View Full Version : Ευρεση διαφορων θεματων
Καλημερα στο forum και ολους εν αυτω
Θα ηθελα σαν νεο μελος σε αυτο το forum να δηλωσω οτι χαιρομαι που ειμαι εδω και να βαλω ενα ερωτημα
Ψαχνοντας τα διαφορα threads δεν μπορεσα να βγαλω ακρη οσον αφορα τα αναφερομενα προβληματα ( συγκεκριμενα για το SH 300 )γιατι ολα τα προβληματα ειναι κατω απο ενα τιτλο που εχει 200 σελιδες
υπαρχει καποιος τροπος να εντοπισεις το θεμα που θελεις
Ευχαριστω
Καλημερα στο forum και ολους εν αυτω
Θα ηθελα σαν νεο μελος σε αυτο το forum να δηλωσω οτι χαιρομαι που ειμαι εδω και να βαλω ενα ερωτημα
Ψαχνοντας τα διαφορα threads δεν μπορεσα να βγαλω ακρη οσον αφορα τα αναφερομενα προβληματα ( συγκεκριμενα για το SH 300 )γιατι ολα τα προβληματα ειναι κατω απο ενα τιτλο που εχει 200 σελιδες
υπαρχει καποιος τροπος να εντοπισεις το θεμα που θελεις
Ευχαριστω
καλως ηρθες στην παρεα μας
τι εννοεις φιλε μου;αν πατησεις στην αναζητηση αυτο που ψαχνεις θα βρεις απαντησεις αρκετες.
στις 200 σελιδες υπαρχουν ολα τα προβληματα του σκουτερ.φανταζεσαι για καθε βλαβη να ειχαμε και ενα θεμα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βασικα ετσι πιστευω οτι πρεπει να ειναι. Δηλαδη ημουν μελος σε φορουμ της TOYOTA της SAAB για ΑΝΔΡΟΙΔ κλπ και σε ολα οποιος ειχε θεμα η εψαχνε τις επικεφαλιδες των threads η ξεκιναγε δικο του θεμα
Οι επικεφαλιδες προσδιοριζαν το θεμα και οχι ευρεση λεξεων
Με αυτο τον τροπο απο τις απαντησεις και τις εμφανισεις ηξερες αν εχει αναπτυχθει το θεμα
Δεν ειναι κακο να υπαρχουν πολλα threads. Αντιθετως πιστευω οτι τα πολυ εκτεταμενα θεματα ειναι δυσλειτουργικα
Αποψη μου βεβαια !!!!!
Ευχαριστω για τον χωρο
Βασικα ετσι πιστευω οτι πρεπει να ειναι. Δηλαδη ημουν μελος σε φορουμ της TOYOTA της SAAB για ΑΝΔΡΟΙΔ κλπ και σε ολα οποιος ειχε θεμα η εψαχνε τις επικεφαλιδες των threads η ξεκιναγε δικο του θεμα
Οι επικεφαλιδες προσδιοριζαν το θεμα και οχι ευρεση λεξεων
Με αυτο τον τροπο απο τις απαντησεις και τις εμφανισεις ηξερες αν εχει αναπτυχθει το θεμα
Δεν ειναι κακο να υπαρχουν πολλα threads
Αποψη μου βεβαια !!!!!
Ευχαριστω για τον χωρο
το προβλημα με τα πολλα θεματα ειναι οτι δυστυχως οι χρηστες δεν ψαχνουν για υο πρόβλημα τους αλλα ανοιγουν με μιας νεο θέμα με αποτέλεσμα στα sym να ειχαμε 12 θεματα!!!!με ελαστικά.....
σεβαστή η γνώμη σου απλα σαν συντονιστές θεωρούμε οτι αυτός ο τρόπος ταξινόμησης ειναι ο σωστός
Sent from my iPhone using Tapatalk
spinoza1983
02-09-16, 11:51
Το πρόβλημα όμως με το κοινό θέμα "Προβλήματα" είναι οτι δεν μπαίνει κανείς στην διαδικασία να ψάξει 200 σελίδες και
ρωτάει κάτι που μπορεί να έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στις προηγούμενες σελίδες...
Έτσι γεμίζει το thread αδικα πολλές φορές και είναι κάτι που επίσης μπορεί να "αδικεί" την εικόνα ενός μοντέλου για κάποιον
που αναζητεί μηχανάκι και ψάχνει στα προβλήματα για να κρίνει την αξιοπιστία του