PDA

View Full Version : Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων

Σελίδες : [1] 2

kscorpion
02-06-16, 19:44
Αγαπητοί φίλοι και μέλη του ScooterClubHellas

όπως φυσικά παρατηρήσατε εδώ και δύο ημέρες είμαστε σε καινούριο πλέον περιβάλλον φόρουμ .

Κάθε αρχή όμως είναι και δύσκολη όπως λέγαν οι παλιοί .

Για αυτό ζητάμε την κατανόηση σας για την όποια ταλαιπωρία σας έχουμε βάλει αυτήν την περίοδο .

Η συντονιστική ομάδα του φόρουμ κάνει ότι μπορεί για να γίνει η ροή του φόρουμ ξανά ομαλή

Με εκτίμηση

MihalisNavara
02-06-16, 19:53
Συγχαρητήρια για την υπομονή και τον κόπο, περιμένουμε τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν...

Παναγιωτης
03-06-16, 00:48
Μια παρατηρηση.Δεν υπαρχει πλεον η επιλογη να δεις τα νεα ποστ στα θεματα που εχεις συμμετασχει.Ηταν πολυ βολικο.

orfeas92
03-06-16, 02:55
Ακριβώς! Ήταν πολύ χρήσιμο αυτό που είπε ο φίλος Παναγιώτης! Η αλήθεια είναι ότι παλιό φόρουμ ήταν τόσο καλά στημένο.. που ήδη μου λείπει!!

soch
03-06-16, 08:40
Κάθε αρχή και δύσκολη. Η παρέα είναι που μετράει, τα υπόλοιπα θα βρεθούν.

townleader
03-06-16, 11:19
Πολύ όμορφη η νέα σας προσπάθεια για το forum!
Χαίρομαι που έχει τόσο μεράκι και αγάπη αυτή η παρέα!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !

ΥΓ: Προσπαθώ να βγάλω ή να μικρύνω την υπογραφή μου...καμιά ιδέα ?

johnpats
03-06-16, 12:11
Πολύ όμορφη η νέα σας προσπάθεια για το forum!
Χαίρομαι που έχει τόσο μεράκι και αγάπη αυτή η παρέα!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !

ΥΓ: Προσπαθώ να βγάλω ή να μικρύνω την υπογραφή μου...καμιά ιδέα ?

για να το κανεις αυτο πας
πανω πανω γραφει ενεργειες φορουμ
παταςπανω του και η 3η επιλογη ειναι αλλαγη προφιλ.
προς τα κατω αριστερα εκει που λεει οι ρυθμισεις μου εχει την επιλογη επεξεργασια υπογραφης.

johnpats
03-06-16, 12:12
Μια παρατηρηση.Δεν υπαρχει πλεον η επιλογη να δεις τα νεα ποστ στα θεματα που εχεις συμμετασχει.Ηταν πολυ βολικο.

εννοειτε να ερχεται email που να σε ενημερωνει για νεες απαντησεις;
αν καταλαβα λαθος ,τοτε σε καθε δημοσιυεση εχει διπλο ενα πρασινο τικ ,σε αυτες που εχεις απαντησει

alpha40
03-06-16, 14:26
Πάντως όσο εξερευνώ το νέο περιβάλλον του forum, διαπιστώνω μέρα με τη μέρα ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το προηγούμενο και σε λειτουργίες και σε χρηστικότητα! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συμβάλλετε στην αναβάθμισή του!! _ok

SkyNet
03-06-16, 16:16
Μεγειές μας! Το tapatalk δεν παίζει από ότι βλέπω;

johnpats
03-06-16, 19:18
Πάντως όσο εξερευνώ το νέο περιβάλλον του forum, διαπιστώνω μέρα με τη μέρα ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το προηγούμενο και σε λειτουργίες και σε χρηστικότητα! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συμβάλλετε στην αναβάθμισή του!! _ok
ειναι πολυ ανωτερο Αντωνη μου ,αλλα ακομα και εμεις βρισκουμε πραγματα καινουρια καθε μερα !!

johnpats
03-06-16, 19:19
Μεγειές μας! Το tapatalk δεν παίζει από ότι βλέπω;
προς το παρον οχι αλλα δουλευουμε πανω σε αυτο για να επανελθει η χρηστικοτητα του απο χρηστες που δεν μπαινουν απο υπολογιστη!

Nikos sh300
03-06-16, 19:43
προς το παρον οχι αλλα δουλευουμε πανω σε αυτο για να επανελθει η χρηστικοτητα του απο χρηστες που δεν μπαινουν απο υπολογιστη!
Παιζει παιδια

Στάλθηκε με tapa

JNG
03-06-16, 19:47
Παιδια στις ρυθμισεις και ειδικοτερα στις γενικες ρυθμισεις ολες οι επιλογες ειναι στα Αγγλικα.Και γενικοτερα υπαρχει ενα mix Ελληνικων-Αγγλικων.Μπορει να γινει κατι προς τα Ελληνικα?Ευχαριστω.

Ju@n
03-06-16, 19:50
Δες εδώ τις συνδρομές σου: http://forum.scooterclubhellas.gr/subscription.php?folderid=0 δηλαδή τα θέματα που έχεις συμμετάσχει.

Επίσης, μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ώστε να σου έρχονται με email εφόσον απαντηθούν.
Πας στο προφίλ σου και στις Γενικές ρυθμίσεις (http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editoptions), επιλέγεις: Default Thread Subscription Mode (πόσο συχνά και με ποιο τρόπο θες να βλέπεις τις συνδρομές σου)

johnpats
03-06-16, 19:50
Παιζει παιδια

Στάλθηκε με tapa
ναι μας ενημερωσαν πριν λιγο οτι επανηλθε!!!!

johnpats
03-06-16, 19:51
Παιδια στις ρυθμισεις και ειδικοτερα στις γενικες ρυθμισεις ολες οι επιλογες ειναι στα Αγγλικα.Και γενικοτερα υπαρχει ενα mix Ελληνικων-Αγγλικων.Μπορει να γινει κατι προς τα Ελληνικα?Ευχαριστω.
το προσπαθουμε και αυτο ,ειναι εισ γνωσιν μας

kostisg
03-06-16, 21:14
Την δεδομενη στιγμη, εχουμε βαλει οτι πιο καινουργιο κυκλοφορει σε προγραμα για φορουμ, δεν εχει πληρες ελληνικο οπως και πολλες αλλες γνωστες γλωσσες, θα προσπαθουμε σιγα σιγα να το φτιαξουμε εμεις οπως και να περιμενουμε αναβαθμιση του προγραμματος με ελληνικα

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντωνηςf4
03-06-16, 21:19
Ρε παιδιά πάω στης ρυθμίσεις για να βαλω φωτο προφίλ...την ανεβάζω κανονικά αλα εδω όταν γράφω δεν την δείχνει...δείχνει μόνο το όνομα δεξιά επάνω δίπλα από το ποστ μου...

kostisg
03-06-16, 21:20
Απο windows να το κανεις.

Ju@n
03-06-16, 21:36
Μήπως έπρεπε να πας στην προσθήκη εικόνας "avatar";δες εδώ http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editavatar

Παναγιωτης
03-06-16, 22:56
εννοειτε να ερχεται email που να σε ενημερωνει για νεες απαντησεις;
αν καταλαβα λαθος ,τοτε σε καθε δημοσιυεση εχει διπλο ενα πρασινο τικ ,σε αυτες που εχεις απαντησει

Οχι,διπλα απο την επιλογη νεες δημοσιευσεις υπηρχε και μια επιλογη για να βγαινουν οι νεες δημοσιευσεις στα θεματα που εχουμε ποσταρει εστω μια φορα.

ET4125
04-06-16, 00:18
Τι σας έφταιγε το προηγούμενο και το χαλάσατε; Αυτό βγάζει κάτι κουτάκια αντί για γράμματα, από το κινητό δεν μπορώ να μπώ... ξανά από την αρχή διαγραφή-εγγραφή, για ποιο λόγο όλη η ταλαιπωρία; Άκυρο από εμένα.

gogeta5
04-06-16, 00:50
Σ εμένα πάντως δεν εμφανίζει ακόμη επιλογή εικόνας για το avatar,μόνο εικόνα προφίλ μπόρεσα να ανεβάσω

Send by New Planet Vegeta

R1der
04-06-16, 00:51
Μήπως έπρεπε να πας στην προσθήκη εικόνας "avatar";δες εδώ http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editavatar

Το άβαταρ ΔΕΝ δουλεύει. Πας εκεί και σου έχει μόνο μία επιλογή "Do not use avatar".

GregVerso
04-06-16, 02:10
Λάθος Γιάνναρε
http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editprofilepic

GregVerso
04-06-16, 02:13
Το άβαταρ ΔΕΝ δουλεύει. Πας εκεί και σου έχει μόνο μία επιλογή "Do not use avatar".

Το σωστό link για να ανεβάσεις δική σου φώτο
Άσχετα που δεν δουλεύει ακόμα

http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editprofilepic

xmax2015
04-06-16, 11:24
Καλημέρα δυο ερωτήσεις θέλω να κάνω

1)Πως βλέπουμε τα post που έχουμε σχολιάσει όταν υπάρχει νέο σχόλιο.
2) Πως βλέπουμε όταν υπάρχει σε μια ενότητα νέα ανάρτηση.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Ju@n
04-06-16, 12:03
Οχι,διπλα απο την επιλογη νεες δημοσιευσεις υπηρχε και μια επιλογη για να βγαινουν οι νεες δημοσιευσεις στα θεματα που εχουμε ποσταρει εστω μια φορα.
Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δεις τις συνδρομές που έχεις ποστάρει έστω μια φορά;
Γρήγορα link --> Συνδρομές σε thread
2060

xmax2015
04-06-16, 12:11
Δυστυχώς έτσι δεν βλέπεις τα παλιά post που έχεις κάνει.
Βλέπεις μόνο καινούργια από την ημέρα αναβάθμισης του φόρουμ και μετά
εγώ πάντως δεν μπορώ να δω παλιές μου αναρτήσεις.Αν υπάρχει τρόπος ας απαντήσει κάποιος
Αν όχι ελπίζω να διορθωθεί

tzintzos
04-06-16, 12:54
Αυτό που έγινε με το καινούργιο site δεν λέγεται αναβάθμιση, υποβάθμιση λέγεται.
Κάτι που δούλευε καλά δεν το πειράζεις. Κρίμα.

johnpats
04-06-16, 13:01
Αυτό που έγινε με το καινούργιο site δεν λέγεται αναβάθμιση, υποβάθμιση λέγεται.
στην πληροφορικη φιλε μου ,δεν μπορεις να μενεις με κατι παλιο,γιατι δεν θα υποστηριζεται τιποτα σιγα σιγα....
αρα πηγαμε στην λυση της αναβαθμισης,για να προστεθουν καινουριες και πιο ευκολες λειτουργιες ,αλλα ολα θελουν τον χρονο τους.
παρ ολα αυτα αν σου φαινεται δυσκολο και δεν ασχολεισαι γενικα,μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη tapatalk στο κινητο/tablet σου ,και να κανεις απο εκει τις δημοσιευσεις σου ,που ειναι πολυ πιο ευκολο.υποστηριζεται απο android ,ios ,windows λειτουργικα.
και αν θελεις σιγα σιγα εξοικοιωνεσαι με το καινουριο φορουμ σταδιακα

tzintzos
04-06-16, 13:13
Με πολλούς φίλους που μιλάω το βρήκαν μη βολικό το site κ σίγουρα δεν κάνουν πάλι εγγραφή.
Εκτιμώ ότι η προηγούμενη πλατφόρμα δούλευε πολύ καλύτερα.

johnpats
04-06-16, 13:16
Με πολλούς φίλους που μιλάω το βρήκαν μη βολικό το site κ σίγουρα δεν κάνουν πάλι εγγραφή.
Εκτιμώ ότι η προηγούμενη πλατφόρμα δούλευε πολύ καλύτερα.
ωπα παιδια εχετε κανει λαθος.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ
απλα πας εκει που σου λεει ξεχασα τον κωδικο και σου ερχεται καινουριος!!!ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!!
η προηγουμενη πλατφορμα δουλευε καλυτερα αλλα ειχαμε φαει πολλες ωρες για την σωστη παραμετροποιηση της.
η καινουρια δουλευει πιο ευκολα αλλα οι λειτουργιες της ειναι πολλαπλασιες απο την παλια ,της οποιας η εκδοση δεν θα δουλευε σε λιγους μηνες απο τους περιηγητες μας .
Το ξερουμε οτι ειναι λιγο κουραστικο το να θες να κανεις κατι και να σε μπερδευει αλλα δουλευουμε πανω σε αυτο για να γινει και αυτο τελειο οπως το προηγουμενο!

tzintzos
04-06-16, 13:37
Δεν θέλουμε κάτι που ξεκινάει με μεράκι να είμαστε αρνητική. Αν πιστεύετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο τότε να αναμένουμε.
Πάντως τα μέλη δεν δείχνουν να αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια.

johnpats
04-06-16, 13:48
Δεν θέλουμε κάτι που ξεκινάει με μεράκι να είμαστε αρνητική. Αν πιστεύετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο τότε να αναμένουμε.
Πάντως τα μέλη δεν δείχνουν να αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια.
καθε τι καινουριο θελει υπομονη.
δουλευουμε σε αυτο και ειμαι σιγουρος οτι η χρηστικοτητα του και η εμπειρια πλοηγησης θα ειναι εφαμιλλη του παλιου!

kostisg
04-06-16, 13:57
Ποση ωρα σου επερνε να ανεβασεις φωτο στο προηγουμενο? Να αλλαξεις φωτο προφιλ? Να βαλεις οτι κωδικο θες??? Σου ειπα μερικα που δεν γινονταν στο παλιο... Κ φυσικα εχει καλυτερη διαχειριση εκ των εσω.. Λιγο υπομονη αγαπητε φιλε, τιποτε αλλο.

litman
04-06-16, 15:42
Καλοριζικο!!! Λιγη υπομονη και ειμαι σιγουρος πως θα γινει τελειο!
Το μονο, απο εμενα, να δουμε τι μπορει να γινει, να ανακτηθουν τα παλια topics που εχουμε συμμετασχει, ωστε να φαινονται οι δημοσιεύσεις που καναμε στο "Συνδρομες σε threads".

Αντωνηςf4
04-06-16, 15:57
Αν στο μέλλον θα υπάρχει και η επιλογή για like στα ποστς θα είναι τέλειο....

BAD BOY
04-06-16, 16:59
Δυστυχώς έτσι δεν βλέπεις τα παλιά post που έχεις κάνει.
Βλέπεις μόνο καινούργια από την ημέρα αναβάθμισης του φόρουμ και μετά
εγώ πάντως δεν μπορώ να δω παλιές μου αναρτήσεις.Αν υπάρχει τρόπος ας απαντήσει κάποιος
Αν όχι ελπίζω να διορθωθεί
Έτσι ακριβώς...έχουν χαθεί η παλιές δημοσιεύσεις.

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos

alpha40
04-06-16, 17:52
Επιτρέψτε μου μια παρατήρηση, ειδικά για τα φιλαράκια που έχουν ποστάρει κατά το παρελθόν! Επειδή κατά την αναβάθμιση, στο πλαίσιο του σχεδιασμού, προφανώς άλλαξε και ο αριθμός των δημοσιεύσεων ανά σελίδα, ενδεχομένως παλιές δημοσιεύσεις να έχουν μεταφερθεί σε άλλο αριθμό σελίδας (μάλλον μεταγενέστερο) του thread που έχει συμμετάσχει κάποιος. Στη δική μου περίπτωση, εκεί που νόμισα κι εγώ ότι διεγράφη μια δημοσίευση που είχα κάνει παλιά στη σελίδα 8 σε ένα συγκεκριμένο thread, αυτή μεταφέρθηκε στη σελίδα 16! Για ψάξτε το λίγο και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος! Ευχαριστώ! :)

#evripidis#
04-06-16, 18:02
Aυτό που ανέφερες πράγματι ισχύει.

alpha40
04-06-16, 18:08
Επανήλθε και η δυνατότητα επιλογής avatar! Well done! ;)

Stam
04-06-16, 20:26
Ρε Παιδιά γράφουμε σε ένα νήμα που ο τίτλος του είναι περίοδος προσαρμογής και ρυθμίσεων, μην βγάζουμε άμεσα συμπεράσματα. Κάθε τόσο ολο και κατο διορθώνεται. Οι δημοσιευσης στο φόρουμ ειναι οσες και πριν περίπου 864000 οπότε τίποτα δεν εχει χαθεί. Μπορεί κάποιες να μην έχουν φορτωθεί ακόμα στην παλιά τους θέση οποτε αν πατε τέρμα κάτω στην σελίδα του φόρουμ εχει επιλογη αρχείο, εκεί σίγουρα θα βρείτε τα πάντα. Φυσικά ελπίζω να ανέβουν τα πάντα όπως πριν και να μην χρειάζεται ψαξιμο.
Μπραβο από μενα στα παιδιά που ασχολούνται

Ju@n
04-06-16, 21:26
Εδώ: http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editoptions
Ρυθμίσεις--> Γενικές ρυθμίσεις

Μπορεί να ρυθμίσει ο καθένας τα εξής:

Default Thread Subscription Mod:Το αν θα βλέπετε τις συνδρομές σας από το προφίλ σας ή θέλετε να σας στέλνει mail κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα κλπ.

Number of Posts to Show Per Page: Αριθμός ποστ ανά σελίδα, 20/σελίδα ήταν στο παλαιό φόρουμ

Default Thread Age Cut Off: Όταν μπαίνετε σε μία ενότητα πόσα θέματα θα βλέπετε και πόσο παλαιά. Ρυθμίστε σε Show all threads για να βλέπετε τα πάντα ανεξάρτητα πόσο παλαιά είναι

Time Zone: Ρυθμίστε σε +2 ή +3 ανάλογα χειμερινή/θερινή

Message Editor Interface: Ρυθμίστε αν θέλετε να κάνετε μορφοποίηση στο κείμενο όταν γράφετε, επιλέξτε την πρώτη επιλογή: Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing για πλήρη μορφοποίηση

Αυτά κυρίως χρειάζονται ρύθμιση στις Γενικές Ευθμίσεις

Ελπίζω να βοήθησα ;)

g3thanasis
04-06-16, 21:33
Εμενα λειτουργεί και χωρίς να αλλάξω κωδικό...εννοω το tapatalk!!!

alpha40
04-06-16, 22:56
Τικάροντας το multi-quote this message, τι επιτυγχάνουμε? Το έκανα αλλά δεν είδα κάποια διαφορά!

Θ.Β
04-06-16, 23:09
Τικάροντας το multi-quote this message, τι επιτυγχάνουμε? Το έκανα αλλά δεν είδα κάποια διαφορά!
Επιλέγεις τις δημοσιεύσεις που θέλεις ν' απαντήσεις.
Όπως έκανα σ' εσένα και τον Θανάση.

Εμενα λειτουργεί και χωρίς να αλλάξω κωδικό...εννοω το tapatalk!!!

denti
04-06-16, 23:11
παιδιά και με τη ώρα κάτι παίζει, εκτός αν πρέπει να ρυθμίσω εγω κάτι

alpha40
04-06-16, 23:13
Επιλέγεις τις δημοσιεύσεις που θέλεις ν' απαντήσεις.
Όπως έκανα σ' εσένα και τον Θανάση.

Χρήσιμο! Σε ευχαριστώ Θανάση! Την καλησπέρα μου!

alpha40
04-06-16, 23:19
παιδιά και με τη ώρα κάτι παίζει, εκτός αν πρέπει να ρυθμίσω εγω κάτι

Φίλε Σπύρο θα πας στις Γενικές Ρυθμίσεις, πατώντας Ενέργειες Forum... Κατόπιν θα πας στο Time Zone και θα επιλέξεις (GMT +2:00) South Africa, Cairo. Τα άλλα τα αφήνεις ως έχουν, δηλ. Automatically detect DST Settings και είσαι ΟΚ...

denti
04-06-16, 23:43
test.......

denti
04-06-16, 23:45
Αντωνη το έκανα και πάλι είμαι μια ώρα πίσω

alpha40
04-06-16, 23:56
Αντωνη το έκανα και πάλι είμαι μια ώρα πίσω
Κάνε επαναφόρτωση του περιηγητή σου Σπύρο! Αν δεν διορθωθεί, αποσυνδέσου από το φόρουμ, καθάρισε τα cookies και ξανασυνδέσου... Θα διορθωθεί πάντως φίλε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αν δε δουλέψουν αυτά που σού είπα! Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ αλλά τώρα είναι εντάξει!

denti
05-06-16, 00:04
Κάνε επαναφόρτωση του περιηγητή σου Σπύρο! Αν δεν διορθωθεί, αποσυνδέσου από το φόρουμ, καθάρισε τα cookies και ξανασυνδέσου... Θα διορθωθεί πάντως φίλε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αν δε δουλέψουν αυτά που σού είπα! Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ αλλά τώρα είναι εντάξει!

ok.ευχαριστώ

Ju@n
05-06-16, 00:28
ok.ευχαριστώ
Από κάτω από την ρύθμιση GMT+2 πρέπει να βάλεις αυτόματα ρύθμιση της ώρας, δηλ. dst settings on, γιατί με τη θερινή είμαστε +3.

denti
05-06-16, 00:45
Από κάτω από την ρύθμιση GMT+2 πρέπει να βάλεις αυτόματα ρύθμιση της ώρας, δηλ. dst settings on, γιατί με τη θερινή είμαστε +3.

τωρα είμαι εντάξη. Ευχαριστώ Γιάννη

SkyNet
05-06-16, 03:22
παιδιά και εσας δεν παίζουν τα pm ή μονο σε εμένα;

Pistolero
05-06-16, 05:33
παιδιά και εσας δεν παίζουν τα pm ή μονο σε εμένα;

Είναι κλειδωμένα φίλε για λίγο ακόμα μέχρι να τελειώσουν κάποιες ρυθμίσεις

johnpats
05-06-16, 10:11
Υπαρχει μια επιλογη στο νεο φορουμ που επιτρεπει να αλλαξεις γραμματοσειρα,χρωματα εμφανισης ακομα και τα χρωματα των κουμπιων.
Ο καθενας μπορει να το προσαρμοσει και να το φερει στα δικα του μετρα.
Ο τροπος που μπορει να το κανεις ,ειναι να μπεις στο προφιλ σου και στη μεση περιπου της οθονης δεξια εχει ενα κουμπι που γραφει ''customize my profile''.
αν πατησεις το κουμπι μπαινεις σε ενα πινακα ελεγχου,στο οποιο εχει χρωματικες επιλογες,αλλα και επιλογες για να αλλαξεις το μεγεθος των γραμματων και την γραμματοσειρα του φορουμ και υστερα πατας το πρασινο πληκτρο αποθηκευσης
.Σε περιπτωση που μπερδευτεις ή δεν σου αρεσει το αποτελεσμα ,στο πανω μερος εχει ενα υπομενου που λεει revert,προεπιλεγμενο,και αποθηκευση .Με το πληκτρο προεπλεγμενο γυρνας στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις του φορουμ.

alpha40
05-06-16, 11:11
Υπαρχει μια επιλογη στο νεο φορουμ που επιτρεπει να αλλαξεις γραμματοσειρα,χρωματα εμφανισης ακομα και τα χρωματα των κουμπιων.
Ο καθενας μπορει να το προσαρμοσει και να το φερει στα δικα του μετρα.
Ο τροπος που μπορει να το κανεις ,ειναι να μπεις στο προφιλ σου και στη μεση περιπου της οθονης δεξια εχει ενα κουμπι που γραφει ''customize my profile''.
αν πατησεις το κουμπι μπαινεις σε ενα πινακα ελεγχου,στο οποιο εχει χρωματικες επιλογες,αλλα και επιλογες για να αλλαξεις το μεγεθος των γραμματων και την γραμματοσειρα του φορουμ και υστερα πατας το πρασινο πληκτρο αποθηκευσης
.Σε περιπτωση που μπερδευτεις ή δεν σου αρεσει το αποτελεσμα ,στο πανω μερος εχει ενα υπομενου που λεει revert,προεπιλεγμενο,και αποθηκευση .Με το πληκτρο προεπλεγμενο γυρνας στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις του φορουμ.

Καλημέρα Γιάννη! Αυτή τη λειτουργία δεν κατάφερα να τη βρω εκτός αν υφίσταται μόνο σε κινητά ή tablets...

johnpats
05-06-16, 11:24
Καλημέρα Γιάννη! Αυτή τη λειτουργία δεν κατάφερα να τη βρω εκτός αν υφίσταται μόνο σε κινητά ή tablets...
Καλημερα Αντωνη
λοιπον ακριβως στο μηνυμα σου,πατα στο ονομα σου να σου βγαλει την επιλογη εμφανιση προφιλ.αφου το πατησεις σου εμφανιζει την δραστηριοτητα σου.στο τερμα δεξι μερος της οθονης εχει το συγκεκριμενο κουμπι.γι ατσεκαρε το και πες μου

alpha40
05-06-16, 11:37
Καλημερα Αντωνη
λοιπον ακριβως στο μηνυμα σου,πατα στο ονομα σου να σου βγαλει την επιλογη εμφανιση προφιλ.αφου το πατησεις σου εμφανιζει την δραστηριοτητα σου.στο τερμα δεξι μερος της οθονης εχει το συγκεκριμενο κουμπι.γι ατσεκαρε το και πες μου

Στο δεξί μέρος όπως το περιγράφεις, τουλάχιστον σε μένα δεν εμφανίζει κάτι! Όμως υπάρχει ένα drop list στο τέλος της σελίδας κάτω αριστερά όμως που αναγράφει "Ταχεία επιλογή στυλ: Default skin, metro, metrofluid". Αυτό ρυθμίζεται και από τις Γενικές Ρυθμίσεις του Φόρουμ... Το' "παιξα" λίγο το κουμπί και άλλαζε ο σχεδιασμός του φόρουμ. Αυτό όμως που διαπίστωσα και θα' θελα να σε ενημερώσω, παρεμπιπτόντως, είναι ότι στη ρύθμιση "Default Style", "νεκρώνουν" οι σύνδεσμοι πάνω δεξιά, δίπλα από τη διαφήμιση του Βαγιανέλλη...

Πριν από λίγο μπήκα στο προφίλ το δικό σου και είδα ένα κουμπί (Show/Hide User Customizations), αν εννοείς αυτό. Σε μένα δεν εμφανίζεται!

George_R
05-06-16, 23:31
Μία ερώτηση: Πλέον αν υπάρχει νέο ποστ σε ένα τόπικ, αυτό εμφανίζεται με την πράσινη ειδοποίηση αριστερά του τίτλου?

johnpats
05-06-16, 23:49
Μία ερώτηση: Πλέον αν υπάρχει νέο ποστ σε ένα τόπικ, αυτό εμφανίζεται με την πράσινη ειδοποίηση αριστερά του τίτλου?
αν υπαρχει νεο ποστ σε ενα τοπικ ,τοτε ο τιτλος του τοπικ ειναι με εντονα γραμματα Γιωργο.
η πρασινη ειδοποιηση σημαινει οτι εχεις δημοσιευσει τουλαχιστον μια απαντηση στο συγκεκριμενο τοπικ

XGEORGE
05-06-16, 23:53
Η ώρα γιατί δεν είναι η σωστή?

johnpats
05-06-16, 23:56
Η ώρα γιατί δεν είναι η σωστή?
εχει παρει ρυθμισεις ισημερινου
μπορεις να την αλλαξεις απο το πεδιο ενεργειες φορουμ/γενικες ρυθμισεις/(ακριβως κατω απο το λογοτυπο scooter club hellas πανω αριστερα)
στο πεδιο ζωνη ωρας βαζεις kairo/south africa και στο απο κατω dst corrections always on

XGEORGE
06-06-16, 00:22
εχει παρει ρυθμισεις ισημερινου
μπορεις να την αλλαξεις απο το πεδιο ενεργειες φορουμ/γενικες ρυθμισεις/(ακριβως κατω απο το λογοτυπο scooter club hellas πανω αριστερα)
στο πεδιο ζωνη ωρας βαζεις kairo/south africa και στο απο κατω dst corrections always on

Μεσιέ Ιωάννη σας μερσώ!

johnpats
06-06-16, 00:28
Μεσιέ Ιωάννη σας μερσώ!
να σαι καλα φιλε Γιωργη !

XGEORGE
06-06-16, 00:29
Και όταν λυθεί η βρούμε τι φταίει κ δε μπορώ να ''τακτοποιήσω'' το avatar μου, μου λέτε.....:(

johnpats
06-06-16, 00:30
Και όταν λυθεί η βρούμε τι φταίει κ δε μπορώ να ''τακτοποιήσω'' το avatar μου, μου λέτε.....:(
δεν σου εχει επιλυθει ακομα;κανε μια αποσυνδεση απο το φορουμ και μια εκ νεου εισοδο να δουμε

Ju@n
06-06-16, 00:39

Δοκίμασε ξανά να ανεβάσεις νέο avatar: http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editavatar

XGEORGE
06-06-16, 14:02
Δοκίμασε ξανά να ανεβάσεις νέο avatar: http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editavatar

Τίποτις παιδιά....αποσυνδέθηκα και ξανάμανά αλλά τίποτις.....συνεχίζει να μη μου δίνει επιλογή να ανεβάσω avatar.......φωτό προφίλ όμως έχω ανεβάσει...αλλά αυτή δε φαίνεται στις δημισιεύσεις μου....αλήθεια γιατί? που εμφανίζεται αυτή?

johnpats
06-06-16, 14:59
Τίποτις παιδιά....αποσυνδέθηκα και ξανάμανά αλλά τίποτις.....συνεχίζει να μη μου δίνει επιλογή να ανεβάσω avatar.......φωτό προφίλ όμως έχω ανεβάσει...αλλά αυτή δε φαίνεται στις δημισιεύσεις μου....αλήθεια γιατί? που εμφανίζεται αυτή?

Αυτη εμφανιζεται μονο στο προφιλ.avatar ειναι να εμφανιζεται στη δημοσιευση

Sent from my iPhone using Tapatalk

karlosamos
06-06-16, 15:28
Υπάρχει τελικά αυτή η επιλογή;

Ju@n
06-06-16, 16:20
Υπάρχει τελικά αυτή η επιλογή;

Yπάρχει αλλά αφορά μόνο θέματα και απαντήσεις που έχεις δώσει στο καινούριο φόρουμ και δεν περιλαμβάνει ό,τι έχεις κάνει στο παλαιό. (υπάρχουν οι δημοσιεύσεις όλες του παλαιού απλά δεν τις διαβάζει για να τις εμφανίσει ότι έχεις συμμετάσχει). Πάνω δεξιά επιλέγεις: Γρήγορα link --> Συνδρομή σε Threads ή από το προφίλ σου βλέπεις τις Συνδρομές σου αριστερά στη λίστα.

XGEORGE
06-06-16, 16:28
Μπήκα κ από ΜOZILLA αλλά το avatar αρνείται πεισματικά......το κατάλαβα....ζηλεύτετε τη μηχανή μου κ δεν μπορείτε να την αντιπαραθέσετε στις δικές σας!!!!! :D

Nikos sh300
06-06-16, 16:59
Μπήκα κ από ΜOZILLA αλλά το avatar αρνείται πεισματικά......το κατάλαβα....ζηλεύτετε τη μηχανή μου κ δεν μπορείτε να την αντιπαραθέσετε στις δικές σας!!!!! :D
Εγω απο μοτζιλα εβαλα αβαταρ χτες

Στάλθηκε με tapa

Ju@n
06-06-16, 17:01

Έχεις ακόμη δημοσιεύσεις νέε! χαχαχαχα

alpha40
06-06-16, 17:15
Πάντως ας έχετε υπ' όψη σας το bug που παρατηρείται στους συνδέσμους που σημειώνονται στη φωτό, καθ' ότι τους "νεκρώνει" η διαφήμιση που υπάρχει! Για να λειτουργήσουν, θα πρέπει οι χρήστες να εγκαταστήσουν την επέκταση adBlock στους browsers τους, κάτι που προφανώς δεν θα βρίσκει σύμφωνους κάποιους απ' αυτούς αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο τον διαφημιζόμενο!

2068

karlosamos
07-06-16, 09:18
Yπάρχει αλλά αφορά μόνο θέματα και απαντήσεις που έχεις δώσει στο καινούριο φόρουμ και δεν περιλαμβάνει ό,τι έχεις κάνει στο παλαιό. (υπάρχουν οι δημοσιεύσεις όλες του παλαιού απλά δεν τις διαβάζει για να τις εμφανίσει ότι έχεις συμμετάσχει). Πάνω δεξιά επιλέγεις: Γρήγορα link --> Συνδρομή σε Threads ή από το προφίλ σου βλέπεις τις Συνδρομές σου αριστερά στη λίστα.
Κρίμα γιατί είχε ποστάρει σε πολλά τοπικ και έτσι δεν έχανα νέα. Δεν πειράζει. Κάθε εμπόδιο για καλό...

- kalogeros -
07-06-16, 09:26
Μπορεί κάποιος να δει ρε παιδια γιατι τα ποστ που ειχα δείχνουν να μειωθείκαν;
Σε βαθμό 90%.....
Μεχρι εχθες το πρωί ειχα καμια 20αρια χιλιάδες και τώρα έχω 1950...

ladams
07-06-16, 10:08
Σε βαθμό 90%.....
Ήταν πρόκληση τόσα πολλά μηνύματα σε καιρό κρίσης Χρήστο και έφαγες κούρεμα. χαχαχαχαχαχα

- kalogeros -
07-06-16, 10:48
Λες ρε Λαμπρό ;

kostassh150
07-06-16, 11:09
εγώ νομίζω ότι διαγράφηκαν αυτόματα τα ποστ που ήταν άσχετα .....χαχαχα....δεν έχει και φατσούλες να βάλουμε όταν γράφουμε και καμιά μακακία........

kostassh150
07-06-16, 11:14
ερώτηση: πως στέλνω προσωπικό μήνυμα???? μπήκα εκεί που λέει "προσωπικά μηνύματα" και μου λέει όι δεν έχω άδεια να στείλω....τι γίνεται τώρα????
kostassh150, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Ju@n
07-06-16, 11:17
Δεν τα έχουμε ανοίξει ακόμη τα π.μ. υπομονή Κώστα ;)

gregorvolos
07-06-16, 11:19
Εντάξει θέλει αρκετές διορθώσεις ακόμη οπότε κάνουμε λίγη υπομονή.. και εγώ έχω καμιά 500αρια ποστς λιγότερα αλλά αυτό είναι το τελευταίο Κλάιν μαιν... ας γίνουν τα υπόλοιπα

Ju@n
07-06-16, 11:20
Αυτό με τα π.μ. θα απαντηθεί πάντως υπομονή κι εδώ _gazotiri

- kalogeros -
07-06-16, 11:24
εγώ νομίζω ότι διαγράφηκαν αυτόματα τα ποστ που ήταν άσχετα .....χαχαχα....δεν έχει και φατσούλες να βάλουμε όταν γράφουμε και καμιά μακακία........
Δηλ νομίζεις οτι απο τα σχεδόν 20000 ποστ τα 18000 ήταν άσχετα ;
Και εγινε σε εμένα αυτο ;

- kalogeros -
07-06-16, 11:25
Εντάξει θέλει αρκετές διορθώσεις ακόμη οπότε κάνουμε λίγη υπομονή.. και εγώ έχω καμιά 500αρια ποστς λιγότερα αλλά αυτό είναι το τελευταίο Κλάιν μαιν... ας γίνουν τα υπόλοιπα

Ρε Γρήγορη ...
Δεν μιλάω για 500 ...
Δεν διάβασες ρε φιλε τι έγραψα ;

kostassh150
07-06-16, 11:42
φυσικά και σε πειράζω.....
γιαυτο λέω ότι δεν μπορώ να βάλω και φατσούλα έτσι ώστε να δείξω ότι κάνω πλάκα ....
σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να χαθούν 18000 ποστ, αλλά και τι έγινε, θα χαλάσουμε την παρέα γιαυτό??? πιστεύω ότι θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα....

υ.γ. και στον ευριπίδη έγραψα: "τι θες εδώ" ( στο κομμάτι των ιντέγκρα για την κατανάλωση) και μετά έγινε πόλεμος.....ας μην τα παίρνουμε όλα της μετρητής, η ζωή θέλει πλάκα, γέλιο, χαρά.... δεν χρειάζεται με το παραμικρό να βγαίνουμε στην επίθεση....

ελπίζω να γίνομαι κατανοητός .......

kostassh150
07-06-16, 11:43
Δηλ νομίζεις οτι απο τα σχεδόν 20000 ποστ τα 18000 ήταν άσχετα ;
Και εγινε σε εμένα αυτο ;

φυσικά και σε πειράζω.....
γιαυτο λέω ότι δεν μπορώ να βάλω και φατσούλα έτσι ώστε να δείξω ότι κάνω πλάκα ....
σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να χαθούν 18000 ποστ, αλλά και τι έγινε, θα χαλάσουμε την παρέα γιαυτό??? πιστεύω ότι θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα....

υ.γ. και στον ευριπίδη έγραψα: "τι θες εδώ" ( στο κομμάτι των ιντέγκρα για την κατανάλωση) και μετά έγινε πόλεμος.....ας μην τα παίρνουμε όλα της μετρητής, η ζωή θέλει πλάκα, γέλιο, χαρά.... δεν χρειάζεται με το παραμικρό να βγαίνουμε στην επίθεση....

ελπίζω να γίνομαι κατανοητός .......

- kalogeros -
07-06-16, 11:48
Δεν έκανα καμια επίθεση ρε φιλε ...

Stam
07-06-16, 12:09

φίλε Κώστα αν πας στις ρυθμίσεις-γενικές ρυθμίσεις-Διάφορες επιλογές
Message Editor Interface και επιλέξεις Standard Editor - Extra formatting controls
θα έχεις διαθέσιμες τις φατσούλες προς αποφυγή παρεξηγήσεων _peace_2laugh

coulis
07-06-16, 12:19
Message Editor Interface και επιλέξεις Standard Editor - Extra formatting controls
Αυτο θα του απαντούσα

... Tapa

kostassh150
07-06-16, 13:11

Αυτο θα του απαντούσα

... Tapa

ουάου!!!! ευχαριστώ πολύ....!!!!

kostassh150
07-06-16, 13:23
ουάου!!!! ευχαριστώ πολύ....!!!!
:p

ααα και κάτι ακόμα, λόγω της διαφήμισης της bmw πάνω πάνω δεν λειτουργούν τα κομβία εκεί (ειδοποιήσεις , ρυθμίσεις έξοδος κλπ) και η διαφήμιση καλύπτει σχεδόν όλο το όνομά μου......μπήκα στις γενικές ρυθμίσεις από το κουμπί "ενέργειες φόρουμ"

johnpats
07-06-16, 13:24
:p

ααα και κάτι ακόμα, λόγω της διαφήμισης της bmw πάνω πάνω δεν λειτουργούν τα κομβία εκεί (ειδοποιήσεις , ρυθμίσεις έξοδος κλπ) και η διαφήμιση καλύπτει σχεδόν όλο το όνομά μου......μπήκα στις γενικές ρυθμίσεις από το κουμπί "ενέργειες φόρουμ"

Θα διορθωθει και αυτο Κωστα!ειναι υπο ελεγχο

kscorpion
07-06-16, 14:16
Σε βαθμό 90%.....

Σου αφαιρέσαμε αναδρομικά τα ένσημα και την ΑΤΑ .....:ogre:

- kalogeros -
07-06-16, 14:36
Καλα εσύ ρε ειχες 7-8 χιλιάδες και τώρα εχεις 28;

Πωωωωωωωωω

Stam
07-06-16, 14:40
λογικά θα πήρε το εφάπαξ :razz:

gregorvolos
07-06-16, 14:46
Χαχαχαχα... αυτά που εχασες εσύ Χρήστο τα πείρε ο πρόεδρος!

ladams
07-06-16, 15:07
Χαχαχαχα δίκαιη μεταχείριση μου φαίνεται πρόεδρος ειναι ότι θέλει κάνει

Αντωνηςf4
07-06-16, 15:23
Ένα ακόμα θεματάκι που υπάρχει είναι ότι οπότε μπω στης νέες δημοσιεύσεις άλλες φορές μου δείχνει 6 posts , αλλες 20 ,άλλες 3 και πάει λέγοντας......δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα...

Ju@n
07-06-16, 15:31
Ένα ακόμα θεματάκι που υπάρχει είναι ότι οπότε μπω στης νέες δημοσιεύσεις άλλες φορές μου δείχνει 6 posts , αλλες 20 ,άλλες 3 και πάει λέγοντας......δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα...
Ναι είναι λίγο περίεργο καθώς όταν βγαίνεις για 10 λεπτά σου βγάζει μετά τη λίστα των 10 λεπτών και όχι τα προηγούμενα που μπορεί να μην τα έχεις ανοίξει. Υπάρχει η λύση πάνω πάνω δεξιά Γρήγορα link---> Σημερινές δημοσιεύσεις και με αυτό τον τρόπο θα δεις τις σημερινές όλες σε λίστα.

Stam
07-06-16, 15:35
μα μπορεί να είναι όντως τόσες από την τελευταία φορά που μπήκες

το κακό είναι πως και αφού διαβάσεις τα ποστ συνεχίζει και στα δείχνει στα νέα, όπως επίσης και αυτά τα μπλε-κόκκινα φακελάκια μπροστά από την κάθε ανάρτηση δεν είναι καθόλου κατατοπιστικά μιας και κόκκινα λέει είναι τα αδιάβαστα ποστ αλλά και τα διαβασμένα, όπως και γαλάζια είναι τα αδιάβαστα και παραμένουν γαλάζια αφού τα διαβάσεις

BAD BOY
07-06-16, 15:57
Υπομονή τα πρώτα 3 χρόνια θα είναι δύσκολα. [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13]

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos

- kalogeros -
07-06-16, 16:49
Ενταξει παιδια ωραία η πλάκα δεν λέω ...

Κωσταντινε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι εχει γινει ;

cabrinha
07-06-16, 17:10
Στο tapatalk οταν κανω ενα ποστ επιλεγει αυτοματα την παρακολουθηση του συγκεκριμενου θεματος με αποτελεσμα καθε φορα που γραφει καποιος να μου σπαει τα @@ με τις ειδοποιησεις. Καμμια ιδεα; Λογικα δεν ειναι θεμα tapatalk αυτο αλλα ρυθμισης του φορουμ.

Andreas TMax530
07-06-16, 17:13
προεδρε και μενα λειπουν καμμια 15ρια χιλιαδες ποστ
δεν με απασχολει ο αριθμος αλλα η βιβλιοθηκη που αφορα τα τεχνικα θεματα.

kscorpion
07-06-16, 18:34
Ενταξει παιδια ωραία η πλάκα δεν λέω ...

Κωσταντινε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι εχει γινει ;

Προέχουν αλλά πολύ πιο σοβαρά θέματα με τις ρυθμίσεις του φόρουμ ..... το σημειώνω το πρόβλημα που έχεις εσύ και ο Ανδρεας

Andreas TMax530
07-06-16, 19:04
Προέχουν αλλά πολύ πιο σοβαρά θέματα με τις ρυθμίσεις του φόρουμ ..... το σημειώνω το πρόβλημα που έχεις εσύ και ο Ανδρεας

ευχαριστω για την ενημερωση καταλαβαινω οτι θα ναι προσωρινο,καθε αρχη και δυσκολη

- kalogeros -
07-06-16, 19:17
Οκ
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε να λύνονται τα προβλήματα ...αλλα και τα ποστ πίσω που εξαφανίστηκαν μαγικά ..

XGEORGE
08-06-16, 17:09
Μέσα στα τόσα ας ρωτήσω άλλο ένα.....γιατί στην υπογραφή μου δεν μπορεί να ''εικονίζεται'' emoticon και βγάζει μόνο την ''διεύθυνσή'' του??

Ju@n
08-06-16, 18:02
Μέσα στα τόσα ας ρωτήσω άλλο ένα.....γιατί στην υπογραφή μου δεν μπορεί να ''εικονίζεται'' emoticon και βγάζει μόνο την ''διεύθυνσή'' του??
Γράψε μας εδώ το λινκ μαζί με τον κώδικα που σου δίνει για να τον εμφανίζει.

XGEORGE
08-06-16, 18:29
Γράψε μας εδώ το λινκ μαζί με τον κώδικα που σου δίνει για να τον εμφανίζει.

http://yoursmiles.org/tsmile/summer/t119012.gif (http://yoursmiles.org/t-summer.php)

http://yoursmiles.org/index.php

Ju@n
08-06-16, 19:35
Βάλε αυτό:

--------http://yoursmiles.org/tsmile/summer/t119012.gif ------------

χωρίς παύλες

XGEORGE
08-06-16, 19:42
Βάλε αυτό:

--------http://yoursmiles.org/tsmile/summer/t119012.gif ------------

χωρίς παύλες

Μπα.....δε το εμφανίζει,,,,,,δε πειράζει

Ju@n
08-06-16, 20:22
Δες την τρίτη σελίδα του παρόντος θέματος το ποστ που έβαλα σχετικά με τις ρυθμίσεις και διόρθωσε τον κειμενογράφο σου, σε εμένα το εμφανίζει αν το βάλω.

XGEORGE
08-06-16, 21:38
Δες την τρίτη σελίδα του παρόντος θέματος το ποστ που έβαλα σχετικά με τις ρυθμίσεις και διόρθωσε τον κειμενογράφο σου, σε εμένα το εμφανίζει αν το βάλω.

Τις διάβασα...αλλά ήδη είχα κλικαρισμένη την επιλογή που προτείνει...οπότε δεν.....κλικάρισα κ τις άλλες με δοκιμές αλλά όταν κάνω preview signature παλι δεν.....!

XGEORGE
08-06-16, 21:41
Αυτές οι ρυθμίσεις που μου γράφει στο κάτω μέρος παίζουν ρόλο ίσως??

Allow Basic BB Code
Ναι
Allow Color BB Code
Ναι
Allow Size BB Code
Ναι
Allow Font BB Code
Ναι
Allow Alignment BB Code
Ναι
Allow List BB Code
Ναι
Allow Link BB Code
Ναι
Allow HTML
Όχι
Allow Image BB Code
Όχι
Allow Video BB Code
Όχι
Allow Code BB Code
Ναι
Allow PHP BB Code
Ναι
Allow HTML BB Code
Ναι
Allow Quote BB Code
Ναι
Allow Smilies
Ναι
Can Upload Images for Signature
Όχι
Can Upload Animated GIF for Signature
Όχι
Τα μηνύματά μου
Εισερχόμενα
Αποστολή αντικειμένων
Αποστολή νέου μηνύματος
Track Messages
Επεξεργασία Folders
Οι συνδρομές μου
Συνδρομές
Επεξεργασία Folders
οι ρυθμίσεις μου
Το προφιλ μου Το προφιλ μου
Επεξεργασία προφιλ
Επεξεργασία εικόνας προφιλ
Επεξεργασία υπογραφής
Profile Privacy
My Account My Account
Edit Email & Password
Γενικές ρυθμίσεις
Permission Groups
Edit Ignore List
Δικτύωση Δικτύωση
Φίλοι & Επαφές
Υπενθυμίσεις γεγονότων
Φόρουμ Διάφορα
Συνημμένα

Γιατί διαβάζω κάτι....επιλήψιμο στην υπογραφή....χεχε

Ju@n
08-06-16, 21:44
Τις διάβασα...αλλά ήδη είχα κλικαρισμένη την επιλογή που προτείνει...οπότε δεν.....κλικάρισα κ τις άλλες με δοκιμές αλλά όταν κάνω preview signature παλι δεν.....!

Πάνω αριστερά στον κειμενογράφο μπες σε "source mode" δηλαδή με μπλεδίζον το Α/Α που δείχνει, και μετά κάνε copy-paste τον κώδικά σε [img] που σου έδωσα. Αυτό γιατί στο δίνει με κώδικα οπότε πρέπει να το βάλεις έτσι μέσα εδώ.

XGEORGE
08-06-16, 21:59
Πάνω αριστερά στον κειμενογράφο μπες σε "source mode" δηλαδή με μπλεδίζον το Α/Α που δείχνει, και μετά κάνε copy-paste τον κώδικά σε [img] που σου έδωσα. Αυτό γιατί στο δίνει με κώδικα οπότε πρέπει να το βάλεις έτσι μέσα εδώ.

Ιωάννη φίλε μου...η υπομονή σου μεγάλη...η δική μου μικρή.....χα χα χα...δεν κατάφερα τίποτε ούτε έτσι.....άστο....να περάσουνε μερικές μέρες κ το ματαξαναβλέπουμε...Χίλια ευχαριστώ.!

alpha40
08-06-16, 22:21

Λοιπόν φίλε Γιώργο, δοκίμασε το τρόπο που σου υποδεικνύω παρακάτω:
1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις και κατόπιν στην Επεξεργασία Υπογραφής
2. Προς το κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει η επιλογή Upload Signature Picture
3. Επιλέγεις την option 1 και αφού διαγράψεις το περιεχόμενο του πλαισίου για να μη σε μπερδέψει, αντιγράφεις και επικολλάς το σύνδεσμο που σού ανέβασε παραπάνω ο Juan, χωρίς τις παύλες και ΧΩΡΙΣ τα [IMG]
4. Πατάς "Ανέβασμα" και σού εμφανίζει το emoticon εκεί που λέει Your Current Signature Picture
5. Στα δεξιά ακριβώς στην άκρη της σελίδας από εκεί που λέει Your Current Signature Picture υπάρχει η επιλογή Insert Signature Picture και την επιλέγεις
6. Πατάς Save Signature

Λογικά θα σού εμφανιστεί στην υπογραφή!! Δοκίμασε αυτό το τρόπο και πες μου...

XGEORGE
08-06-16, 22:48
3. Επιλέγεις την option 1 και αφού διαγράψεις το περιεχόμενο του πλαισίου για να μη σε μπερδέψει, αντιγράφεις και επικολλάς το σύνδεσμο που σού ανέβασε παραπάνω ο Juan, χωρίς τις παύλες και ΧΩΡΙΣ τα [IMG]
4. Πατάς "Ανέβασμα" και σού εμφανίζει το emoticon εκεί που λέει Your Current Signature Picture
5. Στα δεξιά ακριβώς στην άκρη της σελίδας από εκεί που λέει Your Current Signature Picture υπάρχει η επιλογή Insert Signature Picture και την επιλέγεις
6. Πατάς Save Signature

Το κρατώ κ θα το κάνω αύριο πια γιατί είμαι κ με πυρετό τώρα....κ το πρωί έχει 5μιση εγερτήριο..... θα σας ενημερώσω αύριο μεσημεράκι....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ ΠΑΙΔΕΣ!

alpha40
08-06-16, 22:50
Το κρατώ κ θα το κάνω αύριο πια γιατί είμαι κ με πυρετό τώρα....κ το πρωί έχει 5μιση εγερτήριο..... θα σας ενημερώσω αύριο μεσημεράκι....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ ΠΑΙΔΕΣ!

Περαστικά σου φίλε!

BAD BOY
08-06-16, 23:07
Να ρωτήσω κάτι;

Από tapatalk ήταν πολύ ευκολο και εύχρηστο πριν.
Θα επανέλθει σε αυτό το επίπεδο η θα είναι στο βαθμό που είναι τώρα;;;
Δλδ στα αδιάβαστα θέματα δεν βγάζει σχεδόν Τπτ 2-3-5 το πολύ. και να θες να χαζέψεις κάτι δεν γίνετε πρέπει να το αναζητάς το θέμα που θες.
Τα παλια θέματα που έχουμε συμμετοχή πλέον δεν θα μπορούμε να τα βρούμε από ότι κατάλαβα.
Μιλάω πάντα από την εφαρμογή μιας και είναι πολύ πιο ευχρηστη.
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας.

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos

kscorpion
08-06-16, 23:14
Γίνονται συνέχεια ρυθμίσεις παιδιά ...

johnpats
09-06-16, 00:09
Να ρωτήσω κάτι;

Από tapatalk ήταν πολύ ευκολο και εύχρηστο πριν.
Θα επανέλθει σε αυτό το επίπεδο η θα είναι στο βαθμό που είναι τώρα;;;
Δλδ στα αδιάβαστα θέματα δεν βγάζει σχεδόν Τπτ 2-3-5 το πολύ. και να θες να χαζέψεις κάτι δεν γίνετε πρέπει να το αναζητάς το θέμα που θες.
Τα παλια θέματα που έχουμε συμμετοχή πλέον δεν θα μπορούμε να τα βρούμε από ότι κατάλαβα.
Μιλάω πάντα από την εφαρμογή μιας και είναι πολύ πιο ευχάριστη.
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας.

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos

Θαναση σε αυτην την εκδοση vbulletin αν μπεις να διαβασεις και εχεις 20 δημοσιευσεις αδιαβαστες ,διαβασεις τις 3 και βγεις ,και μπεις μετα απο 2-5-8 ωρες να διαβασεις παλι ,σου εμφανιζει τις αδιαβαστες απο την ωρα που αποσυνδεθηκες ασχετως αν δεν ειχες διαβασει τις προηγουμενες .δυστυχως ειναι θεμα της εκδοσης οποτε προσπαθουμε να δουμε αν παρακαμπτεται και με ποιο τροπο

BAD BOY
09-06-16, 02:20
Έχετε ένα δίκιο.... Αλλά δεν φαίνεται σωστος ο τρόπος λειτουργίας.
Ήδη έχω βαρεθεί και δεν μπαίνω πάνω από 2 φορές τη μέρα γιατί δεν έχει κάτι να διαβάσω, να ενηρωθω.
Περισσότερο εγκυκλοπαίδεια μοιάζει ψάχνοντας.

Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο....

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos

coulis
09-06-16, 12:48
... Λαθος ποστ

XGEORGE
09-06-16, 15:21
6. Πατάς Save Signature

Δεν έχει την επιλογή που μου λες...(upload signature picture)........και στα signature permissions μου γράφει αυτά......

Can Upload Images for Signature
Όχι
Can Upload Animated GIF for Signature
Όχι
οπότε κάτι από τις ρυθμίσεις τις γενικές του συστήματος είναι, η τίποτε εξειδικευμένες που πρέπει κάπου, κάπως να τις κάνω εγώ?? τι να πω....

kostassh150
09-06-16, 15:31
πστ, δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο παλιό???? :d

XGEORGE
09-06-16, 16:05
Μπαγάσικα.....το βρήκα το ρημάδι......το αβαταρ.....τώρα μας έμεινε η υπογραφή και τα emoticons.....xaxaxa......Λοιπόν.....η λύση ήταν στην ενότητα permissions group στο my account οπού πρέπει να κάνεις registered.....τυχαία, αλλά το βρήκα.....τι σου είμαι ο μπαγάσας.....!

XGEORGE
09-06-16, 16:17
Πω πω πω...απανωτά τα ''χτυπήματα'' που σας δίνω.....χαχαχα....βρήκα και τα της υπογραφής....ε, μα πια....σας έπρηξα!

#evripidis#
09-06-16, 16:33
πστ, δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο παλιό???? :d

xmmmm... ΟΧΙ :d

alpha40
09-06-16, 16:55
Μπαγάσικα.....το βρήκα το ρημάδι......το αβαταρ.....τώρα μας έμεινε η υπογραφή και τα emoticons.....xaxaxa......Λοιπόν.....η λύση ήταν στην ενότητα permissions group στο my account οπού πρέπει να κάνεις registered.....τυχαία, αλλά το βρήκα.....τι σου είμαι ο μπαγάσας.....!

Πω πω πω...απανωτά τα ''χτυπήματα'' που σας δίνω.....χαχαχα....βρήκα και τα της υπογραφής....ε, μα πια....σας έπρηξα!

Αυτά είναι.... Δε μένει τώρα παρά να σε συμπεριλάβουν στο team των προγραμματιστών!! _famous_famous_famous

man25
09-06-16, 18:33
Έχουμε θέμα ιού; Κατακλυσαν όλα τα θέματα άκυρα ποστ από εικονικούς χρήστες.

XGEORGE
09-06-16, 18:34
Τι είναι αυτές οι....@@@@ ....για να επιληφθούν οι admin....

Ju@n
09-06-16, 18:49
τι είναι αυτές οι....@@@@ ....για να επιληφθούν οι admin....
ρε συ ρυθμίσεις σε βάλαμε να κάνεις κι εσύ θα καταστρέψεις το φορουμ!! :p :p

alpha40
09-06-16, 19:00
Τι είναι αυτές οι....@@@@ ....για να επιληφθούν οι admin....

Χαχαχαχαχα lol lol

XGEORGE
09-06-16, 19:03

http://yoursmiles.org/tsmile/tears/t23127.gif (http://yoursmiles.org/t-tears.php?page=4)

kscorpion
10-06-16, 11:07
Σε απάντηση του σημερινού μηνύματος σου Χρηστάκο ( το οποίο και διεγράφει ) , όπως σου είπα και λίγες ημέρες πιο πριν είναι από τα θέματα που θα τα δούμε πιο μετά γιατί προέχει πρώτα η σωστή λειτουργία του φόρουμ και όχι ο αριθμός των ποστ σου !!!

Παρόλα αυτά το πειθαρχικό αποφάσισε 15νθημερο αποκλεισμό σου για να μάθεις να εκφράζεσαι μέσα εδώ φιλαρακι ...

Καλή σου ημέρα

Andreas TMax530
10-06-16, 12:22
προεδρε επειδη εχω το ιδιο θεμα θεωρεις πως εγινε κατι λαθος επειδη αλλαξε η δομη του φορουμ;;

kscorpion
10-06-16, 12:25
προεδρε επειδη εχω το ιδιο θεμα θεωρεις πως εγινε κατι λαθος επειδη αλλαξε η δομη του φορουμ;;

αυτό απάντησα μετά την πλάκα που έκανα αρχικά στον Χρήστο , Ανδρέα μου .... και του είπα ότι προέχουν άλλα θέματα πρώτα και μετά θα δούμε τι παιχτηκε με τα ποστ

αλλά το παιδί δεν κρατιότανε

kostassh150
10-06-16, 13:14
τα σχόλια που κάναμε σχετικά με τους πολιτικούς μας που είναι??? μου έλειψε η αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο (coulis):D:D

Pistolero
10-06-16, 13:19
τα σχόλια που κάναμε σχετικά με τους πολιτικούς μας που είναι??? μου έλειψε η αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο (coulis):D:D

Είναι κλειδωμένο Κώστα

kostassh150
10-06-16, 13:24
φτου...και είχα όρεξη....:d:d

alpha40
10-06-16, 13:53
Καλησπέρα κι από δώ! Μια ερώρηση ελάσσονος σημασίας: Υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του χρώματος των χαρακτήρων στα usernames?

Ju@n
10-06-16, 13:58
Καλησπέρα κι από δώ! Μια ερώρηση ελάσσονος σημασίας: Υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του χρώματος των χαρακτήρων στα usernames?
Πώς θα το ήθελες εγκυκλοπεδικά; :P :P _gazotiri

alpha40
10-06-16, 14:05

Πώς θα το ήθελες εγκυκλοπεδικά; :P :P _gazotiri

Άμα μας τη δώσει και γουστάρουμε ν' αλλάξουμε τα χρώματα του μπιλιέτου μας δηλαδή όπως έχεις κάνει εσύ Γιάννη, μπορούμε να το σπατσάρουμε άμα λάχει?? lol lol lol

Ju@n
10-06-16, 14:09
Άμα μας τη δώσει και γουστάρουμε ν' αλλάξουμε τα χρώματα του μπιλιέτου μας δηλαδή όπως έχεις κάνει εσύ Γιάννη, μπορούμε να το σπατσάρουμε άμα λάχει?? lol lol lol

Υπάρχει διαθέσιμο το λεοπαρδαλέ και όπου "ο" βάζει χειροπέδες! χαχα Σοβαρά όμως, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα άλλου χρώματος, απλά αλλάχθηκαν στα συνήθη που είχαμε και στο παλαιό φόρουμ για να γνωρίζουν και τα μέλη σε ποιον θα απευθύνονται για αλλαγή σε ενότητες.

alpha40
10-06-16, 14:14
Υπάρχει διαθέσιμο το λεοπαρδαλέ και όπου "ο" βάζει χειροπέδες! χαχα Σοβαρά όμως, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα άλλου χρώματος, απλά αλλάχθηκαν στα συνήθη που είχαμε και στο παλαιό φόρουμ για να γνωρίζουν και τα μέλη σε ποιον θα απευθύνονται για αλλαγή σε ενότητες.

Α έτσι εεεε? Εμείς τα φτωχά τα μέλη στην απ' όξω???? ΑΠΕΡΓΩ!!! Θα απόσχω από το forum για 5 λεπτά!!! lol lol Εντάξει Γιάννη μου, ευχαριστώ!! :hello2: _ok

coulis
10-06-16, 18:55
Καλύτερα, γιατί με οσα εχουν συμβεί κ απο αυτα που θα εγραφα, θα ειχα μονιμο αποκλεισμό κ δίκη στο αλσος καφέ :-)

Tapa...

BAD BOY
14-06-16, 16:24
Τα πμ ποτέ με το καλό θα λειτουργήσουν βρε παιδιά;
Είναι από τα πιο σημαντικά θέματα.
Εχθές έπρεπε να βρω επείγοντος κάποιο μέλος και δεν είχα τρόπο.
Ευτυχώς τον βρήκα μέσο φίλου που είχε το τηλέφωνο του.

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos

mazdakias
14-06-16, 21:12
Παιδιά εγω ακόμα απο pc δεν μπορω να μπω. Ειτε με μοτζιλα ειτε με ίντερνετ εξπλορερ. Θα κανουμε κάτι εχω στηλει και μειλ αλλα τιποτα...

Pistolero
14-06-16, 21:25
Από κινητό μπαίνεις Πανο;

skiace
14-06-16, 21:57
κοιταζω να βρω διαφορα θεματα που ηξερα παλαιοτερα και δεν τα καταφερνω.
ένα παράδειγμα είναι τα 36ωρα για τα οποια τα 3 τελευταια χρονια ανοίγεται κάθε χρονο καινουργιο θεμα.
εχουν διαγραφει ;

για να μην ψαχνω αδικα .....

Pistolero
14-06-16, 22:07
Γιώργο πάτα στα θέματα κάτω δεξιά Last year και στα βγάζει ολα

skiace
15-06-16, 09:26
Γιώργο πάτα στα θέματα κάτω δεξιά Last year και στα βγάζει ολα
Δεν μπορεσα να βρω πουθενα αυτη την επιλογη Φωτη.

Stam
15-06-16, 11:17
κοιταζω να βρω διαφορα θεματα που ηξερα παλαιοτερα και δεν τα καταφερνω.
ένα παράδειγμα είναι τα 36ωρα για τα οποια τα 3 τελευταια χρονια ανοίγεται κάθε χρονο καινουργιο θεμα.
εχουν διαγραφει ;

για να μην ψαχνω αδικα .....

http://forum.scooterclubhellas.gr/showthread.php?17625-18%CE%BF-36%CF%89%CF%81%CE%BF-motoguzzi-25-26-%CE%91%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-2015

http://forum.scooterclubhellas.gr/showthread.php?15841-36-%CE%8F%CF%81%CE%B5%CF%82-2014-17%CE%BF-%CE%9F%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%C E%BA%CF%8C-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82

Γιώργο πάνε στις ρυθμίσεις-γενικές ρυθμίσεις και βάλε σαν επιλογή στο Default Thread Age Cut Off: show all thrends για να βλέπεις τα πάντα _nai

kape_bi
15-06-16, 13:07
Συνεχίζουν να φαίνονται αδιάβαστα τα post, και διάφορα άλλα κόλπα. Γιατί έτσι ρε παιδιά τόση ταλαιπορία? Πότε θα στρώσει...?

johnpats
15-06-16, 13:15
Συνεχίζουν να φαίνονται αδιάβαστα τα post, και διάφορα άλλα κόλπα. Γιατί έτσι ρε παιδιά τόση ταλαιπορία? Πότε θα στρώσει...?

που σου φαινονται αδιαβαστα;απο τι συσκευη μπαινεις;δεν εχει παραπονεθει καποιο αλλο μελος με παρομοιο προβλημα

Stam
15-06-16, 13:20
μα μπορεί να είναι όντως τόσες από την τελευταία φορά που μπήκες

το κακό είναι πως και αφού διαβάσεις τα ποστ συνεχίζει και στα δείχνει στα νέα, όπως επίσης και αυτά τα μπλε-κόκκινα φακελάκια μπροστά από την κάθε ανάρτηση δεν είναι καθόλου κατατοπιστικά μιας και κόκκινα λέει είναι τα αδιάβαστα ποστ αλλά και τα διαβασμένα, όπως και γαλάζια είναι τα αδιάβαστα και παραμένουν γαλάζια αφού τα διαβάσεις

το ίδιο και για μένα από pc ειτε με chrome ή με mozilla

Stam
15-06-16, 13:29
2149

όπως και στη φωτο ενώ έχω διαβάσει τα τελευταία ποστ που αφορούσαν τα ασιατικά συνεχίζει ο φάκελλος να είναι μπλε που όπως λέει κάτω περιέχει αδιάβαστα ποστ

Ju@n
15-06-16, 13:33
Τα διαβασμένα τα έβγαζε και το παλιό σύστημα στις νέες δημοσιεύσεις. Απλά το καινούριο βγάζει μόνο τις νέες από την προηγούμενη είσοδό σου στο φόρουμ και μετά. Αν θες να τα βλέπεις όλα πας Γρήγορο εργαλείο-Σημερινές δημοσιεύσεις

Τις διαβασμένες τις έχει με απλά γράμματα ενώ τα αδιάβαστα με bold. Όντως δεν είναι πολύ ευδιάκριτα. Επίσης αν είναι αδιάβαστες, σου δείχνει μπροστά από τον τίτλο ένα πράσινο κουμπάκι-βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, αν το πατήσεις πας στο θέμα και στην δημοσίευση την πρώτη χρονικά που δεν έχει δει.
Το κόκκινο κουμπάκι ακριβώς μπροστά από τον τίτλο του θέματος, δηλώνει ότι το θέμα είναι sticky στην ενότητα.

Stam
15-06-16, 14:02
συμφωνώ με αυτά που λες αλλά εγώ έχω την εξής ένσταση
όταν πατήσω να μπω στο φορουμ γενικά και όχι μόνο τις νέες δημοσιεύσεις, παίρνω μια γενική εικόνα απο το χρώμα των φακέλλων που είναι και το πιο ευδιάκριτο και όπου έχω διαβάσει τα ποστ δεν θα έπρεπε να είναι άσπρος ο φάκελλος; (βάσει της εξήγησης που δίνει ο ίδιος ο κώδικας)
επίσης οι κόκκινοι φάκελλοι έχουν την ίδια μορφή και διαφορετική εξήγηση

2150

kape_bi
15-06-16, 14:19
συμφωνώ με αυτά που λες αλλά εγώ έχω την εξής ένσταση
όταν πατήσω να μπω στο φορουμ γενικά και όχι μόνο τις νέες δημοσιεύσεις, παίρνω μια γενική εικόνα απο το χρώμα των φακέλλων που είναι και το πιο ευδιάκριτο και όπου έχω διαβάσει τα ποστ δεν θα έπρεπε να είναι άσπρος ο φάκελλος; (βάσει της εξήγησης που δίνει ο ίδιος ο κώδικας)
επίσης οι κόκκινοι φάκελλοι έχουν την ίδια μορφή και διαφορετική εξήγηση

2150

Ετσι ακριβώς....

skiace
15-06-16, 15:08
http://forum.scooterclubhellas.gr/showthread.php?17625-18%CE%BF-36%CF%89%CF%81%CE%BF-motoguzzi-25-26-%CE%91%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-2015

http://forum.scooterclubhellas.gr/showthread.php?15841-36-%CE%8F%CF%81%CE%B5%CF%82-2014-17%CE%BF-%CE%9F%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%C E%BA%CF%8C-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82

Γιώργο πάνε στις ρυθμίσεις-γενικές ρυθμίσεις και βάλε σαν επιλογή στο Default Thread Age Cut Off: show all thrends για να βλέπεις τα πάντα _nai

Σταματη μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Με την ρυθμιση που μου πρότεινες βελτιωθηκαν τα πραγματα αλλα υπαρχουν ακομα κενα.
Για παράδειγμα παλι με το θεμα του 36ωρου εμφανίζονται αυτά του 2015 και 2014 αλλα όχι και το φετεινο του 2016.
Επισης τα θεματα εμφανίζονται με αναρχη χρονολογικη σειρα, γεγονός που σε μπερδευει στην ευρεση η την παρακολουθηση ενός θεματος.
Τελος η αναζητηση (σε εμενα τουλάχιστον) δεν εμανιζει ποτε κανενα αποτέλεσμα.

BAD BOY
15-06-16, 15:12
Τα πμ ποτέ με το καλό θα λειτουργήσουν βρε παιδιά;
Είναι από τα πιο σημαντικά θέματα.
Εχθές έπρεπε να βρω επείγοντος κάποιο μέλος και δεν είχα τρόπο.
Ευτυχώς τον βρήκα μέσο φίλου που είχε το τηλέφωνο του.

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos
Up...

Ούτε εμένα δουλεύει η αναζήτηση.

Στάλθηκε απο
MAXSYM 400i ABS 34HP
by thanos

Stam
15-06-16, 15:19
Σταματη μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Με την ρυθμιση που μου πρότεινες βελτιωθηκαν τα πραγματα αλλα υπαρχουν ακομα κενα.
Για παράδειγμα παλι με το θεμα του 36ωρου εμφανίζονται αυτά του 2015 και 2014 αλλα όχι και το φετεινο του 2016.
Επισης τα θεματα εμφανίζονται με αναρχη χρονολογικη σειρα, γεγονός που σε μπερδευει στην ευρεση η την παρακολουθηση ενός θεματος.
Τελος η αναζητηση (σε εμενα τουλάχιστον) δεν εμανιζει ποτε κανενα αποτέλεσμα.

αυτό με την χρονολογική σειρά το παρατήρησα και γω και έτσι κάνω πρώτα μια ταξινόμηση ανα ποστ και μετά ψάχνω, δεν πρόσεξα αν το κάνει μόνο με αυτή την ρύθμιση ή και πριν

Ju@n
16-06-16, 01:27
Ετσι ακριβώς....
Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει, πάντως όντως δεν δείχνει αυτά που λέει στο υπόμνημα από κάτω

alpha40
16-06-16, 18:11
Καλησπέρα παιδιά! Αυτό το εικονίδιο που υπάρχει κάτω από την ένδειξη "Μέλος" και μας δείχνει off the scale, τι σημαίνει ακριβώς?

kscorpion
16-06-16, 19:35
ευχαριστω για την ενημερωση καταλαβαινω οτι θα ναι προσωρινο,καθε αρχη και δυσκολη

τα ποστ Ανδρέα αποκαταστάθηκαν ...... για κάποιον λόγο δεν είχαν καταμετρηθεί από το σύστημα ... μαλλον γιατί από το παλιό είχαν γίνει διαγραφές την ώρα που γινόταν το back up

antonis123
27-06-16, 21:12
Καλησπέρα,
δύο θεματάκια, (δεν ξέρω αν έχουν ξαναγραφτεί)
το ρολόϊ του σάιτ τουλάχιστον στις καταχωρίσεις που κάνουμε είναι 3 ώρες πίσω.

Προτείνω αν φυσικά μπορεί να γίνει
όταν υπάρχουν νέες απαντήσεις στα θέματα να βάλετε ένα άλλο χρώμα να το δείχνει
γιατί η αποχρώσεις αναγνωσμένου και μη αναγνωσμένου θέματος έχουν πολλή μικρή διαφορά και είναι δυσανάγνωστο.

Ευχαριστώ!

skiace
27-06-16, 21:39
Την ωρα την ρυθμιζεις μεσα απο τις ρυθμισεις του προφιλ σου.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Stam
29-06-16, 15:16
να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει αυτό το skin του φορουμ με κάτι άλλο γιατί με όλη αυτή την ασπρίλα σε λίγο θα διαβάζουμε με γυαλιά ηλίου
με μια ματιά που έριξα υπάρχουν διάφορα στην σελίδα του vbulletin http://www.vbstyles.com/vbulletin-4x-skins-c1.html

johnpats
29-06-16, 15:55
να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει αυτό το skin του φορουμ με κάτι άλλο γιατί με όλη αυτή την ασπρίλα σε λίγο θα διαβάζουμε με γυαλιά ηλίου
με μια ματιά που έριξα υπάρχουν διάφορα στην σελίδα του vbulletin http://www.vbstyles.com/vbulletin-4x-skins-c1.html
το τσεκαρουμε Σταματη

ET4125
30-06-16, 02:37
Ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να είναι απλά και όμορφα ο άνθρωπος κάνει τι ζωή του δύσκολη έχοντας ώς μοντέλο την πολυπλοκότητα, το χρήμα, τις φανφάρες και οτιδήποτε περιττό όπως π.χ. ότι το μήνυμα αυτό το έστειλα με tapatok από το lg μου χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάκτυλο.

johnpats
30-06-16, 08:10
Ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να είναι απλά και όμορφα ο άνθρωπος κάνει τι ζωή του δύσκολη έχοντας ώς μοντέλο την πολυπλοκότητα, το χρήμα, τις φανφάρες και οτιδήποτε περιττό όπως π.χ. ότι το μήνυμα αυτό το έστειλα με tapatok από το lg μου χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάκτυλο.
σωστος!!

cabrinha
04-07-16, 23:42
Το tapatalk κανει αυτο ακριβως που λες. Τα πραγματα απλα.

GusNoLimits
05-07-16, 05:38
Νομίζω ότι με την προσθήκη των νέων δημοσιεύσεων και το κουμπί αυτόματης μετακίνησης στο πρώτο μή αναγνωσμένο έχει γίνει πολύ εύκολη η πλοήγηση. τώρα συνδυάζει και εμφανιση και ανεση το forum μας!!!

karlosamos
12-07-16, 08:58
Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου εμφαφνίζει το banner απο το fully στην υπογραφή μου;
Το κάνω αντιγραφή επικόλληση αλλά μου εμφανίζει μόνο το εικονίδιο.

karlosamos
12-07-16, 09:00
Νομίζω ότι με την προσθήκη των νέων δημοσιεύσεων και το κουμπί αυτόματης μετακίνησης στο πρώτο μή αναγνωσμένο έχει γίνει πολύ εύκολη η πλοήγηση. τώρα συνδυάζει και εμφανιση και ανεση το forum μας!!!
ΤΟ κουμπί αυτόματης μετακίνησης στο πρώτο μη αναγνωσμένο που βρίσκεται; Μιλάς για το site και όχι για το tapatalk έτσι δεν είναι;

GusNoLimits
12-07-16, 09:09
ΤΟ κουμπί αυτόματης μετακίνησης στο πρώτο μη αναγνωσμένο που βρίσκεται; Μιλάς για το site και όχι για το tapatalk έτσι δεν είναι;
Για το site μιλάω ναι. Κάνε login, πάτα στην μαύρη μπάρα "Νέα Δημοσιεύσεις", μπές σε ένα thread, και στην μπάρα κάτω απο το όνομα του thread (αριστερά απο την επιλογή Thread Tools) πάτα View first Unread. Στο tapatalk φυσικά είναι πιό εύκολο αφού το κάνει και αυτόματα αυτό.

via Tapatalk

kostassh150
12-07-16, 15:42
για να δω πως θα το γράψω...
όταν διαβάζαμε παλιά ένα θέμα από έντονο δηλ με μπολτ γινόταν απαλό και δεν έφευγε από τις νέες δημοσιεύσεις....
τώρα σε αυτό το νέο φόρουμ, όταν διαβάζουμε ένα θέμα εξαφανίζεται από την σελίδα των νέων δημοσιεύσεων....
πρέπει να πηγαίνω σε άλλο σημείο για να το βλέπω??? πρέπει να κάνω κάτι άλλο???:confused:

johnpats
12-07-16, 16:49
για να δω πως θα το γράψω...
όταν διαβάζαμε παλιά ένα θέμα από έντονο δηλ με μπολτ γινόταν απαλό και δεν έφευγε από τις νέες δημοσιεύσεις....
τώρα σε αυτό το νέο φόρουμ, όταν διαβάζουμε ένα θέμα εξαφανίζεται από την σελίδα των νέων δημοσιεύσεων....
πρέπει να πηγαίνω σε άλλο σημείο για να το βλέπω??? πρέπει να κάνω κάτι άλλο???:confused:

κωστή φευγει απο τις νεες δημοσιευσεις γιατι πλεον εχει διαβαστει και δεν υπαρχει νεα δημοσιευση.
αν θες να το δεις μπορεις να πατησεις το σημειωση του φορουμ ως διαβασμενο και μετα αμεσως πατας απο κατω που λεει δειτε τα μηνυματα των τελευταιων 24 ωρων

MihalisNavara
12-07-16, 19:32
Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου εμφαφνίζει το banner απο το fully στην υπογραφή μου;
Το κάνω αντιγραφή επικόλληση αλλά μου εμφανίζει μόνο το εικονίδιο.

Τώρα γίνεται αλλιώς. Από το signature picture...

Antony250.
13-07-16, 19:58
Παιδια συγνωμη αλλα απο τοτε που αλλαξε το φορουμ δεν μπαινω συχνα γιατι ειναι πολυ πιο πολυπλοκο, δεν βλεπω φωτο, ασε που για να ξαναγραφτω πολυυ παιδεμα!!! Ελπιζω να το ξανααλλαξετε μπας κ γινει πιο ευχαριστο κ ευχρηστο....

johnpats
13-07-16, 20:34
Παιδια συγνωμη αλλα απο τοτε που αλλαξε το φορουμ δεν μπαινω συχνα γιατι ειναι πολυ πιο πολυπλοκο, δεν βλεπω φωτο, ασε που για να ξαναγραφτω πολυυ παιδεμα!!! Ελπιζω να το ξανααλλαξετε μπας κ γινει πιο ευχαριστο κ ευχρηστο....

φιλε μου γιατι δεν βλεπεις φωτογραφιες;σου βγαζει καποιο σφαλμα;
το φορουμ ειναι μια χαρα χρειαζεται μια μικρη εξοικειωση.

Αντωνηςf4
13-07-16, 20:55
Παιδιά η κατηγορία sym Gts f4 τα καινούρια posts δεν εμφανίζονται στις νέες δημοσιεύσεις...

johnpats
13-07-16, 22:02
Παιδιά η κατηγορία sym Gts f4 τα καινούρια posts δεν εμφανίζονται στις νέες δημοσιεύσεις...

θα το μεταφερω Αντώνη !!

gregorvolos
13-07-16, 22:50
φιλε μου γιατι δεν βλεπεις φωτογραφιες;σου βγαζει καποιο σφαλμα;
το φορουμ ειναι μια χαρα χρειαζεται μια μικρη εξοικειωση.

Πολύ καλύτερο το προηγούμενο Γιαννάκη..

johnpats
14-07-16, 00:29
Πολύ καλύτερο το προηγούμενο Γιαννάκη..

αναλογως το πως ασχολεισαι Γρηγόρη μου....

dimitris_bs
14-07-16, 20:27
Οσο αργει η επιλυση των προβληματων του φορουμ τοσο θα μειωνονται και οι επισκεψεις.

Ερωτηση προς τους μοδερειτορς. Εφοσον δεν υπαρχει το ανθρωπινο δυναμικο για να λυσει γρηγορα τα οποια προβληματα, γιατι ντε και καλα να αλλαξετε το φορουμ; Παει παρα πολυς καιρος τωρα που εχω ξενερωσει και πλεον δεν μπαινω παρα μονο να δω αν εχει στρωσει η κατασταση.

GG
14-07-16, 23:27
Κάθε τι νεο και καινούργιο μεχρι να το μαθουμε ειναι δύσκολο...
Χρειάζεται και αυτο το χρόνο του μεχρι να ρυθμιστεί σωστά, αλλα και εξοικείωση απο μας. Το παλιο ηταν απλο και εύκολο γιατι το ειχαμε μάθει, ελα ομως που η τεχνολογία προχωράει και αν δεν την ακολουθήσεις δυστυχώς μένεις πισω...
Ετσι επρεπε να γινει η αλλαγη . Λιγο υπομονη απ ολους και σιγα σιγά ολα θα γίνουν.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

johnpats
14-07-16, 23:31
Οσο αργει η επιλυση των προβληματων του φορουμ τοσο θα μειωνονται και οι επισκεψεις.

Ερωτηση προς τους μοδερειτορς. Εφοσον δεν υπαρχει το ανθρωπινο δυναμικο για να λυσει γρηγορα τα οποια προβληματα, γιατι ντε και καλα να αλλαξετε το φορουμ; Παει παρα πολυς καιρος τωρα που εχω ξενερωσει και πλεον δεν μπαινω παρα μονο να δω αν εχει στρωσει η κατασταση.
1)ποιο ειναι το προβλημα σου με το φορουμ ,που σε εχει ξενερωσει;που εχεις προβλημα;
2)αν δεν καναμε την αναβαθμιση ,δεν θα δουλευε τιποτα σε λιγο καιρο.....βλεπεις οπως λεει και ο Γιωργος η τεχνολογια προχωραει...

για να μην συνεχισουμε ομως τα αποφθεγματα ,ενημερωσε μας το δικο σου προβλημα...

ladams
15-07-16, 00:40
Οτι υπαρχουν δυσλειτουργίες υπαρχουν οπως οτι μερικές φορες σου βγάζει τα ποστ αδιάβαστα και μαλιςτα σε πετάει στην αρχή απο την πρώτη σελίδα πρωτο ποστ. Επιςης δεν βγάζει ειδοποιηςη πια στο mail οτι εχουν πεςει νεα ποςτ Σίγουρα θα εχουν μειωθεί οι επισκέψεις το προηγούμενο ήταν πολυ καλυτερο. Εχει γίνει κουραστικό.

johnpats
15-07-16, 00:49
Οτι υπαρχουν δυσλειτουργίες υπαρχουν οπως οτι μερικές φορες σου βγάζει τα ποστ αδιάβαστα και μαλιςτα σε πετάει στην αρχή απο την πρώτη σελίδα πρωτο ποστ. Επιςης δεν βγάζει ειδοποιηςη πια στο mail οτι εχουν πεςει νεα ποςτ Σίγουρα θα εχουν μειωθεί οι επισκέψεις το προηγούμενο ήταν πολυ καλυτερο. Εχει γίνει κουραστικό.
Χρησιμοποιείς internet Explorer λαμπρο;για δοκίμασε έναν άλλο browser όσον αφορά τα αδιάβαστα .είχα και εγώ το ίδιο θέμα με τον Explorer.

Όσον αφορά την ειδοποίηση στα mail;;

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ladams
15-07-16, 01:10
Χρησιμοποιείς internet Explorer λαμπρο;για δοκίμασε έναν άλλο browser όσον αφορά τα αδιάβαστα .είχα και εγώ το ίδιο θέμα με τον Explorer.

Όσον αφορά την ειδοποίηση στα mail;;

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι Γιάννη συνήθως μπαίνω απο το IPad με Tapatalk και στην δουλειά μπαίνω από τον Chrome οπότε δεν νομιζω να ειναι θέμα Browser. Τι να πω

cabrinha
15-07-16, 01:19
Το οτι ειναι πολλα τα ατομα που χαλαστηκαν με την αλλαγη ειναι γεγονος.

Προφανως αυτος που ανελαβε την εργασια της αναβαθμισης ή δεν γνωριζει και σιγα σιγα ψαχνεται ειτε το κανει σαν χαρη (ή αγγαρεια) και ασχολειται οποτε εχει ορεξη.

Οποτε αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη και με τον καιρο θα στρωσει.

ladams
15-07-16, 01:29
Εγω σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα κόστους, μήπως δηλαδή επιλέχθηκε φθηνότερο πρόγραμμα. Δεν ξερω υποθέσεις κανω.

no pain
15-07-16, 02:01
Παιδια πρωτη φορα εκανα λογκ ιν σημερα απο την ημερα που αλαξε το φορουμ και ειναι χαλια μαυρα .... χαλια οσο δεν παει ...... ειδικα για τα κινητα ειναι ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ....

GusNoLimits
15-07-16, 02:05
Παιδια πρωτη φορα εκανα λογκ ιν σημερα απο την ημερα που αλαξε το φορουμ και ειναι χαλια μαυρα .... χαλια οσο δεν παει ...... ειδικα για τα κινητα ειναι ισως απο τα χειροτερα που εχω δει ....
Χρησιμοποίησε το tapatalk απο κινητό...δέν υπάρχει καλύτερο. Επίσης να πώ κάτι παιδιά...εγώ δεν έμπαινα συχνά στο παλιό φόρουμ γιατί μου φαινόταν δύσκολο ενώ σε όλους σας άρεσε και το βρίσκατε άνετο. Τώρα που άλλαξε μπαίνω πιο εντατικά και μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο στην χρήση. Σίγουρα δέν μπορώ να συγκρίνω το παλιό με το καινούριο αλλά μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι είναι θέμα συνήθειας.

johnpats
15-07-16, 08:15
Όχι Γιάννη συνήθως μπαίνω απο το IPad με Tapatalk και στην δουλειά μπαίνω από τον Chrome οπότε δεν νομιζω να ειναι θέμα Browser. Τι να πω
Λαμπρο αν εχεις θεμα και στο tapatalk,τοτε κανε μια διαγραφη της εφαρμογης και κατεβασε τη εκ νεου.
αρκετοι ειχαμε θεμαμε το tapatalk και με την επανεγκατασταση διορθωθηκε.

οσον αφορα το chrome δεν μου το εχει κανει ποτε.κανε μια διαγραφη ιστορικου απο τις ρυθμισεις και αν συνεχισει να στο κανει ,πες μου να το δουμε

johnpats
15-07-16, 08:17

στο κατω μερος της σελιδας ,στην μπλε μπαρα μπορεις να επιλεξεις αλλο θεμα και να δεις μηπως σου ειναι πιο ευαναγνωστο.

johnpats
15-07-16, 08:19
Χρησιμοποίησε το tapatalk απο κινητό...δέν υπάρχει καλύτερο. Επίσης να πώ κάτι παιδιά...εγώ δεν έμπαινα συχνά στο παλιό φόρουμ γιατί μου φαινόταν δύσκολο ενώ σε όλους σας άρεσε και το βρίσκατε άνετο. Τώρα που άλλαξε μπαίνω πιο εντατικά και μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο στην χρήση. Σίγουρα δέν μπορώ να συγκρίνω το παλιό με το καινούριο αλλά μπορώ να πώ στα σίγουρα ότι είναι θέμα συνήθειας.
και εμεις που το χρησιμοποιησαμε πριν το παρουν τα μελη,μας φαινοταν βουνο,τωρα ειναι πανευκολο.και πλεον η συγκεκριμενη εκδοση ειναι η καλυτερη και η πιο παραμετροποιησιμη.
ολα ειναι θεμα συνηθειας!

johnpats
15-07-16, 08:20
Εγω σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα κόστους, μήπως δηλαδή επιλέχθηκε φθηνότερο πρόγραμμα. Δεν ξερω υποθέσεις κανω.

οχι Λαμπρο....απλα η συγκεκριμενη εκδοση ειναι πολυ πιο μπροστα απο την προηγουμενη και εχει ενα σωρο ρυθμισεις,οπως καθε τι καινουριο φυσικα

johnpats
15-07-16, 08:24
Το οτι ειναι πολλα τα ατομα που χαλαστηκαν με την αλλαγη ειναι γεγονος.

Προφανως αυτος που ανελαβε την εργασια της αναβαθμισης ή δεν γνωριζει και σιγα σιγα ψαχνεται ειτε το κανει σαν χαρη (ή αγγαρεια) και ασχολειται οποτε εχει ορεξη.

Οποτε αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη και με τον καιρο θα στρωσει.
Νικολα σε λιγο καιρο που το φορουμ δεν θα επαιζε απο πουθενα ,να δεις ποσοι θα ειχαν χαλαστει μερικοι καλοπροαιρετα και αλλοι κακοπροαιρετα.
το φορουμ εχει 100αδες ρυθμισεις που πειραζεις κατι και επηρεαζεται και αλλο κομματι.
αλλα προσπαθουμε να λυσουμε τα θεματα.λιγο υπομονη ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

BANOS
15-07-16, 08:30
Εγώ το μόνο θέμα που έχω (δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση) όταν ανοίγω το τάπα ενώ ποστάρω κάπου έχουν σταματήσει να μου έρχονται ειδοποίησης όταν κάποιος γράφει σε κάποιο θέμα που έχω τσεκάρει να το παρακολουθώ

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

johnpats
15-07-16, 08:45
Εγώ το μόνο θέμα που έχω (δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση) όταν ανοίγω το τάπα ενώ ποστάρω κάπου έχουν σταματήσει να μου έρχονται ειδοποίησης όταν κάποιος γράφει σε κάποιο θέμα που έχω τσεκάρει να το παρακολουθώ

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μηπως εχεις αλλαξει την ρυθμιση απο το ταπα στα settings που λεει auto follow;

Αντωνηςf4
15-07-16, 08:55
Οχχχχ.... πάμε πάλι.....
Όταν γράφω σε ένα θέμα και μετά πάω ξανά στης νέες δημοσιεύσεις για να συνεχίσω το ψάξιμο-διάβασμα το θέμα που έγραψα δεν βγαίνει στης νέες δημοσιεύσεις λογικά για μένα.......
Και σε μερικά post μόλις τα διαβάζω και πάω πίσω στης νέες δημοσιεύσεις το post αυτό δεν υπάρχει εκει(στο συγκεκριμένο post μου το έκανε)στα περισσότερα πιο πριν απλά ξεθωριάζε το χρώμα του post.....
Μπαίνω από κινητό με crome
Και το πιο βασικό από όλα που έπρεπε να δουλεύει από την πρώτη στιγμή είναι,όταν μπαίνουμε στις νέες δημοσιεύσεις να δείχνει όλες τις δημοσιεύσεις από τουλάχιστον 3 μέρες πρίν και όχι όσες νέες βγήκαν από την τελευταία φορά που μπήκα........

ladams
15-07-16, 09:12
Λαμπρο αν εχεις θεμα και στο tapatalk,τοτε κανε μια διαγραφη της εφαρμογης και κατεβασε τη εκ νεου.
αρκετοι ειχαμε θεμαμε το tapatalk και με την επανεγκατασταση διορθωθηκε.

οσον αφορα το chrome δεν μου το εχει κανει ποτε.κανε μια διαγραφη ιστορικου απο τις ρυθμισεις και αν συνεχισει να στο κανει ,πες μου να το δουμε
Καλημέρα Γιάννη να είσαι καλά ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και τις δύο περιπτώσεις

Θ.Β
15-07-16, 09:35
Οχχχχ.... πάμε πάλι.....
Όταν γράφω σε ένα θέμα και μετά πάω ξανά στης νέες δημοσιεύσεις για να συνεχίσω το ψάξιμο-διάβασμα το θέμα που έγραψα δεν βγαίνει στης νέες δημοσιεύσεις λογικά για μένα.......
Και σε μερικά post μόλις τα διαβάζω και πάω πίσω στης νέες δημοσιεύσεις το post αυτό δεν υπάρχει εκει(στο συγκεκριμένο post μου το έκανε)στα περισσότερα πιο πριν απλά ξεθωριάζε το χρώμα του post.....
Μπαίνω από κινητό με crome
Και το πιο βασικό από όλα που έπρεπε να δουλεύει από την πρώτη στιγμή είναι,όταν μπαίνουμε στις νέες δημοσιεύσεις να δείχνει όλες τις δημοσιεύσεις από τουλάχιστον 3 μέρες πρίν και όχι όσες νέες βγήκαν από την τελευταία φορά που μπήκα........
Όταν πατάμε το "τι νέο υπάρχει" (ανάλογα ποιό στύλ χρησιμοποιείς στο MetroFluid είναι πάνω δεξιά, στο Default Στην αρχή της σελίδος αριστερά) φαίνονται όλες οι νέες δημοσιεύσεις.
Αντιθέτως, όταν πατάμε το link "νέες δημοσιεύσεις" δέν φαίνεται.
Οπότε, και έως ότου βρούμε που είναι το σφάλμα μπορείς να χρησιμοποιείς το "Τι νέο Υπάρχει".

kostassh150
15-07-16, 14:05
το ίδιο θέμα είχα και γω....
μπες εκεί που λέει ΦΟΡΟΥΜ->ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΝΚ->ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ, μόλις ανοίξεις ένα θέμα και το διαβάσεις από έντονο γίνεται πιο ανοιχτόχρωμο και παραμένει στο ίδιο σημείο.... έτσι το ανοίγεις πάλι όπότε θες....

Αντωνηςf4
15-07-16, 14:46
Ούτε πυρηνική φυσική ......
Ακόμα και στο "τι νέο υπάρχει με το metrofluid δεν δείχνει τα καινούρια θέματα όπως παλιά αλλά δείχνει μεμονωμένα ποιος απάντησε σε πιο θέμα τελευταίος....
Δώστε βάση παιδιά στο βασικότερο όλων σε όλα τα Φόρουμ ,οι πιο πολύ μπαίνουν να δουν νέες δημοσιεύσεις και όταν δεν γίνεται αυτό μετά από ενα σημείο και μετά δεν μπενουν καν....ειδικά αυτοί που δεν είναι εξοικειωμένοι
Τι να τα κάνω της φατσουλες και τα χρώματα όταν μου βγάζει το λάδι με της 5χιλιάδες ρυθμίσεις ώστε να κάνει τα βασικά...
Τεσπα υπομονή.......

JohnieWalker
15-07-16, 16:15
Διάλεξε default style και χρησιμοποίησε το link νέες δημοσιεύσεις πάνω αριστερά.

johnpats
15-07-16, 20:30
Διάλεξε default style και χρησιμοποίησε το link νέες δημοσιεύσεις πάνω αριστερά.

πολυ σωστος.και εγω αυτο χρησιμοποιω

Αντωνηςf4
16-07-16, 10:17
Ναι ρε παιδιά αυτό λέμε ότι αυτό χρησιμοποιώ αλά εκεί σου δείχνει της νέες δημοσιεύσεις από την τελευταία φορά που μπήκες όχι ξέρω γω από της 4 τελευταίες ημέρες ...
Δλδ έχω να μπω μια μέρα και μπαίνω στης νέες δημοσιεύσεις και έχει π.Χ.15 ,βλέπω της 2 πρώτες και μετά για δικούς μου λόγους το κλείνω να κάνω κάτι άλλο και ξανα μπαίνω μετά από 5 λεπτά.....και τη βλέπω? τπτ έχει μόνο 1 δημοσιεύση όπου έγινε μέσα στα 5 λεπτά που δεν ειμουν μέσα ,όλες οι υπόλοιπες που δεν πρόλαβα να δω και με ενδιέφεραν δεν υπαρχουν........

Και ξανά λέω για το πρόβλημα ότι σε όπιο θέμα γράφω μετά δεν υπάρχει στης νέες δημοσιεύσεις παρά θα ξαναβγεί όταν απάντηση ο επόμενος.....

Τα γράφω όχι για να μου πείτε πως θα τα φτιάξω από της ρυθμίσεις, αλλά για να διορθωθούν ,να γίνονται αυτόματα, να γίνει εύχρηστο και εύκολο το Φόρουμ.......

johnpats
16-07-16, 10:25
Ναι ρε παιδιά αυτό λέμε ότι αυτό χρησιμοποιώ αλά εκεί σου δείχνει της νέες δημοσιεύσεις από την τελευταία φορά που μπήκες όχι ξέρω γω από της 4 τελευταίες ημέρες ...
Δλδ έχω να μπω μια μέρα και μπαίνω στης νέες δημοσιεύσεις και έχει π.Χ.15 ,βλέπω της 2 πρώτες και μετά για δικούς μου λόγους το κλείνω να κάνω κάτι άλλο και ξανα μπαίνω μετά από 5 λεπτά.....και τη βλέπω? τπτ έχει μόνο 1 δημοσιεύση όπου έγινε μέσα στα 5 λεπτά που δεν ειμουν μέσα ,όλες οι υπόλοιπες που δεν πρόλαβα να δω και με ενδιέφεραν δεν υπαρχουν........

κανε σημειωση των φορουμ ως διαβασμενο και μετα τσεκαρε τα δειτε ολα τα μηνυματα των τελευταων 24 ωρων.
παιδια αυτη η εκδοση vbulletin δουλευει με αυτο το τροπο και σε αρκετα αλλα forum.δεν ξερω γιατι το σχεδιασαν ετσι αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν αλλαζει

JohnieWalker
16-07-16, 11:04

Και ξανά λέω για το πρόβλημα ότι σε όπιο θέμα γράφω μετά δεν υπάρχει στης νέες δημοσιεύσεις παρά θα ξαναβγεί όταν απάντηση ο επόμενος.....

Τα γράφω όχι για να μου πείτε πως θα τα φτιάξω από της ρυθμίσεις, αλλά για να διορθωθούν ,να γίνονται αυτόματα, να γίνει εύχρηστο και εύκολο το Φόρουμ.......
Ξαναδες ακριβώς τι σου γράφω και κάνε το ίδιο, εμένα μου βγάζει δημοσιεύσεις πολλών ημερών πίσω, ακόμα και αν το κλείσω και το ξανανοίξω.

https://s19.postimg.org/npkjrartf/screencapture_forum_scooterclubhellas_gr_search.pn g

johnpats
16-07-16, 11:40
και εμενα ετσι ακριβως τα δειχνει

coulis
16-07-16, 12:04
Επιβεβαιώνω!!
Απο την πρώτη μέρα το ειχα στο default style κ το βλέπω παντα ετσι (οπως η φωτογραφία απο πανω)

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

GusNoLimits
18-07-16, 09:02
BOLD πράσινη εμφάνιση των αδιάβαστων post??? Αυτά είναι... απολαύστε υπεύθυνα!!!

karlosamos
19-07-16, 09:30
Τώρα γίνεται αλλιώς. Από το signature picture...
Βάζω το λινκ που βρίσκω στο fully, μέσα στο πεδίο option 1, αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται;

coulis
19-07-16, 10:53
Θα πας στο προφιλ σου και θα βρεις το πεδίο "Υπογραφή". Εκει θα κάνεις επικολληση το [url=ΒΑΖΕΙΣ_ΤΗ_ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ_ΤΟΥ_FU ELLY_ΤΟΥ_SCOOTER_ΣΟΥ[/url] και θα βαλεις το λινκ του σκουτερς σου.
Ετσι ειναι και η δικια μου ακριβως απο κατω

karlosamos
20-07-16, 09:25
Θα πας στο προφιλ σου και θα βρεις το πεδίο "Υπογραφή". Εκει θα κάνεις επικολληση το και θα βαλεις το λινκ του σκουτερς σου.
Ετσι ειναι και η δικια μου ακριβως απο κατω
Φίλε Κώστα δεν μου το ανεβάζει και μου βγάζει μηνυμα invalid file. Στο signature picture - option 1 πρέπει να το βάλω ή πιο πάνω εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής;
Ενώ εδώ που σου γράφω το δείχνει. Κουφό δεν είναι;

[URL="http://www.fuelly.com/motorcycle/yamaha/majesty-s-125/2014/karlosamos/371408"]http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/371408.png (ΒΑΖΕΙΣ_ΤΗ_ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ_ΤΟΥ_FUELL Y_ΤΟΥ_SCOOTER_ΣΟΥ[/url)

Θ.Β
20-07-16, 10:50
Μάλλον εσείς που είστε γραμμένοι στο Fuelly παίρνετε διαφορετικό link από τους επισκέπτες.
Γιατί βάζοντάς το εγώ απλώς βγαίνει η σελίδα χωρίς φωτογραφία.

Βλέποντας το link του Κωνσταντίνου περιέχει μέσα και φωτογραφία, κάτι που δέν βγάζει σ' εμένα (έχουν παραποιηθεί τα BBCodes για να φαίνεται το link).
[ul=http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/sh_300/2013/ckouko/362596][ig]http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/362596.png[/img][/url]

Άγγελε, μήπως έχεις αφαιρέσει τα BBCode;

coulis
20-07-16, 11:02
Φίλε Κώστα δεν μου το ανεβάζει και μου βγάζει μηνυμα invalid file. Στο signature picture - option 1 πρέπει να το βάλω ή πιο πάνω εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής;

εχουμε και λεμε:
1)Eπανω δεξια, πατας "το προφιλ μου"
2)Στο παραθυρο που θα σου ανοιξει, στο αριστερο μερος εκει που εχει το ονομα σου, εχει ενα μολυβακι το οποιο και πατας.
3)Βάζεις του κωδικους σου, και σου ανοιγει νεο παραθυρο στο οποιο εχει και κουτι, με το τι θα περιεχει η υπογραφη σου. (θα δεις στο πεδίο της υπογραφης, να γραφει"Άγγελος - Yamaha Majesty S 125 Black
Η μόνη διαφορά...........

Αναμενω να μου πεις τι εκανες

karlosamos
20-07-16, 13:04
εχουμε και λεμε:
1)Eπανω δεξια, πατας "το προφιλ μου"
2)Στο παραθυρο που θα σου ανοιξει, στο αριστερο μερος εκει που εχει το ονομα σου, εχει ενα μολυβακι το οποιο και πατας.
3)Βάζεις του κωδικους σου, και σου ανοιγει νεο παραθυρο στο οποιο εχει και κουτι, με το τι θα περιεχει η υπογραφη σου. (θα δεις στο πεδίο της υπογραφης, να γραφει"Άγγελος - Yamaha Majesty S 125 Black
Η μόνη διαφορά...........
Αναμενω να μου πεις τι εκανες
Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε το 1 που μου λες. Επάνω δεξιά δεν έχειπουθενά επιλογή "το προφίλ μου".
Άστο γιατί θα μας περάσουν και για καθυστερημένους.

johnpats
20-07-16, 13:11
Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε το 1 που μου λες. Επάνω δεξιά δεν έχειπουθενά επιλογή "το προφίλ μου".
Άστο γιατί θα μας περάσουν και για καθυστερημένους.

άγγελε ποιο στυλ εχεις στο φορουμ;κατω κατω αριστερα το λεει

antonis123
20-07-16, 13:44
Παιδά στο παλιό σαιτ, μπαίναμε και βλέπαμε τις δημοσιεύσεις μας απλά και γρήγορα με ένα κουμπί,
τώρα από που μπορούμε να τις βλέπουμε χωρίς να τις ψάχνουμε?

karlosamos
20-07-16, 13:59
[QUOTE=coulis;872130]εχουμε και λεμ/QUOTE]
Σόρρυ

karlosamos
20-07-16, 14:01
άγγελε ποιο στυλ εχεις στο φορουμ;κατω κατω αριστερα το λεει

sent from my iphone using tapatalk
metrofluid

Αντωνηςf4
20-07-16, 14:26
Πως ανεβάζουμε φώτο στα post ρε παιδιά......
Πατάω την μικρή εικονιτσα στις επιλογές από πάνω εκεί που γράφω μου ανοίγει ένα νέο παράθυρο,επιλέγω την εικόνα που θέλω μέσα από το κινητό μου και αυτό....Δεν έχει από κάτω κανένα οκ για να την ανεβάσει....μένει εκεί στην επιλογή....
Τα φώτα σας

Stam
20-07-16, 15:27
πατάς από κατω το upload files, δεν είναι κουμπί αλλά πατιέται

johnpats
20-07-16, 15:57
metrofluid

διαλεξε το default για να συμβαδιζεις με τον κουλη και τις οδηγιες του και μετα το αλλαζεις

coulis
20-07-16, 16:50
Αγγελε, βαλε default style για να κανεις αυτα που ειπα πιο πανω,. Δεν γνωριζα πως σε καθε style, αλλαζουν και οι θεσεις των κουμπιων

karlosamos
21-07-16, 09:33
Αγγελε, βαλε default style για να κανεις αυτα που ειπα πιο πανω,. Δεν γνωριζα πως σε καθε style, αλλαζουν και οι θεσεις των κουμπιων
Μία από τα ίδια.
1. Άλλαξα το στυλ σε default.
2. Πήγα στην επιλογή "Το προφίλ μου"
3. Αριστερά πάτησα το μολυβάκι και μπήκα "στις ρυθμίσεις μου"
4. Επέλεξα την "Επεξεργασία υπογραφής"
5. Έκανα επικόλληση μέσα στο κουτάκι που είναι και η υπόλοιπη υπογραφή μου , δηλαδή το όνομα μου κτλ, το λινκ που πήρα από το fully για το small banner
ΤΖΙΦΟΣ... Μία από τα ίδια... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το εμφανίζει.

johnpats
21-07-16, 10:33
Μία από τα ίδια.
5. Έκανα επικόλληση μέσα στο κουτάκι που είναι και η υπόλοιπη υπογραφή μου , δηλαδή το όνομα μου κτλ, το λινκ που πήρα από το fully για το small banner

μηπως ειναι αυτο που λεει ο ΘΒ;

karlosamos
21-07-16, 11:39
μηπως ειναι αυτο που λεει ο ΘΒ;
Το BBCode κάτω κάτω στην σελίδα μου το δείχνει ΟΝ. Οκ παιδιά αφήστε το. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν φαίνεται. Αρκετά ασχοληθήκαμε.

johnpats
21-07-16, 11:58
Το BBCode κάτω κάτω στην σελίδα μου το δείχνει ΟΝ. Οκ παιδιά αφήστε το. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν φαίνεται. Αρκετά ασχοληθήκαμε.

οχι λεω με την εγγραφη στο fuelly

MihalisNavara
21-07-16, 17:18
Μία από τα ίδια.

Εγώ το κατάφερα με metrofluid...
1. Πας στην επεξεργασία υπογραφής.
2. Βρίσκεις το πεδίο "upload signature picture".
3. Κάνεις επικόλληση το λινκ από το fuelly δίπλα από εκεί που λέει "option 1". Πρόσεχε μόνο να σβήσεις αυτά τα "http://www." που ήδη έχει γραμμένα δίπλα από το "option 1".
4. Πιο δεξιά από εκεί που το επικόλλησες έχει ένα γκρι κουμπί "ανέβασμα εικόνας". Το πατάς...
5. Πάνω από αυτό το κουμπί έχει ένα άλλο "Insert signature picture". Το πατάς και αυτό. Θα δεις ότι στο πεδίο της υπογραφής πιο πάνω θα εμφανιστεί ένα .
6. Πατάς save signature και ελπίζεις για το καλύτερο...

karlosamos
22-07-16, 09:47
Εγώ το κατάφερα με metrofluid...
1. Πας στην επεξεργασία υπογραφής.
2. Βρίσκεις το πεδίο "upload signature picture".
3. Κάνεις επικόλληση το λινκ από το fuelly δίπλα από εκεί που λέει "option 1". Πρόσεχε μόνο να σβήσεις αυτά τα "http://www." που ήδη έχει γραμμένα δίπλα από το "option 1".
4. Πιο δεξιά από εκεί που το επικόλλησες έχει ένα γκρι κουμπί "ανέβασμα εικόνας". Το πατάς...
5. Πάνω από αυτό το κουμπί έχει ένα άλλο "Insert signature picture". Το πατάς και αυτό. Θα δεις ότι στο πεδίο της υπογραφής πιο πάνω θα εμφανιστεί ένα .
6. Πατάς save signature και ελπίζεις για το καλύτερο...

Φτάνω μέχρι το 4 όπως μου λες. Δεξιά έχει ένα κουμπί που λέει "ΑΝΕΒΑΣΜΑ" το οποίο όταν το πατάω μου βγάζει invalid file. Κουμπί "Insert signature picture" δεν υπάρχει. Μόνο save picture και preview picture.
Με στυλ metrofluid όλα αυτά. Ευχαριστώ και για την βοήθεια σου.

MihalisNavara
22-07-16, 20:56
Φτάνω μέχρι το 4 όπως μου λες. Δεξιά έχει ένα κουμπί που λέει "ΑΝΕΒΑΣΜΑ" το οποίο όταν το πατάω μου βγάζει invalid file. Κουμπί "Insert signature picture" δεν υπάρχει. Μόνο save picture και preview picture.
Με στυλ metrofluid όλα αυτά. Ευχαριστώ και για την βοήθεια σου.

Κοίτα την υπογραφή μου... Μη θυμώνεις, θα την αλλάξω φυσικά, δοκιμή έκανα γιατί με έσκασε...
Και το βρήκα... Λοιπόν:
Τα βήματα 1 και 2 όπως τα είπα παραπάνω.
3. Στην υπογραφή σου φαίνεται ένα μπλε λινκ. Κάνε δεξί κλικ, αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου.
4. Συνεχίζεις από το 3 και μετά όπως τα λέω...

coulis
22-07-16, 21:02
Μιχαλη, δεν θελει να βαλει φωτο, αλλα φωτο με λινκ οπως η δικια μου κ οπως περιεγραψα πιο πανω

karlosamos
26-07-16, 15:55
Μιχαλη, δεν θελει να βαλει φωτο, αλλα φωτο με λινκ οπως η δικια μου κ οπως περιεγραψα πιο πανω
Όντως. Σαν φωτογραφία το ανεβάσει και όχι σαν λινκ που σε μεταφέρει στο fully.

MihalisNavara
10-09-16, 17:49
Οι φατσούλες που είχαμε στο παλιό υπάρχουν;;;

Θ.Β
11-09-16, 01:54
ΟΛΕΣ