PDA

View Full Version : Συγχώνευση νέου λογαριασμού χρήστη με παλιό του λογαριασμό

kscorpion
05-08-17, 23:50
Αγαπητά μέλη ,

πολλοί από εσάς μην έχοντας συγκρατήσει κάπου με ποιο mail είχατε κάνει εγγραφή και έχοντας ξεχάσει και τον κωδικό πρόσβασή σας ανοίγετε έναν νέο λογαριασμό .

Επειδή έχουμε την δυνατότητα εμείς σαν διαχείριση να κάνουμε συγχώνευση λογαριασμών μπορείτε από εδώ και πέρα κάτω από αυτό το πόστ να μας ενημερώνετε για τον παλιό σας λογαριασμό που είχατε και τον νέο που έχετε ανοίξει για να τους ενώσουμε

π.χ. Είχα τον παλιό λογαριασμό με όνομα scooterclubhellas και δεν θυμάμαι με ποιό mail και ποιό κωδικό μπαίνω
και άνοιξα τον λογαριασμό scooterclub

Παρακαλώ να μου τους ενώσετε έτσι ώστε να έχω το παλιό μου όνομα ( ή αν θέλετε μπορείτε να έχετε το καινούριο πλέον )

Εμείς θα τους ενώσουμε και θα σας ενημερώσουμε

Dimitris1900dz
06-08-17, 10:00
Καλημέρα!
Είχα απο πολύ πολιά το λογαριασμό με ψευδώνυμο jim1900dz, αλλά μετά απο κάποια απουσία μου δεν μπόρεσα ποτέ να ξαναμπώ ή να βρώ τρόπο επικοινωνίας με κάποιον διαχειριστή, ωστε να αποκτήσω πρόσβαση στο λογαριασμό μου, μάλιστα αυτό ήταν αδύνατο λόγω του οτι δεν είχα πλέον (και εξακολουθώ να μην έχω) πρόσβαση στο λογαριασμό mail που είχα κάνει την αρχική εγγραφή.
Ο νέος μου λογαριασμός είναι Dimitris1900dz.

kscorpion
06-08-17, 23:16
Καλημέρα!
Είχα απο πολύ πολιά το λογαριασμό με ψευδώνυμο jim1900dz, αλλά μετά απο κάποια απουσία μου δεν μπόρεσα ποτέ να ξαναμπώ ή να βρώ τρόπο επικοινωνίας με κάποιον διαχειριστή, ωστε να αποκτήσω πρόσβαση στο λογαριασμό μου, μάλιστα αυτό ήταν αδύνατο λόγω του οτι δεν είχα πλέον (και εξακολουθώ να μην έχω) πρόσβαση στο λογαριασμό mail που είχα κάνει την αρχική εγγραφή.
Ο νέος μου λογαριασμός είναι Dimitris1900dz.

είσαι έτοιμος φίλε μου .... έχει πλέον το νέο όνομα και το νέο mail που έχεις κάνει εγγραφή

Nikos sh300
08-08-17, 19:14
Κων/νε εχεις pm

kscorpion
08-08-17, 23:04
Κων/νε εχεις pm

Νικόλα έχεις και εσύ pm :D

Nikos sh300
09-08-17, 00:44
Νικόλα έχεις και εσύ pm :D
Κων/νε ο λογαριασμος μου ηταν παλιος. Συγκεκριμενα πριν αλλαξει μορφη με αναβαθμιση το φορουμ και παρει τη σημερινη. Υπηρχαν ποστ τοτε τα οποια ουτε εγω τωρα τα βλεπω. Αν δε βρεθει δε πειραζει.
Παρατηρω οτι τα θεματα π.χ. στο μπεβερλυ 250 που ειχα αρχιζουν απο το 10 ενω εγω εγραφα τουλαχιστον απο το 08

kscorpion
09-08-17, 23:04
Κατάλαβα ..... οπότε έχει διαγραφεί λογικά .... αν το βρεις σε κάποιο άλλο θέμα μου λές

Chris ADV
10-08-17, 02:09
Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος και έκανα εγγραφή στο club σήμερα. Εμφανίζει το όνομα μου Chris H. Το H δεν ξέρω πως μπήκε :/ Θα μπορούσε να αλλαχτεί σε Chris Xmax με όλες τις άλλες ρυθμίσεις ως έχουν. Ευχαριστώ.

Macis
13-08-17, 09:14
Καλημέρα παιδιά. Και μένα ο παλιός λογαριασμός ήταν Macis (η μόνη διαφορά είναι στην τελεία, ο καινούργιος είναι Macis.)

kscorpion
13-08-17, 22:56
Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος και έκανα εγγραφή στο club σήμερα. Εμφανίζει το όνομα μου Chris H. Το H δεν ξέρω πως μπήκε :/ Θα μπορούσε να αλλαχτεί σε Chris Xmax με όλες τις άλλες ρυθμίσεις ως έχουν. Ευχαριστώ.

Είσαι έτοιμος φίλε μου

kscorpion
13-08-17, 22:57
Καλημέρα παιδιά. Και μένα ο παλιός λογαριασμός ήταν Macis (η μόνη διαφορά είναι στην τελεία, ο καινούργιος είναι Macis.)

και εσύ είσαι έτοιμος φίλε μου

Chris ADV
14-08-17, 03:17
Είσαι έτοιμος φίλε μου
Thanks Kwnstantine…

martini
20-08-17, 10:26
Καλημέρα
Είχα έναν παλιό λογαριασμό με όνομα george_man Το e-mail έχει ακυρωθεί και δε γνωρίζω τον κωδικό Πρόσβασης.
Παρακαλώ να μου τους ενώσετε ώστε να έχω το νέο μου όνομα Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

kscorpion
23-08-17, 14:39
Καλημέρα
Είχα έναν παλιό λογαριασμό με όνομα george_man Το e-mail έχει ακυρωθεί και δε γνωρίζω τον κωδικό Πρόσβασης.
Παρακαλώ να μου τους ενώσετε ώστε να έχω το νέο μου όνομα Ευχαριστώ

Είσαι έτοιμος φίλε μου

martini
23-08-17, 18:16
Ευχαριστώ.

iraklideasg10
17-09-17, 12:01
Καλημέρα στο φόρουμ! κι εγώ άνοιξα δεύτερο λογαριασμό Γιατί έχασα το κωδικό κ καταργησα το προηγούμενο email.το προηγούμενο όνομα ήταν iraklideasg10 κ Τώρα iraklideas2

kscorpion
18-09-17, 11:08
Καλημέρα στο φόρουμ! κι εγώ άνοιξα δεύτερο λογαριασμό Γιατί έχασα το κωδικό κ καταργησα το προηγούμενο email.το προηγούμενο όνομα ήταν iraklideasg10 κ Τώρα iraklideas2

Καλή σου ημέρα και καλή εβδομάδα

Σου έβαλα το νέο mail στον παλιό σου λογαριaσμό και τους ένωσα ... Πλέον μπαίνεις σαν iraklideasg10

iraklideasg10
18-09-17, 19:52
Ευχαριστώ πολυ!

bevejim
19-09-17, 13:45
Παρακαλώ ενώστε μου τον παλιό λογαριασμό με όνομα χρήστη Bevejim, με το νέο Bevejim2. Επιθυμώ να κρατήσω το πρώτο όνομα χρήστη. Ευχαριστώ!

PNS
19-09-17, 15:46
Ισχύει και για αίτημα διαγραφής λογαριασμού?

Pistolero
20-09-17, 01:37
Ισχύει και για αίτημα διαγραφής λογαριασμού?

Εννοείς με αυτόν που γράφεις φιλε;

PNS
21-09-17, 18:16
Εννοείς με αυτόν που γράφεις φιλε;

Ναι φίλε μου. Εννοώ για οριστική διαγραφή από το φόρουμ του λογαριασμού με τον οποίο γράφω...

kscorpion
22-09-17, 13:03
Παρακαλώ ενώστε μου τον παλιό λογαριασμό με όνομα χρήστη Bevejim, με το νέο Bevejim2. Επιθυμώ να κρατήσω το πρώτο όνομα χρήστη. Ευχαριστώ!

Είσαι έτοιμος φίλε μου .... καλημέρα

kscorpion
22-09-17, 13:05
Ναι φίλε μου. Εννοώ για οριστική διαγραφή από το φόρουμ του λογαριασμού με τον οποίο γράφω...

έφυγες !!!!

bevejim
25-09-17, 11:44
Είσαι έτοιμος φίλε μου .... καλημέρα

Ευχαριστώ!

dro2
20-10-17, 16:08
Καλησπέρα σας.Ειμαι συνδεδεμένος με νέο λογαριασμό με user name dro22 . Επιθυμώ εάν είναι εύκολο να συγχωνευθεί με παλαιότερο που έχω με user name dro2 και να παραμείνει το dro2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Εύχομαι καλή συνέχεια !

kscorpion
21-10-17, 14:57
Καλησπέρα σας.Ειμαι συνδεδεμένος με νέο λογαριασμό με user name dro22 . Επιθυμώ εάν είναι εύκολο να συγχωνευθεί με παλαιότερο που έχω με user name dro2 και να παραμείνει το dro2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Εύχομαι καλή συνέχεια !

Είσαι έτοιμος φίλε μου
Οι λογαριασμοί σου συγχωνευτηκαν
Τώρα στο dro2 υπάρχει το νέο σου mail που είχες στο dro22

chris67
16-02-18, 15:38
Καλησπέρα σας.Ειμαι συνδεδεμένος με νέο λογαριασμό chris67. Επιθυμώ εάν είναι εύκολο να συγχωνευθεί με παλαιότερο που έχω με chris2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Και κάτι ακόμα, βοηθήστε και τα μελή που δεν ξέρουν αγγλικά.Εύχομαι καλή συνέχεια !

johnpats
16-02-18, 15:43
Καλησπέρα σας.Ειμαι συνδεδεμένος με νέο λογαριασμό chris67. Επιθυμώ εάν είναι εύκολο να συγχωνευθεί με παλαιότερο που έχω με chris2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Και κάτι ακόμα, βοηθήστε και τα μελή που δεν ξέρουν αγγλικά.Εύχομαι καλή συνέχεια !

Καλησπέρα,
Σου ένωσα το λογαριασμο.τι βοηθεια θα ηθελες οσον αφορα την γλώσσα;

chris67
16-02-18, 19:43
Τα κουμπιά είναι όλα στα αγγλικά .

johnpats
16-02-18, 21:01
Τα κουμπιά είναι όλα στα αγγλικά .
Αυτό δυστυχώς είναι η γλώσσα που υποστηρίζεται από την έκδοση που είναι χτισμένο το φόρουμ και δεν αλλάζει.Νομιζω είναι θέμα συνήθειας Παρ όλα αυτά αν θέλεις βοήθεια σε κάτι στείλε μου πμ.
Ξανά μας καλώς ηλθες!

kscorpion
07-06-22, 14:40
Αγαπητά μέλη ,

πολλοί από εσάς μην έχοντας συγκρατήσει κάπου με ποιο mail είχατε κάνει εγγραφή και έχοντας ξεχάσει και τον κωδικό πρόσβασή σας ανοίγετε έναν νέο λογαριασμό .

Επειδή έχουμε την δυνατότητα εμείς σαν διαχείριση να κάνουμε συγχώνευση λογαριασμών μπορείτε από εδώ και πέρα κάτω από αυτό το πόστ να μας ενημερώνετε για τον παλιό σας λογαριασμό που είχατε και τον νέο που έχετε ανοίξει για να τους ενώσουμε

π.χ. Είχα τον παλιό λογαριασμό με όνομα scooterclubhellas και δεν θυμάμαι με ποιό mail και ποιό κωδικό μπαίνω
και άνοιξα τον λογαριασμό scooterclub

Παρακαλώ να μου τους ενώσετε έτσι ώστε να έχω το παλιό μου όνομα ( ή αν θέλετε μπορείτε να έχετε το καινούριο πλέον )

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ MAIL ΣΑΣ Ή ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥ /USERNAME.
Θα επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για περαιτέρω διαχείριση.

Εμείς θα τους ενώσουμε και θα σας ενημερώσουμε

goback
07-06-22, 15:19
Γώ είχα ένα τέτοιο πράμα που λέτε κύριε πάρεδρε μου,αν σας κατάλαβα καλά.. (!)
Αλλά έχω την εντύπωση ότι με το έφτιαξε ο κύριος Boss..(!)
Τώρα δεν ξέρω αν τα τσακαλάκια στο γκαραζάκι έχουν ανοίξει κάποιον άλλο λογαριασμό email..
Αλλά με λένε όχι μένανε..

Στο γκαραζάκι μας το laptopaki το βάζουν όλοι τους χέρι..
Αλλά στα κινητά/tablet κλπ,έχει ο κάθε ένας το δικό του όνομα..
Και τους έχω πεί χίλιες φορές.. Να μην μπαίνει κάνεις τους από το laptopaki..
Για να μην πάρω όλα τα κινέζικα εργαλεία από κείθε μέσα και το laptopaki μουυυυ μαζί και τα φώτα και τα υδραυλικά και την γκαρσονιέρα μαζί,που το έχουν καταντήσει = (μήν πώ τι εκεί μέσα = σε "ρδέλο" τελειώνει..)

Και δεν μπορούν να αλλάξουν ΟΥΤΕΕΕΕ λάδια κείθε μέσα..... (!!!)

Και μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι με ακούν..
Αλλά δεν ξέβρω πάρεδρε μου όταν λείπω τι κάνουν...... (!!!!!)

Είναι τσογλανάκια όλα αυτά εκεί στο γκαραζάκι μας..

Αλλά με είπε ο κύριος Boss,άμα κάνουν καμία μαλακιά με τα eimail και τους λογαριασμούς με τα ονόματα.. Θα με το πεί..(!)

Και πάει πέταξε το πουλάκι μετά και δεν θα μείνει τίποτα κείθε μέσα..
Θα σηκώσω ότι κινέζαρο από το πανέρι έχω βάλει κείθε μέσα και θα τα πάω όλααααα στο χωριουδάκιμ..... (!!)

Και θα έρχονται κείθε μετά και θα με λένε..

-Γιώργη δώσε μια πένσα..
-Γιώργη δώσε ένα μυτοστίμπιδο..
-Γιώργη δώσε την σέγα..
& λίγο αέρα μαζί..

Και να μην πώωωω τι θα τους δώσω τότεςςςςς =(αρχίζει από "αρχ" ) ...... (!)

χαχαχαχα

ΥΓ S.O.S.)

Με διαβάσατε κύριοι τι έεεεεγραψα..??
(+Δεν το λέω σε σας κύριε πάρεδρε μου αυτό.. Ξέρουν αυτοί..!!)
Σας τα λέω και από δώθε μέσα,να τα ξέρουν όλοι στο clubaki...

Σε εσάς μιλάω που σκάτε στα γέλια και με εμπαίζετε στο γκαραζάκι..(!)

Μιλημένα, Ξηγημένα ++ και γραπτά πλέον και δώθε μέσα.............. (!!!!!!)

ΤΕΛΟΣ

χαχαχα

johnpats
07-06-22, 19:05
Γώ είχα ένα τέτοιο πράμα που λέτε κύριε πάρεδρε μου,αν σας κατάλαβα καλά.. (!)
Αλλά έχω την εντύπωση ότι με το έφτιαξε ο κύριος Boss..(!)
Τώρα δεν ξέρω αν τα τσακαλάκια στο γκαραζάκι έχουν ανοίξει κάποιον άλλο λογαριασμό email..
Αλλά με λένε όχι μένανε..

Στο γκαραζάκι μας το laptopaki το βάζουν όλοι τους χέρι..
Αλλά στα κινητά/tablet κλπ,έχει ο κάθε ένας το δικό του όνομα..
Και τους έχω πεί χίλιες φορές.. Να μην μπαίνει κάνεις τους από το laptopaki..
Για να μην πάρω όλα τα κινέζικα εργαλεία από κείθε μέσα και το laptopaki μουυυυ μαζί και τα φώτα και τα υδραυλικά και την γκαρσονιέρα μαζί,που το έχουν καταντήσει = (μήν πώ τι εκεί μέσα = σε "ρδέλο" τελειώνει..)

Και δεν μπορούν να αλλάξουν ΟΥΤΕΕΕΕ λάδια κείθε μέσα..... (!!!)

Και μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι με ακούν..
Αλλά δεν ξέβρω πάρεδρε μου όταν λείπω τι κάνουν...... (!!!!!)

Είναι τσογλανάκια όλα αυτά εκεί στο γκαραζάκι μας..

Αλλά με είπε ο κύριος Boss,άμα κάνουν καμία μαλακιά με τα eimail και τους λογαριασμούς με τα ονόματα.. Θα με το πεί..(!)

Και πάει πέταξε το πουλάκι μετά και δεν θα μείνει τίποτα κείθε μέσα..
Θα σηκώσω ότι κινέζαρο από το πανέρι έχω βάλει κείθε μέσα και θα τα πάω όλααααα στο χωριουδάκιμ..... (!!)

Και θα έρχονται κείθε μετά και θα με λένε..

-Γιώργη δώσε μια πένσα..
-Γιώργη δώσε ένα μυτοστίμπιδο..
-Γιώργη δώσε την σέγα..
& λίγο αέρα μαζί..

Και να μην πώωωω τι θα τους δώσω τότεςςςςς =(αρχίζει από "αρχ" ) ...... (!)

χαχαχαχα

ΥΓ S.O.S.)

Με διαβάσατε κύριοι τι έεεεεγραψα..??
(+Δεν το λέω σε σας κύριε πάρεδρε μου αυτό.. Ξέρουν αυτοί..!!)
Σας τα λέω και από δώθε μέσα,να τα ξέρουν όλοι στο clubaki...

Σε εσάς μιλάω που σκάτε στα γέλια και με εμπαίζετε στο γκαραζάκι..(!)

Μιλημένα, Ξηγημένα ++ και γραπτά πλέον και δώθε μέσα.............. (!!!!!!)

ΤΕΛΟΣ

χαχαχαΡε συ Γιώργη έλεος με τις εκθέσεις και τα κενά..
Στα έχω πει 1000αδες φορές.
Θα σου βάλω όριο στις δημοσιεύσεις τις 40 λέξεις.... .

goback
07-06-22, 21:47
https://youtu.be/-mLlsD1bsvc
=
Χτύπα κι'άλλο.. Θα τ'αντέξω ❤️.. (!)

donkeybadmad13
08-06-22, 00:56
ειχα και εγω καποτε αλλα με την αλλαγη του συστήματος, την αναβάθμιση εννοώ ειχα το donkeybadmad και δεν το χρησιμοποιώ εδω και χρονια αν μπορειτε να το κουμπωσετε θα ημουν ευγνώμων σας ευχαριστώ πολυ και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία

johnpats
08-06-22, 07:42
ειχα και εγω καποτε αλλα με την αλλαγη του συστήματος, την αναβάθμιση εννοώ ειχα το donkeybadmad και δεν το χρησιμοποιώ εδω και χρονια αν μπορειτε να το κουμπωσετε θα ημουν ευγνώμων σας ευχαριστώ πολυ και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία
Σου έσβησα το mail για να μην σε σαρώσουν οι μηχανές αναζήτησης και γεμίσεις spam.
Σου στέλνω πμ για αναλυτικές πληροφορίες .