View Full Version : Στοιχεία σύνδεσης στο tapatalk
Θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο ακόλουθο.
Συνδέομαι με tapatalk από κινητό και μια στις δυο ή τρεις φορές μου ζητά στοιχεία σύνδεσης (user name & password). Κάποιες φορές μόνο password. Όχι μόνο για το forum μας αλλά και για άλλα.
Δεν μπορεί να τα διατηρεί αποθηκευμένα όπως οι εφαρμογές πλοήγησης; Στην αρχή νόμιζα πως το κάνει μετά από αναβάθμιση αλλά δεν ισχύει, τα θέλει και μετά από απλές χρήσεις.
Υπάρχει κάποια επιλογή ή ρύθμιση που πιθανόν να μη γνωρίζω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
GusNoLimits
05-12-17, 10:28
Θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο ακόλουθο.
Συνδέομαι με tapatalk από κινητό και μια στις δυο ή τρεις φορές μου ζητά στοιχεία σύνδεσης (user name & password). Κάποιες φορές μόνο password. Όχι μόνο για το forum μας αλλά και για άλλα.
Δεν μπορεί να τα διατηρεί αποθηκευμένα όπως οι εφαρμογές πλοήγησης; Στην αρχή νόμιζα πως το κάνει μετά από αναβάθμιση αλλά δεν ισχύει, τα θέλει και μετά από απλές χρήσεις.
Υπάρχει κάποια επιλογή ή ρύθμιση που πιθανόν να μη γνωρίζω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κανονικά θα πρέπει να αποθηκεύει απο μόνο του τους κωδικούς και να τους διατηρεί μέχρι να κάνει εσύ κάτι και να τους αφαιρέσεις απο την μνήμη.
Η έκδοση Tapatalk που έχεις είναι απο τις τελευταίες??
via Tapatalk
Εχεις φτιαξει γενικο λογαριασμο στο tapatalk;η μπαινεις απλα και κανεις συνδεση σε καθε φορουμ;
Έχω φτιάξει λογαριασμό. Βέβαια μόλις είδα πως ήθελε επιβεβαίωση email και την έκανα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
Η έκδοση που έχω είναι η 7.1.8 (Build 971). Τα κουλά όμως τα κάνει αρκετές εκδόσεις τώρα...
GusNoLimits
05-12-17, 11:32
Για παρακολούθησε τώρα με την επιβεβαίωση του email σου μήπως στατήσουν τα προβλήματα και ξαναγράψε εδώ για περαιτέρω βοήθεια.
via Tapatalk
αφου εκανες επιβεβαιωση δεν θα εχεις προβληματα λογικα
GusNoLimits
05-12-17, 11:33
αφου εκανες επιβεβαιωση δεν θα εχεις προβληματα λογικα
Αυτό που σου λέω εγώ...μήν τον ακούς αυτόν....
χαχαχαχαχαχαχαχα
via Tapatalk
Αυτό που σου λέω εγώ...μήν τον ακούς αυτόν....
χαχαχαχαχαχαχαχα
via Tapatalk
_fistiki
Σωκράτη μην τους ακους. :-)
Το προβλημα το εχουν οι τελευταίες εκδόσεις του tapa.
Σκεψου πως κ γω που ειμαι vip στο tapa, εχω παραμείνει (οπως κ πολλοί) στην εκδοση 5.7.2 που ειναι κορυφη κ σταθερη
-------------
Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.
Δηλαδή Κωνσταντίνε δεν θα λυθεί; Θα πρέπει να προχωρήσω σε απεγκατάσταση και εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης;
Πως γίνεται άραγε αυτό;
GusNoLimits
05-12-17, 14:39
Σωκράτη μην τους ακους. :-)
Το προβλημα το εχουν οι τελευταίες εκδόσεις του tapa.
Σκεψου πως κ γω που ειμαι vip στο tapa, εχω παραμείνει (οπως κ πολλοί) στην εκδοση 5.7.2 που ειναι κορυφη κ σταθερη
-------------
Ορίστε τον μπέρδεψες τον άνθρωπο....κάτσε να δούμε άν η επιβεβαίωση του email βοηθήσει και θα τον πας ένα βήμα παρακάτω μετά.
via Tapatalk
Δηλαδή Κωνσταντίνε δεν θα λυθεί; Θα πρέπει να προχωρήσω σε απεγκατάσταση και εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης;
Πως γίνεται άραγε αυτό;
αν δεν λυθει και αν εχεις android στειλε μου πμ να σε βοηθησω Σωκρατη
Δοκιμασε να σβησεις τα αρχεια της εφαρμογης (δεδομενα και cache) και να συνδεθεις παλι πριν κανεις απεγκατασταση.
Ευχαριστώ για το π.μ.
Από χθες δεν έχει ξαναζητήσει στοιχεία σύνδεσης οπότε είμαι σε αναμονή. Θα ενημερώσω πάντως για το αποτέλεσμα.
Οκ
-------------
Μην δίνεις σημασία.
Το Tapatalk είναι δυστυχώς μια σχεδόν εγκαταλειμμένη εφαρμογή που δυστυχώς με κάθε αναβάθμιση δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από αυτά που ίσως λύνονται.
Εδώ και πολλές αναβαθμίσεις, οι ειδοποιήσεις και οι ενημερώσεις δεν λειτουργούν,κα.
Το παραπάνω πρόβλημα που αναφέρεις συνήθως υπάρχει σε κακές συνδέσεις δικτύου η σε περιαφερειακες δυσλειτουργίες των φόρουμ. Για αυτό και δεν σου ζητάει κωδικούς για όλα αυτά που έχεις στην εφαρμογή.
Ανέξου τα καθώς δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κάνει αυτά που κάνει το tapa.
Sent from my iPad using Tapatalk
GusNoLimits
08-12-17, 15:54
Μην δίνεις σημασία.
Το Tapatalk είναι δυστυχώς μια σχεδόν εγκαταλειμμένη εφαρμογή που δυστυχώς με κάθε αναβάθμιση δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από αυτά που ίσως λύνονται.
Εδώ και πολλές αναβαθμίσεις, οι ειδοποιήσεις και οι ενημερώσεις δεν λειτουργούν,κα.
Το παραπάνω πρόβλημα που αναφέρεις συνήθως υπάρχει σε κακές συνδέσεις δικτύου η σε περιαφερειακες δυσλειτουργίες των φόρουμ. Για αυτό και δεν σου ζητάει κωδικούς για όλα αυτά που έχεις στην εφαρμογή.
Ανέξου τα καθώς δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή που να κάνει αυτά που κάνει το tapa.
Γιώργο σου προτείνω να κατεβάσεις και να χρησιμοποιείς μόνιμα (χωρίς αναναθμίσεις) μία συγκεκριμένη έκδοση του Tapatalk όπως κάνουμε εγώ και ο Coulis και δέν έχουμε προβλήματα καθόλου. Το πρόβλημα είναι όταν κάνεις τις ενημερώσεις.
Άν θέλεις στείκε μου να σε βοηθήσω.
via Tapatalk
Γιώργο σου προτείνω να κατεβάσεις και να χρησιμοποιείς μόνιμα (χωρίς αναναθμίσεις) μία συγκεκριμένη έκδοση του Tapatalk όπως κάνουμε εγώ και ο Coulis και δέν έχουμε προβλήματα καθόλου. Το πρόβλημα είναι όταν κάνεις τις ενημερώσεις.
Άν θέλεις στείκε μου να σε βοηθήσω.
via Tapatalk
Σε ευχαριστώ για την προσφορά.
Καταρχήν αν δεν κάνω λάθος είστε σε Android ενώ σε iOS.
Κατά δεύτερον (και σημαντικότερο), είμαι (ναι το ομολογώ) upgrade fun.
Δεν μπορώ να αντισταθώ σε αναβάθμιση.....
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
GusNoLimits
08-12-17, 17:43
Σε ευχαριστώ για την προσφορά.
Καταρχήν αν δεν κάνω λάθος είστε σε Android ενώ σε iOS.
Κατά δεύτερον (και σημαντικότερο), είμαι (ναι το ομολογώ) upgrade fun.
Δεν μπορώ να αντισταθώ σε αναβάθμιση.....
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
χαχαχαχαχαχαχα παω πάσο τότε.
Θα βρίσκαμε λύση και για ios αλλά ας όψεται η upgradομανία σου
χαχαχαχαχαχαχαχα
via Tapatalk
χαχαχαχαχαχαχα παω πάσο τότε.
Θα βρίσκαμε λύση και για ios αλλά ας όψεται η upgradομανία σου
χαχαχαχαχαχαχαχα
via Tapatalk
δεν υπαρχει λυση για ios...μονο αν ειναι jailbreak αλλα με την upgradoμανια tου Γιωργου σιγά μην έμενε σε jailbreak εκδοση...
δεν υπαρχει λυση για ios...μονο αν ειναι jailbreak αλλα με την upgradoμανια tου Γιωργου σιγά μην έμενε σε jailbreak εκδοση...
Δεν λες καλά που δεν έχω πάει στο X και να μην υποστηρίζεται ακόμη .......
Τελικά, ένα μήνα τώρα δεν έχει ξαναζητήσει κωδικούς. Οπότε καταλήγω πως η επιβεβαίωση του email έλυσε το θέμα.
GusNoLimits
04-01-18, 08:16
Τελικά, ένα μήνα τώρα δεν έχει ξαναζητήσει κωδικούς. Οπότε καταλήγω πως η επιβεβαίωση του email έλυσε το θέμα.
Τέλεια!!! Τέλος καλό, όλα καλά!!!
Το παρόν κλειδώνεται!!!
via Tapatalk