10-01-13, 09:17
Οκ.
Θα το κοιτάξω να δω ..

LG
10-01-13, 11:43
Προσθεσε widget στην επιφάνεια σου του tapatalk και μετά στο επομενο παράθυρο επιλέγεις συντόμευση για πιο φόρουμ θέλεις

*S2

soner-mgb
10-01-13, 13:06
Το έβαλα σαν σελιδοδείκτη μέσα σε φάκελο μαζί με άλλες σελίδες που μπαίνω συχνά!
Θα μ'άρεσε βέβαια να μου βγάζει και το κατάλληλο εικονίδιο του φορουμ μας

LG
10-01-13, 13:25
Δεν με κατάλαβες μάλλον..
Έχεις το tapatalk?

*S2

soner-mgb
10-01-13, 17:00
Δεν με κατάλαβες μάλλον..
Έχεις το tapatalk?

*S2
Όχι ..εφαρμογή είναι?

LG
10-01-13, 17:58
Ναι φιλε..
Στείλε μου το mail σου να στη στειλω

*S2

soner-mgb
11-01-13, 03:10
Και ναι ,είναι γεγονός 8-)

Στάλθηκε από το ST17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

LG
11-01-13, 11:50
8-)

*S2

D.J.John
12-01-13, 02:18
Μηπως 12/1 πλεον , πρεπει να ξεστολισουμε το φορουμ?
(Δενδρακια , χιονακια κ.λ.π)

LG
12-01-13, 02:22
viewtopic.php?f=28&t=32809 (http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=28&t=32809)

D.J.John
12-01-13, 02:30
Δεν λεω μονο για το χιονι Αντωνη , αλλα και για το δενδρακι πανω αριστερα , στο λογοτυπο , οποτε θεωρησα σωστοτερο , να ποσταρω εδω..
Το γνωριζω το αλλο τοπικ , του χιονιου......

Ευχαριστω.

D.J.John
26-03-13, 17:24
Δεν ξερω αν ειναι ασχετο για εδω η οχι , εγω θα το ποσταρω εδω.

Ενω εχω επιλεξει , στον πινακα ελεγχου μελους , στις ρυθμισεις κοινοτητας , στην επεξεργασια επιλογων δημοσιευσης , ΟΧΙ , στο να ενημερωνομαι παντα για απαντησεις , τωρα μετα απο την αλλαγη σερβερ , μου ερχονται συνεχεια mail , για καθε απαντηση εδω , που το παρακολουθω.
Τι γινεται?

eddiedimitris
26-03-13, 17:38
Δοκίμασε να πάς: Πίνακα Ελέγχου ---> Επισκόπηση ---> Διαχείριση συνδρομών.
Αν έχει συνδρομές, τότε γι'αυτό πιθανώς να σου στέλνει email.

D.J.John
26-03-13, 17:56
Δοκίμασε να πάς: Πίνακα Ελέγχου ---> Επισκόπηση ---> Διαχείριση συνδρομών.
Αν έχει συνδρομές, τότε γι'αυτό πιθανώς να σου στέλνει email.
Δημητρη , δεν ειναι ακριβως... αυτο που λες.
Και βεβαια εχω συνδρομες , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υποχρεωμενος , να λαμβανω e-mail , για καθε απαντηση σε καθε συνδρομη που εχω.
Αυτο γινεται κατ'επιλογη , απο τις ρυθμισεις που ανεφερα πιο πανω , που εχω επιλεξει οχι.

Stathman
26-03-13, 18:16
Οπως λεει και ο δημητρης ...οταν πας εκει εμφανιζονται τα θεματα που παρακολουθεις....και διπλα εχει κουτακια ......οποια δεν θελεις τα κλικαρεις και πατας απο κατω ...΄'μη παρακουλουθηση επιλεγμενων''....για να σταματησουν να σου ερχονται μαιλ για αυτα που εχεις κλικαρει.

αλλιως θα σου ερχονται μαιλ.....αν καποιος γραψει στην ενοτητα που παρακολουθεις.

dnik
29-03-13, 15:39
Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του forum μέσω του tapatalk. Συγκεκριμένα ΔΕΝ λειτουργεί το "θέματα με συμμετοχή". Συζητώντας και με άλλο μέλος εχει το ίδιο πρόβλημα. Με αλλα forum το tapatalk λειτουργεί υποδειγματικά.

Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στο προβλημα και απεγκατηστησα την εφαρμογή, εκανα restore, γενικά εκανα οτι μπορουσα να κανω.!

Sent using Tapatalk HD

Μετα την αλλαγη του server που ανακοινώθηκε, μήπως ασχολήθηκε κάποιος και με το παραπάνω;;;

Sent using Tapatalk HD

dnik
25-04-13, 14:24

Sent using Tapatalk HD

Μετα την αλλαγη του server που ανακοινώθηκε, μήπως ασχολήθηκε κάποιος και με το παραπάνω;;;

Sent using Tapatalk HD

Συγγνώμη που το υπενθυμίζω, αλλα πολλοί χρησιμοποιούμε τη συγκεκριμένη επιλογή....:)

Sent using Tapatalk HD

Stathman
25-04-13, 15:01
εχουν ενημερωθει οι τεχνικοι και για αυτο " onclick="window.open(this.href);return false; που παρατηρουμε στο φορουμ πολλες φορες σε λινκ
οπως και για το tapatalk που αναφερετε ..

θα διορθωθουν στην επομενη αναβαθμιση.......μαλλον μετα το πασχα.

Andreas TMax530
27-05-13, 19:32
ενω εχω επιλεξει να μην βλεπω στα μεηλ μου τα πμ δυστηχως γεμιζω με μεηλ...ξερεις κανεις πως μπορω να γλυτωσω;; :D :D

- kalogeros -
27-05-13, 19:36
ενω εχω επιλεξει να μην βλεπω στα μεηλ μου τα πμ δυστηχως γεμιζω με μεηλ...ξερεις κανεις πως μπορω να γλυτωσω;; :D :D
Σταματά τα πμ.. :mrgreen:

Stathman
27-05-13, 19:40
πηγαινε στα πμ εχει 5 καρτελες.

Επισκόπηση Προφίλ Ρυθμίσεις κοινότητας Προσωπικά μηνύματα Ομάδες μελών

και εχει να μην ενημερωνομαι.

Andreas TMax530
27-05-13, 19:40
πηγαινε στα πμ εχει 5 καρτελες.

Επισκόπηση Προφίλ Ρυθμίσεις κοινότητας Προσωπικά μηνύματα Ομάδες μελών

και εχει να μην ενημερωνομαι.

_1beer _1beer

giwrgosky
18-08-13, 13:09
Καλησπερα, εχει γινει διαγραφη ενος θεματος, συγκεκριμενα το καφενειο της Ξανθης, οπου στα τελευταια ποστ ειχαν γραφτει πολυ σημαντικα πραγματα για την λειτουργεια του κλαμπ στην Ξανθης, δεν ξερω αν εχουν γινει προσπαθειες να ανακτειθει.

Stathman
18-08-13, 14:50
Καλησπερα, εχει γινει διαγραφη ενος θεματος, συγκεκριμενα το καφενειο της Ξανθης, οπου στα τελευταια ποστ ειχαν γραφτει πολυ σημαντικα πραγματα για την λειτουργεια του κλαμπ στην Ξανθης, δεν ξερω αν εχουν γινει προσπαθειες να ανακτειθει.
οπως σας εχει πει και ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ του ScooterClub Αν.Μακεδονίας - Θράκης..οταν κατι διαγραφει ....παει τελιωσε ...διαγραφτηκε ....χαθηκε ..
αν ηταν κατι τοσο συμαντικο στο καφενειο τα γραφατε? που ειναι για καλημερα ,καλησπερα και γενικα περι ανεμων και υδατων?
εχετε εδω θεμα με την λειτουργια του παραρτηματος της Ξανθης http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=266&t=26989

31-10-13, 22:20
καλησπερα

σαν νεος στο φορουμ εχω να κανω μια "παρατηρηση"(σε εισαγωγικα παντα μην παρεξηγιεμαι) στους μοντερατορες.
εχω παρατηρησει πως σε μερικα τοπικ καποιος ρωταει κατι σε σχεση με το θεμα του τοπικ.πολλες φορες η απαντηση απο μοντ ειναι διαβασε τι λενε οι προιγουμενοι κ παρομοιες τετοιες απαντησεις.που θελω να καταληξω,προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει αυτη η απαντηση και την θεωρω καπως μη ευγενικη και ο λογος που το λεω αυτο ειναι γιατι μερικα τοπικ στα πιο συζητησιμα μηχανακια εχουν 70-80-90 σελιδες.καποιος λοιπον που θα θελει πχ να μαθει για την καταναλωση του tmax παραδειγμα θα πρεπει να ασχοληθει 4 μερες με τον υπολογιστη του για να διαβασει τις 80 σελιδες που ξεκινανε απο το 2008 τοτε που η βενζινη ειχε 0,70 λεπτα (καλες εποχες τοτε εε???) και να φτασει στο τελος για να δει τελικα αν καιει το tmax η οχι.και ολα αυτα γιατι αν ρωτησει στην τελευταια σελιδα αν καιει θα βγει ο μοντ να του πει διαβασε τι λενε στις προιγουμενες σελιδες.

τωρα η αυτο ακουγετε καπως η εγω ειμαι λιγο περιεργος.

παντως στην ζυγαρια μου μεταξυ :
ερωτηση:καιει το tmax τελικα?
απαντηση: ναι καιει περιπου τοσο στα 100χλμ η οχι δεν καιει τιποτα

και

ερωτηση:καιει το tmax τελικα?
απαντηση: διαβασε τις προιγουμενες σελιδες να δεισ τι λενε οι κατοχοι(και αυτος που το γραφει εχει παρακολουθησει εννοειτε την συζητηση και ξερει τι να απαντησει)

το πιο λογικο μου φερνει στο πρωτο παραδειγμα..

στην δικια μου ζυγαρια παντα ετσι και χωρις παρεξηγησεις καθως δεν ξερω κανεναν προσωπικα απλα λεω την αποψη μου

Stathman
01-11-13, 00:05
το μονο που κανουν ειναι να παραπεμπουν στην ηδη υπαρχουσα συζητηση.....και οχι να ξαναγινεται η ιδια και η ιδια καθε φορα που μπαινει ενα νεο μελος.....και κανει την ιδια ερωτηση...π.χ ποσο καιει ...ποσο παει ....κλπκλπ.
ο εκαστοτε μοντ αλλα και πολλα μελη εχουν την ευγενη καλοσυνη να υποδειξουν που να κοιταξεις.....

ο καθενας βεβαια μπορει να βρει αυτο που θελει....χωρις να ανοιγονται τα ιδια θεματα......αλλα δυστυχως συνηθως βαριομαστε και τα περιμενουμε ετοιμα....γι΄αυτο υπαρχει και η αναζητηση εκτος απο τις συγκεκριμενες ενοτητες που αφορουν καθε μοντελο ξεχωριστα.

Ju@n
01-11-13, 00:34
Μιας και ανέφερες την περίπτωση του θέματος της κατανάλωσης, μπορεί το θέμα να είναι μεγάλο, αλλά περιέχει στο μεγάλο του ποσοστό ερωτήσεις: καίει το tmax; είναι οικονομικό; να το πάρω; κλπ. Αν γράφανε όλοι τις μετρήσεις του θα ήταν πιο μικρό και πιο εύκολα αναγνώσιμο. Προτιμάς σε αυτή την περίπτωση:
1. Να διαβάσεις όλο το θέμα και να κρατήσεις μέση τιμή κατανάλωσης από 10-20 κλπ κατόχους;
2. Ή να λάβεις άμεσα μια απάντηση από 1 άτομο το οποίο μπορεί να μην είναι στο μέσο όρο, είτε να το πηγαίνει χαλαρά είτε να το «σκίζει» και να παραπληροφορηθείς με αυτό τον τρόπο;
Ό,τι θέλει διάβασμα θέλει όπως και να έχει, αν αφιερώσεις πχ 1 εβδομάδα να ξεσκονίσεις όλη την ενότητα ενός μοντέλου που σε ενδιαφέρει θα έχεις αποφασίσει αν θα το πάρεις ή όχι, δεν πιστεύω να είναι πολύς χρόνος, σου προσφέρει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από μια άμεση απάντηση που είτε έχει υποκειμενικά στοιχεία είτε δεν περιέχει όλα τα θέματα γύρω από το μοντέλο. Επιπλέον σε ένα μοντέλο που έχει πολύ υλικό και πολλές σελίδες σίγουρα θα βρεις πολύ αναλυτικές και ολοκληρωμένες απόψεις όσο δεν πάει, που σίγουρα θέλει κάποιο χρόνο να τις εντοπίσεις μέσα σε κάποιες που δεν θα σε ενδιαφέρουν ή είναι ημιτελείς.

sotogun
01-11-13, 00:58
θα προτεινα ενα θεμα που κανετε αναρτηση οπως π.χ. μια εκδρομη,μια αιμοδοσια ή κατι παρεμφερες (απο ενα διαχειριστη) να μπορει να ειναι στη πρωτη κεντρικη σελιδα ή αν υπαρχει μια δευτερη ωστε να τη βλεπουμε αμεσως καθε φορα που μπαινουμε και οταν φθανει η ημερα του θεματος να βγαινει και να πηγαινει στο αρχειο σας.Ευχαριστω

Ju@n
01-11-13, 02:37
θα προτεινα ενα θεμα που κανετε αναρτηση οπως π.χ. μια εκδρομη,μια αιμοδοσια ή κατι παρεμφερες (απο ενα διαχειριστη) να μπορει να ειναι στη πρωτη κεντρικη σελιδα ή αν υπαρχει μια δευτερη ωστε να τη βλεπουμε αμεσως καθε φορα που μπαινουμε και οταν φθανει η ημερα του θεματος να βγαινει και να πηγαινει στο αρχειο σας.Ευχαριστω
Σωστός :roll:
Το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε με το να κάνουμε την ανακοίνωση Γενική (δηλαδή να φαίνεται από όλα τις ενότητες-θέματα-υποενότητες στις οποίες μπαίνει το μέλος πάνω πάνω μαζί με τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της υποενότητας). Στις εκδρομές τουλάχιστον τις επίσημες του club θα γίνεται από εδώ και πέρα ύστερα από συζήτηση που έγινε στην προηγούμενη εκδρομή ;).

sotogun
01-11-13, 02:51
Σωστός :roll:
Το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε με το να κάνουμε την ανακοίνωση Γενική (δηλαδή να φαίνεται από όλα τις ενότητες-θέματα-υποενότητες στις οποίες μπαίνει το μέλος πάνω πάνω μαζί με τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της υποενότητας). Στις εκδρομές τουλάχιστον τις επίσημες του club θα γίνεται από εδώ και πέρα ύστερα από συζήτηση που έγινε στην προηγούμενη εκδρομή ;).
Θα ηταν οτι καλυτερο.Ευχαριστω Ιωαννη

Despotas
01-11-13, 02:56
το μονο που κανουν ειναι να παραπεμπουν στην ηδη υπαρχουσα συζητηση.....και οχι να ξαναγινεται η ιδια και η ιδια καθε φορα που μπαινει ενα νεο μελος.....και κανει την ιδια ερωτηση...π.χ ποσο καιει ...ποσο παει ....κλπκλπ.
ο εκαστοτε μοντ αλλα και πολλα μελη εχουν την ευγενη καλοσυνη να υποδειξουν που να κοιταξεις.....

ο καθενας βεβαια μπορει να βρει αυτο που θελει....χωρις να ανοιγονται τα ιδια θεματα......αλλα δυστυχως συνηθως βαριομαστε και τα περιμενουμε ετοιμα....γι΄αυτο υπαρχει και η αναζητηση εκτος απο τις συγκεκριμενες ενοτητες που αφορουν καθε μοντελο ξεχωριστα.

+1
Και για αυτό "γκρινιάζουμε" να γράφετε με ελληνικά...

Υπάρχει η αναζήτηση, πάνω δεξιά στη σελίδα. Πατάς εκεί, γράφεις ".............", και ως δια μαγείας βρίσκεις .... σελίδες με συζητήσεις και απαντήσεις στην ίδια ερώτηση....

Παντελής
07-02-14, 22:52
Προσπαθώ να στείλω π.μ. σε μέλη του club και μου βγάζει : Το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει....

Το κακό είναι πως το βγάζει και στον Κωνσταντίνο !!!!!

Τι φταίει ???

akaliptos
07-02-14, 22:53
εχει ξανα-αναφερθει παντελη...θα το κοιταξουμε και θα υπαρξει ενημερωση!!!

Παντελής
07-02-14, 23:01
αυτό θα πει ταχύτης !!! Μπράβο Ρούλη !

akaliptos
07-02-14, 23:02
αυτό θα πει ταχύτης !!! Μπράβο Ρούλη !
_famous _famous

akaliptos
08-02-14, 12:37
για κανε μια διαγραφη των cookies και προσπαθησε να δεις αν στελνει....

polikosarkoudos
13-03-14, 18:42
Καλησπέρα!

Δεν ξέρω να γράφω στην κατάλληλη ενότητα
πάντως παρατήρησα κάτι και θέλω να το αναφέρω εδώ,

είδα στην επάνω αριστερή πλευρά του φόρουμ μία διαφήμιση για υδρογονοκίνηση,
δεν έχω πρόβλημα με διαφημίσεις που διαφημίζουν κάτι που υπάρχει και έχει αποτελέσματα,

η συγκεκριμένη διαφήμιση όμως παρουσιάζει κατά την γνώμη μου ένα απατετωνίστικο προϊόν
χωρίς να έχει κανένα αποτέλεσμα στα οχήματα (αν είχε θα το είχαν υιοθετήσει όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων),

βλέπω τέτοια διαφήμιση σε ένα σοβαρό φόρουμ που είμαι μέλος εδώ και μερικά χρόνια
και μου έρχεται κάπως.

Επίσης θεωρώ υπερβολικό να διαφημίζει κάποιος κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμάσει καθόλου
και δεν έχει ιδέα για το αν όντως λειτουργεί,
το συγκεκριμένο προϊόν το έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς;

Εσείς τι γνώμη έχετε;

Σταματης Φωτοπουλος
13-03-14, 19:34
Τα προϊοντα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα στην καθημερινη σου ζωη είναι αξιόπιστα?
Και το πιο σοβαρό !
Εσυ μπορείς να αποδείξεις οτι είναι απατεωνιστικο η έτσι σου φαίνεται?
Στην τν υπάρχει παιχνιδη που σε ρωτάει ποσα ποδια έχει ο γάιδαρος!
Και πουλάνε πέτρες που διώχνουν τα μαγια!
Τα εχουμε πει χίλιες φορες αυτό είναι το συστημα που ζούμε!

chris26
13-03-14, 19:36
Φιλε πολικε αρκουδε, επειδη ετυχε να δουλεψω σε μια συγκεκριμενη μοναδα τοποθετησης υδρογονοκινησης ωφειλω να σε πληροφορησω πως ωντως το συγκεκριμενο προιον δουλευει πολυ καλα και το εχω τοποθετησει στο αυτοκινητο με την οικονομια καυσιμου να αγγιζει περιπου το 35%.Μπαινει σε οποιοδηποτε οχημα βενζινοκινητο και ντηζελοκινητο και εχει απο απλα συστηματα με οικονομια καυσιμου να φτανει το 10% και συνθετα με την οικονομια να αγγιζει και το 40%...
Το καλο στην υποθεση ειναι οτι η μοναδα παραγωγης υδρογονου, δεν χρειαζεται να συμπληρωνεις καυσιμο,οπως το αεριο,αφου χρειαζεται μονο μια φορα συμπληρωμα στην αρχη και μετα να συμπληρωνεις νερακι της βρυσης ...δεν ξερω τι γινεται ακριβως, αλλα εχω την εντυπωση πως ο κοσμος εχει μια καχυποψια με το συγκεκριμενο προιον γιατι τους φαινεται περιεργο να καιει το οχημα ''νερο'' και εκει ειναι που γινεται η παρεξηγηση....ο κινητηρας μας δεν καιει νερο αλλα υδρογονο,δηλαδη δινουμε την δυνατοτητα στον κινητηρα να καψει εκτος βενζινης,υδρογονο το οποιο οπως γνωριζουμε ειναι αρκετα αναφλεξιμο...
Αυτα εν ολιγης ,βεβαια το συστημα ειναι αρκετα περιπλοκο και εγω τα ειπα με απλα λογια, οπως τα ειδα και τα γνωρισα απο πρωτο χερι και ωφειλω να πω πως τις πρωτες μερες που εβαλα το συστημα,νομιζα πως ειχε χαλασει ο δεικτης βενζινης και δεν κατεβαινε!!! _yeap

astreax
13-03-14, 20:20
Δύστυχος φοβάμαι οτι ο αρκουδίσιος (αυτόματη διόρθωση, πλάκα ειχε και το άφησα έτσι :)) έχει δίκιο. Καταλαβαίνω φυσικά ότι όταν υπάρχει χρήμα οτιδήποτε άλλο πάει περίπατο. _zori Άλλα στο τεχνικό κομμάτι έχει δίκιο. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΑ
Παρακάτω οποίος ενδιαφέρεται να διαβάσει σχετικά από εδώ, http://www.efpolis.gr/el.html?start=30 κάνουμε κλικ εδώ http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%C ... %CF%82.pdf (http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF %82%20%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BD%C E%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82.pdf )

Θα εκτιμήσω τεκμηριωμένες απαντήσεις και όχι φωνές.

chris26
13-03-14, 20:36
Τωρα αν πω οτι αυτα που λεει το αγαπημενο μας και κατα τα αλλα υπουργειο και οχι μονο ειναι παραπλανηση του μεσου καταναλωτη θα το πιστεψτε ?Μαλλον οχι θα μου πειτε....το θεμα ειναι οτι ΟΝΤΩΣ κανει οικονομια,οχι βεβαια οπως τα υβριδικα,αλλα οντως κανει και ανετα βαζω το χερι μου στην φωτια...και πιστεψτε με δεν εχω κανενα απολυτως συμφερον,αλλα αφου το ζω καθε μερα ,να πω ψεματα?αφου δουλευει.... _nai
Και κατι αλλο που ισως σας κινησει καποιες υποψιες...στην Ελλαδα ως γνωστον οσο αφορα τετοιου ειδους μελετες τα υπουργεια μας ειναι καπως αργα.....ε ΤΩΡΑ πως μετα απο περιπου 2 μηνες βγαλανε ανακοινωση πως το συστημα ειναι σκαρτο και δεν δουλευει???Καποια βρυση με λεφτα θα μισοεκλεινε μαλλον.....

polikosarkoudos
13-03-14, 20:40
Τα προϊοντα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα στην καθημερινη σου ζωη είναι αξιόπιστα?
Και το πιο σοβαρό !
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις,
απλά εδώ δείχνει ότι το scooter club hellas με παροτρύνει με την ανάλογη διαφήμιση να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν,
ένα φόρουμ σοβαρό και στο οποίο είμαι μέλος.

polikosarkoudos
13-03-14, 20:43
Φιλε πολικε αρκουδε, επειδη ετυχε να δουλεψω σε μια συγκεκριμενη μοναδα τοποθετησης υδρογονοκινησης ωφειλω να σε πληροφορησω πως ωντως το συγκεκριμενο προιον δουλευει πολυ καλα και το εχω τοποθετησει στο αυτοκινητο με την οικονομια καυσιμου να αγγιζει περιπου το 35%.Μπαινει σε οποιοδηποτε οχημα βενζινοκινητο και ντηζελοκινητο και εχει απο απλα συστηματα με οικονομια καυσιμου να φτανει το 10% και συνθετα με την οικονομια να αγγιζει και το 40%...
Το καλο στην υποθεση ειναι οτι η μοναδα παραγωγης υδρογονου, δεν χρειαζεται να συμπληρωνεις καυσιμο,οπως το αεριο,αφου χρειαζεται μονο μια φορα συμπληρωμα στην αρχη και μετα να συμπληρωνεις νερακι της βρυσης ...δεν ξερω τι γινεται ακριβως, αλλα εχω την εντυπωση πως ο κοσμος εχει μια καχυποψια με το συγκεκριμενο προιον γιατι τους φαινεται περιεργο να καιει το οχημα ''νερο'' και εκει ειναι που γινεται η παρεξηγηση....ο κινητηρας μας δεν καιει νερο αλλα υδρογονο,δηλαδη δινουμε την δυνατοτητα στον κινητηρα να καψει εκτος βενζινης,υδρογονο το οποιο οπως γνωριζουμε ειναι αρκετα αναφλεξιμο...
Αυτα εν ολιγης ,βεβαια το συστημα ειναι αρκετα περιπλοκο και εγω τα ειπα με απλα λογια, οπως τα ειδα και τα γνωρισα απο πρωτο χερι και ωφειλω να πω πως τις πρωτες μερες που εβαλα το συστημα,νομιζα πως ειχε χαλασει ο δεικτης βενζινης και δεν κατεβαινε!!! _yeap
Αγαπητέ συνάδελφε οι κατασκευαστές οχημάτων ''σκοτώνονται'' για το ποιος θα έχει χαμηλώτερη κατανάλωση
και αν καταφέρουν κάθε φορά να κατασκευάσουν έναν κινητήρα που να κάνει 5-10% οικονομία το θεωρούν κατόρθωμα
και εσύ μου αναφέρεις χαμηλότερη κατανάλωση 35% ;

Θ.Β
13-03-14, 20:44
Άκη, το SCH δέν παροτρύνει ΚΑΝΕΝΑ.
Είναι μιά διαφήμιση όπως όλες οι υπόλοιπες, που βλέπεις κατά δεκάδες καθημερινά σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή φόρουμ.

chris26
13-03-14, 20:47
Συμφεροντα επι συμφεροντων....καπως ετσι παει με τις αυτοκινητοβιομηχανιες και τους Αραβες.....μην μου πειτε πως κι αυτο το ακουτε πρωτη φορα.......
http://www.youtube.com/watch?v=KuD71z_4BGg
ΟΛΑ ειναι δυνατα :)

polikosarkoudos
13-03-14, 20:53
Άκη, το SCH δέν παροτρύνει ΚΑΝΕΝΑ.
Είναι μιά διαφήμιση όπως όλες οι υπόλοιπες, που βλέπεις κατά δεκάδες καθημερινά σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή φόρουμ.
Θανάση αν δεν με ενδιέφερε το φόρουμ δεν θα ασχολούμουν καθόλου,
ανέφερα τα παραπάνω με σκοπό να είναι ενήμεροι και οι ιδιοκτήτες του φόρουμ με σκοπό την υψηλή ποιότητα των περιεχομένων του,

εγώ δεν έχω πρόβλημα και φυσικά δεν πρόκειται να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν.

Σταματης Φωτοπουλος
13-03-14, 20:58
Και το πιο σοβαρό !
απλά εδώ δείχνει ότι το scooter club hellas με παροτρύνει με την ανάλογη διαφήμιση να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν,
Αφού δεν εχεις πρόβλημα με τις διαφημίσεις.
Μείνε σε αυτό.
απλά είναι πολύ ευκολο να γράφετε και να κατηγορητε το φόρουμ για οτι σας κάθετε στραβά.
Λυπάμαι πολύ.
Και ασχολησου με πραγματικούς παπατζηδες που έχουν γεμίσει κανάλια,εφημερίδες, περιοδικά και την ζώη σου . Ομως εκει τουμπεκί όλοι μας.
Στο ευκολο το SCH. φταιει που έβαλε μια διαφήμιση.

LG
13-03-14, 21:20
[quote="Σταματης Φωτοπουλος":2avp5ff3]Τα προϊοντα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα στην καθημερινη σου ζωη είναι αξιόπιστα?
Και το πιο σοβαρό !
Αφού δεν εχεις πρόβλημα με τις διαφημίσεις.
Μείνε σε αυτό.
απλά είναι πολύ ευκολο να γράφετε και να κατηγορητε το φόρουμ για οτι σας κάθετε στραβά.
Λυπάμαι πολύ.
Και ασχολησου με πραγματικούς παπατζηδες που έχουν γεμίσει κανάλια,εφημερίδες, περιοδικά και την ζώη σου . Ομως εκει τουμπεκί όλοι μας.
Στο ευκολο το SCH. φταιει που έβαλε μια διαφήμιση.[/quote:2avp5ff3]
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο

polikosarkoudos
13-03-14, 21:24
Εγώ απλά ανέφερα ότι διαφημίζετε κάτι αμφίβολο για το αν λειτουργεί,
έγινε ενημερωτικά και νομίζω ότι συζητάμε πολιτισμένα,
τώρα αν αυτό το θεωρείται κατηγορία λυπάμαι πολύ.

Σταματης Φωτοπουλος
13-03-14, 21:31
Εγώ απλά ανέφερα ότι διαφημίζετε κάτι αναμφίβολο για το αν λειτουργεί,
Πολιτισμένα λοιπον!
Τεκμηρίωσε μας οτι αυτό είναι απατεωνιστικο.
Και θα καταγράφει στο φόρουμ που μας φιλοξενεί.
Η άποψη σου καταγράφεται και αυτό είναι όλο.
Την διαβάζουν όλοι και κρίνουν.
Και τον διαφημιζομενο και εσένα.
Τόσο απλα.
Απο εμένα τέλος!

chris26
13-03-14, 21:33
ΩΧ!!!! κοιτα να δεις που βγηκε και απο το εργοστασιο.... :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=I8K7ZVg3p8s

kostisg
13-03-14, 21:35
αγαπητε φιλε νομιζω πως στο συγκεκριμενο εχουν παει αρκετοι συμφορουμιτες, ειδικα με αμαξια με πολλα χιλιομετρα επανω τους, και εχουν δει καποιο αποτελεσμα, ειδικα στην καταναλωση απο οτι λενε σε αναλογο νημα. εγω προσωπικα δε γνωριζω αν ειναι αληθεια η οχι και δεν με ενοχλει και ιδιατερα.

polikosarkoudos
13-03-14, 21:50
ΩΧ!!!! κοιτα να δεις που βγηκε και απο το εργοστασιο.... :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=I8K7ZVg3p8s
Αυτό είναι αυτοκίνητο με κυψέλες υδρογόνου,
ανεφοδιάζεται με υδρογόνο και δεν έχει καμία σχέση με το διαφημιζόμενο προϊόν
που τοποθετείτε στους κινητήρες εσωτερικής καύσης,
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Απολύτως καμία.

polikosarkoudos
13-03-14, 22:00
Εγώ απλά ανέφερα ότι διαφημίζετε κάτι αναμφίβολο για το αν λειτουργεί,
Πολιτισμένα λοιπον!
Τεκμηρίωσε μας οτι αυτό είναι απατεωνιστικο.
Και θα καταγράφει στο φόρουμ που μας φιλοξενεί.
Η άποψη σου καταγράφεται και αυτό είναι όλο.
Την διαβάζουν όλοι και κρίνουν.
Και τον διαφημιζομενο και εσένα.
Τόσο απλα.
Απο εμένα τέλος!
α) Γνωστός μου το έβαλε και τους ανάγκασε να το βγάλουν,
β) έχουν κάνει δοκιμές οι mythbusters και δεν δούλεψε
γ) συνάδελφος παράθεσε αυτό http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%C ... %CF%82.pdf (http://www.efpolis.gr/filesbase/1559_%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF %82%20%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BD%C E%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82.pdf )
από την γενική γραμματεία καταναλωτή,
δ) επίσης αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις ότι τέτοιες συσκευές έχουν απαγορευτεί σε αρκετές χώρες
για προφανείς λόγους.

Τι να τεκμηριώσω;

Stathman
13-03-14, 22:07
ευχαριστουμε ολους για τις αποψεις σας.
διαφήμιση ειναι οπως ολες με τους χορηγους των δωρων της πιτας μας .....
δεν παρατρινουμε κανεναν να το βαλει γιατι ειναι καλο ή οτι ειναι κακο
μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε ολοι τις αποψεις μας.
δεν θελουμε να τεκμηριώσει κανενας και τιποτα .
αυτα τα ολιγα .
ας σεβαστουμε τους δωροθετες ..που εδωσαν οτι μπορουσαν ο καθενας.

FRAGMAN
13-03-14, 23:42
Παιδιά, σκοπός της κάθε διαφήμισης ειναι να προβάλει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία. Οι διαφημίσεις θα πρέπει να τηρούν κάποιους σημαντικούς κανόνες ως προς την παραπλάνηση που μπορεί να εμπεριέχουν ή ψευδή στοιχεία που έχουν ως σκοπό την παραπληροφόρηση του κοινού.
Ολα αυτά ελέγχονται απο εξειδικευμένους κρατικούς μηχανισμούς που έχουν την αρμοδιότητα να ασκήσουν διώξεις σχετικά με την παραπληροφόρηση που μπορεί να πηγάζει απο μια διαφήμιση...
Σε καμία απολύτως περίπτωση, το ΜΜΕ που φιλοξενεί την διαφήμιση δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο της. Αλίμονο αν το κάθε κανάλι, ραδιοφωνικός σταθμός ή ιστοσελίδα, έμπαινε στη διαδικασία να πραγματοποήησει ολόκληρες έρευνες (πολλές φορές με πολυσυνθετες επιστημονικές προεκτάσεις) προκειμένου να διαπιστώσει αν οι διαφημίσεις που φιλοξενεί ειναι πέρα για πέρα αληθινές προς το καταναλωτικό κοινό...
Αυτά τα πράγματα μόνο ως αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν... Τα προϊόντα καλά ή κακά, υπάρχουν και πωλούνται και ειναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να τα αγοράσει ή οχι...

Sent from my iPad using Tapatalk

Spirosrous
14-03-14, 01:11
Μιας και ασχολουμαι πολυ με τα αυτοκινητα και του κινητηρες (λογω οτι σπουδαζω μηχανολογος οχηματων) εχω κατσει και εχω διαβασει απειρες σελιδες επι του θεματος.

Ας μπουμε στο ψητο.
Ενα τετοιο συστημα αποτελειται απο:
1) Γεννήτρια HHO Gas
2)Δεξαμενη νερού
3)Ηλεκτρολύτη - Υδροξείδιο του καλίου (KOH) για την πρώτη χρήση
4)Και τις καλωδιωσεις που χρειαζεται.
Οπως λενε λειτουργει με μια ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΘΕΡΗ καταναλωση ρευματος με την οποια παραγει υδρογονο απο το νερο.

*Να αναφερω οτι υπάρχουν ερευνητικά αποτελέσματα που δείχνουν ότι αν προσθέσεις H2 μπορεί να έχει θετική επίδραση σε θέματα καύσης υδρογοναθράκων.
Αλλά αυτό δεν αφορά την εφαρμογή με εγκατάσταση μικρών συστημάτων ηλεκτρόλυσης (σαν αυτα που συζηταμε) για παραγωγή Η2 πάνω στα επιβατικά αυτοκίνητά, για δύο λόγους:
1) Η ροή αερίου Η2 που μπορούν να βγάλουν με τα μικρά ρεύματα που λειτουργούν είναι 1/10.000 του αέρα που τραβάει ο κινητήρας σε μέσες στροφές, ενώ επίδραση θα είχε κάτι της τάξης του 1/100. Αν ανέβουν οι στροφές η αναλογία θα χειροτερεύει περισσότερο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχεις σταθερό ρεύμα ηλεκτρόλυσης, δηλ. ροή παραγόμενου υδρογόνου, για λειτουργία του κινητήρα σε rpm από το ρελαντί έως το κόφτη? Η ποσότητα του αέρα που μπαίνει θα αλλάζει π.χ. με λόγο 7.000(κοφτης)/500(ρελαντι) = 14 φορές!
2)Αν προστίθετο αέριο (π.χ από μπουκάλα) σε τέτοια ποσοστά θα πρόσφερε (υπό συνθήκες) λίγη ενέργεια στο αυτοκίνητο (με κόστος την μπουκάλα αερίου). Αλλά όταν το Η2 παράγεται πάνω στο αυτοκίνητο, από το σύστημα ηλεκτρόλυσης, καταναλώνει ενέργεια από την καύση της βενζίνης που εξαλείφει όποιο όφελος υπάρχει. Το ενεργειακό ισοζύγιο είναι αρνητικό!

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης με υδρογόνο αποδίδουν χειρότερα από τη βενζίνη. Μόνο με κρυογενικό Υδρογόνο (υγροποιημένο κάτω από -250 βαθμούς Κελσίου) και direct injection κατάφεραν να πάρουν 20% παραπάνω από ένα συμβατικό κινητήρα βενζίνης (όχι τους καλύτερους), αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα πρακτικό. Το πρόβλημα είναι ότι η πυκνότητα μάζας του αερίου Η2 είναι πολύ μικρή (στους 25C σε αέρια φάση σε 24 λιτρα εχεις 1 mole αεριου, δηλ. 2 gr για Η2 και 114 για βενζίνη/C8H18), επομένως και η ενεργειακή απόδοση του H2 είναι μικρή (286 KJ/mole) συγκριτικά με βενζίνη (5100 KJ/mole).

Επισης, στα συστήματα που πουλάνε κρατάνε χαμηλό το ρευμα για να μην ζεσταθεί υπερβολικά το ζουμί νερου και KOH (ηλεκτρολύτη).
Το αέριο Η2/Ο2 βγαίνει στα ηλεκτρόδια που είναι βυθισμένα μεσα στο ζουμι του ηλεκτρολύτη. Αν "βράζει" ο ηλεκτρολύτης, ατμοί ΚΟΗ και υδρατμοί θα πηγαίνουν μαζί με τα Η2/Ο2 μέσα στους κυλίνδρους.
Ακόμα χειρότερα μπορει να ρουφήξει μεχρι και νερό μέσα στους κυλίδρους. Και πιστεψτε με δεν ειναι οτι καλυτερο να συμβει κατι τετοιο.

Το εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα. Συγγνωμη για το off-topic αλλα ηθελα να πω την αποψη μου επι του θεματος μιας και εχει γεμισει ο τοπος με μαγικες συσκευες μειωσης της καταναλωσης (υδρογονο, μαγνητακια κτλ) και ολα αυτα βεβαια με 30% + μειωση της καταναλωσης και επιστροφη των χρηματων εαν δεν δειτε αποτελεσμα.

Τελος, ας πουμε οτι ενας κινητηρας καιει με βενζινη 8 λιτρα τα 100 και με το συστημα αυτο εχουμε την υποσχομενη μειωση 30%, τοτε η καταναλωση θα μειωνοταν κατα 2,4 λιτρα!!!! Αρκετα αισιοδοξο. Εαν ηταν τοσο απλα τα πραγματα, θα το ειχαν εφαρμοσει πολλες εταιριες αυτο το συστημα και δεν θα εφτιαχναν πολυπλοκα συστηματα vvt-i, vtec, twinair, υβριδικα κτλ.

Συγγνωμη και παλι για το μεγαλο κειμενο και για το off topic και ευχαριστω για το χρονο σας.
Καλο σας βραδυ :)

kostisg
24-03-14, 21:24
καλησπερα φιλοι μου, θα θελα να κανω μια προταση(δεν ξερω αν εχει ειπωθει στο παρελθον). να δημιουργηθει Live chat για κουβεντα κους κους κ.ο.κ, στο οποιο να υπαρχει και ενας Player στην σελιδα που να παιζει μουσικουλα μονο του η και οποιος θελει απο μας οποτε θελει να βαζει τις δικες του μουσικες επιλογες.

snake7
04-02-16, 19:52
καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γινετε και σε σας αλλα σε μενα εδω και 20 λεπτα δεν μου δειχνει στο forum τις ενοτητες των sym,kymco μπαινω απο pc με chrome

JNG
04-02-16, 19:59
καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γινετε και σε σας αλλα σε μενα εδω και 20 λεπτα δεν μου δειχνει στο forum τις ενοτητες των sym,kymco μπαινω απο pc με chromeΚαι σε σενα.Chrome & opera το ιδιο θεμα εχω.

snake7
04-02-16, 20:03
καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γινετε και σε σας αλλα σε μενα εδω και 20 λεπτα δεν μου δειχνει στο forum τις ενοτητες των sym,kymco μπαινω απο pc με chromeΚαι σε σενα.Chrome & opera το ιδιο θεμα εχω.λογικα θα το δουν τα παιδια και θα το φτιαξουν,ελπιζω συντομα

Pistolero
04-02-16, 20:13
Παιδια το βλέπουμε

snake7
04-02-16, 20:22
Παιδια το βλέπουμε :D :D :D _famous

Ju@n
04-02-16, 20:27
Για κάποιο σαμποτάζ πρόκειται!!!

Θα λυθεί σύντομα ;)

Edit: Έτοιμο τώρα από το μεσιέ ΘΒ μας

Θ.Β
04-02-16, 20:50
Το θέμα το ξεκίνησα εγώ, για να πάρουν τα Ασιατικά μοντέλα την θέση που τους αρμόζει, και να προστεθούν και τα υπόλοιπα Scooter.

Άργησε να γίνει η μεταφορά και χάθηκαν για λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι όλα καλά τώρα.

Συγνώμη για την ταλαιπωρία παιδιά..............

- kalogeros -
12-02-16, 10:02
Καλημερα
Ψάχνω το θέμα "bmw c600 vs tmax 530 " και δεν το βρίσκω ..

Ξέρουν κατι οι υπεύθυνοι ;

- kalogeros -
12-02-16, 11:38
Καλημερα

Και τσουπ το θέμα πάλι στη θέση του ... _famous

BAD BOY
12-02-16, 21:53
Κάπου θα είχε παραπέσει ρε Χρήστο και συ όλα μπροστά σου τα θες! :P

Στάλθηκε από το m2 note μου

kscorpion
13-02-16, 14:37
[quote="- kalogeros -":107s30r5]Καλημερα

Και τσουπ το θέμα πάλι στη θέση του ... _famous[/quote:107s30r5]

είχε αποσυρθεί για να καθαριστεί και επανήλθε αγορίνα .... _katana _katana

- kalogeros -
13-02-16, 16:30
[quote="- kalogeros -":3fzbrv94]Καλημερα

Και τσουπ το θέμα πάλι στη θέση του ... _famous

είχε αποσυρθεί για να καθαριστεί και επανήλθε αγορίνα .... _katana _katana[/quote:3fzbrv94]
Εντάξει αγορινα

Storm
24-10-16, 18:41
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά διαπιστώνω στον Firefox πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς στα πεδία που γράφουμε απαντήσεις. Είναι τόσο μικρή η γραμματοσειρά σε αυτά που γράφω που αναγκάζομαι να κάνω zoom στον Firefox 170% για να δω τι γράφω. Με το zoom αυτό όλη η υπόλοιπη σελίδα γίνεται τεράστια. Παρακάτω βάζω και ένα capture του firefox

https://s18.postimg.org/u6ft1ie61/Clip.jpg

ΑΚΥΡΟ. ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (https://s18.postimg.org/u6ft1ie61/Clip.jpg)

kscorpion
26-10-16, 12:28
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά διαπιστώνω στον Firefox πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς στα πεδία που γράφουμε απαντήσεις. Είναι τόσο μικρή η γραμματοσειρά σε αυτά που γράφω που αναγκάζομαι να κάνω zoom στον Firefox 170% για να δω τι γράφω. Με το zoom αυτό όλη η υπόλοιπη σελίδα γίνεται τεράστια. Παρακάτω βάζω και ένα capture του firefox

https://s18.postimg.org/u6ft1ie61/Clip.jpg

ΑΚΥΡΟ. ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

:hello1:

kostassh150
08-11-16, 11:40
δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου....
δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα....
προσπάθησα 2 φορές και δεν εμφανίζει τίποτε, ούτε ξέρω αν ο άλλος το διαβάζει.....Κωνσταντίνε σε σένα τα έστειλα...
επίσης η διαφήμιση του βαγιανέλη πέφτει επάνω στο όνομά μου και στις ειδοποιήσεις και δεν λειτουργεί εκεί κανένα κουμπί, ούτε η έξοδος....:(

johnpats
08-11-16, 11:48
δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου....
δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα....
προσπάθησα 2 φορές και δεν εμφανίζει τίποτε, ούτε ξέρω αν ο άλλος το διαβάζει.....Κωνσταντίνε σε σένα τα έστειλα...
επίσης η διαφήμιση του βαγιανέλη πέφτει επάνω στο όνομά μου και στις ειδοποιήσεις και δεν λειτουργεί εκεί κανένα κουμπί, ούτε η έξοδος....:(

Κωστή με το μπανερ του βαγιανελη εχει αναφερθει και θα επιλυθει.μέχρι να επιλυθει μπορεις να μπείνεις απο την κάτω μπάρα στα προσωπικά μηνύματα
με τα μηνυματα τσέκαρε σε 10 λεπτα να μου πεις αν ειναι οκ.

Sent using Tapatalk

kostassh150
08-11-16, 12:50
σου έστειλα....αλλά δεν βλέπω φως....
κάτω από το μήνυμά μου μου βγάζει μόνο : submit Message και Go Advanced....

johnpats
08-11-16, 13:30
σου έστειλα....αλλά δεν βλέπω φως....
κάτω από το μήνυμά μου μου βγάζει μόνο : submit Message και Go Advanced....

εγώ πάντως το έλαβα το δικο σου .ειναι ευκολο να βαλεις μια εικονα;

Sent using Tapatalk

kostassh150
08-11-16, 13:41
άρα το παίρνεις αλλά εγώ δεν βλέπω ότι στο έστειλα...

johnpats
08-11-16, 14:21
άρα το παίρνεις αλλά εγώ δεν βλέπω ότι στο έστειλα...

ώπα δεν σου αποθηκευεται στα απεσταλμένα;να αλλαξεις την ρυθμιση στο προφιλ σου που λεει να κρατείται αντίγραφο

Sent using Tapatalk

kostassh150
08-11-16, 15:13
το βρήκα....ευχαριστώ....:p

johnpats
08-11-16, 15:28
το βρήκα....ευχαριστώ....:p

να σαι καλα Κωστή

Sent using Tapatalk

akhs187
10-02-17, 22:22
Καλησπέρα σε γενικές γραμμές δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι παραπάνω, φορτώνει γρήγορα και είναι φιλικό.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι την αλλαγή του αλγόριθμου της Google όπου υποχρεώνει όλες τις σελίδες να χρησιμοποιούν https:// πρωτόκολλο και όχι το κλασσικό.

kscorpion
11-02-17, 14:47
Καλησπέρα σε γενικές γραμμές δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι παραπάνω, φορτώνει γρήγορα και είναι φιλικό.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι την αλλαγή του αλγόριθμου της Google όπου υποχρεώνει όλες τις σελίδες να χρησιμοποιούν https:// πρωτόκολλο και όχι το κλασσικό.

Σε ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανση φίλε μου .... Καλώς όρισες στην παρέα μας

akhs187
11-02-17, 15:02
παρακαλώ, κατά τα άλλα έχει γίνει καλή επιλογή σε θέμα και πλατφόρμα και προς το παρόν δεν μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο. αλλά αν δω κάτι σίγουρα θα το αναφέρω. πάντως πιστεύω πως σαν Ιστοσελίδα θα μπορούσε να διαμορφωθεί ακόμα περισσότερο και να δώσει την ευκαιρία στους λάτρεις και τους φίλους που ενδιαφέρονται να παρουσιάζουν νέα μοντέλα, αλλά και να ανεβάζουν τυχόν νέα μοντέλα, εκτός και αν καθαρός σκοπός είναι όχι η προβολή νέων θεμάτων σαν Ειδησεογραφία, αλλά όσο σαν Φόρουμ που φιλοξενεί χρήστες παλιούς και καινούργιους με σκοπό την γνώση, την εμπειρία, αλλά και την συμμετοχή σε διάφορα Events.

akhs187
11-02-17, 15:20
Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Πολύδωρος Στολτίδης, μπορείτε να με φωνάζετε Άκη, όπως το έχω και στο name μου εδώ.
Βρίσκομαι στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό από μικρή ηλικία και έχω κάνει διάφορες εξορμήσεις κυρίως σε Θεσσαλονίκη και έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα σε off road διαδρομές.
Ο λόγος που άνοιξα αυτό εδώ το θέμα είναι, πως θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να διαφέρει από όλα τα συνηθισμένα και εννοώ την κλασσική Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που γίνεται κάθε χρόνο από την ΜΟΤΟΕ και να γίνει μια ανεξάρτητη από το Scooter Club Hellas.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση θα έχει κάποιες διαφορετικές πολυτέλειες και όχι το να βλέπουμε κόντρες με Scooter κλπ. Αλλά μια συγκέντρωση σε επιλεγμένες περιοχές κάθε χρόνο, όπου με την βοήθεια των εταιριών θα μπορεί ο εκάστοτε αναβάτης - Scooteras να δει και να δοκιμάσει νέα μοντέλα, να δει προτεινόμενα αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα του, είτε πρόκειται για καθημερινή χρήση, είτε για την αναβάθμιση της.

Γι'αυτό τον σκοπό θεωρώ ότι είναι καλό να ανοιχτή ένα τέτοιο post, διότι αυτό το οποίο παρατηρώ είναι ότι ενώ γίνονται Συγκεντρώσεις για καφέ κλπ, δεν ξέρω κατά πόσο μαζεύετε τόσος κόσμος, ενώ αν υπήρχε κάτι πιο ενδιαφέρον ίσως να ερχόντουσαν περισσότεροι.

Ο τρόπος θυμίζει λίγο Έκθεση και Πανελλήνια μαζί, φυσικά μόνος δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να στηθεί σωστά ώστε να περάσει καλά και ο κόσμος που θα έρθει.

Οπότε θα ήθελα να ακούσω τις ιδέες σας και φυσικά σε καμία περίπτωση όχι με Ομοσπονδίες κλπ.

johnpats
11-02-17, 16:11
Αγαπητέ φίλε Άκη καλως ορισες στο scooter club hellas.
Οσον αφορά την πρόταση σου θα ήθελα να σε πληροφορήσω οτι κατάτο παρελθόν έχουν οργανωθεί τέτοιες κινήσεις απο το scooterclubhellas.
Υπάρχουν όμως αρκετές σκέψεις στα σκαριά της συντονιστικής ομάδας και της ομάδας εκδρομών μας και σίγουρα κάποιος συνδυασμός των προαναφερόμενων σου θα ληφθει σοβάρα υπόψιν.
Συντονίσου εδώ για πληροφορίες σχετικά με την πανελλήνια και τις δράσεις της http://forum.scooterclubhellas.gr/forumdisplay.php?312-2017 και εδώ για την συντονιστική ομάδα συναντήσεων της Θεσσαλονίκης http://forum.scooterclubhellas.gr/forumdisplay.php?75-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82.

Το παρόν θα κλειδώσει διότι υπαρχουν ήδη ανοικτά πεδία συζητήσεων στην κάθε περιοχή.
Ευχαριστούμε για την πρόταση σου

Pistolero
12-02-17, 04:10
παρακαλώ, κατά τα άλλα έχει γίνει καλή επιλογή σε θέμα και πλατφόρμα και προς το παρόν δεν μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο. αλλά αν δω κάτι σίγουρα θα το αναφέρω. πάντως πιστεύω πως σαν Ιστοσελίδα θα μπορούσε να διαμορφωθεί ακόμα περισσότερο και να δώσει την ευκαιρία στους λάτρεις και τους φίλους που ενδιαφέρονται να παρουσιάζουν νέα μοντέλα, αλλά και να ανεβάζουν τυχόν νέα μοντέλα, εκτός και αν καθαρός σκοπός είναι όχι η προβολή νέων θεμάτων σαν Ειδησεογραφία, αλλά όσο σαν Φόρουμ που φιλοξενεί χρήστες παλιούς και καινούργιους με σκοπό την γνώση, την εμπειρία, αλλά και την συμμετοχή σε διάφορα Events.

Ο καθε ενας μπορεί να φτιάξει ενα θέμα όπου θέλει φίλε μου

akhs187
12-02-17, 13:43
εγώ αυτό που λέω είναι να διαμορφωθεί έτσι ώστε ο χρήστης που θέλει κάτι τέτοιο να έχει ένα psd το οποίο θα προσαρμόζει ανάλογα την κρητική του και το μοντέλο τα στοιχεία ώστε να βγαίνουν σωστά. για να μην μπει η διαχείριση στην διαδικασία να ενεργοποιήση πρόσθετο το οποίο λογικά δεν είναι και δωρεάν για τέτοιο πράγμα. το psd είναι αρχείο που δημιουργείτε από το photoshop και χρειάζεται κάποιος να κάτσει και να το φτιάξεις βέβαια αλλά σίγουρα για να δώσεις ένα ωραίο αποτέλεσμα στο όλο concept πιστεύω αξίζει τον κόπο :)

Ο καθε ενας μπορεί να φτιάξει ενα θέμα όπου θέλει φίλε μου

Nikos-Elyseo
19-02-20, 11:44
Καλημερα σας...Ηθελα να ανοιξω ενα νεο θεμα για ανταλλακτικα ενος μοντελου βαζοντας μεσα λινκς κυριος απο το car.gr αλλα και μερικα μαγαζια δειχνοντας το συγκεκριμενο ανταλλακτικο καθε φορα...Φυσικα και δεν εχω καμια σχεση με κανενα μαγαζι απλα θεωρω οτι ειναι μια βοηθεια σε καποιον που κατι θελει να βρει...Μπορω να ανεβασω τετοιο θεμα?Ευχαριστω

johnpats
19-02-20, 11:45
Καλημερα σας...Ηθελα να ανοιξω ενα νεο θεμα για ανταλλακτικα ενος μοντελου βαζοντας μεσα λινκς κυριος απο το car.gr αλλα και μερικα μαγαζια δειχνοντας το συγκεκριμενο ανταλλακτικο καθε φορα...Φυσικα και δεν εχω καμια σχεση με κανενα μαγαζι απλα θεωρω οτι ειναι μια βοηθεια σε καποιον που κατι θελει να βρει...Μπορω να ανεβασω τετοιο θεμα?Ευχαριστω

Όχι Νίκο.καλώς η κακώς πρόκειται για διαφήμιση,εστω και εμμεση οπότε απαγορευεται....

Nikos-Elyseo
19-02-20, 12:26
Ενταξη ευχαριστω πολυ θα το κανω γραπτως με τα τεχνικα χαρακτηριστικα τοτε..

Nikos-Elyseo
21-02-20, 14:37
Καλησπερα και παλι.Δεν ξερω εαν γινομαι κουραστικος αλλα ειχα ανοιξει ενα θεμα σχετικα με τα καλα και κακα συνεργεια..Ενας εκ της ομαδας διαχειρισης του φορουμ μου απαντησε πολυ σωστα δινοντας μου το λινκ για τα καλα συνεργεια...αλλα δεν ειδα πουθενα να υπαρχει καποιο θεμα για τα "κακα" συνεργεια..αυτα που οι τεχνικοι τους ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ξερουν και ειτε καταστρεφουν τις μηχανες μας ειτε μας γεμιζουν ενα ματσο βλακιες...δεν προλαβα λοιπον να γραψω αυτο μεσα γιατι προφανως την εσβησε..

johnpats
21-02-20, 14:45
Καλησπερα και παλι.Δεν ξερω εαν γινομαι κουραστικος αλλα ειχα ανοιξει ενα θεμα σχετικα με τα καλα και κακα συνεργεια..Ενας εκ της ομαδας διαχειρισης του φορουμ μου απαντησε πολυ σωστα δινοντας μου το λινκ για τα καλα συνεργεια...αλλα δεν ειδα πουθενα να υπαρχει καποιο θεμα για τα "κακα" συνεργεια..αυτα που οι τεχνικοι τους ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ξερουν και ειτε καταστρεφουν τις μηχανες μας ειτε μας γεμιζουν ενα ματσο βλακιες...δεν προλαβα λοιπον να γραψω αυτο μεσα γιατι προφανως την εσβησε..
Ναι Νικο.Στα προτεινομενα συνεργεια θα γραφεις και τα αρνητικά ωστε να υπαρχει μια ενότητα μαζεμενη.

lleonidas
25-11-21, 03:45
Πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube που θα φαίνεται κανονικά και όχι μόνο το link;
Η μορφή συνήθως είναι xxxxx αλλά εδώ δε μου πετυχαίνει.

xxxxx=Το κομμάτι από το σύνδεσμο του youtube μετά το v=

johnpats
25-11-21, 07:55
Πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube που θα φαίνεται κανονικά και όχι μόνο το link;
Η μορφή συνήθως είναι xxxxx αλλά εδώ δε μου πετυχαίνει.

xxxxx=Το κομμάτι από το σύνδεσμο του youtube μετά το v=Καλημέρα Λεωνιδα

Για να φαίνεται απ ευθείας το βίντεο στο φόρουμ, θα πρέπει να πάρεις το link του βίντεο κάνοντας copy στο share που υπάρχει στις επιλογές του YouTube ακριβώς κάτω από το βίντεο.
Έπειτα στο φόρουμ, κάνοντας μια νέα δημοσίευση, σου ανοίγει τον editor, και το 5ο εικονίδιο από το τέλος έχει μια υδρόγειο με το σήμα σύνδεσης, πατώντας αυτό, κανείς paste το link και είσαι έτοιμος.
Στην ουσία κάνεις copy το λινκ από το share και επικόλληση στο εικονίδιο στον editor.

lleonidas
25-11-21, 20:13
Καλησπέρα και σ'ευχαριστώ αλλά ποιον editor ανοίγει και πού είναι αυτή η υδρόγειος;;Ούτε στο Quick reply το βρίσκω ούτε στο Go advanced''...τόσο γκαβός είμαι;; :p

Er3VoS
25-11-21, 20:36
14662
Αυτό εννοεί ο φίλτατος Johnpats

lleonidas
25-11-21, 20:41
Σ'εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η μπάρα, ούτε στο quick reply ούτε στο advanced.

Storm
25-11-21, 20:45
Μήπως δεν έχει ενεργοποιήσει το Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing στις "Γενικές Ρυθμίσεις / Διάφορες επιλογές" ;

johnpats
25-11-21, 20:46
Σ'εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η μπάρα, ούτε στο quick reply ούτε στο advanced.Είσαι οκ.
Είχες απενεργοποιησει από το προφίλ σου την επιλογή message editor interface στην καρτέλα browsing options.
Στην ενεργοποίησα.

johnpats
25-11-21, 20:52
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις Er3VoS και Νίκο!

lleonidas
25-11-21, 20:53
Ευχαριστώ! Δοκιμαστικά δημοσιεύω ένα βιντεάκι να δω αν δουλεύει διότι στο preview το εμφανίζει απλώς ως link.

Τι σκ@@ κάνω λάθος πάλι;Αντιγράφω το σύνδεσμο από το κουμπί ''κοινοποίηση'' του βίντεο στο youtube

https://youtu.be/L9YZ6mAXmls

johnpats
25-11-21, 21:04
Ευχαριστώ! Δοκιμαστικά δημοσιεύω ένα βιντεάκι να δω αν δουλεύει διότι στο preview το εμφανίζει απλώς ως link.

Τι σκ@@ κάνω λάθος πάλι;Αντιγράφω το σύνδεσμο από το κουμπί ''κοινοποίηση'' του βίντεο στο youtube

https://youtu.be/L9YZ6mAXmlsΒάλτο και στην υδρόγειο όπως σου γράφω παραπανω

lleonidas
25-11-21, 21:08
Εννοείται ότι πατάω την υδρόγειο και κάνω αντιγραφή το link του βίντεο μέσα στο πλαίσιο του url.
Δοκιμάζω με protocol http:// και με https:// αλλά τζίφος, βγάζει απλό link.:confused:

johnpats
25-11-21, 21:22
Εννοείται ότι πατάω την υδρόγειο και κάνω αντιγραφή το link του βίντεο μέσα στο πλαίσιο του url.
Δοκιμάζω με protocol http:// και με https:// αλλά τζίφος, βγάζει απλό link.:confused:Λεωνίδα μπαίνεις από Tapatalk η από browser?

lleonidas
25-11-21, 21:27
Από google chrome μπαίνω και από το laptop και από το κινητό.

Er3VoS
25-11-21, 21:29
Υπάρχει περίπτωση εδώ να φταίει το παρακάτω?
14664

johnpats
25-11-21, 21:48
Υπάρχει περίπτωση εδώ να φταίει το παρακάτω?
14664Μπορεί ναι αλλά μου κάνει εντύπωση διότι άλλοι χρήστες έχουν ανέβασει και χθες και σήμερα απευθείας βίντεο.

Θα το δω όμως αύριο στη δουλειά που έχω υπολογιστή.

Edit τώρα είναι οκ?

Er3VoS
25-11-21, 21:55
Μπορεί ναι αλλά μου κάνει εντύπωση διότι άλλοι χρήστες έχουν ανέβασει και χθες και σήμερα απευθείας βίντεο.

Νομίζω είναι setting σε συγκεκριμένα κανάλια.
Σε άλλα μου βγάζει το video ON.

johnpats
25-11-21, 21:58
Νομίζω είναι setting σε συγκεκριμένα κανάλια.
Σε άλλα μου βγάζει το video ON.Πρέπει να δω το general settings αλλά είσοδο σε admin control panel μεσω κινητού ειναι ανέφικτο για την πλοηγηση.
Εμένα πάντως στα νέα μοντέλα, έχει το video code στο on.
Θα το δω αύριο και θα ενημερώσω.
Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.

lleonidas
25-11-21, 22:58
Διορθώθηκε! Μάλλον έφταιγε αυτό που παρατήρησε ο Er3voS.
Τώρα πια εμφανίζεται ένα εικονίδιο με το φιλμάκι, δίπλα από την υδρόγειο...εκεί κάνουμε επικόλληση του link από το youtube.
Με την υποσημείωση ότι δεν εμφανίζεται σε όλα τα sections του forum.Εμφανίζεται π.χ. στα Νέα μοντέλα και στις Εταιρείες αλλά εδώ στις Ανακοινώσεις ή στα Τεχνικά θέματα δεν εμφανίζεται.

johnpats
25-11-21, 23:20
Διορθώθηκε! Μάλλον έφταιγε αυτό που παρατήρησε ο Er3voS.
Τώρα πια εμφανίζεται ένα εικονίδιο με το φιλμάκι, δίπλα από την υδρόγειο...εκεί κάνουμε επικόλληση του link από το youtube.
Με την υποσημείωση ότι δεν εμφανίζεται σε όλα τα sections του forum.Εμφανίζεται π.χ. στα Νέα μοντέλα και στις Εταιρείες αλλά εδώ στις Ανακοινώσεις ή στα Τεχνικά θέματα δεν εμφανίζεται.Είναι ρύθμιση. Αφού έγινε διορθωτική κίνηση εδώ θα κάνω και στα υπόλοιπα.
Οπότε όλα καλα.

johnpats
26-11-21, 10:21
Ολοκληρώθηκε η ρύθμιση για το video code.
Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας.