View Full Version : Νέο Φόρουμ - Νέο Portal Περίοδος Προσαρμογής και Ρυθμίσεων
MihalisNavara
11-09-16, 01:32
Δεν έχω βρει όμως ακόμα πώς τις εμφανίζω. Οπότε ή είναι ψαγμένο ή έχω στραβομάρα... Να το πάρει το ποτάμι;;;
Δεν έχω βρει όμως ακόμα πώς τις εμφανίζω. Οπότε ή είναι ψαγμένο ή έχω στραβομάρα... Να το πάρει το ποτάμι;;;
απο το κειμενο που γραφεις στις επιλογες απο πανω εχει τις ρυθμισεις για την γραμματοσειρα.διιπλα απο τον χρωματισμο ειναι ολες οι φατσουλες
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/99775505e44c74f5e6f4c09dd9a9163b.jpg
MihalisNavara
11-09-16, 12:53
Κάτι παίζεται εδώ... Αυτή τη μπάρα με το font, size κτλ. δεν την εμφανίζει καθόλου. Μήπως τη βλέπουν μόνο οι συντονιστές και πάνω;;;
MihalisNavara
11-09-16, 12:56
Σκρινσοτ
απο κινητό μπαινεις;
κατεβασε τη εφαρμογή tapatalk και μπαινε απο εκει.
δυστυχως ορισμένοι flash player δεν δουλευουν σωστα
Sent from my iPhone using Tapatalk
MihalisNavara
11-09-16, 13:50
Ναι, από κινητό μπαίνω, ο υπολογιστής είναι σε κώμα... Ούτε και ο υπολογιστής όμως τα εμφάνιζε. Το tapatalk δεν είναι μόνο για android;;;
Ναι, από κινητό μπαίνω, ο υπολογιστής είναι σε κώμα... Ούτε και ο υπολογιστής όμως τα εμφάνιζε. Το tapatalk δεν είναι μόνο για android;;;
οχι μιχάλη. windows δενεχεις;
MihalisNavara
11-09-16, 13:52
Ναι windows...
Ναι windows...
εχει και για τις 3 πλατφόρμες.ψαξε στο store σου
MihalisNavara
11-09-16, 14:02
εχει και για τις 3 πλατφόρμες.ψαξε στο store σου
Υπάρχει, αλλά δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή... Ευχαριστώ πάντως...
Υπάρχει, αλλά δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή... Ευχαριστώ πάντως...
windows 8.1 εχεις;
MihalisNavara
11-09-16, 15:05
Όχι, έχω windows 10...
MihalisNavara
11-09-16, 17:12
windows 8.1 εχεις;
Τζωωωωωωων!!! Το βρήκα!!! :D Μια ρύθμιση στο προφίλ μου ήθελε... _cheers _thankyou
Τζωωωωωωων!!! Το βρήκα!!! :D Μια ρύθμιση στο προφίλ μου ήθελε... _cheers _thankyou
αντε απολαυσε το τωρα και πες μου εντυπωσεις.... απλα θα παθεις πλακα
GusNoLimits
11-09-16, 17:22
Μιά ερώτηση ρε παιδιά...η διαγραφή post γίνεται μόνο απο διαχειριστή? πώς διαγράφω ένα post μου δέν το βρίσκω...
Μιά ερώτηση ρε παιδιά...η διαγραφή post γίνεται μόνο απο διαχειριστή? πώς διαγράφω ένα post μου δέν το βρίσκω...
ναι μονο απο εμας γινεται...στειλε μου πμ
GusNoLimits
11-09-16, 17:24
Νομίζω ότι παλιά μπορούσα να διαγράψω κάποιο σχόλιό μου έ?? ή κάνω λάθος?
MihalisNavara
11-09-16, 17:25
αντε απολαυσε το τωρα και πες μου εντυπωσεις.... απλα θα παθεις πλακα
Πωωωωωωωω... Τζάμι!!! _famous
Και κάτι που πρόσεξα χθες: Η διαφήμιση του Αλεξόπουλου στο πάνω μέρος της σελίδας δε δουλεύει. Μάλλον έχει πέσει η σελίδα του, δε νομίζω να είναι πρόβλημα του φόρουμ...
Και κάτι που πρόσεξα χθες: Η διαφήμιση του Αλεξόπουλου στο πάνω μέρος της σελίδας δε δουλεύει. Μάλλον έχει πέσει η σελίδα του, δε νομίζω να είναι πρόβλημα του φόρουμ...
ωχουυυυυυ αμεσως προβλημα βρηκεεεεες!!!!Μιχαλιοοοοοοο οοοοοοοοο
MihalisNavara
11-09-16, 17:36
ωχουυυυυυ αμεσως προβλημα βρηκεεεεες!!!!Μιχαλιοοοοοοο οοοοοοοοο
Ννννννννννννναιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;;
_kanapes
Ννννννννννννναιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;;
_kanapes
δεν σου λεωωωωωωωωω
MihalisNavara
11-09-16, 17:47
δεν σου λεωωωωωωωωω
2693
και οι δύο διαφημίσεις δουλευουν αγορίνα ... καλημέρα
MihalisNavara
13-09-16, 11:27
και οι δύο διαφημίσεις δουλευουν αγορίνα ... καλημέρα
Καλημέρα πρόεδρε... Τώρα μάλιστα...
Οι διαχειριστές έχουν προσέξει ότι οι ώρες που εμφανίζονται όταν γίνεται ένα post δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική ώρα;
Οι διαχειριστές έχουν προσέξει ότι οι ώρες που εμφανίζονται όταν γίνεται ένα post δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική ώρα;
Στις γενικές ρυθμίσεις βλ. http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editoptions, στο πεδίο Data & Time υπάρχουν ρυθμίσεις για να εμφανίζεται η σωστή ώρα.
Στις γενικές ρυθμίσεις βλ. http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editoptions, στο πεδίο Data & Time υπάρχουν ρυθμίσεις για να εμφανίζεται η σωστή ώρα.
Ευχαριστώ.
Αν και το εχω αναφέρει σε Mod δεν μου εμφανίζει σαν επιλογή ανοιγμενο το αβαταρ για να μπορω να βαλω φωτο. (αν το κανει και σε αλλα μελοι)
george-hcg
02-10-16, 00:50
Αν και το εχω αναφέρει σε Mod δεν μου εμφανίζει σαν επιλογή ανοιγμενο το αβαταρ για να μπορω να βαλω φωτο. (αν το κανει και σε αλλα μελοι)
Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα. Μιλησα με mod ,εξυπηρετικοτατος,αλλα αβαταρ δεν μπορω να βαλω.
Ειναι κανεις αλλος που δεν μπορει;
φιλε μου χωρις να αλλαξω καποια ρυθμιση στις ρυθμισεις σου,σου εβαλα αβαταρ κανονικα.μηπως ακολουθησες διαφορετικες οδηγιες απο αυτες που σου εστειλα χθες;την αποθηκευση την πατησες;
Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα. Μιλησα με mod ,εξυπηρετικοτατος,αλλα αβαταρ δεν μπορω να βαλω.
Ειναι κανεις αλλος που δεν μπορει;
Γιωργαρε και σενα το ιδιο.πρεπει να επιλεξετε custom avatar και μετα αποθηκευση.ενεργοποιημενε ειναι οι επιλογες σας....
κακομοιρη μου ,αν κατεβω κατω και δεν με πας για οφτο,την εκατσες....
εμφανίστηκε κανονικα σε μενα.
εμφανίστηκε κανονικα σε μενα.
εγω στην εφτιαξα τωρα τη φωτογραφια αλλα δεν ειχες απενεργοποιημενη καποια επιλογη.το custom avatar δεν σου εμφανιζοταν;για κανε μια προσπαθεια να ανεβασεις καινουρια
george-hcg
02-10-16, 11:18
Γιωργαρε και σενα το ιδιο.πρεπει να επιλεξετε custom avatar και μετα αποθηκευση.ενεργοποιημενε ειναι οι επιλογες σας....
κακομοιρη μου ,αν κατεβω κατω και δεν με πας για οφτο,την εκατσες....
Σε Ευχαριστω Γιαννη. Τωρα ειμαι απο κινητο . Μολις μπω πισι θα το εξιχνιασω το εγκλημα!! Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!
Ελα εσυ κ εχουμε κ οφτο κ αντικρυστο κ τσικουδια μεχρι να μη στενεσαι!!! Ελα εσυ και ξαμου μενα!
Σε Ευχαριστω Γιαννη. Τωρα ειμαι απο κινητο . Μολις μπω πισι θα το εξιχνιασω το εγκλημα!! Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!
Ελα εσυ κ εχουμε κ οφτο κ αντικρυστο κ τσικουδια μεχρι να μη στενεσαι!!! Ελα εσυ και ξαμου μενα!
εντάξει κοπέλιιιι μου
Παντως το πρωι που μπηκα παλι δεν εμφανιζει στις επιλογες το αβαταρ αν και δεν θελω να το αλλαξω ειναι τα πρωτα 245klm με 11 ευρω!!!
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως το πρωι που μπηκα παλι δεν εμφανιζει στις επιλογες το αβαταρ αν και δεν θελω να το αλλαξω ειναι τα πρωτα 245klm με 11 ευρω!!!
βαλε εδω μια φωτογραφια τι σου εμφανιζει οταν μπαινεις στο αβαταρ
https://s22.postimg.org/5igo416jx/New_Bitmap_Image.jpg (https://postimg.org/image/5igo416jx/)
https://s22.postimg.org/5igo416jx/New_Bitmap_Image.jpg (https://postimg.org/image/5igo416jx/)
για δες τωρα και πες μου αν στο εμφανιζει;
Για κανενα λογο........... :rolleyes:
οκ ενημέρωσα τον διαχειριστή kscorpion .θα σε ενημερωσει ή εγώ ή ο ίδιος
Δηλαδή, όταν πατάς "επεξεργασία εικόνας προφίλ" τί σου βγάζει;
Κανονικά πρέπει να έχεις την παρακάτω εικόνα...........
2849
Και να έχεις τις επιλογές από κάτω.
Καλησπερα μαλον δεν παρακολουθησες τι λεμε παραπανω...το αβαταρ εχει θεμα οχι του προφιλ.αν και δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα απο το κινητο.
Η ερώτησή σου ήταν αυτή φίλτατε, και σου απάντησα αναλόγως.
Καλησπερα μαλον δεν παρακολουθησες τι λεμε παραπανω...το αβαταρ εχει θεμα οχι του προφιλ.αν και δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα απο το κινητο.
Το Avatar σου, μου το εμφανίζει κανονικά στο κινητό από τον browser που χρησιμοποιώ εκεί, καθώς και από το Tapatalk, και φαίνεται καθαρότατα.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο με την φράση "δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα..."
Απ' ότι καταλαβαίνεις προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε εδώ.
Η ερώτησή σου ήταν αυτή φίλτατε, και σου απάντησα αναλόγως.
Το Avatar σου, μου το εμφανίζει κανονικά στο κινητό από τον browser που χρησιμοποιώ εκεί, καθώς και από το Tapatalk, και φαίνεται καθαρότατα.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο με την φράση "δεν μπορω να δω καθαρα την εικονα..."
Απ' ότι καταλαβαίνεις προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ ΠΟΥ υπάρχει το πρόβλημα, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε εδώ.
Θανάση το άβαταρ του το εφτιαξα εγώ απο το προφίλ του.το θέμα είναι οτι στο δικό του λογαριαμσό δεν έχει την επιλογή επεξεργασία άβαταρ όπως βλέπω στην εικόνα που έχει ανεβάσει
Α...θβ εσυ απντησες στην πιο πανω ακομα... ναι αυτο που σου ειπε ο john υσχιει....
Θανάση το άβαταρ του το εφτιαξα εγώ απο το προφίλ του.το θέμα είναι οτι στο δικό του λογαριαμσό δεν έχει την επιλογή επεξεργασία άβαταρ όπως βλέπω στην εικόνα που έχει ανεβάσει
Γιάννη μου, γράφει "επεξεργασία εικόνας προφίλ" όπως σε όλους μας και όταν το πατάς σου βγάζει το Avatar που έχεις, όπως δημοσίευσα πιο πάνω.
MihalisNavara
03-10-16, 19:39
Συγνώμη που παρεμβαίνω, λίγο να βοηθήσω την κατάσταση. Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ο σύντροχος dukepapas δεν έχει την επιλογή "επεξεργασία avatar", την οποία έχω εγώ. Φαίνεται στην εικόνα που θα ανεβάσω παρακάτω...
2862
george-hcg
03-10-16, 19:43
Συγνώμη που παρεμβαίνω, λίγο να βοηθήσω την κατάσταση. Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ο σύντροχος dukepapas δεν έχει την επιλογή "επεξεργασία avatar", την οποία έχω εγώ. Φαίνεται στην εικόνα που θα ανεβάσω παρακάτω...
2862
Ρε μιχαλη και εγω δεν εχω την επιλογη αβαταρ που εχεις εσυ. Δεν μου την εχει ως επιλογη . Και εχω αυτο που παραθετεις στην πιο πανω εικονα.
Πως σου την βγαζει εσενα ως επιλογη??
MihalisNavara
03-10-16, 19:43
Γιάννη μου, γράφει "επεξεργασία εικόνας προφίλ" όπως σε όλους μας και όταν το πατάς σου βγάζει το Avatar που έχεις, όπως δημοσίευσα πιο πάνω.
Κύριε Θανάση, η εικόνα προφίλ είναι αυτή που βλέπουμε μόνο όταν μπαίνουμε σε κάποιο προφίλ. Το άβαταρ είναι η εικόνα που εμφανίζεται δίπλα από τα ποστ. Αυτό δε μπορεί να αλλάξει, γιατί δεν του εμφανίζει το κουμπί. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ και συγνώμη πάλι για την παρέμβαση..
george-hcg
03-10-16, 19:44
Κύριε Θανάση, η εικόνα προφίλ είναι αυτή που βλέπουμε μόνο όταν μπαίνουμε σε κάποιο προφίλ. Το άβαταρ είναι η εικόνα που εμφανίζεται δίπλα από τα ποστ. Αυτό δε μπορεί να αλλάξει, γιατί δεν του εμφανίζει το κουμπί. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ και συγνώμη πάλι για την παρέμβαση..
Και εγω το ιδιο θεματακι εχω....
MihalisNavara
03-10-16, 19:45
Ρε μιχαλη και εγω δεν εχω την επιλογη αβαταρ που εχεις εσυ. Δεν μου την εχει ως επιλογη . Και εχω αυτο που παραθετεις στην πιο πανω εικονα.
Πως σου την βγαζει εσενα ως επιλογη??
Αυτό είναι το ανεξήγητο. Πατάω δεξιά πάνω ρυθμίσεις και μου βγάζει αυτό που βλέπεις...
MihalisNavara
03-10-16, 19:50
Κάνε λίγο ένα τεστ: Πάτα επεξεργασία εικόνας προφίλ. Κάνε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων. Στο τέλος γράφει =editprofilepic. Κάντο =editavatar και πες μας τι έγινε...
george-hcg
03-10-16, 19:54
Κάνε λίγο ένα τεστ: Πάτα επεξεργασία εικόνας προφίλ. Κάνε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων. Στο τέλος γράφει =editprofilepic. Κάντο =editavatar και πες μας τι έγινε...
To εκανα. Μου βγαζει το αβαταρ, την επιλογη αποθηκευσης και την επιλογη επαναφορα πεδιων,οχι ομως την δυνατοτητα να αλλαξω το αβαταρ μου.
MihalisNavara
03-10-16, 19:58
To εκανα. Μου βγαζει το αβαταρ, την επιλογη αποθηκευσης και την επιλογη επαναφορα πεδιων,οχι ομως την δυνατοτητα να αλλαξω το αβαταρ μου.
Τα κάτω πεδία δηλαδή δε στα βγάζει...
2868
Δεν το έλυσα το πρόβλημα σας, απλώς ελπίζω να βοήθησα διαχειριστές και συντονιστές λίγο...
Mιχαλη αυτο εννοουσα και εγω στον θαναση.ενω εχει την επιλογη για εμφανιση ή όχι του αβαταρ ,δεν εχει ομως την επιλογη για να επεξεργαστει το αβαταρ και να βαλει αλλο.
Εντάξει παιδια εμενα δεν με πειραζει ετσι και αλλιως μου την εφτιαξε ο φιλος johnpats και δεν προκειτε να την αλαξω το θεμα ειναι για τους νεους χρηστες που μπαίνουνε δεν θα μπορουν να ανεβασουν αβαταρ για να το βγαζει διπλα στο προφιλ τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! σαν εικονα με ανεβαζμα το δείχνει μονο αν πατησεις να δεις το προφιλ του αλλου αλλο το ενα αλλο το αλλο σαν επιλογή.
Καλε δώστε μου δικαιώματα admin να σας κανω το φορουμ να πετάει .....:D
Mιχαλη αυτο εννοουσα και εγω στον θαναση.ενω εχει την επιλογη για εμφανιση ή όχι του αβαταρ ,δεν εχει ομως την επιλογη για να επεξεργαστει το αβαταρ και να βαλει αλλο.
Μα αυτό γίνεται και στην επεξεργασία εικόνας προφίλ Γιάννη μου.
Αυτό λέω.
Το γιατί ΔΕΝ βγάζει την εντολή "Επεξεργασία Avatar" μάλλον είναι θέμα χρήστη, και ρυθμίσεων.... Γιατί......
ΟΛΟΙ οι users Έχουν το ΙΔΙΟ προφίλ, δέν μπορεί να το βγάζει στον ένα και όχι στον άλλο. :)
Εμένα στo thread reply γιατί δέν μου βγάζει τα moticons?
MihalisNavara
04-10-16, 00:47
Εμένα στo thread reply γιατί δέν μου βγάζει τα moticons?
Πρέπει να αλλάξεις μια ρύθμιση στο προφίλ σου...
Μπαίνεις στις ρυθμίσεις προφίλ. Αριστερά πατάς γενικές ρυθμίσεις. Στο πεδίο διάφορες επιλογές, λέει message editor interface. Επιλέγεις την πρώτη τελεία. Πατάς κάτω κάτω αποθήκευση αλλαγών και γεμίζεις το φόρουμ φατσούλες... :grin:
Επειδη τα φορουμ γενικότερα εχουν πολα μπλιμπλικια και ειναι και στα αγγλικα ισως καπου για κάποιους να εχει ον και οφ θέλει ψάξιμο οπως επίσης αλλα εργαλεία εχουν οι admin αλλα οι mod και ουτο καθεξής.
Επειδη τα φορουμ γενικότερα εχουν πολα μπλιμπλικια και ειναι και στα αγγλικα ισως καπου για κάποιους να εχει ον και οφ θέλει ψάξιμο οπως επίσης αλλα εργαλεία εχουν οι admin αλλα οι mod και ουτο καθεξής.
μπαινεις απο κινητο ή απο υπολογιστη;
Και απο τα δυο αλλα περισσότερο απο το pc.
Πρέπει να αλλάξεις μια ρύθμιση στο προφίλ σου...
Μπαίνεις στις ρυθμίσεις προφίλ. Αριστερά πατάς γενικές ρυθμίσεις. Στο πεδίο διάφορες επιλογές, λέει message editor interface. Επιλέγεις την πρώτη τελεία. Πατάς κάτω κάτω αποθήκευση αλλαγών και γεμίζεις το φόρουμ φατσούλες... :grin:
Eισαι φοβερος thnks:blob3:_yeap_xanoumisa_kavalaris
MihalisNavara
04-10-16, 15:22
Eισαι φοβερος thnks:blob3:_yeap_xanoumisa_kavalaris
Παρακαλώ... :grin:
Καλησπέρα. Για πείτε άλλη μια ρε παιδιά (είμαστε & εμείς που δεν πιάνουμε πουλιά στον αέρα...):
Από εδώ...: 2882
Εδώ. Το τσεκάρισμα όμως δεν καταργείται. Τι δεν κάνω σωστά; 2883
Καλησπέρα. Για πείτε άλλη μια ρε παιδιά (είμαστε & εμείς που δεν πιάνουμε πουλιά στον αέρα...):
Από εδώ...: 2882
Εδώ. Το τσεκάρισμα όμως δεν καταργείται. Τι δεν κάνω σωστά; 2883
βαλε μου σε παρακαλω μια φωτογραφια απο το αριστερο μερος του πινακα ελεγχου οπως εβαλε o συμφορουμιτης dukepapas
το ιδιο ειναι παιδια μην το ψαχνετε αν στους παλιους το βγαζει στα νεα μελοι δεν φενετε η επιλογη και αν φανει απο δικη σας παραίνεση δεν μπορεις να διαλέξεις φωτο για μεσα στο φορουμ αλλα μονο του προφιλ σου. Αν ανιξετε ενα καινούριο λογαριασμο οι admin θα το διαπιστώσετε το θεμα μετα απο ποσα μηνύματα ανοίγει λογω της μεταφοράς απο το παλιο σας φόρουμ ισως και ποτε... οποτε πρεπει να στείλετε ερώτηση σε αυτον που σας το νοικιάζει για να βγαλετε ακρη.
το ιδιο ειναι παιδια μην το ψαχνετε αν στους παλιους το βγαζει στα νεα μελοι δεν φενετε η επιλογη και αν φανει απο δικη σας παραίνεση δεν μπορεις να διαλέξεις φωτο για μεσα στο φορουμ αλλα μονο του προφιλ σου. Αν ανιξετε ενα καινούριο λογαριασμο οι admin θα το διαπιστώσετε το θεμα μετα απο ποσα μηνύματα ανοίγει λογω της μεταφοράς απο το παλιο σας φόρουμ ισως και ποτε... οποτε πρεπει να στείλετε ερώτηση σε αυτον που σας το νοικιάζει για να βγαλετε ακρη.
για να δοκιμάσω φίλε μου να δούμε θα μου βγάλει ... σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις - βοήθεια
Παιδιά πλέον δουλεύει κανονικά το ανέβασμα φωτογραφίας σαν αβαταρ με ανώτερο μέγεθος 200 x 200
Διόρθωσα το πρόβλημα ... Ευχαριστούμε πολύ για τον εντοπισμό του προβλήματος
GusNoLimits
08-10-16, 20:50
Παιδιά πλέον δουλεύει κανονικά το ανέβασμα φωτογραφίας σαν αβαταρ με ανώτερο μέγεθος 200 x 200
Διόρθωσα το πρόβλημα ... Ευχαριστούμε πολύ για τον εντοπισμό του προβλήματος
Κωνσταντίνε απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για εικόνα προφίλ που είχαμε στο forum και πλέον μπορούμε να βάλουμε μόνο avatar??
Μαλον ενεργοποιώντας το ενα σβήνει το αλλο αλλα σιγουρα απο καπου θα ανοίγουν και τα δυο παντως καλιτερα να φαίνεται η φωτο στο προφιλ του φορουμ παρα του προφιλ οταν πατας επανω του.
Ρε παιδιά μπορώ να βάλω ότι password θέλω εγώ; ή Πρέπει να θυμάμαι τα κινέζικα που στέλνει αυτόματα το φορυμ στο e-mail?
Μπανεις με αυτο που σου στελνει στο μαιλ κ μετα πας στις ρυθμίσεις του προφιλ σου κ βαζεις αυτο που θες
====
Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.
Κωνσταντίνε απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για εικόνα προφίλ που είχαμε στο forum και πλέον μπορούμε να βάλουμε μόνο avatar??
έτσι ακριβώς φίλε μου
Καλησπέρα....
θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί δεν φαίνεται η υπογραφή μου (είναι υπογραφή κειμένου, όχι φωτογρφία) στα ποσταρίσματά μου ;;; παλιά φαινόταν , τώρα εξαφανίστηκε......μου έχει ξεφύγει κάποια καινούργια ρύθμιση;;;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα....
θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί δεν φαίνεται η υπογραφή μου (είναι υπογραφή κειμένου, όχι φωτογρφία) στα ποσταρίσματά μου ;;; παλιά φαινόταν , τώρα εξαφανίστηκε......μου έχει ξεφύγει κάποια καινούργια ρύθμιση;;;
Ευχαριστώ
Άκυρο...........Εφτιαξε μόνο του κατά παράξενο τρόπο !!!
Άκυρο...........Εφτιαξε μόνο του κατά παράξενο τρόπο !!!
Με φοβηθηκε Αντρέα...δεν εφτιαξε μονο του...
Με φοβηθηκε Αντρέα...δεν εφτιαξε μονο του...
_laugh
kostassh150
31-05-17, 07:53
καλημέρα, μιας και σήμερα έπρεπε να βάλω ξανά κωδικό και το όνομά μου για να συνδεθώ, ευκαιρία είναι να ξαναπώ ένα θεματάκι που έχει το φόρουμ με την διαφήμιση του λυμπερόπουλου που είναι στο πάνω πάνω μέρος και η οποία μου έχει απενεργοποιήσει όλα τα διπλανά κουμπιά ( κωδικό, ειδοποιήσεις, προφιλ ρυθμίσεις και έξοδο) , μάλιστα μέχρι να βρω σε άλλο σημείο το πίνακας ελέγχου χρήστη να βάλω κωδικό και να συνδεθώ, έφαγα κανα μισάωρο καθώς είμαι γνωστός χάκερ της τεχνολογίας....:d
καλημέρα, μιας και σήμερα έπρεπε να βάλω ξανά κωδικό και το όνομά μου για να συνδεθώ, ευκαιρία είναι να ξαναπώ ένα θεματάκι που έχει το φόρουμ με την διαφήμιση του λυμπερόπουλου που είναι στο πάνω πάνω μέρος και η οποία μου έχει απενεργοποιήσει όλα τα διπλανά κουμπιά ( κωδικό, ειδοποιήσεις, προφιλ ρυθμίσεις και έξοδο) , μάλιστα μέχρι να βρω σε άλλο σημείο το πίνακας ελέγχου χρήστη να βάλω κωδικό και να συνδεθώ, έφαγα κανα μισάωρο καθώς είμαι γνωστός χάκερ της τεχνολογίας....:d
Κωστή μπορεις να μπεις και στον πίνακα ελεγχου απο την κάτω μπάρα ακριβώς πάνω απο τα θέματα(κατω απο το τι νεο υπάρχει εχει την επιλογή ενεργειες φορουμ).επίσης όσον αφορα το μπάνερ εχουμε ηδη ενημερώσει παρ ολ αυτα μπορεις τερμα κατω αριστερά να αλλαξεις τροπο προβολής απο default σε οποιοδήποτε άλλο επιθυμεις που δεν παρουσιαζει το συγκεκριμένο πρόβλημα
kostassh150
31-05-17, 10:16
Κωστή μπορεις να μπεις και στον πίνακα ελεγχου απο την κάτω μπάρα ακριβώς πάνω απο τα θέματα(κατω απο το τι νεο υπάρχει εχει την επιλογή ενεργειες φορουμ).επίσης όσον αφορα το μπάνερ εχουμε ηδη ενημερώσει παρ ολ αυτα μπορεις τερμα κατω αριστερά να αλλαξεις τροπο προβολής απο default σε οποιοδήποτε άλλο επιθυμεις που δεν παρουσιαζει το συγκεκριμένο πρόβλημα
ναι ναι έτσι το βρήκα και έβαλα ξανά κωδικό, πάτησα το σπιτάκι και με έβαλε στην αρχική αρχική σελίδα και είχε επιλογή....
πολύ πράσινο δε αδερφέ στο metrofluid....ανατριχιάζω σαν ολυμπιακός με τόσο πράσινο....χάθηκε να βάλετε τα αδιάβαστα θέματα με κόκκινο???:D
τέλος πάντων, θα το συνηθίσω εφόσον όλα δουλεύουν .......:book:
Καλημέρα, εδώ και τρεις ημέρες το φόρουμ έχει αλλάξει εντελώς ολόκληρο το περιβάλλον και έχει γίνει πολύ δυσχρηστο.
Έχει γίνει κατι η εγώ έκανα κάποιο λάθος που πρέπει να διορθώσω???
Αν είναι σε λάθος ενότητα ας μεταφερθεί το μνμ.
Καλημέρα, εδώ και τρεις ημέρες το φόρουμ έχει αλλάξει εντελώς ολόκληρο το περιβάλλον και έχει γίνει πολύ δυσχρηστο.
Έχει γίνει κατι η εγώ έκανα κάποιο λάθος που πρέπει να διορθώσω???
Αν είναι σε λάθος ενότητα ας μεταφερθεί το μνμ.
Καλημέρα σου.
Εδω και αρκετούς μήνες, δεν έχει αλλάξει κάτι στο φόρουμ.
Φανταζομαι πως κατά λάθος, πάτησες την "διαφορετική εμφάνιση".
Μπορείς να την αλλάξεις, πηγαινοντας στην σελιδα του φορουμ, κ κατω κατω αριστερά, έχει εναν επιλογέα, οπου διαλέγεις, τι εμφανιση θα εχει το φόρουμ.
-------------
Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.
Φιλαράκι, ευχαριστώ, όντως εγώ την έκανα την πατάτα.
Δεν ήξερα ότι έχει αυτή την λειτουργία και μάλλον το ενεργοποιησα από λάθος μου.
Ευχαριστώ και πάλι.
Ήθελα κάποιος να με βοηθήσει στην αναζήτηση μέσω ΗΥ/Firefox. Βάζω τις λέξεις που με ενδιαφέρουν στο πεδίο αναζήτησης (πάνω δεξιά), ανοίγει το παράθυρο με όλα τα θέματα που περιέχουν τα ποστ με τις λέξεις, αλλά δεν ξέρω πως να πάω κατευθείαν στο ποστ που περιέχει τη λέξη αυτή. Δεν έχει νόημα να ανοίξω το θέμα και να ψάχνω σελίδα-σελίδα. Εκτός αν υπάρχει κάπου επιλογή να μου ανοίγει μετά την αναζήτηση τα ποστ και δεν ξέρω πως να το κάνω.
Ήθελα κάποιος να με βοηθήσει στην αναζήτηση μέσω ΗΥ/Firefox. Βάζω τις λέξεις που με ενδιαφέρουν στο πεδίο αναζήτησης (πάνω δεξιά), ανοίγει το παράθυρο με όλα τα θέματα που περιέχουν τα ποστ με τις λέξεις, αλλά δεν ξέρω πως να πάω κατευθείαν στο ποστ που περιέχει τη λέξη αυτή. Δεν έχει νόημα να ανοίξω το θέμα και να ψάχνω σελίδα-σελίδα. Εκτός αν υπάρχει κάπου επιλογή να μου ανοίγει μετά την αναζήτηση τα ποστ και δεν ξέρω πως να το κάνω.
1) Επάνω δεξιά, πατάς "Προχωρημένη αναζήτηση" (κάτω από το "πεδίο αναζήτησης")
2) Πατάς, την αριστερή καρτέλα "Search Single Content Type"
3) Στο "Keyword", βάζεις την λέξη που θέλεις
4) Στην επιλογή "Search in Forum(s)", βάζεις το τοπικ που σε ενδιαφερει να ψάξει, αλλιώς ψάχνει σε ολο το φόρουμ
5) Κάτω κατω, στο "Show Results as", διαλέγεις "Threads" και σου βγαζει τα τοπικ που ειναι η λέξη που έβαλες, ή κλικάρεις "Δημοσιεύσεις" και σου βγάζει μόνο τα post με την λέξη που έβαλες.
6) "Search now" και εισαι ετοιμος
Ελπίζω, αυτό να εννοείς
Δούλεψε, σε ευχαριστώ
_gioupi
GR_Macedon
19-05-19, 21:40
Κάποιες προτάσεις και από μένα.
1. Μετά από την εγγραφή στο forum κάποια μέλη αν όχι όλα όσα γραφονται τελευταία, λένε ότι δεν έχουν δικαίωμα να απαντήσουν σε ένα θέμα
Πρόταση: Μετά την εγγραφή όλα τα μέλη να έχουν δικαίωμα απάντησης σε ένα θέμα ή δημιουργίας νέου θέματος.
2. Αν είσαι επισκέπτης και πατήσεις σε οποιαδήποτε ενότητα, αυτή εμφανίζεται άδεια σαν να μην έχει γράψει ποτέ κανείς και ούτε σου βγάζει κάποιο μήνυμα ότι,για να μπορείς να διαβάσεις τα αρθρα, θα πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή.
Έτσι πολλοί άπειροι επισκέπτες μπαίνουν στο φόρουμ και νομίζουν ότι είναι "νεκρό" και αποχωρούν.
Θα πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία από forums για να προσέξεις ότι, στη δίπλα στήλη των ενοτήτων-νημάτων γράφει πόσα θέματα και απαντήσεις υπάρχουν, ώστε να συμπεράνεις ότι, δεν τις βλέπεις γιατί έχεις μπει ως επισκέπτης.
Πρόταση: Όλα τα θέματα να είναι προσπελάσιμα για ανάγνωση, ακόμα και από τους επισκέπτες, που δεν έχουν κάνει εγγραφή.
Έτσι προκαλείται μεγαλύτερη επισκεψημότητα στο forum και μεγαλύτερη ημερήσια κίνηση. Αυτό θα προσελκύσει και περισσότερους διαφημιζόμενους, τους οποίους δεν ενδιαφέρει πόσα μέλη υπάρχουν σε ένα φόρουμ αλλά κατά πόσο "ζωντανό" είναι και τί ημερήσια επισκεψημότητα έχει, από μοναδικούς επισκέπτες-ip's
Για να προκαλέσουμε εγγραφές, που και αυτό μας ενδιαφέρει σαν forum, μπορούμε να έχουμε κλειδωμένα, μόνο κάποια χρήσιμα αρχεία, για παράδειγμα εγχειρίδια χρήσης μοντέλων scooters και εγχειρίδια επισκευής, ή άλλα αρχεία..Επίσης μπορούμε να δίνουμε μια ετήσια κάρτα μέλους με πρόσβαση σε εκπτώσεις συνεργαζόμενων καταστημάτων με ένα μικρό ποσό συνδρομής.
Εξάλλου τρώγοντας έρχεται η όρεξη, δηλαδή αυτός που θα μπει σαν επισκέπτης και θα μπορεί να παίρνει πληροφορίες, κάποια στιγμή θα κάνει και εγγραφή ως μέλος είτε για να μπορεί να συμμετάσχει σε μια δράση, είτε για να μπορεί να κατεβάζει τα χρήσιμα αρχεία, είτε να πληρώσει την συνδρομή για να έχει πρόσβαση σε εκπτώσεις.
3.Οι εκδηλώσεις δεν προβάλλονται τόσο έντονα, όσο θα έπρεπε.
Πρόταση: Να ρυθμιστεί το forum έτσι ώστε, όταν γίνεται μια εκδήλωση, να εμφανίζεται ως pop-up window, σε οποιονδήποτε μπει στο forum. Επίσης να ορίζεται ως pinned (Πινέζα) σε όλα τα θέματα του forum μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.
Έτσι θα ενημερώνονται οι πάντες που θα επισκέπτονται την αρχική σελίδα του forum αλλά και τα μέλη σε οποιοδήποτε ενότητα και αν σερφάρουν
4. Κλειστή Ομάδα στο Facebook
Πρόταση: To Facebook σαν κατασκευή έχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των μελών της κλειστής ομάδας μέσω των ειδοποιήσεων που διαθέτει.
Αυτό δεν σημαίνει ότι μια εκδήλωση ή ένα θέμα που θα δημοσιεύεται στο forum θα πρέπει να δημοσιεύεται ως έχει και να εξαντλείται στο facebook, αλλά να μπαίνει απλά ένα βασικό κείμενο ως ενημέρωση, που στο τέλος του θα προσκαλεί τον αναγνώστη να επισκεφθεί το νήμα του forum για πλήρη ενημέρωση. Έτσι δημιουργούμε νέες εγγραφές και μέλη, αλλά ταυτόχρονα κρατάμε ζωντανό (διαφημιστικά) το forum από συνεχείς και καθημερινές επισκέψεις των μελών, που οδηγούνται από το Facebook στο forum για πληρέστερη ενημέρωση.
Λοιπόν
1)ισως κάτι τετοιο να γίνεται απο λαθος το οποίο το διορθώνω εγώ και τον τελευταίο 6μηνο με 800 νέα μέλη εχει συμβει 2 φορές οπότε ειναι μικρό το ποσοστό και επιλύεται σχεδον μέσα στην ώρα που μου αναφέρεται.
Στα περισσότερα νέα μοντέλα εχουμε κλειδωσει την δημιουργιά νέου θέματος διότι οι ενότητες που εχουμε βάλει καλύπτουν όλα τα θέματα και θελουμε το φορουμ να μεινει καθαρο απο αχρηστες-ασκοπες γρηγορες ερωτησεις του στυλ βαριεμαι να ψαχνω την απάντηση και πεταω μια ερωτηση και οποιος απαντήσει.
Οποιος θελει κάτι τετοιο απλα το googlaρει...
2)Εχουμε πάρει την απόφαση το φορουμ να ειναι κλειστό και προσπελάσιμο μόνο απο εγγεγραμμένα μέλη.Ετσι και αλλιώς ενα mail απαιτείται για εγγραφή.
Για τους χορηγους οπως αναφέρεις αν γνωριζεις ,τους ενδιαφερει ο αριθμός εγγεγραμμένων μελών και η επισκεψιμότητα τους και όχι οι επισκέπτες τα οποία μπορει και να ειναι τα bots των μηχανων αναζητήσεων.
Επίσης ποιος μίλησε για συνδρομές και χρήματα;Εχεις ακούσει κάτι τέτοιο;Το φορουμ πάντα ήταν και πάντα θα ειναι δωρεάν...Αυτα αλλού.....
3)Δεν γινεται με την υπάρχουσα δομη του φορουμ.Σε μελλοντική αναβάθμιση βλεπουμε.
Ετσι και αλλιως γινεται ανακατευθυνση απο το fb οποτε υπάρχει διπλή ενημέρωση.
4)Ως επι το πλείστον αυτο προσπαθούμε να επιτυχουμε αλλα ειναι πιο ευκολο για το κοσμο που δεν λειτουργεί το tapatalk να μπαινει στο fb.
Ελπίζω να σε καλυψα και ευχαριστουμε για τις προτάσεις
MihalisNavara
30-05-19, 23:32
Κάποιες προτάσεις και από μένα.
1. Μετά από την εγγραφή στο forum κάποια μέλη αν όχι όλα όσα γραφονται τελευταία, λένε ότι δεν έχουν δικαίωμα να απαντήσουν σε ένα θέμα
Πρόταση: Μετά την εγγραφή όλα τα μέλη να έχουν δικαίωμα απάντησης σε ένα θέμα ή δημιουργίας νέου θέματος.
Καλησπέρα Σάκη. Κατόπιν των προτάσεων σου και δικής μου εισήγησης, τα θέματα συζητήθηκαν από την ομάδα. Όσον αφορά τα μέλη που δε μπορούν να απαντήσουν, υποψιαζόμαστε πως κάτι δεν πήγε καλά με την επιβεβαίωση των λογαριασμών τους. Μετά την εγγραφή, έρχεται ένα mail και σε ζητάει να κάνεις κλικ σε έναν σύνδεσμο. Ίσως τα μέλη αυτά να μην το έπραξαν ή να πήγε κάτι στραβά κατά τη διαδικασία. Όπως και να 'χει, δεν είναι τεχνικά δυνατό να βρεθούν αυτά τα μέλη. Το πρόβλημα μπορεί να αποκατασταθεί μόνο αν γνωρίζουμε ποια είναι τα μέλη αυτά. Στην εκδρομή αρνήθηκαν να πουν τα username τους. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αν λοιπόν γνωρίζεις ποια είναι τα μέλη που αντιμετώπισαν πρόβλημα και έχεις την καλοσύνη να βοηθήσεις εμάς, αλλά και αυτά, κάνε έναν κόπο και ζήτα τους είτε να επικοινωνήσουν, είτε να σε πουν το username τους.
Μετά την εγγραφή, τα μέλη πρέπει να εγκρίνονται από διαχειριστή. Αυτό γίνεται σύντομα, το αργότερο εντός ωρών. Το να είναι τελείως ελεύθερες οι εγγραφές έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει το φόρουμ ρομποτάκια που σπαμάριζαν ασταμάτητα. Όλη η τότε ομάδα, χωρίς υπερβολές, δεν προλάβαινε να τα κάνει μπαν και να διαγράφει τις δημοσιεύσεις τους. Κι όμως, κατάφεραν να εγγραφούν διαπερνώντας την ασφάλεια με την εικόνα κατά την εγγραφή. Ίσως να το έκαναν χειροκίνητα οι δημιουργοί των ρομπότ.
2. Αν είσαι επισκέπτης και πατήσεις σε οποιαδήποτε ενότητα, αυτή εμφανίζεται άδεια σαν να μην έχει γράψει ποτέ κανείς και ούτε σου βγάζει κάποιο μήνυμα ότι,για να μπορείς να διαβάσεις τα αρθρα, θα πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή.
Έτσι πολλοί άπειροι επισκέπτες μπαίνουν στο φόρουμ και νομίζουν ότι είναι "νεκρό" και αποχωρούν.
Θα πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία από forums για να προσέξεις ότι, στη δίπλα στήλη των ενοτήτων-νημάτων γράφει πόσα θέματα και απαντήσεις υπάρχουν, ώστε να συμπεράνεις ότι, δεν τις βλέπεις γιατί έχεις μπει ως επισκέπτης.
Στο πάνω μέρος μιας τέτοιας σελίδας υπάρχει ένα μήνυμα που ενημερώνει τον επισκέπτη σχετικά.
Πρόταση: Όλα τα θέματα να είναι προσπελάσιμα για ανάγνωση, ακόμα και από τους επισκέπτες, που δεν έχουν κάνει εγγραφή.
Έτσι προκαλείται μεγαλύτερη επισκεψημότητα στο forum και μεγαλύτερη ημερήσια κίνηση. Αυτό θα προσελκύσει και περισσότερους διαφημιζόμενους, τους οποίους δεν ενδιαφέρει πόσα μέλη υπάρχουν σε ένα φόρουμ αλλά κατά πόσο "ζωντανό" είναι και τί ημερήσια επισκεψημότητα έχει, από μοναδικούς επισκέπτες-ip's
Για να προκαλέσουμε εγγραφές, που και αυτό μας ενδιαφέρει σαν forum, μπορούμε να έχουμε κλειδωμένα, μόνο κάποια χρήσιμα αρχεία, για παράδειγμα εγχειρίδια χρήσης μοντέλων scooters και εγχειρίδια επισκευής, ή άλλα αρχεία..Επίσης μπορούμε να δίνουμε μια ετήσια κάρτα μέλους με πρόσβαση σε εκπτώσεις συνεργαζόμενων καταστημάτων με ένα μικρό ποσό συνδρομής.
Εξάλλου τρώγοντας έρχεται η όρεξη, δηλαδή αυτός που θα μπει σαν επισκέπτης και θα μπορεί να παίρνει πληροφορίες, κάποια στιγμή θα κάνει και εγγραφή ως μέλος είτε για να μπορεί να συμμετάσχει σε μια δράση, είτε για να μπορεί να κατεβάζει τα χρήσιμα αρχεία, είτε να πληρώσει την συνδρομή για να έχει πρόσβαση σε εκπτώσεις.
Έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και αυτό και τελικά αποδείχθηκε ότι κλειστό το φόρουμ έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, για αυτό και παραμένει κλειστό. Επίσης, από το φόρουμ δεν προκύπτει κανένα οικονομικό όφελος για κανέναν και όλα είναι δωρεάν για όλους. Τυχόν εκπτώσεις ή δώρα γίνονται οικειοθελώς από καταστήματα και υπηρεσίες.
3.Οι εκδηλώσεις δεν προβάλλονται τόσο έντονα, όσο θα έπρεπε.
Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας υπάρχει ανακοίνωση.
Πρόταση: Να ρυθμιστεί το forum έτσι ώστε, όταν γίνεται μια εκδήλωση, να εμφανίζεται ως pop-up window, σε οποιονδήποτε μπει στο forum. Επίσης να ορίζεται ως pinned (Πινέζα) σε όλα τα θέματα του forum μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.
Έτσι θα ενημερώνονται οι πάντες που θα επισκέπτονται την αρχική σελίδα του forum αλλά και τα μέλη σε οποιοδήποτε ενότητα και αν σερφάρουν
Το σύστημα που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή δε μας δίνει τέτοια δυνατότητα. Επίσης, τα popup μπορούν να αποκλείονται από τις ρυθμίσεις του κάθε χρήστη ή από το λογισμικό του υπολογιστή του, καθώς είναι ενοχλητικά για πολλούς.
Για το fb δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν είμαι μέλος και δε δραστηριοποιούμαι εκεί.
Τέλος, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις προτάσεις και να μεταφέρω αυτούσια τα λόγια του προέδρου Κωνσταντίνου, όπως μου ζήτησε:
Μετέφερε τους σε παρακαλώ ότι εμείς δεν είμαστε εδώ όχι για να μην τους αφήνουμε να μιλάνε , αλλά για να γνωριστούμε μαζί τους και να περάσουμε υπέροχα αποκτώντας νέους φίλους !!